eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا طبقه ای ترکیه ای . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر سرد 1 لیوان خامه قنادی 150 گرم (خامه صبحانه هم میشه ولی کیفیت و لطافت دسر با خامه فرم گرفته که با خامه قنادی درست بشه یه چیز دیگه است ) پودر ژلاتین 1.5 ق غ توت فرنکی منجمد نوبر سبز نصف بسته حدودا یک و نیم لیوان شکر 2 ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد ریختم و ردی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا دراتش حل بشه . خامه قنادی رو با همزن زدم تا فرم بگیره . (می تونین خامه صبحانه استفاده کنین کلا فرم ندین ولی با خامه فرم گرفته بسیار دسر نرم و لطیف که طوریه که توی دهن اب میشه. توت فرنگی ها و مابقی شیر و شکر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم و بعد خامه رو اضافه کردم و میکس کردم و در آخر زلاتین حل شده که دماش رفته ریختم . اخرین مرحله ژلاتین رو اصافه کنین چون همه چی خنکه زود دسر بسته میشه . و بلافاصله بعد میکس داخل قالب ریختم . چون این دسر خامه داره قالب نیاز به چرب کردن نداره . اما اگه خواستین می تونین و من چون روش هم ژله ریختم چرب کردم تابرای ژله راحت در بیاد . این بار روی دسر هم از خود ژله توت فرنگی استفاده کردم فوق العاده میشه . یه بسته زله رو هم مثل همیشه با یک و نیم لیوان اب جوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و ردی دسر ریختم و گذاشتم ببند . بین ریختن دو تا لایه وقفه ایجاد نکنین بعد اینکه دسرنیم بند شد کمی سفت تر ژله رو بریزین . بعد هم که کلا بست دورش رو با چاقو آزاد و روش به دیس گذاشتم و برگردوندم . من چند تا دونه توت فرنگی هم روش برای تزیین استفاده کردم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر توت فرنگی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی دو رنگ : دستور تهیه : 100گرم کره نرم شده در دمای محیط (مارگارین گیاهی هم میشه،خودم همیشه مارگارین مهگل میزنم) و حدود 40 گرم یا 1/4لیوان روغن مایع و80 گرم _نصف لیوان_ پودرقند را باهمزن درحد سبک شدن بزنید، سپس یک عدد زرده تخم مرغ و1/4 ق چ وانیل اضافه کرده هم بزنید درنهایت مخلوط 225 گرم یعنی حدود یک ونیم لیوان آرد و1/2ق چ بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید وبا لیسک مخلوط،خمیرشلی بدست میاد خمیررادوقسمت کنید،مقدار بیشتر برای خمیر کاکائویی وکمتر خمیرساده، به خمیر بیشتر 2ق غ پودرکاکائو وبه دیگری 2ق غ آرد افزوده با نوک انگشتان دست مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه، نکته مهم : اگر دیدین خمیرها شل هستن کم کم ارد مازاد اضافه کنید تا جایی که هردوخمیر نرم ولطیف شود وچسبنده نیزنباشد، خمیرها راداخل پوشش یک ساعتی درون یخچال استراحت دهید، سپس بین دونایلون به ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید قالب بزنید و طبق فیلم شکل دهید، قالبهای مورداستفاده قالب گرد ساده وقالب گل مینا عزیزان برای اینکه کنجد یا خمیرهای ساده وکاکائویی خوب به هم بچسبند وبعدازپخت جدانشن یا کنجد نریزه بهتره خمیر را داخل سفیده تخم مرغ کمی زده شده بزنید، شیرینیها را درفر ازقبل گرم 180درجه حدود ده تا پانزده دقیقه پخت بدین،پختی ندارن، پس ازپخت کمی نرمن سردکه شدند سفت میشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی دورنگ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فسنجون رو با سینه مرغ پختم با ران مرغ هم خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست گردوی دوبار چرخ شده 300 الی 350گرم سینه مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه رب انار حدود پنج قاشق غذاخوری پیاز یک عدد من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن گردو بیشتر از این روغن نریزید آب سرد چهار تا پنج لیوان شکر یک قاشق دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید گردو رو دوباره چرخ کنید من یک عدد پیاز رو همراه گردو چرخ کردم (هم حوصله رنده کردن پیاز نداشتم هم با چرخ کردن پیاز گردوهای ته چرخ گوشت هم بیرون اومدن😉)آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید (دوست ندارید پیاز رو همراه گردو چرخ کنید جداگانه رنده کنید وبا یکی دو قاشق روغن تفت بدهید وگردو رو بهش اضافه کنید ) یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد گردو وپیاز چرخ شده رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ شن تفت که خورد یک قاشق چایخوری نمک ویک قاشق شکر رو بهش اضافه و چند ثانیه تفت،میدهیم رب انار هم اضافه میکنیم اونم چند ثانیه تفت میدهیم واب سرد بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا گردو بپزه وروغن پس بده هر نیم ساعت یکبار هم بزنید که ته نگیره حدود دوسه ساعت گردو باید بپزه با شعله خیییلی کم شعله زیاد باشه آبش زود تبخیر میشه تا گردو بپزه مرغ رو جداگانه میپزیم من از سینه مرغ تکه ای استفاده کردم شما میتونید از سینه درسته وران استفاده کنید مرغ رو همراه یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک و فلفل و زردچوبه پختم بعد از سرخش کردم عزیزان نزارید مرغ زیاد پخته شه که بافتش از هم جدا بشه چون باید با گردو هم پخته شه، بعد از حدود سه ساعت پخت گردو مرغ پخته شده رو بهش اضافه میکنم ودوباره درشو میزاریم تا یکساعت دیگه خورش روغن پس بده وجا بیفته اواخر پخت نمک وترشی خورشت رو مزه کنید آگه رب انار لازم بود یک قاشق بزنید شکر دلبخواهیه دوست ندارید نریزید گردوی نگینی واسه این زدم موقع خوردن دونه دونه زیر دندون بیاد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء بیستم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.96M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
جزء بیست و یکم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.05M
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
نکته..... دوستان شما میتونید هویج را حذف کنید یا فقط از یک نوع نخود استفاده کنید یا بجای مرغ از گوشت کنجه ای که قبلا پخته شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید اشپزی کاملا سلیقه ایه 😊 مواد لازم ... برنج نیم کیلو من از برنج کامفیروزی استفاده کردم مرغ نصف یه سینه متوسط هویج دوعدد متوسط نخود پخته نصف لیوان میزان دلخواهه نخود فرنگی پخته نصف لیوان میزان دلخواهه پیاز بزرگ یک عدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز و پودرزیره وپودرتخم گشنیز وپودر پایریکا به میزان دلخواه یا میتونید از هر ادویه ای دوست دارین استفاده کنید عصاره مرغ یا سبزیجات یک عدد طرز تهیه ...... پیاز را خلالی یا نگینی خرد توی روغن تفت داده کمی طلایی شد مرغ را اضافه با فلفل سیاه وتفت داده بعد ادویه جات را اضافه وتفت دهید هویج را اضافه وتفت دهید بعد نخود ونخودفرنگی پخته را اضافه ومخلوط کنید وعصاره را وتفت داده وتمام برنج را کمی دانه تر ابکش کنید ته قابلمه تهدیگ دلخواه را بذاربد واز برنج ومواد لابه لابذارید ودراخر کمی زعفران داده روی برنج ودم کنید نکته.... بسیار پلوی مخلوط خوشمزه ایه حتما امتحان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخود پلو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مُرغ(چَرخ کرده)/ 450گرم پَنیرچدار(ورقه ای)/ 200گرم فِلفل دُلمه ای سَبز/ یک عدَد فلفل دُلمه ای قِرمز/ 1ق غ پیاز/ یک عَدد نانِ باگت/ 2عَدد روغَن زیتون فِلفل سیاه و نَمک طَرزِ تَهیّه🔻 1. ابتدا پیاز و فِلفِل دُلمه ای سَبز و قِرمز رو نگینی خرد کن، دو قاشق غَذاخوری روغن زیتون رو توی تابه بریز و پیازها و فلفل دلمه‌ای های خرد شده رو به تابه اضافه کن و به مدّت 10 دَقیقه تفت بده. 2. بعد از 10دقیقه پیاز ها و فِلفل دُلمه ای هارو از تابه خارج کن، سینه مرغ رو چَرخ کن و سینه یِ مرغ چرخ شده رو به تابه و داخل روغن اضافه کن و به مدّت 10 دقیقه تفت بده تا جایی که رنگش صورتی نباشه و تیکه تیکه بشه. 3. حالا پیاز،فلفل دلمه‌ای، نَمَک و فلفل سیاه رو به مرغ اضافه کن و به مدّت 2دَقیقه تَفت بده و در آخر 4وَرق پنیرِ چدار رو، رویِ مواّدی که آماده کردی قرار بده و بَعد از 2دَقیقه دیگه تمومه کار. ک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛