10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پاپیونی_کدو_حلوایی😍😋
400 گرم کدو حلوایی
30 میلی لیتر ( 2 ق غ) روغن
1 عدد تخم مرغ
2 ق غ شکر
1 ق چ نمک
950 گرم آرد (همه منظوره)
10 گرم (1 ق غ) خمیر مایه خشک
ابتدا کدو حلوایی را بجوشانید و بعد کاملا له کنید. سپس روغن، تخم مرغ، شکر، نمک، خمیر مایه و آرد را اضافه کنید. خمیر را ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند. خمیر را به قسمت های مختلف تقسیم کرده و به صورت چانه در می آورید.با هر چانه طبق تصویر یک پاپیون تشکیل دهید و در روغن داغ سرخ کنید و در شکر بغلتانید. شیرینی پاپیونی کدو حلوایی شما آماده ست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه😍😍
۱ عدد پیاز
۲ عدد سینه ی مرغ
۲ فلفل دلمه ای خورد شده
چند عدد نان پیتا یا لواش
۱ بسته خامه صبحانه
نمک و فلفل و آویشن
ابتدا پیاز روسرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن بادمجان
مواد لازم :👇
سیب زمینی دو عدد متوسط
بادمجون متوسط چهار عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق
پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ
سیر دو حبه
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم
سس بشامل
دستور تهیه :👇
دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه
بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره
سپس دو طرفشون سرخ کنید
تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیهای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم
از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه
گوجهاختیاریه
عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه
موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه
سس بشامل یا سس سفید خودمونی
سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره
یا بیست وپنج گرم یک لیوان شیر لیوان گرم
ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه
اگه دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ😍😋
سینه مرغ 500 گرم
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
هویچ رنده شده نصف یک عدد
فلفل سیاه
آویشن
نمک
پودر فلفل قرمز
مواد لازم برای روکش کوفته
سیب زمینی 3 عدد
نشاسته 1 قاشق غذا خوری
آرد 1 قاشق غذا خوری
آب حدودا 2 قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا
پودر چیلی
نمک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب معنوی♡
بـالاتـرین آرزویـم ♡
براتـون این اسـت ♡
کـه حـاجـت دلتــون ♡
با حکمت خـدا یکی باشد♡
شبتون سـرشـار از عطر خـــدا ♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زندگی سخت نیست
🌼زندگی تلخ نیست
🌸زندگی همچون نتهای موسیقی
🌼بالا و پایین دارد
🌸گاهی آرام و دلنواز
🌼گاهی سخت و خشن
🌸گاهی شاد و رقصآور
🌼گاهی پر از غم
🌸زندگی را باید احساس کرد...
🌼الهی ساز دلتون زیباترین آهنگو بزنه
بفرمایید صبحانه😋🍳
#ذرت_مکزیکی_خونگی
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه.
.
من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم.
.
اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه.
در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه.
اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید.
بقیه مراحل کاملا واضح هست.
اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید.
برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید.
میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید
بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_شکلاتی_مغزدار
#شیرینی_عید
برای ۸۰ عدد
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان)
پودر قند ۱۵۰ گرم (حدودا یک لیوان)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۳۵۰ گرم (حدودا دو و یک سوم لیوان )
وانیل ۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
کنجد و شکلات برای تزیین
انواع مغزها به دلخواه
من از ترکیب نصف کره و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم .
پودر قند و ارد جدا الک بشه .
مواد به دمای محیط برسه .
روغن و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی زدم ، وانیل هم ریختم .
بیکینگ پودر ریختم و آرد رو کم کم بهش اضافه کردم با نوک انگشت جمع کردم ارد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه میزان تقریبیه .
می تونین بیکینگ پودر هم اضافه نکنید .
خمیر رو دو قسمت کردم اگر بخواید کاملا کاکائویی بشه که از همون ابتدا قبل ریختن آرد بهش پودر کاکایو اضافه کنین . من یه قسمت رو ساده گذاشتم موند .
از خمیر گوله های ۸ تا ۹ گرمی برداشتم و وسطش فندق قرار دادم . می تونین هر مغزی مثل گردو و کشمش و نخود و ... بزارین یا نه هیچی نزارین .
من فندق رو قبلش کمی بو دادم داخل فر روشن ۱۰ دقیقه داخل یه طرفی قرار دادم و بعد پوستش رو ازش جدا کردم .
داخل سینی فر چیدم در فر از پیش گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت روی اون هایی که ساده بود شکلات تخته ای آب شده ریختم و اون یکی ها روش کمی شکلات اب شده ریختم و روش کمی کنجد پاشیدم .
نکات : بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین .
ماندگاری این شیرینی در محیط خنک در طرف درب بسته تا یک ماه می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛