فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسریلدایی
پنج لیوان شیر
دو قاشق غذاخوری آرد
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک لیوان شکر
نصف قاشق چ وانیل
3 قاشق غذاخوری کاکائو
دو قاشق غذاخوری کره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_کاپوچینو
شیر یک لیتر(4 لیوان)
شکر 120 گرم (نصف لیوان)
پودر کاپوچینو 2 بسته
پودر ژلاتین 40 گرم ( 4 ق غ)
خامه صبحانه یا قنادی 150 گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 100 گرم
نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
توی قابلمه دیگه ای مابقی شیر که سه و نیم میشه رو داخلش ریختم و کاپوچینو رو بهش اضافه کردم و بعد شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکرش حل بشه فقط در همین حد دیگه نیازی نداره بجوشه و ... . و بعد روی حرار بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته .
خامه قنادی رو یک کم با همزن زدم نیازی نداره که خوب فرم بگیره یک کم کافیه و بعد پنیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه . یک کم از مواد دسر داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد کل مواد رو ریختم تا خوب یکدست و صاف مخلوط بشه .
اگر مثل من دورنگ خواستید .
من مواد رو دو قسمت کردم به یک قسمت یک قاشق کاکائو رو که با یک کم آب جوش جل کردم داخلش ریختم .
داخل قالب ( جنس قالب من پلاستیکی) رو اگر بخواید راحت باشید هر چند خامه داره و چربی داره و راحت تره . اما من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . اول نصف مواد کاکائویی رو ریختم و گذاشتم تا نیم بند بشه یک کوچولو از نیم بند سفت تر و بعد نصف اون یکی مواد رو ریختم و همین رو تکرار کردم سری بعد .
آخر کار هم یک شب تا صبح داخل یخچال موند تا خوب بسته بشه .
بعد از اون دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که خوب آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
نکات : پودر ژلاتین جاش پودر ژله نمیشه .
میزان شکر کاملا بسته به ذایقه و سلیقه شماست می تونین کم و زیاد کنین فقط توجه کنید اگر خامه قنادی بریزید چون شیرینه زیاد شکر نریزید خود کاپوچینو هم شیرینی در ضمن داره .
ترجیحا پنیرماسکارپونه داخلش بریزید ، چون این پنیر پناسب این جور دسرهاست و اصلا نمک نداره کیفیت خیلی با این پنیر نسبت به پنیر خامه ای فرق داره . پنیر رو هم ترجیحا حذف نکنید چون کرم خیلی لطیف و خوشمزه میشه .
خامه هم همین طور بودنش باعث خوشمزگی دسر و راحت خارج شدن از قالب میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودینگ
عزیزان پودینگ زرده تخم مرغ داره ولی اگر کسی دوست نداره یا منع مصرف زرده داره می تونه زرده راکمتر کنه یا کلا حذفش کنه،
دستور دنت هم دقیقا همینه بدون زرده وبیسکوییت و موز وخییلی نباید غلیظ بشه،
دنت
برای پودینگ بین دسر بیسکوییت و موز خردشده بریزید طعم عالی تری خواهد داشت درکل دسر خوشمزه ایه امتحان کنید بخصوص همین زعفرانیش 👇
این میزان مواد همین تعداد لیوان سرو متوسط در عکس خواهد شد،
شیرسرد 2لیوان
نشاسته ذرت ( نشاسته گل هم می تونید بریزید ولی نشاسته ذرت بهتره ) 2ق غ پر(برای هر لیوان شیر یک ق غ نشاسته)
شکر 4 ق غ پر (برای هر لیوان شیر 2ق غ سرپر،البته شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره و می تونید شکر را کمتر بیشتر کنید)
زرده تخم مرغ 2عدد (برای هر لیوان شیر یک زرده،البته میشه زرده را کمتر زد یا حذف کرد)
وانیل کمی(زیاد نریزین طعم دسر به تلخی بزنه، به اندازه نوک چاقو کافیه)
گلاب 2ق غ
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
خامه صبحانه 2ق غ پر(ازخامه قنادی هم میشه استفاده کرد فقط حواستون به شیرینی دسر باشه وشکر راکمترکنید)
بیسکوییت پتی بور و موز به دلخواه برای مابین دسر
💓زرده تخم مرغ، وانیل وشکر را باهمزن برقی یا دستی بزنید تا حدی که کرم رنگ شود ،شیر سرد رابا نشاسته خوب حل کنید سپس به زرده اضافه ویکدست کنید ،ظرف را روی حرارت کم گاز بگذارید،
حرارت کم باشد مدااام هم بزنید تا شیر داغ شود دراین مرحله خامه رقیق شده (اگر خامه سفت هست خامه را با مقداری شیر مخلوط ویکدست کنید تا روان بشه) را اضافه کنیدو هم بزنید تا پودینگ کم کم غلیظ شود وبه غلظت فرنی برسد(حرارت کم باشد وبا حوصله و مرتب هم بزنید تا هم شیر گوله نشه وهم طعم خامی نشاسته گرفته بشه وزرده پخته)
درنهایت گلاب وزعفران رااضافه کنید وهم بزنید وپس از کمی غلظت گرفتن دسر، شعله راخاموش کنید ودرون لیوانهای سرو بریزید وبعد از سرد شدن میل کنید( غلظت دسر درحد فرنی مناسبه ،می تونید غلظت دسر را به دلخواه بیشتر کنید ولی پس از سرد شدن سفت تر نیز خواهد شد)
بین دسر می توان برای خوشمزه تر شدن از بیسکوییت و موز خردشده استفاده کنید،
👈پودینگ را بصورت ساده وشکلاتی نیز می توان تهیه کرد،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرپ_مرغ_قارچ
🌸مواد لازم برای 8 عدد کرپ
3 عدد تخم مرغ درشت
پودر سیر و نمک به میزان دلخواه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
آرد 3/4 پیمانه
🌸مواد میانی کرپ
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 تا 400 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 100 گرم
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
.
برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید.
آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید.
کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود.
صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود.
◀تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست.
◀کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند.
.
برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
◀من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم.
پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد.
سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
نمک و آرا ذرت اضافه کنید.
◀آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد.
در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید.
هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید.
کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید.
کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته.
مقداری پنیر پیتزا بریزید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سوهان عسلی دارچینی"
شکر 1 پیمانه
کره 30 گرم میتونین به جاش از همین مقدار روغن جامد یا کره گیاهی استفاده کنین
عسل 1 قاشق غذاخوری کامل
کاغذ روغنی
بعضی ها زعفران هم اضافه میکنین که من به شخصه توی این شیرینی هیچوقت نمیریزم و به نظرم طعم خودش خوشایند تره ولی اگر خواستین بریزین
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری میتونین برای این مقدار مواد استفاده کنین
دارچین و یا مغزیجات خلالی دلخواه به میزانی که تمایل دارین
اگر دوست داشتین کنجد یا مغز بریزین هم مراحل دقیقا به همین ترتیبه
خب حالا یه تابه با لبه های بلند بردارین شکر و روغن و عسل و اگر خواستین زعفران را بریزین داخل تابه رو حرارت ملایم تا کم کم آب شه بهتره تا آب نشده زیاد همش نزنین فقط تابه را تکان بدین
برای هم زدنش بهتره از لیسک سیلیکونی نسوز استفاده کنین یا قاشق چوبی استفاده کنین
وقتی رنگش کاراملی روشن شد دارچین و یا مغزیجات رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین همه جاش یکنواخت پخش شه و مغزیجات هم کمی طلایی شن اولش کمی سفت میشه و مجدد دوباره روون میشه ولی اگر فقط دارچین اضافه کنین این سختی هارو نداره
تو این شیرینی سرعت عمل خیلی مهمه پس اگر بار اولتونه
شعله کاملا ملایم باشه چون زود میسوزه و درضمن چون مواد مذابه مواظب باشین نسوزین
دوستان یه راهی میخوام یادتون بدم برای اینکه بفهمین سوهانتون حاضر شده یا نه
یه لیوان آب یخ دستتون باشه یه قطره از سوهان بریزین تو آب یخ اگر قطره حل شد و پخش شد هنوز حاضر نیست باید رو حرارت بمونه ولی
اگر ریختین تو آب تیکه ای بسته شد و کف آب موند و پخش نشد
میتونین سریعا از رو حرارت برش دارین
و روی یک کاغذ روغنی با قاشق بریزین و بزارین 20 دقیقه بمونه تا خنک شه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه
میتونین یکم پودر قند پاشی کنین که تو ظرف بهم نچسبه و در ظرف در بسته نگهش دارین نیاز به یخچال نداره فقط نور و رطوبت و گرما نبینه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ترکی
#شیرینی_بدون_فر
شکلات تلخ بنماری شده 30 گرم (شکلات تخته ای را خرد کنید وروی بخار آب کتری هم بزنید تا روان شود تقریبا به حجم و اندازه یک قوطی کبریت)
نوتلا یا شکلات صبحانه 70 گرم (از کرم کاکائو های مارک ایرانی هم میشه استفاده کرد)
شیر عسلی 60 گرم (هم می تونید اماده بخرید هم براحتی خودتون تهیه کنید ،دستورش را قبلا گذاشتم)
پودر گردو 1ق غ
پودر بیسکوییت ساده یا کاکائویی فرق نداره (من پتی بور شکلاتی پودر کردم) حدود دو سه قاشق کم کم ریخته میشه تا خمیر منسجم بشه
مواد رویه:
کره بادام زمینی 2ق غ(اینم میخواستم دستورش را براتون بگذارم که خونگی تهیه کنید چون اسونه ولی خردکنم سوخته بود دستگاه نداشتم🙈)
پودر قند یا شیر عسلی 2 ق غ
گردو وشکلات به دلخواه برای تزیین
این مقدار مواد 10 عدد شیرینی به سایز همین کپسولهای داخل فیلم میده 😋شکلات ذوب شده+نوتلا یا شکلات صبحانه را مخلوط کنید
(شکلاتم شکلات تخته ای مارک پارمیدا هست وشکلات صبحانه هم از کرم کاکائو مارک باراکا استفاده کردم)
سپس شیر عسلی را اضافه کنید خوب مخلوط کنید چون وقتی شیر عسلی اضافه بشه مواد شروع به جمع شدن میکنه
درنهایت پودر یا خرده های گردو و پودر بیسکوییت را اضافه کنید پودر بیسکوییت را قاشق قاشق اضافه کنید تا خمیر جمع بشه،
خمیر را داخل کپسول یا قالبهای سیلیکونی دلخواه فشرده کنید داخل فریزر منتقل کنید تا منسجم شوند،
سپس خارج کنید ومواد رویه بزنید وبه دلخواه تزیین کنید،
برای مواد رویه هم:کره بادام زمینی +پودر قند مخلوط ویکدست شود
این شیرینی درون ظرف دربسته و یخچال نگهداری شود تا قسمت زیرین کاملا منسجم شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛