eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
لوکوم آلبالو مواد لازم: 5 لیوان آب آلبالو (طبیعی استفاده کردم) 1 لیوان شکر 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه استفاده کرد فقط براق نمیشه) 1 قاشق مرباخوری کره طرز تهیه: آب آلبالو ، شکر و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید. وقتی جوشید شعله را کم کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید و اجاق را خاموش کنید. کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره آب شود هم بزنید. داخل لیوان هایی که با آب خیس کردید و یا داخل قالب سیلیکونی خیس شده با آب بریزید. وقتی در دمای اتاق سرد شد داخل یخچال بذارید و یک شب و یا 4_3 ساعت نگه دارید تا سفت شود. برای اینکه از لیوان راحت خارج شود با چاقو از کناره های لیوان جدا کنید و یا اگر در قالب ریختید از قالب جدا کنید و مثل فیلم در پودر نارگیل بغلتانید . نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه دستور کار :👇 خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلبر دوداغی نوتلایی (لب دلبر) مواد لازم برای خمیر: 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 50 گرم) به اندازه نوک انگشت نمک 1 قاشق مرباخوری شکر نصف استکان روغن مایع (40 گرم) نصف پاکت وانیل شکری (2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 2_2ونیم لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید، خمیری نیمه نرم که به دست نچسبد درست خواهد شد) طرز تهیه: تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را به 10 چانه مساوی تقسیم کنید، با کمک نشاسته به اندازه بشقاب باز کنید. وسط تمام خمیرهای باز شده را به نشاسته آغشته کرده روی هم قرار دهید و هر 10 خمیر را با هم به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید. به کمک لیوان به شکل دایره ببرید، وسط آن گردو و یا فندق بذارید. به شکل نیم هلال ماه ببندید. داخل سینی فر که با کره چرب شده بچینید، و با کمک فرچه روی تاتلی ها به مقدار زیاد کره آب شده بمالید. داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه زیر و رویش طلایی شود بپزید. برای شربت: 2 لیوان شکر 1ونیم لیوان آب شکر و آب را داخل شیرجوش بجوشانید. بعد از اینکه 5_6 دقیقه جوشید زیر اجاق را خاموش کنید. تاتلی لب دلبری که از فر خارج شده، تا وقتی گرم هست شربت ولرم را روی آن بریزید(تاتلی گرم و شربت سرد باشد) . وقتی سرد شد وسط آن به کمک قیف نوتلا بریزید. نوش جان ❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه : یک لیوان و نیم بلغور گندم(من ازآرد بلغور استفاده کردم) چون آرد بلغور کم گیر میاد شما از بلغور نیم دانه استفاده کنید و 3 ساعت خیس کرده سپس صافش کنید . یک لیوان گوشت چرخی یک عدد پیازمتوسط نمک 2قاشق مرباخوری، ادویه جات مخصوصازیره سیاه 1قاشق چایی خوری ابتدا بلغور را 3 ساعت بخیسانید . بلغور رابعداز خیساندن صاف کنید و در غذاساز باپیاز خوب میکس کنید . ( ولی اگر آرد بلغور بود با گوشت ورز دهید )سپس گوشت چرخی وسایر مواد را اضافه کنید، تاخمیری شکل شود، من داخل کبه با گوشت مرغ پخته شده وریش ریش شده همراه باقارچ پیازداغ و نخود فرنگی و کمی ذرت وگردو که باهم تفت دادم استفاده کردم، بنابه سلیقه خودتان داخل کبه راپرکنید یک ظرف بنا به سایز کبه تون انتخاب کنید روی ظرف کیسه گذاشته وروی کیسه رابا آب مرطوب کنید وتکه ای از مواد را روی کیسه باز کنید و در دایره اول مواد بگذارید دایره دوم راروی اولی قراردهید واطراف کبه را با کیسه خوب ببندید ( طبق فیلم ) کبه ها را خوب پرس کنید کبه های آماده را روی کیسه گذاشته و پس از اتمام کار کبه ها رابا روغن کم سرخ کنید و درب ماهیتابه راببندید.موفق باشید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش من برای پخت ته چین برنج رو چند قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته چین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش همیشه این مقادیر یادتون باشه سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاشق نمک وفلفل وزردچوبه بزارید بپزه مخلوط سینه وران خوشمزه تره زیاد خشک نمیشه مرغ که پخت ریش ریش کنیدوکنار بزارید زرده رو خوب بزنید وبا ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس چندکفگیر از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پست قاشق صاف کنید سپس مرغ ریش ریش شده وکمی خلال پسته ووخلال بادام زرشک وکمی کشمش کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزیر روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم وچند قاشق از آب گوشت وکمی روغن روش میریزیم آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره که چقدر تو فر باشه هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت دم بکشه سعی کنید از ماست خونگی استفاده کنید ماست حتما چکیده باشه آگه ماست شل باشه ته چین خشک میشه ماست رو یکی دو ساعت تو پارچه تمیزی بریزید تا آبش کشیده شه من از ماست خونگی استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب چوبی مواد لازم:::: 500گرم گوشت چرخ کرده کم چرب 1 عدد فلفل قرمز کاپیا (جایگزین دلمه ای قرمز) 3 عدد فلفل سبز باریک (جایگزین دلمه ای سبز) 1 عدد پیاز یه مشت جعفری 3-4 حبه سیر فلفل سیاه پول بیبر (فلفل قرمز پرک شده ) زیره نمک مقدار ادویه ها بسته به ذائقه خودتان میباشد. سالاد:::: پیاز خلالی خرد شده جعفری خرد شده گوجه فرنگی خرد شده آب لیمو ترش سماق طرز تهیه کباب::::: سبزیجات روهمراه با گوشت چرخ کرده داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرفی ریخته و حدود7-8 دقیقه استراحت داده زیاد استراحت نکند چون سبزیجات داخلش باعث میشه که مواد آب بندازه.از مواد به اندازه مناسب برداشته و روی سیخ قرار دهید و مثل کلیپ شکل دهید. و داخل تابه مناسب کمی روغن مایع بریزید و پشت و روش را سرخ کنید.میتوانید با سالاد پیاز و جعفری همراه با گوجه فرنگی داخل نان لواش و یا با پلو سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛