مواد لازم برای 3 نفر🔻
بلغور یک پیمانه (بلغور گندم ، بلغور جو هم میشه)(پیمانه پلوپز)
سیب زمینی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 3 جبه
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1 تا 2 ق غ (یا آرد گندم)
سبزی دلخواه (جعفری و پیازچه و ...) 1 تا 2 ق غ
رب گوجه 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه🔻
بلغور رو با آب به مدت یک و نیم ساعت الی دو ساعت خیس کردم و بعد آبش رو خارج کردم و خوب فشرده کردم آبی نمونه . بلغورتون اگر درشته کمی بزارید بپزه .
سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر هم دل به خواهی هست که اگر دوست دارید بریزید .
بلغور و سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده و پیازچه و رب گوجه و آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کردم .
داخل تابه روغن ریختم و گرم شد سرخ کردم .
من اینجا قالب زدم قالب رو داخل روغن قرار دادم گرم شد از مواد کوکو ریختم و منسجم کردم و وقتی که کمی گرفت و به راحتی می شد از قالب خارج کرد از قالب خارج کردم و گذاشتم بپزه و سرخ بشه و بعد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طالبی ، ملون ، آناناسی ، شاهپسند ، جانا یا هندوانه را اریب برش دهید.
نیمه ی آن را از وسط نصف کنید و برگردانید و به هم وصل و فیکس کنید.
روش وصل :
1) از قسمت پوست ، بالا ، پایین و وسط آن را با سیخ چوبی در گوشت آن فیکس کنید و 👈خط وصل ( درز) را ژله آلوورا بزنید .
2) برگردانید و داخل آن را کمی خالی و خشک کنید.
3) با قاشق و خیلی نازک کمی وسط آن را بتراشید و تراشه های آن را در درز فرو کنید و پوشش دهید و در یخچال قرار دهید.
4) سپس طبق ویدئو این درز را با ژله آلوورا پوشش دهید و یک ساعت در یخچال قرار دهید (دو بار) .
5) مطمئن که شدید ژله مورد نظرتون را در آن بریزید و تزئین کنید و 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
6) هنگام سرو به آرامی سیخ چوبی را بیرون آورده ، برش داده و نوش جان کنید .
👈نکته های مهم :
1) ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل کنید و بزارید خوب سرد شود( مثل شَهد بشه ) 👈روان اما غلیظ.
2) درز وسط را با 👈تراشه های ریز خود طالبی اول پوشش دهید بعد ژله بریزید و با برس روی درز بکشید و در یخچال و دوبار روی درز ژله غلیظ شده بریزید و بالا و پایین کنید و در یخچال قرار دهید.
3)برای تزئین اول ژله مورد نظر را ریخته ؛ وقتی در یخچال نیم بند شد با میوه تزئین و دوباره به آرامی روی میوه ژله بزارید و در یخچال قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سبوس جو دو سر(یا سبوس گندم) نصف لیوان
جو دو سر پرک نصف لیوان
عسل یا شیره انگور(یا هر دو) 4 ق غ
آرد سمولینا یا معمولی 2 و نیم لیوان
روغن کنجد یا زیتون 2 ق غ
شیر ولرم 1 و 1/4 لیوان
نمک 1/2 ق چ
خمیر مایه فوری 1 ق غ
طرز تهیه🔻
1. سه قاشق شیره یا عسل و یا ترکیبی از هر دو را در یک لیوان شیر ولرم حل کرده سپس یک قاشق خمیر مایه را افزوده و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید.
2. همه ی مواد خشک را با هم در یک ظرف بزرگ ریخته ، دو قاشق روغن و مابقی شیر(که یک چهارم لیوان بود) و خمیر مایه به عمل آمده هم افزوده و ده دقیقه مداوم ورز بدید.
3. خمیر را در ظرف بزرگ چرب شده بگذارید رویش سلفون کشیده و حوله بیندازید و در جای گرم دو ساعت استراحت بدهید.
4. سپس روی سطح کار را کمی آرد الک کرده, هوای خمیر را با ورز دادن خارج کنید.
5. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.(یا میتوانید تقسیم نکنید تا یک نان بزرگ داشته باشید)
6. روی سینی فر و روی کاغذ روغنی چرب شده خمیر را بیضی قرار داده و به دلخواه کنجد ، مغز تخمه ،سیاه دانه و ... بریزید.
7. در سینی فر مجددا بیست دقیقه استراحت بدهید.
8. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 برای 35 تا 40 دقیقه قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_باسیب_زمینی_د_فر
مرغ سیب زمینی سس مایونزنمک فلفل سیاه پاپریکا رب گوجه سبزی معطرهمه رامخلوط میکنیم فویل روی ظرف میکشیم درفر180درجه30دقیقه میزاریم بپزه فویل رابرمیداریم شعله بالاروشن میشه تاطلایی شن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مینی_پیتزا
سینه مرغ رودرروغن تفت بدین، فلفل رواضافه کنین وتفت بدین،بعدقارچ رو اضافه کنین وتفت بدین 1-2 دقیقه،بعد خامه رواضافه کنیدومخلوط کنین تا غلیظ شه.بقیشم مشخصه.درفرگرم شده 170درجه بزارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه نثار
گوشت که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه شسته وخشک کرده وبه قطعات کوچکتر از خورشتی خرد کنید.
مواد لازم
این مقدار واسه 5 الی 6 نفره
گوشت 450 تا 500 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق پر
خلال بادوم یک چهارم لیوان
خلال پسته دوقاشق از بس که گرونه نداشتید نریزید😩
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وپودر دارچین وزعفران دم کرده به میزان لازم
زرشک یک دوم پیمانه
برنج 4 پیمانه
گلاب چند قاشق برای خیس کردن خلال بادوم و پسته
پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت بدید. تفت که خورد ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید. آخر سر رب بزنید چند ثانیه تفت بدید و آب جوش بریزید .جوش که اومد درشو بزارید با شعله کم بزارید یکساعتی بپزه
خلال بادوم رو که قبلا با چند قاشق گلاب خیس کردیم یک قاشق پر میریزیم ودوباره درشو میزاریم تا گوشت کاملا بپزه پانزده دقیقه آخر زعفران دم کرده ونمک میزنیم دوباره درشو بزارید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه.
برنج رو به صورت چلو آبکش کرده وبزارید دم بکشه وبه جای چلو میشه کته هم درست کنید ولی چلو مجلسیتره
زرشک رو بشورید وبا کمی کره تفت بدید دوست داشتید ترش وشیرین باشه یک قاشق شکر بریزید وباهاش تفت بدید.
خلال بادوم و خلال پسته رو هم با همون گلاب که خیس کردیم بزارید .ابش کشیده بشه وتفت بدید.
بو وعطر گلاب رو دوست ندارید با کمی آب خیس کنید
مقداری از برنج رو زعفرونی کرده
برنج سفید رو دیس کشیده
وبا گوشت وزرشک وبرنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم.
خلال بادوم دوست ندارید نریزید داخل گوشت که باهاش بپزه
عزیزان این غذا خلال پوست پرتقال هم داره
پوست پرتقال رو قسمت سفید شو جدا کنید وخلالی برش بزنید چند دفعه بپزید و آبشو دوربریزد تا تلخیش گرفته بشه آخر سر تفتش بدید با خلال خشک هم همین کار رو انجام بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لواشک خونگی
من از میوه زردآلو،آلبالو،هلو،سیب،الو،والوچه که اکثرشون داخل یخچال داشتن خراب میشدن.استفاده کردم
. میوه ها رو شستم هسته هاشو در آوردم. میتونید هسته رو در نیارید ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها بیاد زیر دستتون زیاد خوشایند نیست.همه رو بریزید تو قابلمه نسبتا بزرگ وبزارید رو گاز اگر میوه رسیده باشه، احتیاج به اب نداره اگر میوه هاتون سعتن یک استکان اب بریزید. و بزارید رو گاز با شعله متوسط جای که له شن با پشت قاشق مدام له شون کنید وسپس از صافی رد کنید فشار دهید تا فقط پوستشون باقی بمونه سپس دوباره برگردونید به قابلمه وبزارید رو شعله با حرارت بالا کمی نمک بزنید. آگه دوست دارید ملس باشه کمی شکر بزنید وبزارید کمی غلیظ شه گاز رو خاموش کنید وقتی سرد شه بریزید رو سینی که نایلون گذاشتید همه جا یکدست ویک سطح باشه من مقداری زردالو رو هم گذاشتم رو گاز تا له بشه از صافی رد کردم واسه خطوط ازش استفاده کردم تا خشک شد خطوط هم کم رنگ ومحو شده😩وبزارید جلو آفتاب تا خشک شه جلو پنکه هم میتونید خشک کنید مخلوط کردن میوه ها دلبخواهیه هر میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید حتی انتخاب یک میوه هم به تنهای خیلی خوشمزس مثل لواشک هلو،زردالو،الو،البالو همه رو با این روش میتونید درست کنید وسپس یا تو یخچال ویا فریزیر بزارید برای مدت طولانی آگه تو یخچال میزارید باید کاملا خشک شه وگرنه بعد از مدتی کپک میزنه
از نایلونی استفاده کنید کمی ضخیم باشه که لواشک به راحتی ازش جدا بشه چرب کردن نمیخواد
عزیزان لواشک رو زیاد نازک نریزید وگرنه سفت ولاستیکی میشه وقتی میریزید
میتونید بجای ابکش کردن میکس کنید ولی این روش خیلی خوشمزه تره
به این دلیل رو گاز میپزیم تا کمی غلیظ بشه زودتر خشک بشه
عزیزان لواشک وقتی خشک شد باشلنگ آب سرد بگیرید روش تا گرد وخاکی که روش نشسته تمیز بشه این دفعه رو طناب آویزان کنید تا دوباره خشک بشه .
این مقدار تو قابلمه سه سینی لواشک که تو فیلمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛