میگو پفکی
سلام دوستان این غذا بینهایت خوشمززززس قول میدم درست کنید عاشقش میشید😋😋 تقریبا یک لیوان شاید هم بیشتر ارد لازم میشه اگه تعدادتون کمه همه مواد رو نصف کنید از ارد قنادی میشه استفاده کنید ارد گندم هم میشه ، غلظت موادفقط یکمممم شل تر از مایع کیک هس.
مواد لازم
میگوی پاک کرده مقداری ، اندازه میگو مهم نیس
به جای میگو میتونید از سینه مرغ استفاده کنید هر دوتاش محششششششره ، پس یا مرغ يا قارچ یا ماهی یا میگو،. من خودم ديشب با ميگو درست كردم و امروز از باقي مانده مواد قارچ پفكي درست كردم، هم با مرغ هم با قارچ هم با ميگو خوشمزس
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
ماءالشعیر تلخ 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 لیوان
نمک مقدار لازم
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را بهش اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید.
پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید.
میگو پفکی😋
در مدتی که سس استراحت میکند مواد میگو پفکی را آماده کنید. میگو یا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.
پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ یا میگو را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ یا میگو مغز پخت شود ). میگو های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید نیم ساعت مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند نوش جان. مواد باید در روغن شناور سرخ بشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_سیب_قنادی
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید)
روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه)
پودر قند 180 گرم(1 پیمانه)
شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
سیب 2 عدد
قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید
مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری
.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر)
آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید
زرده و سفیده ها را جدا کنید
سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند.
(میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید)
کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود.
زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود
با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید
در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید
داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید
یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید
دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است
قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه
اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید
بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و اسفناج
مواد لازم برای8 نفر
مرغ 800 گرم
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 500 گرم
آب 1/4 فنجان
روغن 2 قاشق غذا خوری
ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
اسفناج 180 گرم
طرز تهیه
1- روغن رو داغ می کنیم.تکه های مرغ رو در روغن 10 دقیقه سرخ می کنیم . پیاز رو اضافه می کنیم. 5 دقیقه تفت می دیم تا پیازها نرم بشن.
2- ادویه ها و گوجه فرنگی خوردشده و آب رو اضافه می کنیم صبر می کنیم تا به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم در ظرف رو می بندیم تا 3 دقیقه تا خوراک مغز پخت بشه.( فکر کنم بسته به اندازه تک های مرغ زمان بیشتری برای پخت لازمه)
3- اسفناج رو اضافه میکنیم و 2 دقیقه تا زمانی که اسفناج ها نرم بشه می پزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فریتاتا_مرغ
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم
حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم
میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره
من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇
فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه
ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن.
پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه.
من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه...
بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه...
هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید.
در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید.
بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست...
فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید.
برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید.
میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست
تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و اسفناج
مواد لازم برای8 نفر
مرغ 800 گرم
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده 500 گرم
آب 1/4 فنجان
روغن 2 قاشق غذا خوری
ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
اسفناج 180 گرم
طرز تهیه
1- روغن رو داغ می کنیم.تکه های مرغ رو در روغن 10 دقیقه سرخ می کنیم . پیاز رو اضافه می کنیم. 5 دقیقه تفت می دیم تا پیازها نرم بشن.
2- ادویه ها و گوجه فرنگی خوردشده و آب رو اضافه می کنیم صبر می کنیم تا به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم در ظرف رو می بندیم تا 3 دقیقه تا خوراک مغز پخت بشه.( فکر کنم بسته به اندازه تک های مرغ زمان بیشتری برای پخت لازمه)
3- اسفناج رو اضافه میکنیم و 2 دقیقه تا زمانی که اسفناج ها نرم بشه می پزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم . .... برای کباب های گوشتی ....
150-200 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
.... برای سس بادمجان
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد غلیظ
بادمجان ابپز شده (500-600 گرم)
500 میلی لیتر شیر
نصف قاشق چایخوری نمک ، فلفل.
کمی پنیر چدار
بیایید تمام مواد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب ورز دهید ، سرخ کنید و کنار بگذارید. .
تهیه بادمجان با سس بکامل
بیایید آرد را به مدت 4-5 دقیقه در کره بپزیم ، سپس بادمجان ها را اضافه کرده و 5 دقیقه با هم می پزیم. سپس شیر را اضافه کرده و بپزید تا خوب جوش آید. .
بعد از اینکه خورش ها را به ترتیب مرتب کردیم ، می گذاریم آنها را روی سینی پخت قرار داده و مقداری آب درون سینی بیفزاییم. .
می توانید با برنج سرو کنید.
بگذارید در فر بپزیم تا پنیر خوب ذوب شود. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب گوشتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگرفود
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش .
برای 18 عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم 300 گرم حدودا 2 لیوان
روغن زیتون یا مایع 80 میلی حدودا 1/3 لیوان
آب 60 میلی حدودا 1/4 لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 6 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه 1 تا 2 ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم .
داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا .
داخل فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش .
پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت گوشت و قارچ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قابلمه ای
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاكائو 3 قاشق
شکلات آب شده 3 قاشق
وانیل 1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر
تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن 3 دقیقه هم میزنیم تا شکر حل بشه
شیر + روغن هم اضافه میکنیم هم می زنیم
در آخر آرد + پودر کاكائو + بکینگ پودر و الک میکنیم و به مایع کیک اضافه می کنیم و دیگه با همزن برقی نمی زنیم، یا اینکه خاموشش می کنیم بعد به همزدن ادامه میدیم تا مواد یکدست بشه
شکلاتی که به روش بنماری آب کردیم هم میریزیم ؛ داخل پیاله روی سماورم هم بزارید بخارش،باعث آب شدن شکلات میشه و تمام
قالب رو با کمی روغن چرب میکنیم و سپس مواد کیک رو درون قالب میریزیم.قالب های پلاستیکی ژله، یا حتی سوپ خوری هم میشه به عنوان قالب استفاده کرد
برای جلوگیری از ریختن آب بخار شده درون کیک حتما از دم کنی یا پارچه تمیز استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قابلمه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
صبح زیباتون بخیر ☕
به شنبه 5 تیرماه خوش امدید
الهی
شروع هفته رو
بایک دنیا مهر ومحبت
با یک دنیا امید
بایک دل پاک و زیبا
بایک ذهن آرام
و انرژی
مثبت شروع کنید
شروع هفته تون پُر برکت 🌸🍃
#کانالانرژیمثبت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز بهترین روز خداست
بیاین تو دلامون بذر محبت بکاریم
و هر روز بدونیم که امروز بهترین روز خداست
بیاین هر روز اونقدر مهربونی و محبت
به بقیه هدیه بدیم
که لایق یکی از بهترین روزای خدا باشه
🌷🌷شنبه تون بخیر🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
# دسر شکلاتی_ ارئو
#پارت_اول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
# دسر شکلاتی_ ارئو
#پارت_دوم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_قارچ
بسیااار خوشمزه وفوق العاده ومجلسی وهمه پسند هست .توصیه میکنم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
خورشت قارچ هم با مرغ درست میشه هم با گوشت و هر کدوم دستورهای مختلفی داره ، این با گوشت و آلو درست میشه.
مواد لازم برای حدودا 4نفر
گوشت : 300گرم خورشتی
پیاز : دو عدد
قارچ : 300 گرم
آلو بخارا : حدودا 15 عدد
غوره 1/3پیمانه
رب انار ملس : حدودا 2 ق غ
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم ، سبک که شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و یه کمی تفت میدیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم و بازم تفت میدیم بهش آب اضافه میکنیم تا بپزه زیاد نباشه.
تو این فاصله آلوها رو میخیسونیم
قارچهای شسته و خشک شده را و تو یه ماهیتابه کمی روغن ریخته روی حرارت یه کم تفت میدیم ، مرتب هم زدیم ابلیمو اضافه میکنیم و بازم تند تند روی حرارت بالا تفت میدیم و خاموش میکنیم ، اینجوری دیگه قارچامون آب پس نمیدن و کوچیک نمیشن.
وقتی گوشت تقریبا پخته شد قارچ و آلو رو بهش اضافه میکنیم ، رب انار رو به مقدار ذائقه تون اضافه کنید.غوره راافزوده ودرش میزاریم تا حا بیفته ،اگر دوست ندارید خورشتون خیلی تیره باشه زعفرون میزنیم و بازم میزاریم روی حرارت ملایم یه نیم ساعتی بپزه و جا بیافته....این خورشت بسیار خوشمزه است
سعی کنید از قارچهای ریز استفاده کنید.غوده رابسته به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_الویه
سالاد الویه رو به دو صورت تزیین کردم یکشیو این پیج ودیگری رو پیج دوم به صورت ویدئویی میفرستم
سیب زمینی سه عدد نسبتا بزرگ
تخم مرغ دوعدد
خیار شور یک لیوان نگینی خرد شده
هویج پخته شده دو عدد نگینی خرد شده
نخود فرنگی پخته یک چهارم لیوان
نصف سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
سس مایونز چهار قاشق
آب لیمو وروغن زیتون تز هر کدوم دو قاشق
آب مرغ چند قاشق
نمک فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه
چند عدد سیب زمینی رو با پوست بزارید بپزه حتما با پوست باشه ،سعی کنید سیب زمینی با شعله کم بپزه سیب زمینی که داره میپزه یکی دو عدد تخم مرغ هم بزارید روش که باسیب زمینا بپزند
سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاچ نمک وفلفل بزارید بپزه نزارید آبش کاملا کشیده بشه چند قاشق ازش بمونه
یکی دو عدد هویج درسته پاک کرده وبزارید بپزه
سیب زمینی وتخم مرغ رو پوست کنده یا رنده کنید یا با گوشت کوب له کنید
نخود فرنگی رو با کمی آب حدود ده دقیقه بپزید
سینه مرغ پخته شده رو هم ریش ریش کنید
حالا تو یک کاسه بزرگ سیب زمینی وتخم مرغ له شده،سینه مرغ ریش ریش شده،هویج پخته نگینی خرد شده؛خیار شور نگینی خرد شده؛کمی نخود فرنگی پخته شده،چند قاشق آب لیمو،چند قاشق از آب مرغ ،کمی روغن زیتون ،سس مایونز،نمک،فلفل سیاه همه رو با هم قاطی وخوب مخلوط میکنیم وبه سلیقه خود تزیین ومیزاریم یخچال
تزیین پست بعدی به صورت ویدئویی میفرستم عزیزان آگه برای مهمونی میخواید تخم مرغ رو کم بزنید مثلا برای یک کیلو سیب زمینی یک دونه تخم مرغ بزنید امتحان کنید خوشمزه تره یکی دو روز هم بمونه بوی نمیگیره تخم مرغ زیاد بزنید زود بو میگیره
دوست دارید هویج خام رو رنده کنید وبریزید من شخصا هویج پخته شده را دوست دارم
نخود فرنگی قابل حذفه دوست ندارید نزنید
در ریختن نمک احتیاط کنید چون خیار شور ،شوره
سالاد الویه رژیمی نمیشه هرچه سسش بیشتر خوشمزه تر😉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛