eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
(ارح) شير ولرم 1 ليوان /شكر نصف ليوان/ روغن مايع نصف ليوان /زردچوبه 1 ق م/ خمير مايه 1 ق م /آرد بميزان لازم/ ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#اگردک #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 هویج متوسط ۳عدد و رنده شده سینه مرغ خرد شده مکعبی یا انگشتی(منظور باریک برش خورده باشه) زرشک_پیاز خلال پسته نمک و فلفل و زعفران و زردچوبه ✍طرزتهيه: پیاز را نگینی خرد کرده و داخل تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم،مرغ ها رو اضافه میکنیم و زردچوبه و فلفل میزنیم و در تابه رو میزاریم تا هم پخته و سرخ بشه. حالا مرغ ها از داخل تابه به ظرف دیگه منتقل میدیم و دوباره داخل تابه کمی روغن میریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و کمی زعفران هم میزنیم.حالا زرشک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، مرغ ها رو به تابه انتقال داده و با هویج مخلوط کرده خلال پسته هم اضافه میکنیم. برای ته چین هم،یک عدد تخم مرغ و یک عدد زرده رو باچنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد،پنج الی شش قاشق ماست اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران زیاد و غلیظ و کمی گلاب و کمی روغن اضافه و مخلوط میکنیم.برنج رو که آبکش کردیم،دو کفگیر برنج به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم مخلوط میکنیم و داخل قابلمه روغن میریزیم و برنج زعفرونی رو داخلش ریخته و مابقی برنج رو روی برنج زعفرونی ریخته و با پشت قاشق فشار میدیم تا کاملا بچسبه،دم کنی میزاریم و دم میکنیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#هویج_ پلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
2لیوان شیر. نصف لیوان شکر.2ق.غ. پودر ژلاتین.2ق.غ .آب سرد.زعفران و گلاب هر کدام دو قاشق. خامه صبحانه صد گرم. زلاتبن و روی اب سرد ریخته به روش بن ماری میزاریم حل بشه.شیر و شکر و روی حرارت ملایم گزاشته هم مزنیم تا شکر حل بشه.بعد گلاب و زعفران و اگر خواستین وانیل هم بهش اصافه میکنید و زلاتین حل شده.کاملا مخلوط کرده و کنار بزارید تا خنک شود.بعد که خنک شد خامه رو اضتفه کرده خوب هم میرنیم تا بکدست شود و توی قالب میریزم.قالبی هم در میاد من تو لیوان سرو کردم. امیدوارم درست کنید و لذت برید.😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_کرم_زعفرونی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: انار: ۲سوم لیوان آب :۲پیمانه نبات :به میزان لازم ✍طرز تهیه: آب جوش را به همراه انار دان شده و مقدار دلخواه نبات داخل قوری بریزید و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت اجازه دهید دم بکشد.بعد از این مدت مواد را داخل صافی ریخته و با فشار دست شیره انار را خارج کنید.در صورت تمایل مقداری گلپر هم به همراه چای دم کنید تا چای شما خوشمزه و خوش عطر شود.بهتر است انار استفاده شده آبدار و ترش باشد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#چای_ انار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : سینه مرغ ۱عدد سیب زمینی خام رنده شده ۲عدد هویج رنده شده ۲ قاشق جعفری خورد شده ۲ قاشق فلفل دلمه ای خورد شده یک سوم پودر نان ۳ قاشق تخم مرغ ۱ عدد خردل ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون ۱ قاشق پیاز کوچک رنده شده ۱عدد سیر رنده شده ۲ حبه نمک ادویه لیموفلفلی ✍طرز تهیه : پیاز و سیب زمینی رو رنده می کنیم و آبشون رو میگیریم. سینه مرغ رو توی غذاساز میذاریم و مخلوط و بلندش می کنیم ، وقتی له شد همه ی مواد رو میریزیم و یه چند پالس میزنیم تا فقط مخلوط هم بشن!تابه رو میذاریم داغ که شد روغن سرخ کردنی میریزیم. با قاشق از مایه ی کتلت برمیداریم و توی روغن میذاریم حرارت رو متوسط رو به پایین میکنیم تا هم بپزه هم سرخ بشه!کنار دستمون یه بشقاب با دستمال آشپزخونه میذاریم. وقتی یک طرفش سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه! بعد از تابه برداشته و روی دستمال میذاریم تا روغنش بره! با برشی از لیمو و کمی سالاد سرو میکنیم.کتلت ترد و کرانچی با ترشی لیمو و سالاد عالی میشه. 😋😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کتلت_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😍😍 دستور ژله آبرنگی : ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی به ازای هر بسته ٢ لیوان سرخالی در ظروف جداگانه کاملا حل کنید و در ظرف بریزید تا ببندد بعد از بسته شدن ژله ها را به تکه های بزرگ نامنظم بریده و در قالب به طور مخلوط بریزید طوری که کمی پایین تر از لبه قالب را پر کند ژله آلوورایی که روی بخار آب جوش حل کردید و هنوز گرم است روی ژله رنگی های سرد بریزید تا کمی آن ها را آب کرده و سایه رنگی در هم ایجاد میشود. هر چقدر قالب حجم داشت نصف آن آلوورا آب میکنیم مثلأ اگر ١٠ لیوان جا داشت ما ۵ لیوان ژله آلوورا درست میکنیم.  در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان گرما را حس کند ولی بتوانید دست تان را نگه دارید و نسوزید یعنی ولرم باشد، زیاد داغ باشد همه قاطی می شود اگر سرد هم باشد سایه نمی اندازد ، ( ژله خورده شیشه ) و اینکه اول قالب پر از ژله رنگی را داخل یخچال بگذارید و بعد آلوورا را روی آن بریزید که دیگر لازم نباشد آن را بلند کنید چون اگر تکان بخورد رنگ ها بهم می ریزد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_آبرنگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم:آرد۲پیمانه-تخم مرغ۳عدد- شکر ۱/۵پیمانه-ماست یا شیر ۱پیمانه-روغن مایع نصف پیمانه-پودرکاکائو نصف پیمانه-بکینگ پودر۲ق م- شکلات چیبسی ۳ق غ -وانیل کمی تخم مرغ وشکر را باهم حدود۷دقیقه میزنیم وانیل هم اضافه میشه ،روغن وماست یا شیرهم اضافه شده وهمه را با همزن میزنیم،آرد وکاکایو وپکینگ پودر الک شده را به این مخلوط اضافه کرده وبالیسک فولد میکنیم،شکلات چیبسیا رو هم اضافه میکنیم.کف قالب کاغذ روغنی انداخته چرب وآرد پاشی میکنیم وخمیرراداخل ان میریزیم ودرفری که قبلا گرم کردیم بسته به فرتون داره،دردمای ۱۸۰ درجه حدود۵۰دقیقه میپزیم.برای فیلینگ کیک خامه قنادی روخوب فرم میدیم بعدبهش کمی پودرکاکائو میزنیم من ۲ ق غ بهش کرم فیل وانیلی هم زدم.کرم فیل کرمی هس درطعمهای مختلف که میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شکلاتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ3 عدد آرد2/5 ليوان شکر1 ليوان آب پرتقال 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ رنده پوست پرتقال 1 ق م تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر رنده پوست پرتقال را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد آب پرتقال و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرد و داخل كاپ كيكها میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کاپ_کیک_پرتقالی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دراین صبح پاییزی سرای قلب خود را پاک کن سینه از بهر محبت چاک کن شاد باش و دیگران را شاد کن باغ دل با نام حق آباد کن سلام صبحتون به خیر و شادی قلبتون مملو از عشق زندگیتون سرشار از نیکبختی🌹 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شش بسته ژله با طعم های مختلف سه بسته ژله آلوئه ورا بستني وانيلي رنگ خوراكي مرحله اول:ژله ها را در شش ظرف جداگانه در نصف آب داغ حل كنيدو وقتي ژله به دماي محيط رسيدبه هر كدام نصف ليوان بستني آب شده اضافه كنيد.ژله ها را در شش ظرف لبه دار به ارتفاع يك سانتي متر بريزيدو داخل يخچال قرار دهيد تا ببندد.سپس با كاتر قلب قالب زده و قلب ها را در ظرف جداگانه اي بچينيد.مرحله دوم سه بسته ژله آلوئه ورا را در دو ليوان آب داغ حل كنيدو اجازه دهيد تا به دماي محيط برسد.قالب مورد نظر را چرب كرده ژله هاي قلبي راكنار هم منظم و باحوصله داخل قالب قرار دهيدو قالب را پر از قلب كنيدسپس ژله آلوئه ورا را به آرامي روي قلب ها ريخته و داخل يخچال قرار دهيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_قالبي #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم ونصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه تویه ظرف گودروغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم ویه تکون میدم زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگرچندتای اول خراب کردین نگران نباشین بامرورزمان دمای لازم قالب دستتون میادبعداز هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشودبعداینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزیدمیتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_پنجره_ای #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری ✍ طرز تهیه : ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# حلوای_زنجبیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
من به این روش درست می کنم،سیب زمینی پخته ونگینی درشت خردشده 4_3 عدد متوسط_می تونین سیب زمینی رانگینی خردکنید بعدبامقدارخیلی خیلی کم اب ونمک بپزید هم خیییلی سریع پخته میشه وهم شکل سیب زمینها قشنگ حفظ میشه،اگرهم درسته پختید بعدازاینکه کاملا سردشدندنگینی خردکنید_هویج پخته ونگینی خردشده 2عدد متوسط نخود فرنگی پخته 1لیوان ذرت 1 لیوان پیازچه حلقه ای خردشده نصف لیوان خیارشور 6_5 عدد نگینی خردشده ژامبون یاکالباس خردشده حدودیک لیوان_دوست نداشتین سینه مرغ ابپزونگینی شده بریزیدشوید تازه ریز خردشده به مقدارکافی سس مایونز،نمک،فلفل سیاه،ابلیمو وکمی ماست همه مواد سالاد راباهم مخلوط کنیدواجازه دهیدتاسردشوند،سپس سس رابرروی موادبریزید مخلوط کنید وحدود دوسه ساعتی دریخچال قراردهیدتاسالاد سردومزه دارشودسپس سروکنید،برای تهیه سس،حدودسه قاشق غذاخوری سس مایونزرابامقداری ماست،نمک وفلفل وابلیمومخلوط کنید وبرروی سالادبریزید،دست اخرنمک وابلیمورا اضافه میکنیم 🍱نوش جون🍱 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_روسی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ 4عدد شكلات تخته ايي 200 گرم آرد نصف ليوان شكر نصف ليوان كره 50 گرم ابتدا شكلات را تيكه تيكه كرده داخل ظرف پيركس ريخته حالا اين ظرف رو روي بخار كتري قرار داده تا بن ماري بشه بعد كره را اضافه ميكنيم در اين ميان شكر و تخم مرغ رو حدود ٥ دقيقه هم ميزنيم حالا اين مخلوط را ب شكلاب اب شده اضافه كرده همراه ارد الك شده بشكل دوراني هم ميزنيم مخلوط را داخل قالبهاي مافين و يا هر نوع ظرف مورد نظر ك چرب كرديم ريخته و بمدت 14 دقيقه داخل فر با درجه حرارت 180 قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد داخل ظرف سرو برگردونده سرو ميكنيم 😋نوش جون😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کیک_لاوا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه ..... دوتا بادمجان بزرگ را انتخاب کتید سعی کنید بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : تخم مرغ :1 عدد وانيل:1/4ق.چ شكر :1/2 پيمانه خمير مايه فورى :1ق.غ آب ولرم:1/5پيمانه بهبود دهنده :1ق.چ روغن مايع:1/2 پيمانه پوره كدو حلوايي:350 گرم اردبه اندازه اى كه خمير بدست نچسبد كنجدبه مقدار لازم زعفران دم كرده :3ق.غ زرده تخم مرغ :1عدد طرز تهيه : ابتداكدورا پوست كنده وبپزيد( من موقع پخت دوعددچوب دارچين توي كدوحلوايي انداخته كه بعداز پخت بيرون مي اورم)بعد بصورت پوره درآوريد درظرف گودى خمير مايه وآب و شكر رامخلوط كرده وتخم مرغ و وانيل و روغن را اضافه كنيد ، نكته : بعد از اينكه تخم مرغ را اضافه كرديد مواد را خوب هم زده تا تخم مرغ پخته نشود . سپس بهبود دهنده و آرد را كم كم اضافه كنيد و آرام ورز دهيد تا خمير خود را جمع كند اما بايد كمى بدست بچسبد . به خمير ٢٠ دقيقه استراحت داده و بعد پوره كدو را اضافه كرده و تا جايى كه خمير بدست نچسبد آرد اضافه كنيد تا خمير نرمى بدست آيد روى خمير را پوشانده و اينبار يك ساعت به خمير استراحت بديددر اين مدت حجم خمير دو برابر ميشود . بعداز اين مدت خمير رابه چونه هاى مساوى تقسيم كرده و به شكل دلخواه درآوريد واز مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران روى نانها را رومال كرده،كنجدبپاشيد ودر فر با دماى 170درجه بمدت تقريباً ٤٥ دقيقه گذاشته تا بپزد . _حتماً از خمير مايه تازه استفاده كنيد تا خمير شما ور بياد . نوش جان نكته ها:حتما قبل ازشروع كار از سالم بودن خمير مايه اطمينان حاصل نماييد من زعفران نزدم به جاي اون يك ق غ دارچين وكمي زنجبيل به ارد اضافه كردم بعدازاينكه به شكل دلخواه فرم داديم من15دقيقه استراحت دادم ظرف ابجوش درفر فراموش نشود 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱