#_کتلت
موادلازم:
۱کیلو سیب زمینی
تخم مرغ ۲عدد
پیازرنده شده ۲عددمتوسط
نمک ،پودر پاپریکا،زردچوبه ،زنجبیل ،فلفل سیاه ،۲قاشق پودرسوخاری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم بیشترهم باشه بهتر
سبزی مرزه خشک یاتازه به مقداردلخواه
پودر سوخاری ریزبرای شکل دادن کتلت به مقدارلازم
روغن سرخ کردنی به مقدارلازم
✍️طرزتهیه:
۱کیلو سیب زمینی رابه دوتانیم کیلو تقسیم میکنیم نیم کیلو را آبپزمیکنیم وبعد رنده میزاریم سردبشه نیم کیلوی دیگه به صورت خام پوست کنده ورنده ریزمیکنیم آب سیب زمینی خام وپیازرنده شده را حسابی میگیریم بعدباسیب زمینی پخته رنده شده همراه باگوشت چرخ کرده ادویه جات مقداری سبزی خشک ویاتازه مرزه ودوعدد تخم مرغ وپودر سوخاری مخلوط میکنیم وقتی حسابی باهم میکس ومخلوط شددر سینی مناسب آرد سوخاری ریزریخته ازموادکتلت به اندازه دلخواه برمیداریموتوی آرد سوخاری میغلطانیم وشکل میدیم هرچه قدر نازکتردرست کنید بهتره بعددرروغن فراوان سرخ میکنیم اگرمیخواید کتلتهایکدست سرخ بشه روغن بایددرون ماهیتابه زیادباشه انشاالله درست کنید ولذتش رو ببرین
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیراشکی
مواد لازم جهت خمیر
شیر ولرم 2 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شکر 2 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
مایه خمیر 2 قاشق سوپ خوری
آرد تا حدی که خمیر بدست نچسبه
همه مواد رو بجز آرد را با هم مخلوط میکنیم و در آخر آرد را کم کم اضافه کرده تا زمانی که دیگر نیازی به اضافه کردن نباشد این خمیر فوقالعاده نرم و لطیف هستش بعد از اینکه خمیر را آماده کردید روشو سلفون بکشید و در جای گرم بمدت 2 ساعت بگذارید بماند تا عمل بیاید یعنی خمیر 2 برابر بشه
بعد هر طرحی رو که خواستید با خمیر درست کنید
مواد میانی هم هر چه که دوست دارید بزارید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کیک_هویج_با_سس_کارامل
مواد لازم :
تخممرغ 4 عدد
شکر دو سوم لیوان
شیره ی انگور ( دوشاب) یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان
وانیل کمی
چای دم کرده ولرم ( فقط قسمت دم کرده داخل قوری) دو سوم لیوان
دارچین یه ق م پر
بیکین پادر یه ق غ
نمک یه پنسه، هویج متوسط دو عدد، آرد حدوداً سه لیوان شاید کمی بیشتر
✍️طرزتهیه:
تخممرغ هارو با شکر و وانیل به وسیله ی همزن به مدت 5_6 میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه _ روغن مایع و شیره ی انگور و اضافه میکنیم و میزنیم _ چای دم کرده رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم _مواد خشک و با هم ترکیب میکنیم و اضافه میکنیم و هویج و با رنده ی ریز، رنده میکنیم و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مایع کیک و که آماده شد، داخل قالب چرب شده میریزیم و میذاریم تو فر با دمای 180 درجه ی سانتی گراد تا زمانیکه کیک و با خلال دندان چک کنیم و مایع کیک به خلال دندان نچسبه... از فر خارج میکنیم و بعد از ده د قیقه کیک و از قالب درمیاریم _و بعد از اینکه کیک کاملاً خنک شد، سس کارامل خنک شده رو روی کیک میریزیم نوش جان. .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آش فلفل
گوشت سر دست ۵۰۰ گرم
* گندم ۲ پیمانه
* برنج ½ پیمانه
* عدس ۱پیمانه
* باقلا زرد ½ پیمانه
* نخود درشت ۱ پیمانه
* زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری پر
* نمک ۱ قاشق غذاخوری
گندم و برنج را از شب قبل خیس می کنیم.حبوبات را جداگانه پاک کرده و خیس می [ روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا لعاب بیاندازد.
نخود و گوشت را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد.
گوشت را از استخوان جدا کرده و می کوبیم و به مواد بالا اضافه می کنیم.
عدس و باقلا را نیز پخته و به مواد بالا اضافه می کنیم .
مرتبمواد را هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند .
مقداری روغن به ان اضافه می کنیم درآخر هم نمک و فلفل را می افزائیم.
سپس آش را در ظرف ریخته و با روغن و فلفل قرمزروی آن را تزئین می کنیم.
فینگرفود رولت مرغ
مواد لازم برای خمیر:
تخممرغ 4 عدد
آرد 1/2 لیوان
شیر سرد 1/3 لیوان
نمک و فلفل سیاه کمی
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
جعفری یا فلفل دلمهای ریزریز خردشده 1/2 لیوان
موادمیانی:
سینه مرغ پخته 200گرم
ژامبون 100گرم
فلفل دلمهای ریز خردشده 3 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده مقداری
نمک ،فلفل،سس مایونز و سس خردل مقداری
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
خیارشور ریزخردشده 4_3 عدد
طرز تهیه:
1- برای تهیه خمیر، آرد و نمک و فلفل سیاه الک شده را درون ظرفی بریزید. شیر سرد را کم کم به آن اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. روغن مایع را هم اضافه کنید و هم بزنید.
2- زردههای تخممرغ را با همزن و کمی نمک هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود سپس زردهها را به مایه اضافه کنید و با هم زدن یکدست کنید.
3- سفیدهها را نیز درون ظرفی دیگر جداگانه بزنید تا فرم گرفته و با برگرداندن ظرف نریزد، سفیدهها را نیز اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید.
4- در نهایت سبزیجات ریزشده را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط کنید. قالب 30*20 تفلون را با کره چرب کنید مایه را درون قالب بریزید صاف کنید.
5- در فر از قبل گرم 180درجه حدود پنج تا ده دقیقه همین که روی رولت بسته و پخته شد کافیست و خارج کنید،کمی روی نان را بپوشانید سپس با یک حوله تمیز یا پارچه یا کاغذ روغنی رول کنید و اجازه دهید تا رولت از دما بیفتد و خنک شود.
*میتونید مایه را درون ماهیتابهها دو طرفه بر روی گاز نیز بپزید فقط نصف میزان مواد برای هر تابه کافیست.
6- پیاز را ریز خرد کنید. درون تابه کمی تفت دهید تا سبک شود. سینه مرغ پخته و ژامبون و سیر را درون غذاساز ریز کنید. من هرسه را با رنده ریز رنده زدم و سپس به همراه پیاز کمی تفت دهید فلفل دلمهای و جعفری را نیز بیفزایید نمک و فلفل را میزان کنید.
7- پس از سرد شدن خیارشور ریز خردشده و حدود دو قاشق سس مایونز و کمی سس خردل اضافه کنید تا مایه منسجم شود.
8- در نهایت نان رولت را باز کنید یک لایه سس مایونز بزنید و مواد میانی را روی آن پهن کنید و رول کنید و پس از کمی سرد و منسجم شدن برش بزنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام به مهربووناى هميشگيم
💕
اينم كليپى كه خواسته بوديد😊
#كاپ_كيك_باتم_گوسفند
ابتدا كاپ كيكارو تهيه كنيد بادستور درپست قبلى ،بزاريد كاملا خنك بشن،من از خمير فوندانت فلورا استفاده ميكنم
گلوله هايى از خمير سفيد رنگ درسايزهاى مختلف(كوچك وبزرگ)درست كردم روى سطح كار قراردادم يك لايه نازك از خمير رو روش كشيدم با ابر روش ضربه هاى اروم زدم تا حالت برجسته (پشم گوسفند) به خودش بگيره بعد با كاتر گرد قالب زدم وروى توپى كه سلفون كشيدم قراردادم تا كمى حالت بگيره بعد سرو چشم وگوش ها رو اماده كرده با چسب مخصوص فوندانت درجاى خودش فيكس كردم (مثل كليپ)روى كاپ هارو با خامه ى فرم گرفته پر كرده وببعى هارو روش قرارداده
به همين راحتى 😉
👈👈كپى فقط با ذكر منبع
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱