هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#تی_تاب_بدون_فر
سه عدد تخم مرغ
ارد یک لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان
بکینگ.پودر یک ق چ
پودر کاکاءو یک ق سر پر غذا
تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید نصف پیمانه از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارید تا بپزه پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته بشه .در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید و مابین آنها خامه بریزید ..
(میتونید بجای خامه شکر و پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا حالت کاراملی پیدا کنه من چون کیکم قهوه ای بود از
خامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده)
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سمبوسه_با_نان_تست
داخل سمبوسه با نان تست را می تونین با مواد دلخواه پر کنین. این سمبوسه مورد علاقه بچه ها خواهد بود و برای جشن تولدها مناسبه.
روش پخت سمبوسه با نان تست
اطراف نون رو مي گيريم و دو طرف نون رو داخل شیر يا آب ميزنيم تا كامل به شير آغشته بشه.
بعد همه جاى نون رو تو کف دست آروم آروم فشار ميديم تا شیر اضافه خارج بشه.
به این ترتیب نون كمى پهن تر میشه تا راحت تر داخلش رو با مواد پر كنيم. حواستون باشه نون پاره نشه.
از موادمون داخل نون مي ذاريم و آروم كناره هاى نون رو به هم نزديك مي كنيم.
با دستمون به هم مي چسبونيم و تو دستمون بهش فرم ميديم.
بعد كه آماده شدن همه رو تو يه ظرف مي چينيم و بدون درپوش چند ساعت داخل يخچال ميذاريم تا سطح نون كمى خشك بشه.
(من یک ساعت گذاشتم).
گاهى نون رو مي چرخونيم تا همه جاى نون خشك بشه.
( اگه كمى مرطوب بود عيبى نداره) و بعد داخل روغن داغ سرخ مي كنيم
مواد میانی
مواد میانی سمبوسه را بسته به ذائقه خودتون انتخاب کنید.
من براى مواد ميانى از سیب زمینی آب پز، گوشت چرخ كرده ، قارچ و جعفرى استفاده كردم و كمى نمك و فلفل و ادويه.
نکات مهم برای تهیه سمبوسه با نان تست
1- سعى كنيد از نون تست سایز بزرگ استفاده كنيد چون دور نون گرفته می شه و نون کوچک می شه.
2- حتما نون تازه باشه بیات نباشه چون نمی شه توی دست بهش فرم بدین و اذیت می کنه.
3- مواد بین سمبوسه رو هر چیزی که دوست دارید بزارید فقط چرب نباشه که باعث باز شدن رول بشه.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ژله_تخم_شربتی
مواد لازم:
ژله به رنگ دلخواه ……………………. ۱ بسته
شربت تخم شربتی بدون شکر …….. ۱ لیوان
آب جوش ……………………………….. ۱ لیوان
گلاب …………………………………….. یک قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل )
طرزتهیه:
ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شفاف شود
سپس شربت تخم شربتی و گلاب را اضافه کرده و در قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا بسته شود
با این کار تخم شربتی ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد.
نکته:
اگه دوست دارین تخم شربتی ها ته نشین نشوند، باید بعد از افزودن تخم شربتی، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، بعد با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شودمیتونین به جای تخم شربتی از خاکشیر استفاده کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#واویشکای_مرغ
فوق العاده خوشمزه است از غذاهای سنتی گیلان
هست .واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراهبا یک قاشق غذاخوری ربگوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری،
آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید من اضافه نکردم.درتابه رو بزارید باحرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته شدهمراه واویشکای مرغ ،برنج دمی ،سیب زمینی سرخ شده گذاشتم .نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#_دسر_برفی
مواد لازم:
۱ لیتر شیر ۱۲۵ میلی لیتر شیر ۱ پیمانه آرد ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ لیوان
شکردانه ریز ۱۲۵ گرم
کره ۱ بسته کرم شانتی(میتونین بجای کرم شانتی و ۱۲۵ میلی لیتر شر از خامه فرم گرفته استفاده کنین)
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
پودر نارگیل
✍طرزتهیه:
برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره
رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا کره آب بشه و کمی تفت بدین
تا آرد از خامی در بیاد.
یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین در حدود ۱۰-۱۵ دقیقه تا قوام بیاد
و کامل غلیظ بشه در آخر وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت وردارین.
پودر کرم شانتی رو با ۱۲۵ لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشه…
کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل
سطح ظرف رو بپوشونه و مواد دسر ازش به ظرف نفوذ نکنه
نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته
و پهن کنین و روش رو با کرم شامتی کاملا بپوشونین و بقیه مواد رو روش بریزین و با قاشق
صاف کنین
روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونین و بذارین تو یخچال برای ۸ ۹
ساعت بمونه(dot) بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف
خارج کنین تا لایه ها از هم جدا نشن با پودر پسته تزیین و سرو کنین.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#كوكو_هويج
🔸هويج،جعفرى،پيازچه،تخم مرغ،خامه،آرد سوخارى پودر پارميسان،آبليمو،نمك،فلفل سياه،پودر سير،پودر آويشن
🔸هويج را رنده كنيدو همه مواد را مخلوط و بعد سرخ ميكنيم.
@ashpaziykhs
طرز تهيه باقلوا گردو:
مواد لازم:
به ازاي ١كيلو آرد،نيم كيلو شكر، ١ليوان روغن مايه
١عدد تخم مرغ
ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستي كمي بزنيد تا از لختگي در بياد
بد داخل ي لگن گود ي طرفش آرد و ي طرف لگن مخلوط شير و روغن رو بريزيد و كم كم مواد رو به خورد هم بديد و تخم مرغ رو اضافه كنيد
بد خميرو خوب ورز بديد.
از خمير گلوله هايي درس كنيد و ١٠دقيقه استراحت بديد
روي چونه ها رو با نايلون بپوشونيد تا خشك نشن
بد با اوخلو و وردنه خمير هارو خيلي نازك باز كنيد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱