#نان_رمضان
دستور خودم امتحان شده 💯💯
خمیر مایه 1ق س
شکر1ق س
آب ولرم نصف پیمانه
تخم مرغ 2عدد
ماست غلیظ نصف پیمانه
روغن مایع یا کره 120گرم
شکر یک سوم پیمانه
آرد به میزانی که به دست نچسبه
نمک یک پنس
بهبود دهنده 1ق م
اول خمیر مایه وشکر وآب ولرم را با هم مخلوط میکنیم وقتی پف کرد تخم مرغ وماست غلیظ وروغن مایع یا کره +شکر+نمک+بهبود دهنده را باهم مخلوط میکنیم وآرد رو روی مواد الک میکنیم همه را ورز میدهیم به مدت ده دقیقه بعد رویش ارد میپاشیم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم.
یک قالب 40×30را چرب میونیم خمیر را داخلش باز میکنیم رویش را به مدل دلخواه میدهیم دوباره رویش را میپوشانیم ونیم ساعت استراحت میدهیم بعد رویش را زرده تخم مرغ و وانیل وروغن مایع میزنیم وکنجد میپاشیمداخل فر در دمای 200درجه به مدت 40دقیقه میپزیم تا وقتی رویش طلایی شد در میاوریم وقتی خنک شد رویش راعسل مالی میکنیم وبا پودر نارگیل تزئین میکنیم.نوش جان
رومال من
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست 1 ق م
زعفرون 1 ق چ غلیظ علیظ باشه
وانیل نوک کارد
پودر قند 1 ق غ
عسل نصف ق م
شربت بار غلیظ زعفرونی 1 ق چ
دستور عالی درست کنید دعا یادتون نره 🙏🙏🙏
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دسر وقتی که گرم باشه و داغ سرو بشه مسکن گلودرده روزهای کرونای من زیاد درست میکنم 😋ما بیشتر بصورت گرم سرو میکنیم تا سرد
این دستور رو که میدم نه زیاد کنید نه کم مقدار نشاسته رو زیاد کنید دسر بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه
حنمآااا از نشاسته گل (همون نشاسته گندم)تو بسته بندی سوپر مارکتا فراووونه دونه هاش درشته.
این دسر اگر با شیر درست بشه بهش میگن مشکوفی اگر با آب درست بشه بهش میگن لرزونک هم زعفرانیش خوشمزس هم ساده ش
این دسر در ماه مبارک رمضان هر روز افطاری مهمون سفره هاست.
مواد لازم برای مشکوفی شیر دو لیوان
نشاسته گل دو قاشق سر پر
شکر دو قاشق
کره حدود ده الی 15 گرم
گلاب ته استکان
برای لرزونک هم همین مقدار فقط به جای شیر آب میریزیم خواستید زعفرانی درست کنید اواخر پخت هر دو کمی زعفران دم کرده بریزید.
نشاسته رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید هم بزنید تا حل بشه
یک لیوان شیر دیگه میریزیم تو قابلمه مخلوط شیر ونشاسته رو از صافی رد میکنیم شکر رو اضافه کرده ومیزاریم رو گاز با حرارت کم چند دقیقه رو گاز بود گلاب رو اضافه کرده مواد که کمی غلیظ شد کره اضافه میکنیم مدام هم بزنید وگرنه گوله گوله میشه غلظت مشکوفی بع غلظت فرنی کمی روانتر دسر که آماده شد بریزید تو کاسه دسر خوری
با آب هم دقیقا به همین روش درست میشه من زعفرانیشو درست کردم اواخر پخت کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کرده
دسر باید با حرارت کم غلیظ بشه تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه حدود دو الی سه دقیقه با حرارت خیلی کم جوش بزنه
مدام هم بزنید وگرنه نشاسته زود ته نشین مبشه ودسر گوله گوله میشه، صافه وروان نیست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ_با_ذرت
کاهوپیچ 1 عدد
سینه مرغ پخته شده 1 عدد
ذرت 1 پیمانه
کورن فلکس ساده 1 پیمانه
برای سس:
ماست چکیده نصف پیمانه
ماست معمولی نصف پیمانه
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
سس خردل و نمک کمی
1- مرغ را بپزید و تکه تکه کنید.
2- کاهو را بشویید و خرد کنید.
3- کاهو، مرغ، ذرت و کورن فلکس را مخلوط کنید.
4- مواد سس را هم با هم مخلوط کنید و به سالاد مرغ اضافه کنید.
سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کوکو_دو_رنگ☝️☝️
💞کلیــک کنیــد💞👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_بازاری
مواد لازم ......
ارد سفید یا گندم یاسنگک هر کدوم باشه اشکالی نداره کلا هر نوع اردی من سه لیوان استفاده کردم هر لیوان دوتا نان بشما می دهد
نمک... یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر.... یک قاشق مرباخوری
روغن مایع... سه قاشق غذاخوری
آب ولرم .... به میزان لازم
ماست هرنوعی باشه..... هم دمای محیط نصف لیوان
طرز تهیه......ارد ونمک وبیکینگ پودر را یکبار الک کنید ویه دور مخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنید اگر همزن برقی دارین بهتره تمام مراحل با همزن انجام بشه بعد ماست را اضافه ومخلوط ودراخر اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ویکدست خمیر در این مرحله سفت است ولی با ورز دادن حدود پنج دقیقه وحتی بیشتر گلوتن ارد ازاد وخمیر لطیف ونرم می شه وچسبندگی خیلی کمی داره خمیر را بیست دقیقه استراحت بدین حجم خمیر مثل زمانیکه خمیر مایه زده باشیم دوبرابر نمی شه فقط خمیر کمی سبک می شه با بیکینگ پودر بعد به شش چونه تقسیم کرده وبا وردنه باز کنید به اندازه یه بشقاب میوه خوری نباید نازک بشه چون بعد مرطوب شدن خمیر بازتر می شه و موقع برداشتن اذیت می شین بعد باز کردن روی سطح خمیر را با دست کاملا مرطوب کنید حتی لبه ها را
حتما حتما تابه نو استفاده نکنید تابه قدیمی وکار کرده باشه اگر تابه نو باشه خمیر نمی چسبه ومی افته امتحان کردم که میگم تابه تفلون قدیمی خوبه تابه با حرارت بالا کاملا داغ داغ باشه اگر نباشه بازم نون می افته خمیر را از طرف مرطوب توی تابه انداخته اگر چروک افتاد اصلا صاف نکنید نان می افته وبا حرارت بالا صبر کنید چند تا حباب بزنه سطح نان بعد تابه را برعکس کنید ومرتب بچرخونید تا سطح نان پخته بشه ثابت بگیرید می سوزه بعد با کفگیر نان را از تابه جدا کنید اگر دیدین برشته است که بردارید اگر نه بذارید کمی بیشتر طلایی بشه سریع لای دستمال یا حوله بذارید نون کاملا نرم می مونه خوشمزه ترین نونی است که تا الان امتحان کردین فقط نکاتی را که گفتم حتما انجام بدین با چند بار درست کردن قلق کار دستتون میاد ویه نانوای تمام عیار می شین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم از ترشی خوشمزه ما این ترشی برخلاف ترشی های دیگه سرکه زیادی نداره و بسیار مقوی و مفیده بهتون اطمینان میدم درست کنید عاشقش میشید بریم درست کنیم 😘
مواد لازم🔻
💜زیتون ورقه ای بدون هسته 130گرم یا یک پیاله ماست خوری
💜ذرت که من از کنسرو استفاده کردم 130گرم یا یک پیاله ماست خوری
💜هویج دو سه عدد
💜فلفل دلمه ای رنگی دو عدد
💜نمک فلفل پاپریکا و ادویه دلخواهتون بستگی به ذائقه شما
💜شکر یک قاشق
💜روغن زیتون بدون بو یک فنجان
💜سرکه سفید نصف فنجان
💜سیاه دانه یکی دو قاشق
طرز تهیه🔻
همون طور که دیدید همه مواد رو بعد از خرد کردن با هم ترکیب کردم و بعد سس مخصوص رو که شامل روغن زیتون سرکه نمک فلفل شکر و پاپریکا بود رو اضافه کردم و بعد هم داخل شیشه ریختم به همین راحتی بعد از ده روز هم قابل استفاده
❤️نکته:حتما از فلفل دلمه رنگی برای ترکیب رنگ زیبا تر استفاده بشه
❤️از ذرت فریز یا کنسرو میشه استفاده کرد
❤️اندازه خرد کردن هویج و فلفل دلمه تقریبا مثل سالاد شیرازی باشه
❤️هویج و فلفل دلمه کامل خشک بشنو بعد خرد و ترکیب بشن
❤️روغن زیتون حتما بدون بو باشه
❤️اگر دوست دارید ترشی بیشتر ترش باشه سرکه رو بیشتر کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ 4 عدد
آرد یک و نیم کیلو (750 گرم آرد سفید + 750 گرم آرد نانوایی _میتونیدهمشو از آرد سفید استفاده کنید.)
روغن جامد نیم کیلو
پودر قند نیم کیلو
پودر زنجبیل 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
تخم مرغ ها رو با پودر قند خوب بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد زنجبیل و3/4 روغن آب کرده رو بهش اضافه کنید( دقت کنید روغن نباید داغ باشه فقط در حد آب شدن روغن اونو گرم کنید) مواد و خوب ترکیب کنید و بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه کرده با دست مخلوط کنید.
اینکه گفتم سه چهارم روغن اضافه بشه به این دلیل هست که بعضی آردها روغن رو سریع جذب میکنند و بعضی دیگه نه و اگه دیدید خمیرتون خشکه و هنوز نیاز به روغن داره بقیه روغن رو هم اضافه کنید. اولش کمی خمیر خشک و گلوله گلوله است که باید سعی کنید با دست منسجمش کنید. اگه احیاناً بازم خمیرتون سفت بود نصف لیوان شیر گرم رو روی خمیر بپاشید تا به همه جای اون برسه. و خمیر به صورت یک تکه در بیاد خیلی هم ورز ندید که به روغن نیفته😁
روی اونو با نایلون بپوشانید که خشک نشه.این خمیر نیاز به استراحت نداره .
به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید باز کنید و روی اون رو با سوزنی یا چنگال سوراخ ایجاد کنید تاهم از پفش جلوگیری شه هم شکل قشنگ تری داشته باشه .بعد قالب بزنید و در سینی فر بچینید سینی نیاز به چرب کردن نداره.
در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه بگذارید تا بپزه چون دمای فر ها با هم متفاوته دقت کنید کلوچه ها اندازه های داخل فر باشه که زیرش طلایی بشه .بعد از پخت بذارید کاملاً سرد بشه و بعد با استفاده از زعفران آب کرده غلیظ یا کاکائو روی اون رو خالی بذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_قالبی
برای 3 نفر
بادمجان 4 تا 5 عدد
گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم
ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته
پیاز 1 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم
بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به 3 تا 4 قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉.
حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 .
باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره .
ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از 12 تا 15 دقیقه آبکش کردم .
یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم .
مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم .
داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا .
بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم .
داخل فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم .
بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
وسطش هم کمی ماکارونی ریختم .
بدون فر در فر دست ساز روی گاز درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تی تاپ😋
مواد لازم🔻
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 3/4 تا 1 پیمانه(من 3/4 استفاده کردم چون کرم بین کیک هم شیرین هست)
ماست غلیظ1 پیمانه(چون میخوایم روی کیک طرح بندازیم نمیشه شیر رو جایگزین کنید)
روغن 1 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
مواد سس کارامل شکلاتی🔻
شکر قهوه ای تیره یا روشن 2/3 پیمانه(برای پیمانه کردن باید شکر قهوه ای را در پیمانه فشرده کنید)
کره 30 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق عذاخوری
پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
◀کف قالب 35×25 سانت را کمی چرب و کاغذ بندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید.
◀میتونید از قالب 30×20 استفاده کنید فقط ضخامت تی تاپ بیشتر میشه.
◀فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀میتونید در تابه دو طرفه روی گاز درست کنید،واشر رو در بیارید.
◀همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید
تخم مرغ ها+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شوند.ماست+روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن حدود 1 دقیقه هم بزنید.مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و با لیسک آرام مخلوط کنید. 1 پیمانه از مایه کیک را جدا کنید و 1 قاشق پودر کاکائو به آن افزوده با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.بقیه مواد کیک را در قالب پهن کنید. مواد شکلاتی را در قیف بریزید و روی مایه سفید خط بیندازید (میتونید 2 بار روی خطها برید تا ضخیم تر بشن). در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید. قالب را در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید تا کیک بپزد.سپس از فر خارج کنید و کیک را از قالب در بیاورید ،کاغذ را از پشت آن جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و اجازه دهید تا برشهای کیک خنک شوند.
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس🔻
کره +شکر قهوه ای را در تابه روی حرارت متوسط رو به زیاد بگذارید و گاهی تابه را بچرخانید(قاشق نزنید)تا شکر کم کم شروع به ذوب شدن کند.ذوب که شد دو دقیقه بجوشد و بعد خامه صبحانه را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود،صبر کنید تا دوباره دو تا سه دقیقه دیگر بجوشد.در انتها 1 تا 2 قاشق کاکائو اضافه و هم بزنید تا کاکائو حل شود.
سس را از روی حرارت بردارید تا از جوش بیفتد و بعد سس گرم را در قیف بریزید.
◀دور قیف رو دستمال بپیچید تا دستتون نسوزه.کرم را روی لایه اول بذارید و لایه دوم را روی اون برگردونید و فشار بدید تا به هم بچسبند.
◀با این روش لازم نیست حتما فر داشته باشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی گوشت👨🍳
مواد لازم :
آب 1 لیوان
شیر 1 لیوان
خمیر مایه (مخمر) 1 ق غ
شکر 1 ق غ
نمک
آرد 500 گرم
پیاز
سیر 2حبه
گوشت چرخ شده 350 گرم
فلفل
سیبزمینی
پودر پاپریکا
پنیر پیتزا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر 🌸 😊
ان شاالله بهترین ها👌
نصیبتون بشه
عشق،موفقیت💞🌸
سلامتی،برکت
و زندگی آروم توشه
امروز و هر روز تون باشه عزیزان 🌸🍃
#فرخنده_میلاد_باسعادت_امام_حسن_مجتبی_ع_مبارکباد 🌸🎊🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بادمجان
مواد لازم
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
بادمجان قلمی و کشیده 5 تا 6 عدد
پوره گوجه فرنگی 400 میلی لیتر
پیاز کوچک نگینی خرد شده 1 عدد
نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
خلال چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمی بلند و کشیده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع کار بعد از شستشوی بادمجان ها اون ها رو از طول برش می زنیم به صورتی که ضخامت ورقه های بادمجان حدودا تا 4 میلی متر باشه. بادمجان رو پوست نمی کنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد.
سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتی 20 تا 30 دقیقه ای با اون ها می گیریم و توی این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگی از بادمجان خارج میشه که باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبکشی و خشک کنیم.
در این فاصله گوشت چرخکرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه کمی پودر سیر داخل یک کاسه می ریزیم و خیلی خوب با هم مخلوط کرده و ورز می دیم.
سپس گلوله های به اندازه یک گردوی کوچیک از گوشت جدا کرده و به صورت کوفته قلقلی فرمش میدیم
ورقه های بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ می کنیم. حالا دو تا از ورقه های بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روی تخته کارمون قرار میدیم.
یک عدد از کوفته قلقلیمون رو در مرکز بعلاوه قرار می دیم.
حالا یکی در میون، ورقه های بادمجان رو روی مرکز کوفته قلقلی قرار میدیم.
وقتی ورقه ها رو جمع کردیم، یک عدد گوجه گیلاسی رو روی بادمجان قرار می دیم و یک عدد خلال چوبی رو توی بقچه بادمجانمون فرو می کنیم تا فیکس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده می کنیم.
پیاز کوچیکی رو که داشتیم به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دیم تا کمی سبک و طلایی رنگ بشه
حالا پوره گوجه فرنگی رو به پیاز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم.
وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم. اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنین تا سس خوش رنگ تری داشته باشین.
حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگی میرسه. بعد از اینکه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روی ظرف رو فویل بگیرید و برای 45 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه در فر قرار بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛