eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال مواد لازم: سینه مرغ : ۵ عدد آرد : ۲ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد آرد سوخاری : ۲ پیمانه طرز تهیه : ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر پیتزا اول دو لیوان آرد الک شده و یک قاشق غذا خوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری (من یک بسته پودر خمیر مایه فوری دکتر اتکر استفاده کردم) یک قاشق غ شکر و یک ق م نمک مخلوط کردم وسط ارد رو گود کردم و یک عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن مایع و 4 ق غ ماست و یک لیوان آب ولرم اضافه کردم و مخلوط کردم خمیر چسبناکه که یه کاسه ارد کنار دستم گذاشتم و کم کم به خمیر اضافه کردم وقتی خمیر جمع شد دستمو مرتب چرب کردم خمیر رو ورز دادم تا بدست نچسبه روی خمیر رو پوشوندم و یک ساعت استراحت دادم ته ماهیتابه رو کمی چرب کردم و پف خمیر رو گرفتم نازک باز کردم وته ماهیتابه پهن کردم روی خمیر رو با چنگال چندتا سوراخ زدم کمی سس روی خمیر ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم و مایه گوشت و سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ریختم و اویشن زدم وروش دوباره پنیر پیتزا ریختم ماهیتابه رو روی شعله پخش کن حرارت ملایم گذاشتم تا خمیر پخته بشه و پنیر پیتزا آب بشه در این روش روی پیتزا طلایی نمیشه ولی چون با بخار پخته میشه پنیر پیتزا بیشتر از پخت داخل فر کش میاد وبا بخار سوسیس و قارچ و فلفل هم پخته میشه ومواد گوشتی هم که پخته شده هستش میتونید از هر مایه برای روی پیتزا استفاده کنید خمیر مایه ایکه تو این دستور نوشتم خمیر مایه فوری هستش اگه از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید باید با آب وشکر بزارید عمل بیاد وبعد به ارد اضافه کنید ولی خمیر مایه فوری لازم نیست عمل بیاد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا بدون فر کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید. ♨️طرز تهیه: اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔مینی برگر مرغ🍔 🕧 زمان پخت : 30 دقیقه ‌ 🍴مواد لازم🍴 سینه مرغ : 6 عدد پنیر پارمسان : نیم پیمانه آرد سوخاری : 1 و نیم پیمانه آرد ساده (همه منظوره) : 1 پیمانه تخم مرغ : 2 عدد روغن، برای سرخ کردن روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری پیاز، ریز خرد شده : 1 عدد سیر، خرد شده : 2 حبه سس گوجه فرنگی : 2 پیمانه شکر : نیم قاشق چای‌خوری نمک : نیم قاشق چای‌خوری سس تند : 1 پیمانه کره بدون نمک : نیم پیمانه نان ساندویچ کوچک : 12 عدد پنیر موزارلا رنده شده : 2 پیمانه تره ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری ‌ 👩‍🍳 طرز تهیه 👩‍🍳 1- پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم. ‌ 2- هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته می کنیم. سپس سرخ می کنیم تا هر 2 طرف آن طلایی رنگ شود. با باقیمانده سینه مرغ ها این کار را تکرار می کنیم و کنار می گذاریم. ‌ 3- پیاز را حدود 10 دقیقه در روغن سرخ می کنیم. سیر اضافه کرده و سرخ می کنیم تا بوی آن در بیاد. سس گوجه فرنگی را ریخته و هم می زنیم و نمک و شکر را می ریزیم. روی شعله کم به مدت 10 دقیقه می پذیم. سس تند و کره را اضافه کرده و هم می زنیم. ‌ 4- از روی حرارت بر می داریم. نان ها را تُست می کنیم و روی یک سینی پخت قرار می دهیم. تکه های مرغ را روی آن قرار می دهیم. مخلوط سس آماده شده را روی آنها می ریزیم. ‌ 5- پنیر موزارلا را رو آن ها می ریزیم سپس می پذیم تا زمانی که پنیر ها ذوب بشن. تره می ریزیم و نان ساندویچ روی آنها می گذاریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی برگر مرغ کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید. ♨️طرز تهیه: اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز تهیه کیک گلدونی: پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر. بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم. بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بستنی میوه ای سالم و فوق العاده مواد لازم: توت فرنگی یخ زده ۳ پیمانه موز یخ زده ۳ پیمانه ماست چکیده دو سوم پیمانه تکه های توت فرنگی تهیه: توت فرنگی و موز را در مخلوط کن هم میزنیم و در ظرفی پهن کرده تکه های توت فرنگی را روی آن میپاشیم. بعد از ۲ ساعت قرار دادن در فریزر بستنی آماده است. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 احتیاج داریم به ۵عددنان تست که باکاترگرد برش میزنیم،. درظرف ۴پیمانه پنیرگرویر یا موزارلا،و۳قاشق غذاخوری آرد،یک قاشق چایخوری نمک،و۱/۲قاشق چایخوری فلفل سیاه،و۱/۴قاشق چایخوری رنده جوز هندی،و۱و۱/۲قاشق غذاخوری ترخون خوردشده،ورنده یک حبه سیرو۲عدد تخم مرغ زده شده ودوقاشق شراب سفید میخواد که مامیتونیم دورشو خط 🚫بکشیم و از آب مرغ یا سرکه سفید یاسرکه سیب رقیق شده با آب ویا آب انگور سفید استفاده کنیم،که همگی راخوب مخلوط میکنیم ویک قاشق ازمواد برداشته وروی نان تست گذاشته واز طرفی که مواد راروی نان تست گذاشتیم در روغن گذاشته وسرخ میکنیم ،نوش جان. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز شکلاتی سرخ شده 🍌🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مواد لازم - موز رسیده - 100 گرم شکلات - 100 گرم آرد - آب یخ کافی - 1 قاشق غذاخوری شکر - 1/8 قاشق چای خوری نمک - 1/8 قاشق چای خوری پودر وانیلی - مخلوط به اندازه کافی از آرد سوخاری و آرد نان ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مراحل 1. آرد، شکر، نمک، وانیل و آب یخ را به اندازه کافی مخلوط کنید تا خمیر روان بدست آید 2. موز را از میانه تقسیم کنید، و میان آن را با شکلات پر کرده و مجدد روی هم فشار دهید. 3. موز را در مایع خمیری بغلتانید. 4. در آرد سوخاری غلط بدهید. 5. در روغن داخل سرخ کنید و نوش جان کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز شکلاتی سرخ شده 🍌🍫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مواد لازم - موز رسیده - 100 گرم شکلات - 100 گرم آرد - آب یخ کافی - 1 قاشق غذاخوری شکر - 1/8 قاشق چای خوری نمک - 1/8 قاشق چای خوری پودر وانیلی - مخلوط به اندازه کافی از آرد سوخاری و آرد نان ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ مراحل 1. آرد، شکر، نمک، وانیل و آب یخ را به اندازه کافی مخلوط کنید تا خمیر روان بدست آید 2. موز را از میانه تقسیم کنید، و میان آن را با شکلات پر کرده و مجدد روی هم فشار دهید. 3. موز را در مایع خمیری بغلتانید. 4. در آرد سوخاری غلط بدهید. 5. در روغن داخل سرخ کنید و نوش جان کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
750 گرم سینه مرغ 5 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید نیم قاشق چای خوری آویشن نصف قاشق چای خوری پودر کاری نصف قاشق چای خوری تکه های(پرک) فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری زیره پودر سیر 1 قاشق چای خوری مواد برای سوخاری : پودر سوخاری (پانکو) نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کردن نصف قاشق چای خوری پودر سیر 2 عددسفیده تخم مرغ طرزتهیه : سینه مرغ را چرخ کرده ویا درغذا ساز بریزید وروغن وتمام مواد گفته شده رااضافه کنیدوخوب مخلوط تا حالت چسبندگی پیداکند. دستتون راکمی خیس کنید وبه اندازه یک گردو برداشته وبه سیخ چوبی کشیده وطبق ویدئو درست کنید. سپس سیخها را درسفیده تخم مرغ زده وبعد درپودرسوخاری ودرآخر ودر روغن داغ شناور سرخ کنیدتاطلایی شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه شما هم در پخت فسنجون مشکل دارین این ویدیو برای شماست😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸سلام دوستان خوبم 🍃🌸صبح یکشنبه تون بخیر 🍃🌸روزی پر از شادی 🍃🌸لبخند هایی از ته دل 🍃🌸مهربونی , عشق 🍃🌸لحظات عاشقی 🍃🌸دل پر مهر , سلامتی و 🍃🌸سرشاراز خیر و برکت 🍃🌸برایتان آرزومندم 🍃🌸روزتون عالی و در پناه خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 750گرم سينه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 عدد سفيده تخم مرغ 3تا4 قاشق غذاخوری روغن 1/5 قاشق چایخوری نمك 1 قاشق چایخوری فلفل سياه 1 قاشق چایخوری آويشن 1 قاشق چایخوری ادويه كاري 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زيره 1 تا 2 حبه سير مواد لازم برای سرخ کردن : 1 لیوان پودر نان (پودر سوخاری) 2 عدد تخم مرغ 3 تا 4 قاشق غذاخوری آرد طرز تهيه : ابتدا سينه مرغ را خرد کنید وبه همراه آرد و سفيده تخم مرغ وروغن وادويه ها رادر غذاساز بريزيد وخوب میکس کنید تا تمام مواد یکدست شود. دستتون رو کمی خیس کنید واز مواد به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید (میتونید قالب هم بزنید) و برای سرخ کردن ناگت ها اول در آرد زده و بعد در تخم مرغ و در آخردر پودر سوخاري زده روغن داغ شناور سرخ كنيد . پ. ن. ميتونيد ناگتها رو فریز کنید و قبل از استفاده 10 تا 15 دقیقه بزارید در خارج از یخچال تا یخ آن کمی باز شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی تخم مرغ خنک 6 عدد آرد سفید 130 گرم( کمتر از یک لیوان حدودا) شکر 150 گرم( تقریبا 2/3 لیوان ) بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م ) وانیل 1/2 ق چ آب جوش 2 ق غ پودر کاکائو 20 گرم (2 ق غ) کلیت این کیک: به ازای هر تخم مرغ 25گرم آرد و 25گرم شکر لازم داریم پس با هر مقدار تخم مرغ میتونین درست کنین . زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . بعد زرده رو با نیمی از شکر و وانیل با همزن می زنیم اول با دور کند و بعد بهش آب جوش رو در حال زدن اضافه می کنیم و بعد دور همزن رو متوسط می کنیم و به هیچوجه زرده رو نباید با دور تند بزنیم . زدن زرده خیلی مهمه توی این کیک که باید خوب زده بشه . پودر کاکائو رو می ریزیم و مخلوط می کنیم . برای سفیده ، مابقی شکر رو به سفیده اضافه کردم و سفیده رو هم خوب با دور تند زدم ،دیگه وقتی کاسه رو کج کردم ، هیچی به زمین نریخت . آرد و بیکینگ پودر رو از قبل 3 بار الک کردم. حالا سفیده و آردرو طی 3 مرحله به زرده اضافه کردم . یهویی نریزین کارتون خراب میشه ، هر دفعه که سفیده و آرد رو می ریزین حتماآردروباز هم توش الک کنین ، و هر دفعه که آرد و سفیده رومی ریزیم به صورت دورانی هم بزنین که خیلی خیلی مهمه و الا پف کیکتون از بین میره . و تا جایی دورانی هم بزنین که مواد کاملا هم زده بشه ، زیاد هم زدن هم توی این کیک باعث میشه پف کیک از بین بره . فر رو هم 15 دقیقه قبل روشن کردم کفش کاغذ روغنی انداختم .دیواره ها رو چرب نکردم به هیچ وجه ، توی این کیک دیواره ها چرب نمیشه . بعد موادم رو توش ریختم . قالبم 26 در 26 سانت ،توی فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دادم . کیک رو با چاقو دورش رو آزاد کردم و بعد کاغذ روغنی رو جدا کردم . نکات: اگر به صورت کاکائویی نخواید پودر کاکائو رو حذف و همون میزان آرد به دستور اصافه کنید و دیگه کلا مرحله کاکائو ریختن به زرده حذف میشه و میزان آرد 150 گرم . کیک اسفنجی از روز قبل درست بشه و به اصطلاح بیات بشه و بعد روز بعدی برش بخوره تا خرد نشه . این میزان مواد در قالب گرد به قطر20 تا 23 هم میشه درست کرد من می خوام ارتفاع کیکم کم بشه این سایز درست کردم که فقط می خوام به دو قسمت تقسیم بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند👌 نکته.... هیچکدوم از مواد را بهتره حذف نکنید. خوب زعفرون بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم. دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه. از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اسفنجی کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹سینه مرغ - 2 عدد. 🔹سیر 3 حبه 🔹نمک به دلخواه 🔹آرد گندم 1 قاشق غذاخوری 🔹تخم مرغ - 2 عدد. 🔹شیر 100 گرم. 🔹نمک به دلخواه 🔹روغن نباتی 100 میلی لیتر ♨️طرز تهیه شنیسل مرغ به سرعت و به آسانی آماده می شود. پوست سینه مرغ را برداشته و با ضخامت کمتر از 1 سانتی متر خرد کنید. 3 حبه سیر، نمک را اضافه کنید و هم بزنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بماند , سپس اول در آرد، سپس دو طرف آنرا در تخم مرغ زده شده با شیر فرو ببرید و در آخر آن را در پودر سوخاری بغلطانید و در تابه روغن بریزید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود . سپس در روی یک دستمال برای گرفتن روغن اضافی قرار دهید. سرد و گرم شنیسل بسیار خوشمزه می باشد . نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛