eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر را که طبق فیلم خمیر همه کاره درست کردین چانه هایی به سایز دلخواه بگیرید میتونید توی سایز کوچک یا بزرگتر درست کنید خمیر را بصورت گرد باز واز مواد اسفناج توی خمیر گذاشته وطبق فیلم شکل دهید لبه ها را خوب بچسبانید تا موقع پف کردن باز نشه سینی فر را کمی چرب وفطایر را توی سینی بچینید وحدود ربع ساعت استراحت دهید ومجددا لبه فطایر را با دست فرم دهید که شکل ظاهریش را حفظ کنه بعد با روغن مایع رومال کنید ود فر 200درجه که از قبل گرم شده بذارید بعد ربع ساعت چک کنید اگر زیر فطایر طلایی شده کافیه وحرارت بالا را روشن کنید تا سطح روش هم طلایی بشه مواد اسفناجی........... اسفناج را خرد کنید بدون ساقه وتوی تابه تفت دهید بدون روغن در حدی که خودش را جمع کنه کافیه نیاز به پخت زیاد نداره بعد با سماق ونمک وفلفل وابلیموی تازه وپیاز داغ مخلوط کنید ترکیب بسیار خوشمزه ای است در حدی سماق وابلیمو بریزید که کمی ترشی را احساس کنید حتما تا فصل اسفناج است درست کنید واز خوردن این فطایر خوشمزه لذت ببرید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍞 😋 🔸اول اینکه خمیر پیتزا رو در این روش حتما یک ربع ورز بدین تا زمانی که چسبندگی زیادی به دستتون نداشته باشه. (کمی چسبندگی طبیعیه) مقدار آب مورد نیاز برای خمیر پیتزا بستگی به نوع آرد مصرفی تون داره ولی برای 500 گرم آرد در مجموع حدود 280 سی سی آب نیازه. اگه از کیفیت مخمر مطمئن هستین و به نظرتون سالمه میتونین مواد خشک خمیر پیتزا رو با هم ترکیب کنین و آب رو اضافه کنین، در این صورت نیازی به امتحان سلامتی مخمر در آب ولرم نیست. بعد از چانه گرفتن نهایی و تقسیم خمیر به وزن های دلخواه مجددا چانه بگیرید و باز هم 5 دقیقه به خمیر پیتزا استراحت بدید، فقط حتما روی خمیر رو با پارچه بپوشونید تا خشک نشه ▫️آرد : 500 گرم ▫️مخمر خشک: یک قاشق غذاخوری یا 10 گرم ▫️شکر نصف قاشق غذاخوری یا 5 گرم ▫️نمک یک قاشق چایخوری ▫️آب 280 سی سی ▫️روغن زیتون یا روغن پخت و پز: 20 گرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خووشمزه هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل ۲ عدد آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم یکو نیم لیوان نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر نسکافه (قهوه فوری) یک استکان پودر قند دو استکان آب یک لیوان نکته۱: دقت کنید قهوه ترک استفاده نکنید. نسکافه که همون قهوه فوری هست استفاده بشه. بهترین حالت بنظرم نسکافه گلد هست. نکته۲: میتونید اول با مقدار کم و مواد به نسبت مساوی هم درست کنید. پودر نسکافه و پودر قند و آب از هر کدوم از این سه مواد دو قاشق بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیره. با دستور کپشن هم فرم میگیره. نکته۳: آب جوش استفاده کنید راحت تر فرم میگیره. طرز تهیه: . مشابه فیلم، پودر نسکافه و پودر قند و آب رو داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و خامه ای بشه. با پودر قهوه تزیین کنید و نوش جان کنید. ۴ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️کره ۱۲۵ گرم ▫️پودر قند ۷۰ گرم ▫️یک عدد زرده تخم مرغ ▫️نصف یک عدد سفیده تخم مرغ ▫️یک قاشق سوپخوری گلاب ▫️۲۵۰ گرم آرد برنج ارگانیک پرتوفود 🔸اگر برای هر شیرینی، به اندازه‌ی یک گردوی متوسط خمیر بردارید، این مقدار مواد حدود ۲۵ تا ۳۰‌ عدد شیرینی به شما می‌دهد. 🔸دمای فر: ۱۸۰ درجه 🔸زمان پخت: ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ♦️قالب شیرینی برنجی را از فروشگاه‌های لوازم‌ قنادی تهیه کنید. ♦️ قالب شیرینی نیازی به چرب شدن ندارد. اگر خمیر را خوب ورز داده باشید، چون خود خمیر کره دارد، به قالب نمی‌چسبد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 😋 ۴ تا ۵ نفر🔻 مرغ 500 گرم، فلفل دلمه3 عدد،پیاز1 عدد، خامه100گرم قابل حذف ولی باشه خوشمزه تر میشه، بادمجان 3 عدد،پنیر پیتزا 🔴مرغها رو با مقداری اب و پیاز و سیر و نمک وادویه ی دلخواه میزاریم تا بپزه ،بعدواز پخت استخونهاشو جدا میکنیم و به صورت خلالی خردش میکنیم. بادمجانهارو پوست گرفته و حلقه کنید ودروغن دو طرفش رو سرخ کنید. پیاز رو خرد کنید و کمی سرخش کنید بعد فلفل دلمه هارو خلالی خرد کنید با پیاز با حرارت ملایم تفت بدین تا تقریبا پخته بشه، وبعد مرغ رو باهاش مخلوط کنید و از حرارت بردارید و در ظرف بریزید بعد بادمجان هارو روش بچینید. خامه رو روش پخش کنید و در اخر پنیر پیتزا رو روش بریزید و کمی فلفل و پودر اویشن روش بپاشید و میره داخل فر ک از یک ربع قبل با دمای صد و نود وپنج درجه گرم شده ،تا زمانی ک روی پنیر برشته بشه وبعدش امادس. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 . 1 قاشق آرد 2 قاشق ماست و چندقطره زعفران رو ترکیب کرده خمیر نه خیلی روان و نه خیلی سفت باشه داخل قیف میریزیم داخل قابلمه نچسب رو اصلا چرب نمیکنیم چون موقع کشیدن طرح لیز میخوره و جابه جا میشه طرح مورد نظر رو میکشیم و قابلمه رو به مدت 3 دقیقه میذاریم رو گاز تا طرح خودشو بگیره و سفت بشه سپس برنج ابکش شده رو روش میریزیم آخر سر وقتی خواستیم دم بذاریم روغن میریزیم امیدوارم این اموزش براتون مفید باشه برای اینکه بتونید یه طرح رو خوب بکشید نمونه رو بذارید جلوتون و از روش نگاه کنید و بکشید برای اولین بار هم از یه نقاشی ساده شروع کنید تا دستتون راه بیفته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس😍😋 برای کوفته ها: 500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب 1 پیاز😳 نمک، فلفل سیاه و قرمز یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده برای پوره سیب زمینی: 4 سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون. برای سس گوجه فرنگی: روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها 1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست 1 حبه سیر پودر فلفل قرمز همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه. روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره. میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ کوچک ۱ عدد پیاز ۱ عدد لیمو ترش ۳ عدد زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری رب انار ۱ پیمانه روغن مایع ۱ لیوان زردچوبه به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی نمک به مقدار کافی تخم گشنیز فلفل دلمه ای دستور پخت و طرز تهیه در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم. و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،زعفران ،فلفل دلمه ای به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید. پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم..حالا برای چاشنی و رنگ غذا، 1 قاشق چایخوری زعفران رو همراه با کمی آب جوش دم می کنیم و بعد نمک، زردچوبه، کمی فلفل اضافه میکنیم. من کمی پودر تخم گشنیز هم برای عطرش اضافه کردم شما اگر دوست ندارین اضافه نکنین.به روغن اضافه می کنیم ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. حدودا ۱ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود. نکته اگر از مرغ با وزن بیش از ۸۰۰گرمی استفاده کردید اول مرغ را نصف کنید بعد در همان سسی که مزه دار کردید نیم ساعت بپزید بعد در روغن سرخ کنید در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😋 سبزیجات آسیاب شده شامل: ریحون،شنبلیله،ترخون،گشنیز،جعفری و تره اندازه همه سبزیجات ۴ قاشق غذا خوری سر پر ادویه ها: زیره سبز:۲ قاشق غذا خوری دارچین:۱ قاشق غذا خوری فلفل سیاه:۳ قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی:۱/۵ قاشق غذا خوری پودر سیر:۱ قاشق غذا خوری زردچوبه:۷ قاشق غذا خوری سبزیجات آسیاب شده و ادویه ها را با هم‌مخلوط کرده دوباره الک میکنیم تا ترکیب پودری صاف و یکدستی بهمون بده.برای استفاده از این چاشنی کافیه نیم ساعت آخر پخت خورشت ۱/۵ تا ۲ قاشق غذا خوری از ادویه را به خورشت اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌺🌼🌸 🌸زندگی زیباست ، ☀️زشتی‌های آن تقصیر ماست، 🌸در مسیرش هر چه نا زیباست، ☀️آن تدبیر ماست 🌸زندگی آب روانی است، ☀️روان می‌گذرد… 🌸آنچه تقدیر من و توست، ☀️همان می‌گذرد 😍🍳بفرمایید صبحانه
. اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است از آرد قنادی یا آرد نون بربری هم میشه استفاده کرد ولی آرد سنگکی از همه بهتره حلوا سنتی زعفرانی آرد دو لیوان شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک سوم لیوان لیوان زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر بخواد ابتدا آردو داخل تابه میزاریم و تفت میدیم اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدت کرد شعله گاز باید کم باشه مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره حدود ده دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم شکر و آب و زعفرون رو داخل ظرفی میرزیم و روی حرارت میزاریم وقتی شکر حل شد گلاب رو آضافه میکنیم تا جوش آمد سریع شعله رو خاموش میکنیم حالا وقت اضافه کردن شربت موقع اضافه کردن شربت آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شیره رو آضافه میکنیم و وقتی همه شیره رو به آرد اضافه کردیم دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میده این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه.. نکته : اگر حلوا شل شد روی حرارت هم بزنبد تا آب اضافی گرفته بشه اگر حالت پودری داشت کمی آب بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگر به تخم مرغ حساسیت دارید حتما این ته دیگ رو درست کنید ته دیگ ماستی بدون تخم مرغ برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته دیگ ماستی ویا ته جین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید سه کفگیر برنج آبکش شده ، سه قاشق ماست چکیده . ماست وزعفران خوب بزنید کمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید وچند قاشق روغن مایع بریزید تا داغ شه مخلوط برنج وماست رو بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید وقتی که صاف ویکدست شد برنج سفید رو به آرامی روش بریزد هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید تکه های سینه که از مرغ حلزونی باقی مانده بود با کمی روغن تفت دادم کمی زرشک وپیاز داغ بهش اضافه کردم وروی برنج سفید ریختم وکفگیر بعدی برنج رو بریزید. دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم من زیرش شعله پخش کن گذاشتم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید عزیزانی که ماستشون شله سفت نیست یک ساعت بریزید تو کیسه نخی تا آب اضافیش جدا بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛