eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 4 بادمجان؛ 500 گرم (2 فنجان / 1 پوند) گوشت چرخ کرده؛ 1/3 لیوان آرد سوخاری؛ 1 تخم مرغ؛ نمک و فلفل؛ 1 قاشق غذاخوری گیاهان خشک؛ 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی؛ 240 میلی لیتر (1 فنجان) آب؛ گوجه فرنگی خرد شده. طرز تهیه🔻 فر خود را تا 190C / 350F گرم کنید. بادمجان را که شکل گورخری پوست بگیدید. هر راه بادمجان 2/3 را خرد کنید تا مقداری جیب گوشت تهیه شود. روی بادمجان ها نمک بریزید و مدتی بذارید که تلخیش رو پس بده. روغن نباتی را بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید و بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه بپزید و مرتباً آنها را چرخانده و به رنگ طلایی برسید. در همین حال گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ، آرد سوخاری ، گیاهان خشک و یک تخم مرغ خرد می کنیم. تکه های کوچک از گوشت را برداشته و آنها را درون بادمجان قرار بدید. بادمجان ها را روی یک سینی پخت قرار دهید و هر جای خالی را با گوجه فرنگی های خرد شده پر کنید. رب گوجه فرنگی را با آب ، نمک و فلفل خرد کنید. بادمجان ها را بریزید. پخت به مدت 30-35 دقیقه ، بلافاصله سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥟 قسمت اول☄ بلغور :2پیمانه آب ولرم:2پیمانه سیب زمینی آب پز :4عدد متوسط پیاز رنده شده:1عدد متوسط پودر سوخاری:1/4پیمانه ادویه ها:نمک،پودر پاپریکا،پودر زیره،ادویه کاری،فلفل سفید و سیاه مواد میانی:حدود صدو‌پنجاه تا دویست گرم گوشت چرخ کرده صنوبر(دانه کاج)دو سه ق غ، پیاز ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،پودر زیره و تخم گشنیز،سماق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥟 قسمت دوم☄ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 تو روزای سرد میچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
الانه که فصل آلو هست میتونید رب ترش وخوشمزه تو خونتون درست کنید فرقی نداره آلو زرد باشه ویا آلو قرمز هر آلوی که باشه با این روش درست میشه خیلیا هسته رو بیرون نمیارن با هسته میپزن و سپس از صافی رد میکنن اگه با هسته بپزید . موقع رد کردن از صافی هسته ها بیاد زیر دست زیاد خوشایند نیست. آلوها رو تمیز بشورید و هسته هاشو در بیارید وبریزید تو قابلمه وبزازید رو گاز با پشت قاشق کمی له کنید تا آب بندازه(لازم نیست آب بریزید)خودش آب میندازه وقتی آلوها نرم شدن گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد بشه سرد که شد از صافی رد کنید با فشار دست این کار رو انجام بدید تا تفاله زیادی نداشته باشه دوباره منتقل کنید به قابلمه وبزارید رو گاز با شعله بالا مواظب باشید ته نگیره وگرنه رب تلخ میشه رب که داره غلیظ میشه نمک بزنید واسه ترشی و رب حتما از نمک دونه درشت استفاده کنید . رب که غلیظ شد گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه وبزارید یخچال برای ماندگاری طولانی فریزیر بزارید. اگر دیدید هنگام پخت رب ته گرفته فوری منتقل کنید به قابلمه دیگه وقتی رب غلیظ شد نمک بزنید مرحله اول بزنید رب تیره میشه رب به اندازه کافی غلیظ نشه زود کپک میزنه این رب برای انواع خورشت مرغ بجای آبغوره واب لیمو ازش استفاده میشه برای مزه دار کردن خوراک مرغ بعنوان چاشنی برای بادمجان کبابی در خورش قیمه همراه رب نصف قاشق از این رب استفاده کنید توجه کنید رب گوجه فرنگی برای رنگ دهی به غذا ازش استفاده میشه ولی رب آلو برای ترش شدن غذا ازش استفاده میشه درضمن به غذا هم لعاب میده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : بادمجان ۵ عدد هویج ۳ عدد فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۲ عدد سیر ۱۲ عدد سبزی معطر ( میتونید خشک استفاده کنید میتونید تازه بزارید که شامل : مرزه ، تره ، چوچاق و نعنا هست ، چوچاق قابل حذف شدنه ) نمک و ادویه ترشی سرکه اب ‌ خب اول بادمجونارو پوست بگیرید ، خرد کنید و با ۲ لیوان سرکه و ۱ لیوان آب بزارید کمی بپزن بعد ابکش کنید و بزارید سرد بشه بعد بادمجون رو توی غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید بعد هویج رو میکس کنید اگر از سبزی تازه استفاده میکنید با فلفل و سیر میکس کنید ولی اگر از سبزی خشک استفاده میکنید اخرسر اضافه کنید خب حالا همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید نمک به میزان دلخواهتون (من ۳ قاشق ریختم ) ، ادویه ترشی شامل سیاهدانه و گلپر ، و سبزی خشک رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا مقداری از مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید ، مقداری سرکه و این کار رو ادامه بدین تا ظرف پر بشه و در اخر مقداری سرکه روش بریزید ، یه نایلون روی ظرف بزارید و درشو محکم ببندین و بعد از ۱۰ الی ۱۵ روز آماده س 😍👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید. سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم) سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست. برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد. من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم... اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛