eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍کباب تابه ای قهوه خانه ای😍 ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 گوشت چرخ کرده 500 گرم (گوسفند و گوساله) گوجه 5-6 عدد فلفل دلمه سبز 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق غ کره 40 گرم یا روغن زعفران حل شده دو سوم لیوان جعفری تازه 10 تا ساقه آبغوره 1 الی 2 ق غ آب نارنج 1 الی 2 ق غ لیمو ترش 1 عدد ادویه گوشت: فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، پودر لیموعمانی ادویه سس گوجه: فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣گوشت و بریز تو ظرف 1 دونه پیاز رنده کن آبشو بگیر و بریز روش بعد فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک،زردچوبه و پودر لیمو عمانی بریز و 5 دقیقه خوب ماساژ بده بعد کف ماهیتابه پهنش کن و صافش کن 30 تا 60 دقیقه بذار یخچال 2️⃣تو یه ظرف روغن بریز 2 ق غ رب گوجه (فقط خونگی) اضافه کن چند دقیقه تفت بده تا رنگش عوض شه و بوش دربیاد بعد 4 الی 5 عدد گوجه رنده ریز کن یا با گوشکوب برقی له کن و بهش اضافه کن و فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، نمک ، زعفران حل شده ، آب لیمو ترش، آبغوره و آب نارنج اضافه کن و بذار به قل قل بیفته و بعد 2 دقیقه برش دار 3️⃣بعد گوشت با لبه کفگیر چند تیکه ش کن مثل فیلم بذار رو شعله متوسط و بذار 5 دقیقه بپزه بعد که آب گوشت دراومد 40 گرم کره یا روغن اضافه کن بذار گوشت برشته شه بعد برعکس کن تا اونورش هم بپزه 4️⃣گوشت که سرخ شد 2 تا گوجه حلقه ای برش بزن و 1 فلفل دلمه سبز و بچین روی گوشت هاو 10 تا ساقه جعفری و بذار تو ماهیتابه و سس گوجه اضافه کن و دوباره بذار به قل قل بیفته بعدش شعله کم کن درشو بذار تا 1 ساعت بپزه 5️⃣سالاد شیرازی، ماست و سبزی کنار این غذای جذاب فراموش نکن 👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شعریه 😍چه شود با شیر عسل خانگی👌 پست قبل شیر عسل رو بصورت ویدئو گذاشتم این مقدار ،مقدار مواد لازمه رشته شعریه یک بسته کره 50 گرم شیر عسل نصف لیوان گلاب دو سوم استکان پودر هل وپودر دارچین هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری زعفران دم کرده مقداری مواد میانی کرم فیل یا کرم پاتیسیر گردویی خرد شده کرم پاتیسیر استوری بصورت ویدئو میزارم رشته شعریه رو تا جای که میتونید با دست خرد کنید رشته خرد شده بریزید داخل ماهی تابه تفلون وتفت بدهید شعله کم رنگ، شعریه که تغییر کرد کره رو اضافه کنید کره که آب شد زعفران،پودر هل ودارچین و گلاب رو اضافه کنید وباهاش تفت کوچولو بدهید.شیر عسل بریزید مدام هم بزنید تا مخلوط ویکدست بشه. میتونید داخل ظرف ویا کپسول های کاغذی بریزید. من از کپسول کاپ کيک استفاده کردم تا داغه بریزید داخل ظرف ویا.. یک قاشق از مواد بریزید گردویی خرد شده ، کرم فیل.باز از مواد شعریه با قاشق روشو صاف کنید وبزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره سپس از قالب خارج کرده وبچینید رو ظرف مورد نظر با جای ویا دمنوش نوش جان کنید. عزیزان این دسر بدون کرم هم عالی میشه ولی با کرم خوشمزه تره👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نان گزینه مناسبی برای صبحانه ویاعصرانه س،برای ماه مبارک رمضان هم که دیگه برای افطار یا سحر عاالیه ☺ اگراردزیادبه خوردخمیرندین وزمان پخت رارعایت کنیدبافت نان نرم وپوک ولطیف خواهدبود ودلیل متمایزبودن این نان رومال شدن ان باشیره انگوراست . ✔این نان معمولا شیرین نیست،بدون شکر هست و یا شکر بسیاار کمی داره ولی من اینسری شکر دستور را حتی بیشتر از 3 ق غ ریختم حدود 1/4 پیمانه، و با رومال شیره انگوری که شد شیرینی مناسبی داشت . شیرولرم 1/2 پیمانه(100گرم) آب ولرم 1/4 پیمانه (50گرم) شکر3 ق غ(من 1/4 پیمانه یعنی 50 گرم ریختم ) روغن مایع یا جامد اب شده 1/4 پیمانه (50گرم) خمیرمایه 1ق س سرخالی (7 گرم) تخم مرغ 1عدد نمک 1ق چ اردسفید 2 پیمانه (300گرم ) ممکنه کمی بیشتر نیاز بشه شیره انگور یاشیره خرما هم میشه وکنجد برای رومال کردن نانها 👇 خمیرمایه و1ق چ از شکر دستور را بعلاوه آب ولرم مخلوط کنید وحدود 5 تا 10 دقیقه زمان دهید تا عمل آید . درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ،شکر ،نمک و روغن رامخلوط کنیددرحدی که تخم مرغ ازحالت لختی دراید سپس شیر ولرم و خمیرمایه عمل امده را اضافه کرده وکم کم ارد را بیفزایید، ابتدای مخلوط کردن ارد راباقاشق و درنهایت با دست انجام دهیدوتاحدی ارداضافه کنیدکه خمیری بدست ایدکه کمی چسبنده است_ هرازگاهی کمی دستتان راچرب کنیدتاچسبنده نبودن خمیرمشخص شودواردزیادکه باعث سنگین شدن بافت خمیرودرنهایت سفت شدن نان می شودبه خوردان ندهید_خمیرراخوب ورزدهیددرحدودده دقیقه یاصدبارمحکم به کف ظرف بکوبید،تا یکدست وکاملا نرم ولطیف شود،سپس ان رادرظرف کمی چرب شده بگذاریدروی ان رابپوشانیدویک ساعت درمحیط استراحت دهیدتاخمیرور اید،پس ازاین زمان باکمی ورزدادن پف خمیررابگیریدازخمیرگلوله های کوچکی برداریدوبه شکل نواردردست تاب دهید،سپس هردونواررادرکنارهم قراردهیدومانندموبه هم ببافید ، دوسرخمیررابهم برسانیدوباانگشت به هم بچسبانید، خمیرها را درون شیره رقیق شده با آب وسپس کنجد خوب بغلطانید ودرون سینی بچینید روی انها رابا نایلون بپوشانیدوبیست دقیقه دیگراستراحت دهیدتاپف دوم کنند(این کارباعث بهترپف کردن وپوک شدن بیشترنان می شود) درفر از قبل گرم 175درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 30 دقیقه قراردهیدتانانهامغزپخت شوند(یک کاسه اب نیزبرای لطافت بیشترنانهادرون فربگذارید) . ❌چون نان درون شیره زده می شود حرارت فر را کنترل کنید که کف انها نسوزد یا اینکه می توانید یک طرف نان را در شیره وکنجد بغلطانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور خودم امتحان شده 💯💯 خمیر مایه 1ق س شکر1ق س آب ولرم نصف پیمانه تخم مرغ 2عدد ماست غلیظ نصف پیمانه روغن مایع یا کره 120گرم شکر یک سوم پیمانه آرد به میزانی که به دست نچسبه نمک یک پنس بهبود دهنده 1ق م اول خمیر مایه وشکر وآب ولرم را با هم مخلوط میکنیم وقتی پف کرد تخم مرغ وماست غلیظ وروغن مایع یا کره +شکر+نمک+بهبود دهنده را باهم مخلوط میکنیم وآرد رو روی مواد الک میکنیم همه را ورز میدهیم به مدت ده دقیقه بعد رویش ارد میپاشیم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم. یک قالب 40×30را چرب میونیم خمیر را داخلش باز میکنیم رویش را به مدل دلخواه میدهیم دوباره رویش را میپوشانیم ونیم ساعت استراحت میدهیم بعد رویش را زرده تخم مرغ و وانیل وروغن مایع میزنیم وکنجد میپاشیمداخل فر در دمای 200درجه به مدت 40دقیقه میپزیم تا وقتی رویش طلایی شد در میاوریم وقتی خنک شد رویش راعسل مالی میکنیم وبا پودر نارگیل تزئین میکنیم.نوش جان رومال من زرده تخم مرغ 2 عدد ماست 1 ق م زعفرون 1 ق چ غلیظ علیظ باشه وانیل نوک کارد پودر قند 1 ق غ عسل نصف ق م شربت بار غلیظ زعفرونی 1 ق چ دستور عالی درست کنید دعا یادتون نره 🙏🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دسر وقتی که گرم باشه و داغ سرو بشه مسکن گلودرده روزهای کرونای من زیاد درست میکنم 😋ما بیشتر بصورت گرم سرو میکنیم تا سرد این دستور رو که میدم نه زیاد کنید نه کم مقدار نشاسته رو زیاد کنید دسر بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه حنمآااا از نشاسته گل (همون نشاسته گندم)تو بسته بندی سوپر مارکتا فراووونه دونه هاش درشته. این دسر اگر با شیر درست بشه بهش میگن مشکوفی اگر با آب درست بشه بهش میگن لرزونک هم زعفرانیش خوشمزس هم ساده ش این دسر در ماه مبارک رمضان هر روز افطاری مهمون سفره هاست. مواد لازم برای مشکوفی شیر دو لیوان نشاسته گل دو قاشق سر پر شکر دو قاشق کره حدود ده الی 15 گرم گلاب ته استکان برای لرزونک هم همین مقدار فقط به جای شیر آب میریزیم خواستید زعفرانی درست کنید اواخر پخت هر دو کمی زعفران دم کرده بریزید. نشاسته رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید هم بزنید تا حل بشه یک لیوان شیر دیگه میریزیم تو قابلمه مخلوط شیر ونشاسته رو از صافی رد میکنیم شکر رو اضافه کرده ومیزاریم رو گاز با حرارت کم چند دقیقه رو گاز بود گلاب رو اضافه کرده مواد که کمی غلیظ شد کره اضافه میکنیم مدام هم بزنید وگرنه گوله گوله میشه غلظت مشکوفی بع غلظت فرنی کمی روانتر دسر که آماده شد بریزید تو کاسه دسر خوری با آب هم دقیقا به همین روش درست میشه من زعفرانیشو درست کردم اواخر پخت کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کرده دسر باید با حرارت کم غلیظ بشه تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه حدود دو الی سه دقیقه با حرارت خیلی کم جوش بزنه مدام هم بزنید وگرنه نشاسته زود ته نشین مبشه ودسر گوله گوله میشه، صافه وروان نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاهوپیچ 1 عدد سینه مرغ پخته شده 1 عدد ذرت 1 پیمانه کورن فلکس ساده 1 پیمانه برای سس: ماست چکیده نصف پیمانه ماست معمولی نصف پیمانه سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس خردل و نمک کمی 1- مرغ را بپزید و تکه تکه کنید. 2- کاهو را بشویید و خرد کنید. 3- کاهو، مرغ، ذرت و کورن فلکس را مخلوط کنید. 4- مواد سس را هم با هم مخلوط کنید و به سالاد مرغ اضافه کنید. سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و به دلخواه تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء چهاردهم قرآن(تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.85M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ...... ارد سفید یا گندم یاسنگک هر کدوم باشه اشکالی نداره کلا هر نوع اردی من سه لیوان استفاده کردم هر لیوان دوتا نان بشما می دهد نمک... یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.... یک قاشق مرباخوری روغن مایع... سه قاشق غذاخوری آب ولرم .... به میزان لازم ماست هرنوعی باشه..... هم دمای محیط نصف لیوان طرز تهیه......ارد ونمک وبیکینگ پودر را یکبار الک کنید ویه دور مخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنید اگر همزن برقی دارین بهتره تمام مراحل با همزن انجام بشه بعد ماست را اضافه ومخلوط ودراخر اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ویکدست خمیر در این مرحله سفت است ولی با ورز دادن حدود پنج دقیقه وحتی بیشتر گلوتن ارد ازاد وخمیر لطیف ونرم می شه وچسبندگی خیلی کمی داره خمیر را بیست دقیقه استراحت بدین حجم خمیر مثل زمانیکه خمیر مایه زده باشیم دوبرابر نمی شه فقط خمیر کمی سبک می شه با بیکینگ پودر بعد به شش چونه تقسیم کرده وبا وردنه باز کنید به اندازه یه بشقاب میوه خوری نباید نازک بشه چون بعد مرطوب شدن خمیر بازتر می شه و موقع برداشتن اذیت می شین بعد باز کردن روی سطح خمیر را با دست کاملا مرطوب کنید حتی لبه ها را حتما حتما تابه نو استفاده نکنید تابه قدیمی وکار کرده باشه اگر تابه نو باشه خمیر نمی چسبه ومی افته امتحان کردم که میگم تابه تفلون قدیمی خوبه تابه با حرارت بالا کاملا داغ داغ باشه اگر نباشه بازم نون می افته خمیر را از طرف مرطوب توی تابه انداخته اگر چروک افتاد اصلا صاف نکنید نان می افته وبا حرارت بالا صبر کنید چند تا حباب بزنه سطح نان بعد تابه را برعکس کنید ومرتب بچرخونید تا سطح نان پخته بشه ثابت بگیرید می سوزه بعد با کفگیر نان را از تابه جدا کنید اگر دیدین برشته است که بردارید اگر نه بذارید کمی بیشتر طلایی بشه سریع لای دستمال یا حوله بذارید نون کاملا نرم می مونه خوشمزه ترین نونی است که تا الان امتحان کردین فقط نکاتی را که گفتم حتما انجام بدین با چند بار درست کردن قلق کار دستتون میاد ویه نانوای تمام عیار می شین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از ترشی خوشمزه ما این ترشی برخلاف ترشی های دیگه سرکه زیادی نداره و بسیار مقوی و مفیده بهتون اطمینان میدم درست کنید عاشقش می‌شید بریم درست کنیم 😘 مواد لازم🔻 💜زیتون ورقه ای بدون هسته 130گرم یا یک پیاله ماست خوری 💜ذرت که من از کنسرو استفاده کردم 130گرم یا یک پیاله ماست خوری 💜هویج دو سه عدد 💜فلفل دلمه ای رنگی دو عدد 💜نمک فلفل پاپریکا و ادویه دلخواهتون بستگی به ذائقه شما 💜شکر یک قاشق 💜روغن زیتون بدون بو یک فنجان 💜سرکه سفید نصف فنجان 💜سیاه دانه یکی دو قاشق طرز تهیه🔻 همون طور که دیدید همه مواد رو بعد از خرد کردن با هم ترکیب کردم و بعد سس مخصوص رو که شامل روغن زیتون سرکه نمک فلفل شکر و پاپریکا بود رو اضافه کردم و بعد هم داخل شیشه ریختم به همین راحتی بعد از ده روز هم قابل استفاده ⁦❤️⁩نکته:حتما از فلفل دلمه رنگی برای ترکیب رنگ زیبا تر استفاده بشه ⁦❤️⁩از ذرت فریز یا کنسرو میشه استفاده کرد ⁦❤️⁩اندازه خرد کردن هویج و فلفل دلمه تقریبا مثل سالاد شیرازی باشه ⁦❤️⁩هویج و فلفل دلمه کامل خشک بشنو بعد خرد و ترکیب بشن ⁦❤️⁩روغن زیتون حتما بدون بو باشه ⁦❤️⁩اگر دوست دارید ترشی بیشتر ترش باشه سرکه رو بیشتر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ 4 عدد آرد یک و نیم کیلو (750 گرم آرد سفید + 750 گرم آرد نانوایی _میتونیدهمشو از آرد سفید استفاده کنید.) روغن جامد نیم کیلو پودر قند نیم کیلو پودر زنجبیل 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 تخم مرغ ها رو با پودر قند خوب بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد زنجبیل و3/4 روغن آب کرده رو بهش اضافه کنید( دقت کنید روغن نباید داغ باشه فقط در حد آب شدن روغن اونو گرم کنید) مواد و خوب ترکیب کنید و بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه کرده با دست مخلوط کنید. اینکه گفتم سه چهارم روغن اضافه بشه به این دلیل هست که بعضی آردها روغن رو سریع جذب می‌کنند و بعضی دیگه نه و اگه دیدید خمیرتون خشکه و هنوز نیاز به روغن داره بقیه روغن رو هم اضافه کنید. اولش کمی خمیر خشک و گلوله گلوله است که باید سعی کنید با دست منسجمش کنید. اگه احیاناً بازم خمیرتون سفت بود نصف لیوان شیر گرم رو روی خمیر بپاشید تا به همه جای اون برسه. و خمیر به صورت یک تکه در بیاد خیلی هم ورز ندید که به روغن نیفته😁 روی اونو با نایلون بپوشانید که خشک نشه.این خمیر نیاز به استراحت نداره . به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید باز کنید و روی اون رو با سوزنی یا چنگال سوراخ ایجاد کنید تاهم از پفش جلوگیری شه هم شکل قشنگ تری داشته باشه .بعد قالب بزنید و در سینی فر بچینید سینی نیاز به چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه بگذارید تا بپزه چون دمای فر ها با هم متفاوته دقت کنید کلوچه ها اندازه های داخل فر باشه که زیرش طلایی بشه .بعد از پخت بذارید کاملاً سرد بشه و بعد با استفاده از زعفران آب کرده غلیظ یا کاکائو روی اون رو خالی بذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛