eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحی پُر از لبخند خدا ان شالله امروز پرباشه ازخبرهاواتفاقهای خوب الهی که توی کارهاتون موفق توی زندگیتون خوشبخت و پیش خدا عزیز باشید 🌸🍃🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب برای 6 نفر . 🔷مواد لازم 🔹2 عدد شکلات اسنیکرز 🔹2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🔹950 میلی‌لیتر شیر، داغ 🔹2 قاشق غذاخوری کره بادام‌زمینی 🔹1 قاشق غذاخوری کارامل 🔹سس شکلات برای تزیین 🔹بادام‌زمینی خرد شده برای تزیین 🔹سس کارامل برای تزیین 🔹خامه زده شده برای تزیین . ♨️طرز تهیه 1. در یک دستگاه مخلوط‌کن، شکلات اسنیکرز، پودر کاکائو، کره بادام‌زمینی، کارامل و شیر داغ را تا زمانی که کاملا یک‌دست شوند، با دور تند مخلوط می‌کنیم. 2. دهانه لیوان‌ها را ابتدا همانند ویدئو به سس شکلات آغشته کرده و بعد در ظرف بادام‌زمینی خرد شده می‌غلتانیم تا تکه‌های بادام‌زمینی به آن‌ها بچسبند. 3. با خامه و سس شکلات تزیین و گرم سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک فنجونی بدون فر . ❌با اين مقدار دقيقا ٤تا كيك با فنجون متوسط بهتون ميده( مثل كليپ) من ديروز مواد رو دوبرابر كردم و داخل فنجون هاى كوچيك ريختم كه ١٠ تا كيك فنجونى شد❌ . آرد ٤قاشق غذاخورى بكينگ پودر ١قاشق چايى خورى پودركاكائو ٢قاشق غذاخورى شكر ٤قاشق غذاخورى وانيل كمى تخم مرغ ١عدد شير ٥قاشق غذاخورى روغن مايع ٣قاشق غذاخورى . مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد(آرد ،پودركاكائو ، بكينگ پودر) دو الى سه بار الك كنيد بعد تخم مرغ و وانيل و شكر رو باهمزن دستى بزنيد(من چون عجله داشتم با همزن برقى زدم) وقتى كه كرمى و كشدار شد روغن و شير رو اضافه كنيد و يك دقيقه بزنيد و بعد مواد خشك رو اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد فنجان ها رو كمى چرب كنيد و مواد رو تا نصف فنجان بريزيد فنجان ها رو داخل قابلمه ميچينيم و داخل قابلمه آب ميريزيم تا جايى كه نصف فنجان ها در آب باشه قابلمه رو روى گاز ميذاريم جوش كه اومد در قابلمه رو با دمكنى ميذاريم ١دقيقه ى اول زيرش زياد بعد كم ميكنيم تا يه ربع بپزه ❌بعد از ١٥ دقيقه كه پخت زيرشرو خاموش ميكنيم ولى درش رو بر نميداريم😱تا ١٠ دقيقه با در بسته بايد بمونه تا پُفش نخوابه👍 بعد از اين مدت قابل استفاده اس . ❌اگر كاكائو رو حذف كردين به جاش ارد اضافه كنين . ❌اگر از همزن دستى هم استفاده كنيد هيچ مشكلى پيش نمياد فقط مرحله ى شكر و تخم مرغ رو خوب بزنيد تا دونه هاى شكر كمى حل بشه . ❌مي تونيد كاكائو نريزيدوانيلى درست كنيد . ❌يا يه قاشق غذا گلاب و زعفرون بريزيدتاكيك زعفرونى داشته باشيد . ❌ميتونيد كشمش و گردو داخلش بريزيد،يا كنجد بپاشيد . ❌چون با بخار آب پخته ميشه خيلى لطيف خيلى راحت و سريع اماده ميشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان روغنی فوری شیر نصف لیوان روغن جامد یک چهارم لیوان شکر یک سوم لیوان آرد تاجایی که خمیر بدست نچسبه(دولیوان به بالا) بکینگ پودر نصف قاشق مربا خ . ابتدا شیر و شکر و روغن رو باهم داخل کاسه ای بریزید و باهمزن دستی مخلوط کنید. بعد بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید چند دقیقه کنار بذارید تا بکینگ داخل شیر عمل بیاد بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و ابتدا که شله با همزن دستی و در آخر با دست ورز بدین تاخمیرمون درست بشه و به دست نچسبه. اگر نیاز بود آرد بیشتری بریزید چون جذب آب آردها باهم دیگه فرق میکنه. خمیرو داخل کیسه فریزر یک ساعت داخل یخچال بذارید بعد روی سطح کار آرد بپاشید خمیر رو با وردنه بازکنید(هرچی نازکتر پهن کنید تردتر و بهتر میشه) و خمیر رو به شکلهای مختلف برش بزنید یا باقالب طرح های مختلف درست کنید و داخل روغن سرخ کنید. میتونید هم بدون یخچال گذاشتن سرخ کنید فرقی نمیکنه. . نکات🙋🙋👇👇 با آرد سنگک یا تافتون هم میشه فقط کم کم اضافه کنید و ورز بدین وقتی دیدین که به دست نمیچسبه کافیه. من آرد شیرینی پزی زدم. فقط میزان آرد مهمه که باید کم کم اضافه بشه که خمیرتون رو سفت نکنه . . من نصف لیوان شیرخشک قنادی هم زدم(چون خمیر رو ترد و خوشمزه میکنه)(این گزینه اختیاری هست) بعد آرد رو کم کم اضافه کردم. بجای روغن کره نرم شده یا روغن محلی هم میشه ریخت. روغن جامد یانیمه جامد فرق نمیکنه. البته یه سری دوستان گفتن با روغن مایع هم درست کردن بجای شیر ماست هم میشه زد. . من با روغن سرخ کردنی سرخ کردم با روغن جامدم میشه ولی سرخ کردنی بهتره. هرچی توی روغن شناور باشن روغن کمتری موقع سرخ کردن جذب میکنند. میتونید مقدار موادو چند برابر کنید. میتونید پودرهل و دارچین هم بزنید من امروز دوباره دارم درستش میکنم و اسانس نارگیل توش زدم. بکین پودر تاریخ گذشته نباشه. . خیلی ترد و خوشمزس مخصوصا بچه ها دوست دارند بعنوان میان وعده یا نان صبحانه عالیه درصورت تمایل میتونید روش پودر قند بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🤔 ❇️ آبلیمو ۱/۴پیمانه ❇️پودر خردل دو قاشق سوپخوری ❇️ خامه چهار قاشق سوپخوری ❇️نمک ۱/۴ قاشق چایخوری ❇️فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری 💬طرز تهیه 🔴ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مربایی 😋 تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) شکر ۴۵ گرم (حدودا ۳ ق غ) روعن مایع ۳۰ میلی (۳ ق غ) آرد سفید قنادی یا آرد نان فانتزی تقریبا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (یک و دو سوم لیوان تا دو لیوان) نمک کمتر از نصف ق چ رنده پوست پرتقال ۱ ق چ مربای پوره شده یا مارمالاد . داخل شیر ولرم یک ق م شکر ریختم و بعد پودر خمیر مایه رو ریختم و گذاشتم ۵ تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . البته من بارها گفتم اینجا هم ذکر می کنم 🙂 این خمیر مایه فوری هست که اگر صد در صد مطمین هستید که سالمه نیاز به عمل اومدن نداره . اما چون ما توی خونه نهایتا یکی دو بار بخوایم چیزی درست کنیم پس خیییلی خوبه که همیشه از قبل به عمل بیاریم تا از کیفیتش و سالم بودنش مطمین بشیم 🙂 و اگر صد در صد مطمین هستید که سالمه می تونین مستقیم داخل مواد بریزین و عمل نیارین . تخم مرغ و مابقی شکر و نمک و روعن مایع و نمک و رنده پوست پرتقال رو مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و آرد رو کم کم اضافه کردم . ادامه آموزش در پست بعدی❤️👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش نان مربایی خمیر رو شروع کردم به ورزدادن و ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبه اما حواستون باشه اردزیادی نونتون رو سفت می کنه . داخل ظرف تمیز که یک کم چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم به مدت یک تا یک و نیم ساعت جای نسبتا گرم استراحت قرار دادم . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و تقسیم کردم . من به چونه های حدودا ۴۰ ، ۵۰ گرمی تقسیم کردم ۹ تا شد و هر کدوم رو یک کم پهن کردم و وسطش رو با ته استکان گودی ایجاد کردم . روش دستمال تمیز کشیدم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم . بعد دیدم نیاز هست یک سریشون دوباره یک کم گود کنم . داخل گودی ها هر نوع مربای پوره شده و یا حالا مارمالاد می تونین بریزین . من مربای هویج ریختم بعد روش رو رومال ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران زدم و داخل فر از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط با دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب هم مثل همیشه داخل فر قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 اسفناج: ۵۰۰ گرم مغزگردو: ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی: ۵۰۰ گرم پیاز متوسط: ۳ عدد ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه🔻 دو عدد پیاز چرخ یا رنده می کنیم. مغزگردو را سه بار چرخ می کنیم. پیاز با کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن پیازها، مغزگردو و ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، چهار لیوان آب ریخته بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و مواد می پزیم. یک پیاز را بصورت نگینی ریز می کنیم. پیازها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم و بعد کمی سبک شدن، گوشت ها را اضافه و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، نصف زردچوبه، ادویه کاری و فلفل می ریزیم و تفت می دهیم، دو لیوان آب ریخته و با شعله کم گوشت ها را می پزیم. اسفناج ها را با نصف لیوان آب داخل تابه ریخته، بعد از حدود بیست دقیقه و کشیده شدن آب اسفناج ها، کمی روغن می ریزیم و تفت می دهیم. بعد از حدود سه ساعت پخت مغزگردوها، یک لیوان یخ داخل خورشت می ریزیم تا خورشت به روغن بیافته، گوشت پخته شده، اسفناج تفت داده شده، ترشی انار، شکر و نمک ریخته و با شعله کم پخت خورشت ادامه می دهیم تا خورشت به خوبی جا بیافته. ⚠️نکات🔻 مقدار شکر و ترشی انار به ذائقه شما بستگی دارد. این خورشت و با گوشت مرغ، بره و گوساله می توان پخت. موقعی خورشت جا افتاده که روغن کامل از مواد جدا بشه و هر چه بیشتر روی شعله باشه بهتره. این غذای محلی دامغان هست، که طعم آن با فسنجون فرق می کنه و فوق العاده خوشمزه هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 2_3 بسته بیسکویت پتی بور ساده مواد کرمی سفید🔻 1 لیتر شیر نصف لیوان آرد نصف لیوان نشاسته ذرت یا گندم تقریبا یک لیوان شکر 1 بسته پودر کرم شانتی و یا پودر خامه (جایگزین خامه قنادی فرم گرفته) 2/5 لیوان پوره کدو حلوایی مواد رویه🔻 گردو و یا پسته سبز طرز تهیه🔻 شیر و شکر و نشاسته و آرد را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگیرد وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و وقتی ولرم شد پودر کرم شانتی را داخلش اضافه کنید و با همزن برقی پنج دقیقه بزنید (میتوانید به جای پودر کرم شانتی از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید به اینصورت که خامه قنادی را با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا فرم بگیرد و خامه فرم گرفته را به مواد کرمی کامل خنک شده اضافه کنید و کمی با همزن مخلوط‌ کنید. تهیه پوره کدو🔻 نصف یک عدد کدو حلوایی را خرد کنید (به اندازه یک تابه میشود) و داخل تابه بریزید و رویشان یک لیوان شکر بریزد و حداقل 4-5 ساعت به همین شکل استراحت دهید تا آب بیاندازد و بعد روی حرارت خیلی کم بگذارید و بدون اینکه آب اضافه کنید تا وقعی که نرم شود بپزید و بعد با غذاساز یا میکسر پوره کنید. بیسکویت ها را داخل شیر فرو کنید تا خیس شود و داخل قالب مورد نظر (کمربندی یا پیرکس ) بچینید و رویش بخشی از مواد کرمی را بریزید و صاف کنید و دومرتبه رویش یک لایه بیسکویتی که با شیر خیس کردید بچینید و این لایه پوره کدو حلوایی بریزید و صاف کنید و به همین شکل کلا چهار لایه بیسکویت بچینید و مواد میانی بمالید تا کیکتان آماده شود و رویش را به دلخواه با گردو پسته تزیین کنید و یک شب داخل یخچال استراحت دهید و اگر وقتتان کم بود میتوانید 3 ساعت داخل فریزر بگذارید اما دقت کنید بیشتر از این داخل فریزر نماند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوردن بعضی از غذاها و دسرها بدون سس مایونز ، لذتبخش نیست ! اگر میخواهید یک سس مایونز خانگی درست کنید پس با کانال شپزی ما همراه شوید تا طرز تهیه سس مایونز در خانه را یاد بگیرید. مواد لازم : سرکه یک چهارم استکان روغن مایع سه چهارم استکان زرده تخم مرغ پخته 1 عدد نمک 1 قاشق چایخوری خردل 1 قاشق مربا خوری زرده تخم مرغ خام 1 عدد طرز تهیه : تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود و سس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ▫️ سیب زمینی 1 کیلوگرم ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️ آرد 100 گرم گوشت چرخ شده 300-400 گرم ▫️ پیاز ، هویج ▫️ نمک ، فلفل ما آماده می شویم: سیب زمینی ها را بجوشانید ، کمی خنک شوید ، له کنید ، تخم مرغ ، نمک ، آرد را اضافه کنید. پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و 10 ~ تفت دهید تا تمام مایعات تبخیر شود ،(حتما دستان خود را با آرد بگیرید) و به مدت 5 دقیقه از هر طرف با حرارت متوسط ​​سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بیسکوئیت پتی بور🍨🍨🍨 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه ژله عمودی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🌯 😋👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ فنجان شیر ۱ فنجان روغن نصف فنجان بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان موز ۱ عدد شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم ‌ طرز تهیه🔻 (میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید) شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید. قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید. با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه. ‌کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید. ۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن. بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر تا حالا قورمه سبزی رو بدون رب امتحان کردید حتما سری بعدی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید، به احتمال زیاد میپسندید 👌🏼 مواد لازم🔻 سبزی خورشتی: ۲۰۰ گرم گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم لوبیا قرمز: ۱۵۰ گرم لیموعمانی: ۳ عدد پیاز: ۲ عدد متوسط رب گوجه فرنگی‌: ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین: ۱ قاشق مرباخوری ⚠️نکته: لوبیا ها رو از شب قبل باید بخیسونید لیمو عمانی ها رو هم چند سوراخ روش ایجاد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛