eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷مواد لازم:👇 🔹ژله قرمز : ۱ بسته 🔹دانه های انار : به میزان لازم 🔹ژله آلوئه ورا : ۲ بسته 🔹شیر: ۲ لیوان سر خالی 🔹۳ کاسه در ۳ سایز مختلف ( ترجیحا ته گرد) 🔆طرز تهیه:👇 🔅برای تهیه ژله به شکل انار سه لایه داریم که شامل لایه قرمز ، لایه سفید شیری، لایه شیری با دانه های انار پس ۳ کاسه در ۳ سایز مختف آماده میکنیم. اول پودر ژله قرمز را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان سر خالی آب سرد را به آن اضافه میکنیم. تقریبا یک سانت از کف کاسه بزرگ رو ژله قرمز میریزیم و میذاریم تو یخچال تا یک مقدار خودشو بگیره. وقتی ژله نیم بند شد ، بعد کاسه سایز متوسط رو پر از یخ یا آب سرد میکنیم و میذاریم وسط کاسه بزرگ و باز ژله قرمز رنگ میریزیم تا جایی که به لبه کاسه متوسط برسه و دوباره میذاریم تو یخچال تا ببنده. دقت کنید که ژله نباید خیلی سفت بشه …یعنی همین که بست ولی نرم بود مرحله بعد رو انجام بدین وگرنه در آخر کار طبقات ژله تون از هم جدا میشن. ژله انار سه بعدی ژله انار سه بعدی وقتی لایه قرمز کاملا بست، ژله رو از یخچال خارج میکنیم و میاریم بیرون یخ داخل کاسه رو خالی میکنیم و یک مقدار آب گرم میریزیم و کاسه وسط رو میکشیم بیرون تا بتونیم ژله سفید رنگمون رو بریزیم. برای ژله شیری دو بسته ژله آلوئه ورا را با ۱.۵ لیوان آب جوش خوب مخلوط کرده و وقتی کمی خنک شد ، ۲ لیوان شیر ( همدمای محیط) به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. یکی دو سانت ژله شیری ساده خنک شده را به آن اضافه میکنیم و مجددا می گذاریم تا نیم بند شه، وقتی نیم بند شد کاسه کوچک را پر از یخ و آب سرد کرده ومیذاریم وسط کاسه متوسط و مجددا لایه شیری رو میریزیم تا به لبه کاسه کوچک برسه و میذاریم تا ببندده در مرحله آخر هم ژله شیری رو با دانه های انار کاملا مخلوط میکنیم . کاسه کوچک رو از ژله جدا کرده و مایه ژله اناری مون رو اضافه میکنیم و میذاریم ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 🔷مواد لازم👇 🔹آرد 250 گرم 🔹پودرکاکائو 30 گرم 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹روغن مایع (نصف لیوان) 🔹آب جوش 125 میلی لیتر 🔹شیر 125 میلی لیتر 🔹ماست 2 قاشق غذاخوری 🔹بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 🔹شکر 200 گرم 🔹پودر بادام 100 گرم 🔆طرز تهیه👇 🔅روش آماده کردن این مافین کار بسیار ساده ای است. ابتدا آرد و کاکائو را 33 بار با هم الک می کنیم. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای گود می ریزیم و میان آن را باز می کنیم. تخم مرغ ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط می کنیم، میان مواد خشک ریخته و با قاشق به هم می زنیم. وقتی که خوب مخلوط شدند به مدت شمردن 8 شماره مواد را با همزن برقی به هم می زنیم و داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن را کپسول های کاغذی قرار داده ایم می ریزیم طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود. مافین ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، می پزیم. مافین جزو کیک و شیرینی مافین و کاپمیباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد . مافین را می توانید در وعده صبحانه میان وعده دسر سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای8 نفر مناسب میباشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍊 (پرتقال زینتی) 🔷مواد لازم 👇 🔹پرتقال ریز زینتی : ۲ کیلو 🔹سرکه : ۲ لیتر 🔹نمک : به میزان لازم 🔹شکر : ۲۰۰ گرم 🔆طرز تهیه 🔅ابتدا پرتقال‌ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید.برای گرفتن تلخی آن‌ها را در آب سرد بگذارید و یک شبانه‌روز صبر کنید.بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید.در مرحله بعد پرتقال‌ها را در قابلمه بریزید و با حرارت بالا به مدت پنج دقیقه بجوشانید و بلافاصله در آبکش بریزید و زیر آب سرد بگیرید تا شکل خود را از دست ندهد.مرحله جوشیدن را می‌توانید دو بار انجام دهید. ولی دقت کنید شکل آن‌ها حفظ شود.پس از صاف‌کردن بگذارید خنک شود و بعد در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و سرکه را همراه نمک و شکر به آن اضافه کنید.این ترشی در دمای معمولی به مدت بیست روزآماده می‌شود و بعد از آماده شدن آن را در یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(پرتقال زینتی) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷موادلازم👇 🔹گل کلم :•: 3 لیوان خرد کرده 🔹هویج :•: 2 لیوان خرد کرده 🔹کرفس :•: 2 لیوان خرد کرده 🔹سیر :•: 6 حبه 🔹گوجه فرنگی :•: 3 کیلو 🔹فلفل سبز تند :•: 6 عدد 🔹سرکه سفید :•: 3 لیوان به ازای یک 🔹کیلو گوجه 🔹نمک و زرد چوبه3 ق غ 🔆طرز تهیه ترشی سالاد فصل 🔅برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را میشورید سپس با چاقو در قطعات بزرگ برش میدهید و در ظرف پلاستیکی قرار میدهید و اندکی نمک به آن می افزایید با دست گوجه ها را خوب و مداوم چنگ میزنید سپس 15 ساعت صبر میکنید تا گوجه به همان شکل در جای خنک بماند.پس از آنکه 15 ساعت گذشت گوجه ها را از صافی رد میکنید و درون قابلمه ای میریزید و روی شعله اجاق قرار میدهید تا حرارت ببیند و بجوشد به مقداری که آب آن تبخیرشود و بصورت مایعی نیمه غلیظ شبیه رب گوجه فرنگی در بیاید. سپس گل کلم و هویج و کرفس را تمیز میشوریم و میگذاریم آبشان برود وخردشان میکنیم و در داخل قابلمه ای که گوجه فرنگی ها در آن در حال جوشیدن هستند.زمانی که جوش آخر را برای نیمه غلیظ شدن گوجه دارد میزند. گل کلم،هویج،کرفس خرد شده را میریزید،تا جایی که کمی مواد خرد شده حرارت ببینند کافی است،؛بعد نمک و زردچوبه و اگر دوست دارید ادویه ترشی و اندکی سرکه مقداری که شل نشود درون قابلمه بریزیدودر آخر زیر شعله را خاموش کنید حبه سیر ها را نیز به مواد اضافه کنید و اگر دوست دارید ترشی سالاد فصل حسابی تند شود فلفل سبزها را برش دهید و به داخل مواد اضافه کنید اگر نه بصورت درسته آنها را داخل مواد بندازید و فرصت دهید تا ترشی سرد شود داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن محکم ببندید و بمدت 2تا3هفته زمان میبرد تا ترشی فصل سالاد حسابی جا بیفتد ونوش مان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم👇 🔹بادمجان شرین و قلمی = 4 عدد 🔹 سیر تازه = 1 بوته 🔹گوجه تازه و رنده شده 5 عدد 🔹رب گوجه = 1/2 قاشق غذاخوری 🔹نمک و فلفل = به میزان لازم 🔹لیمو ترش = 1 عددد 🔹تخم مرغ = 4 عدد 🔹زرد چوبه = 1 قاشق چای خوری پر 🔆طرز تهیه 🔅ابتدا بادمجان ها را کباب کنید ( تا زمانی که پوست بادمجان ها ذغال نشود میبایست روی آتش بماند و اگر یک سیخ چوبی به بادمجان ها بزنیم به راحتی داخل بادمجان فرو رود) بعد از این عمل بادمجان ها را کنار گذاشته تا سرد شوند. گوجه را رنده کرده و سیر را ساطوری کنید ؛ سپس 1 استکان روغن زیتون داخل تابه بریزید و تا حدی که روغن زیاد داغ نشود تابه را روی شعله بگذارید بماند ؛ سپس سیر ساطوری و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و 10 ثانیه با شعله متوسط تفت بدهید. بلافاصله بادمجان ها را که پوست کنده و ساطوری شده اند را به مواد اضافه کنید. سپس 1 دقیقه تفت بدهید و بعد از آن پوره گوجه را به مواد اضافه کنید و درب تابه را گذاشته و شعله اجاق را کمی پایین بیاورید و اجازه بدهید تا آب مواد کشیده شود. سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. حال نوبت تخم مرغ ها است که البته توجه کنید تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون این که هم بزنید درب تابه را گذاشته و شعله کم کنید تا تخم مرغ ها نیز بسته شود . بعد از پختن کامل تخم مرغ ها ؛ آنها را تکه تکه کنید و میرزا قاسمی را هم بزنید. میرزا قاسمی هم اکنون آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☕️ 🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇 🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان 🔹شکر : ۳/۴ فنجان 🔹شیر : ۳/۵ فنجان 🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان 🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری 🔆طرز تهیه👇 🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید. نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☕️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹ران مرغ 3 تکه-حدوداً 600 گرم 🔹پیاز 1 عدد بزرگ 🔹سیر تازه 2 حبه 🔹آب انار یک و نیم پیمانه 🔹رب انار 2 قاشق غذاخوری 🔹انار دانه شده نصف پیمانه 🔹 نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم 🔆طرزتهیه 🔅ابتدا بعد از شستن مرغ ها اونها رو مزه دار یا به اصطلاح مرینیت می کنیم، به این ترتیب که تکه های مرغ رو داخل یک ظرف مناسب در دار قرار می دیم و به اندازه دلخواه از نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های مورد علاقتون همراه با یکی دو قاشق روغن زیتون، به همه جای مرغ مالیده و بعد از گذاشتن درب ظرف اون رو به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار می دیم. من اینجا از پودر پاپریکا و کمی پودر تخم گشنیز هم استفاده کردم. بعد از گذشتن زمان کافی، مرغ ها همراه مقدار کمی روغن سرخ کردم تا کاور بشه و هنگام پختن متلاشی نشه. مرغ ها رو از تابه خارج کردم و در همون روغن پیازی رو که به صورت خلالی ریز خرد کرده بودم سرخ کردم و اجازه دادم تا به مرحله کاراملایز برسه. بعد سیر رو اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن و بلند شدن عطر بی نظیرش رب انار اضافه کردم. بهتره بگم که مزه انتهایی غذا رو رب انار٬ اگر شیرین، ملس یا رو به ترش باشه تعیین می کنه. رب انار من طعم میانه ای داشت. بلافاصله هم میزنیم چون به سرعت میسوزه و آب انار رو اضافه می کنیم. حالا در تابه یا قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم تا مخلوط جوش بیاد و بعد تکه های مرغ رو اضافه می کنیم حرارت رو کم میکنیم تا مرغ ها کاملاً بپزه و خوراک به روغن بیفته. حدوداً یک ربع آخر پخت، دانه های انار رو اضافه می کنیم. در این مرحله درب ظرف رو نمی بندیم چون باعث میشه رنگ دونه های انار سفید بشه. در پایان باید سس غلیظی داشته باشیم. همچنین می تونیم از چاشنی های متفاوتی برای این غذا استفاده کنیم تا به ذائقمون نزدیک تر بشه. برای مثال اگر غذای ترش دوست دارین از آبغوره یا آب نارنج و اگر شیرین تر می پسندین از شکر یا آلو بخارا استفاده کنین. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روغن جامد 250 گرم(1لیوان فرانسوی لبریز)حتما روغن باید صاف شود چند پست قبل تر کامل توضیح دادم پودر قند 175 گرم(1/5 لیوان فرانسوی)بهتر است با پارچه حریر الک شود تخم مرغ درشت 1 عدد(زرده و سفیده را جدا کنید) آرد برنج مرغوب ایرانی 500 گرم(3 لیوان پر سرصاف+1 لیوان سرخالی) بهتره آرد برنج رو دوبار با پارچه حریر الک کنید تا شیرینی لطیف شود هل پودر شده 1 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی) 1/2 لیوان فرانسوی مخلوط آب و گلاب(من از 2 قاشق گلاب غلیظ و بقیه آب استفاده کردم گلاب رو بیشتر نریزید چون باعث خشک شدن و ترک خوردن نان برنجی میشود تخم خرفه زعفران دمکرده غلیظ به دلخواه . ابتدا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا حجیم و سفت شده و از کاسه نریزد. پودر قند+روغن جامد را با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا سبک و روشن شود. زرده تخم مرغ+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. سفیده فرم گرفته را اضافه و به آرامی مخلوط کنید. آرد برنج را اضافه و کاملا مخلوط شود. مخلوط آب و گلاب را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر لطیف شود خمیر در این مرحله کمی شل هست اگر یک تکه از خمیر را بردارید و گوله کنید باید خیلی نرم و لطیف باشه و هیچ ترکی نداشته باشه میتوانید خمیر را 2 قسمت کنید ،یک قسمت را ساده نگه دارید و به قسمت دیگر زعفران دمکرده غلیظ و کم آب اضافه و دوباره خوب مخلوط کنید تا خمیر زرد و یکدست بشه. روی خمیر را بپوشانید و در جای خنک خارج از یخچال برای 24 ساعت استراحت بدید(اگه خمیر را در یخچال بذارید احتمال خشک شدن خمیر بیشتر میشه) در زمان استراحت آرد برنج آب را جذب میکند و کیفیت خمیر بالا میرود اگر بعد از استراحت خمیر خشک بود قاشق قاشق آب بریزید و مخلوط کنید تا خمیر لطیف شود و اگر شل بود یک تا دو قاشق آرد برنج اضافه و مخلوط کنید. هر بار مقداری از خمیر سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی نداره و بهتره سینی سیاه فر استفاده نشود تا زیر شیرینی تیره نشه. سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار بدید تا بپزه ولی نباید تغییر رنگ بده. بسته به قدرت فر ممکنه تایم پخت کمی بیشتر بشه وقتی آماده ست که شیرینی کف سینی حرکت کند ولی زیاد در فر نماند وگرنه خشک میشود برای توستر و فر برقی دما رو 20 درجه کمتر کنید. میتونید این شیرینی رو در تابه دو طرفه بپزید و دولایه کاغذ کف تابه بذارید ،زیر تابه حتما شعله پخش کن بذارید. بذارید خوب خنک بشه و بعد از سینی جدا کنید وگرنه پودر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ین مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید. گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه نخود نصف لیوان لوبیا چیتی دوسوم لیوان عدس دوسوم لیوان اسفناج ۳۰۰گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید عدس وگندم خیس کردن نمیخواد عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁 نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین . بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره. این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کمپوت گلابی گلابی نیم کیلو آب 2 تا 2 و نیم لیوان شکر نصف لیوان آب لیمو 1 ق م گلابی ها رو شستم و پوستش رو گرفتم . من به 4 قاچ تقسیم کردم . دونه هاش رو جدا کردم . برای اینکه توی این مدت گلابی هامون سیاه نشن داخل آب و سرکه انداختم . یه کاسه که کمی اب و خیلی کم سرکه توش ریختم . گلابی های پوست کنده رو داخلش انداختم . داخل قابلمه دو تا دو و نیم لیوان آب ریختم . شکر اضافه کردم گذاشتم روی حرارت خیلی کم هم آب لیمو ریختم . وقتی جوشید گلابی ها رو از آب و سرکه خارج کردم و داخلش انداختم و گذاشتم بپزه . خیلی کم هم زعفران ریختم فقط به خاطر اینکه یه کم تغییر رنگ پیدا کنه خیلی کم طوری که مزه زعفرون حس نشه اصلا . مدت پخت هم تایم نگرفتم شاید حدودا 20 تا 30 دقیقه . و بعد از پخت داخل یخچال توی ظرف درب بسته بزارین تا 10 الی 15 روز می مونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربا توت فرنگی مواد لازم:::::: یک کیلو گرم توت فرنگی نیم کیلو گرم شکر آب 1/5 عدد لیمو ترش 1 ق م کره و یا مارگارین طرز تهیه::::::: ابتدا توت فرنگی ها روبشوریدمن از توت فرنگی های درشت استفاده کردم که زیاد قرمز نبود و حتی داخلشون سفید بود اگر درشت بود از وسط نصف کنید اگر کوچک بود به صورت کامل و درسته استفاده کنید.توت فرنگی ها را داخل قابلمه بریزیدو شکر را اضافه و فقط دوبار هم بزنید که توت فرنگی ها له نشود و در قابلمه را ببندید و حتما 24 ساعت به همین شکل خارج از یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بندازه و عطر توت فرنگی خارج شود. بعد از 24 ساعت که توت فرنگی ها آب انداختن داخلش آب لیمو ترش بریزیداگر لیموکم آب بود از 2 عدد لیمو استفاده کنید.سپس قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش ‌بیاد سطحش کمی کف تشکیل میشود در این مرحله کره را اضافه کنید (کره برای جلوگیری از تشکیل کف زیاد است و همچنین سر نرفتن و نپریدن مربا به بیرون استفاده میشود)بعد از جوشیدن حرارت را متوسط کنید اگر مثل من خیلی غلیظ میپسندید حدود40-45 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید ولی اگررقیقتر دوست داشتید 35-40 دقیقه کافیه. نکته::::::: مربا را بلافاصله که از حرارت برداشتید به شکل داغ داخل شیشه ها بریزید و تا داغ است در شیشه ها را ببنید و سر‌ و ته کنید و تا موقعی که سرد شود شیشه ها را برنگردانید تا درش وکیوم شود اگر خوب وکیوم شود به مدت شش ماه، داخل کابینت میتوانید نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 👈مواد لازم 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری نشاسته 3 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق غذاخوری کره 100گرم شکلات شیری ​​ 1 لیوان آب یخ 👈طرز تهی همه مواد به جز شکلات و آب یخ را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و تا با مراقبت و کنترل بپزید و مداوم هم بزنید تا قوام پیدا کند و غلیظ شود .پس از اینکه قوام گرفت شکلات را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنند تا شکلاتها آب شوند و دسر یکدست شود. بعد از روی اجاق گاز بردارید و 10 دقیقه بزارید بماند (در این بین ، هر از چندگاهی آن را هم بزنید تا روی آن را پوسته نببندد. سپس یک لیوان آب یخ به آن اضافه کنید و خوب با همزن برقی هم بزنید و در جامهای پذیرایی بریزید و تقسیم کنید من آن را با کاکائو تزئین کردم ، می توانید آن را به دلخواه تزئین کنید❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛