eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
میگو پفی سوخاری اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نان نوتلا(شکلاتی)یه عصرانه بسیار خوشمزه ارد 350 گرم شیر 1/2 پ کره 60 گرم تخم مرغ یکعدد شکر 2 ق س نمک کمی پودر خمیر مایه 1 ق غ نوتلا (شکلات صبحانه)به میزان کافی خمیر مایه رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا عمل بیاد (پف کنه)کره اب شده و تخم مرغ و بقیه شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم بعد کمی ارد اضافه میکنیم .مواد رو هم میزنیم و و مخلوط شیر و خمیر مایه عمل امده رو اضافه میکنیم .بقیه ارد رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد (ممکنه ارد کمتری لازم باشه ).خمیرو خووووب ورز میدیم و 1/5_1 ساعت در جای گرم استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.  این نون رو به هر شکلی دوست دارید میتونید درست کنید برای این شکلی که میبینید خمیر رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به اندازه های مساوی با وردنه باز میکنیم .روی قسمت اول رو با شکلات پوشانده لایه دوم رو قرار میدیم دوباره شکلات و همینطور ادامه میدیم لایه اخر رو روی لایه های قبلی قرار میدیم و اطرافش رو بهم میچسبونیم و ب شکل دلخواه برش داده و میبریم .من از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و کمی شیر برای رومال استفاده کردم و حدود 25 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دادم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نان نوتلایی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#میلک_شیک_زعفران 🍹 بستنی وانيلی ۱فنجان شير پرچرب ۱فنجان گلاب ۱ق غ هل سائیده ۱پینچ زعفران سائیده ۱ق غ 🍹همه مواد و توی دستگاه میکسر مخلوط کنین و خنک سرو کنین. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ادویه_ترشی_مخلوط_و_لیته 🍃 نعنا خشک گلپر تخم گشنیز تخم سیاه دانه زیره سیاه و سبز ادویه کاری زردچوبه 🔸با این ادویه ها #ترشی خوشمزه خواهید داشت😍😋 اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
٢٥٠ گ آرد و ١/٢ق چ نمك و ١/٢ق چ جوش شيرين و ١٠٠ گرم شكلات تخته ايه(با اسياب خورد شود )همه رو مخلوط ميكنيم ١١٥ گ كره به دماي محيط رسيده و ٢ق س پودر قند و ٢ق س شكر و١٧٠ گرم شكر قهوه ايي نرم با مخلوط كن ميزنيم تا نرم شود بعد ١تخم مرغ و ٢ ق چ عصاره وانيل و به كره اضافه كرده و مواد خشك رو هم اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم خميري نرم و منعطف در نهايت بدست مي آيد اگر خمير خيلي نرم است ١٠ دقيقه داخل يخچال ميزاريم از قالب ٢٤ تاي ميني مافيت استفاده ميكنيم گلوله هاي ١٥-١٧ گرمي گرد ميكنيم و داخل قالب ميگذاريم و با ته يه وردنه باريك كه اول در ارد فرو كرديم خمير رو فشار ميديم تا شبيه فنجان شوند بعد قالب مافين رو داخل يخچال ميگذاريم ٦٣گرم كره به دماي محيط +٦٣ گرم آرد+٦٣ گرم پودر قند و ١/٨ق چ جوش شيرين +١تخم مرغ بزرگ با همزن به مدت ١دقيقه ميزنيم وبعد ٢ق س شير +١/٨ ق چ عصاره وانيل به مدت ٥ثانيه هم ميزنيم بعد از مايه كرمي با قاشق چايخوري مقدار كمي تو فنجان هاي كوكي ميگذاريم تو فر با دماي ١٧٠ درجه به مدت ١٢دقيقه بعد ميتونيم روي كوكي ها رو با خامه يا گاناش يا هر چيز دلخواهي تزئين كنيم. نوش جانتون اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
١-ابتدا مواد خشك شامل آرد،نمك ،جوش شيرين و پودر شكلات تخته ايي رو با هم مخلوط ميكنيم اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
٢-كره و پودر قند و شكر و شكر قهوه ايي رو با هم مخلوط كره و با همزن ميزنيم اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
٣-تخم مرغ و عصاره وانيل رو اضافه كرده و مجدد هم ميزنيم اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
٤-مواد خشك رو اضافه ميكنيم و بايد خمير نرم و لطيف رو بدست بياريم اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
٥-لطافت خمير اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱