قلقلی پاشا
عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد
آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر
نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره
مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه)
مواد داخل سس
پیاز یکعدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر
رب انار سه الی چهار قاشق پر
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم
روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه.
اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹
به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا
اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کابلی_پلو (#قابلی_پلو)
این غذا یک غذای پر #ادویه و خوشمزه هست و اولین قاشقی که میل میکنید متوجه میشید که چقدر خاص هستش
.
مواد لازم کابلی پلو •
گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم • برنج: ۳ پیمانه • هویج: ۶ عدد • پیاز داغ: نصفپیمانه • خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه • کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه • خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه • شکر: ۲ قاشق غذاخوری • کره: ۳۰ گرم • زعفران دم کرده: به مقدار لازم • دارچین: ۱/۳ قاشق چایخوری • زیره: ۱/۴ قاشق چایخوری • هل: ۴ الی ۵ عدد • پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چایخوری (در صورت تمایل) • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
برنج را به همراه نمک از قبل خیس میکنیم.
پیاز داغ را درست کرده و گوشت را به همراه نصف پیازداغ ها تفت میدهیم. نصف همه ادویه ها را به گوشت اضافه میکنیم. آب اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ها بپزند.
هویج ها را با دست یا رنده به صورت خلالی خرد میکنیم و در کره و روغن تفت میدهیم. وقتی هویج ها نرم و نیم پز شدند، کشمش را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پوست پرتقال خلالی را به صورت جداگانه چندین بار خیس میکنیم و آبش را خالی میکنیم و ۳ بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیمتا تلخی آن گرفته شود و شکر را به آن اضافه میکنیم و با هویج و کشمش مخلوط میکنیم. مقداری از همه ی ادویه ها به این مواد اضافه میکنیم.
برنج را آبکش کرده و با باقیمانده ادویه ها دم میکنیم.
هنگام سرو، برنج وگوشت و مواد میانی را به صورت لا به لا میکشیم. از آب کوشت روی برنج بریزید.
نوش جان
برنج رو اگر کمی زنده بردارید و آب گوشت رو داخلش بریزید برای دم کشیدن هم عالی میشه😋
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#کتلت_مرغ🧑🏻🍳😍😍
گوشت مرغ - 1 کیلوگرم.
پیاز - 300 گرم
نان - 6 عدد.
شیر - 150 میلی لیتر.
سیر - 1 دندان
کره - 30 گرم
سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری
نمک - 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری
جعفری - 30 گرم
روغن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_دورنگ_گردویی😍😋
ارد….۳پیمانه
تخم مرغ….۴ عدد
شکر….۱ پیمانه و نیم
روغن…..۱پیمانه
شیر…..۱پیمانه
بکین پودر…..۲ قاشق چای خوری
دارچین…..۱قاشق چای خوری
پودر کاکائو…..۲قاشق غذاخوری
وانیل
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر رو ریخته هر کدام را یک دقیقه بزنید.بکین پودر و دارچین به ارد اضافه کنید.حتما سه بار الک کنید.به مواد اضافه کنید.
قالب با روغن جدا کنده چرب کنید.داخلش گردو بریزد.نصف مواد کیک داخل قالب بریزد.بعد پودر کاکائو را به مابقی کیک اضافه کنید.روی مابقی کیک بریزد.مانند کلیپ روش به خلال دندون مخلوط کنید.مجدد گردو بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌞
#عدس_پلو
من اول حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسکردم.
حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با کمی آب و نمک پختم.
میزان عدس برای عدس پلو به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم پرعدس باشه.
مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممکنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میکنه...پس بهتره آب رو در حدی بریزید که روی عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان کنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش کنید در غیر اینصورت دوباره کمی آب بریزید و صبر کنید تا کامل بپزه.
در قابلمه ای که گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد و بعد آب روی برنج خیسانده رو دور بریزید وبرنج رو در قابلمه بریزید.
برای اینکه برنج عدس پلو خیلی سفید نباشه میتونید کمی زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید.
.
وقتی برنج قد کشید و آماده آبکشی شد،عدس پخته را هم اضافهو هم بزنید و بلافاصله آبکش کنید.
در قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد نظرتون رو بچینید و حالا به تناوب مقداری از مخلوط عدس پلو و مقداری ادویه پلو بریزید.
اضافه کردن ادویه پلویی به سلیقه شما بستگی داره...ادویه پلو رو از عطاری میتونید تهیه کنید.(جزء اصلی ادویه پلو دارچین و زیره ست که طعم بینظیری به پلو میده)
.
بعد در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه.
حدود 300 گرم گوشت چرخکرده را به پیاز طلایی اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و یکدست بشه.
بعد که رنگ گوشت کمی تغییر کرد مقداری زردچوبه+فلفل+نمک+ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید.
(من از کمی زیره سبز به همراه پودر تخم گشنیز استفاده کردم که طعم بینظیری به گوشت میده👌)
بعد از اضافه کردن ادویه ها دوباره کمی گوشت رو تقت بدید تا کامل سرخ و پخته بشه .
در پایان وقتی عدس پلو دم کشید مقداری از اون رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید و بقیه رو در دیس بکشید و با برنج زعفرانی،کشمش تفت داده شده،پیاز داغ و یا خرما بنا به ذائقه و سلیقه خودتون تزئین و سرو کنید🌸
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه ي برگ كلم
طرزتهيه :ابتدا يك برگ كلم بزرگ را شستم داخل آبجوش ريختم و يك قاشق غذا خوري سركه هم اضافه كردم (اضافه كردن سركه باعث ميشه كه نفخ آور بودن كلم گرفته بشه) ،برگ كلم ها زماني كه نرم شدن و از حالت تردي در اومدن آبكش كردم و كنار گذاشتم براي مواد داخل دلمه هم ٣/٤پيمانه لپه رو گذاشتم بپزه ،٢پيمانه برنج رو هم جدا شستم و ريختم داخل آب تا نرم بشه مثل زماني كه ميخوايم برنجو دم كنيم ،برنج رو آبكش كردم ،
در ظرفي جدا دو تا پياز بزرگ خردكرده و تفت دادم ،گوشت چرخ كرده را اضافه كردم به همراه نمك ،زردچوبه و فلفل ،زماني كه گوشتم سرخ شد رب را اضافه كردم به همراه سبزي دلمه(ترخون ،مرزه ،پيازچه ،جعفري،تره ،شويد)لپه پخته شده و برنج آبكش كرده را هم اضافه كردم ،دو قاشق شيره انگور با نصف پيمانه سركه هم زدم و به موادم اضافه كردم ،حالا نوبت اينه كه كلم ها رو يكي يكي جدا كنم و از موادم داخلش بريزم و تا كنم و بچينم داخل قابلمه (كف قابلمه رو هم خوب چرب كردم)يك پيمانه آب و يك قاشق رب را مخلوطكردم و ريختم روي دلمه هام و گذاشتم بپزه حدود ٤٥ دقيقه اي طول كشيد تا خوشمزه جان آماده بشه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
0 پست آموزشی#
#شیرینی_مارمالادی_نارگیلی_شیرینی_عید
👈👈لطفا ورق بزنید و مراحل کاررو نگاه کنید 🙏
👈👈بافت این شیرینی محشره وکاملا نرم هست ودر دهان آب میشه
حتما درست کنید و از درست کردن و خوردنش در کنار عزیزانتان لذت ببرید 🌺
سلام به روی ماه تک تکتون 🙋♀️
موادلازم 👇👇👇
۱_کره حیوانی و پاستوریزه ۱۲۵ گرم (مثل شکلی ،دامداران ،کاله و...... لطفا از یک ربع قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط،برسد )جایگزین ندارد .
۲_ شکردانه ریز ۷۵ گرم (حتما شکر را الک کنید یا دردستگاه بریزید ۲ تا ۳ پالس بزنید تا بلورهای شکر خرد شوند )
۳_وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
۴_آرد قنادی حدودا ۲۷۵ گرم لطفا با احتیاط بریزید
۵_نشاسته ذرت ۲۲ گرم
۶_روغن مایع ۷۰ گرم (روغن باعث نرمی شیرینی میشود )
۷_زرده ۱۰ گرم
۸_تخم مرغ همزده ۲۵ گرم (یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید تا زرده و سفیده باهم مخلوط و یکدست شود سپس ۲۵ گرم وزن کنید )
۹_عسل رقیق شده مقداری
۱۰_پودر نارگیل ،مقداری
۱۱_مارمالاد مقداری ( مارمالاد سیب ،هویج ، به ،توت فرنگی و.......)
۱۲_بیکنیگ پودر یک قاشق چایخوری سرصاف استاندارد (قاشقی
که ظرفیت و گنجایش ۲/۵میلی لیتر آب را داشته باشد روش نوشته
شده 2/5ml.)
دمای فر 👇👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه .
نکات 👇👇
👈استراحت خمیر در یخچال یک الی دو ساعت
👈قبل از رفتن در فر بهتره داخل یخچال نیم ساعت استراحت کند و سپس داخل فر گرم بذارید .
👈👈حتما برای طرح انداختن روی خمیر ، ابزارتون رو داخل آرد بزنید و
سپس روی خمیر طرح بیندازید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_شکلاتو_بادام
لطفا ورق بزنید و مراحل کاررو ببینید 🙏
👈ترکیب شکلات و بادام و مارمالاد فوق العادست .
به لحاظ بافت وطعم عالیییییه حتی اگر الان فرصت نمی کنید
سیو کنید تا بعدا در اولین فرصت درستش کنید 🙏🌺
سلام به روی ماهتتون 🙋♀️
موادلازم 👇👇
۱_آرد قنادی ۱۴۰گرم
۲_کره حیوانی پاستوریزه مثل شکلی ،دامداران و....... ۱۱۰ گرم ( ۱۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا کمی به دمای محیط برسد نباید خیلی نرم شود ) جایگزین کره فقط کره نیوزلندی میباشد .
۳_پودر کاکائو ۱۰ گرم
۴_ زرده یک عدد ( تخم مرغ با احتساب پوست ۶۰ گرم باشد )
۵_وانيل ١/۴ ق چ خوری
۶_پودر شکر ۴۰گرم
۷_ پرک بادام درختی یا زمینی مقداری
۸_مارمالاد مقداری از هرنوع مارمالادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید مثل سیب به زردآلو شاهتوت توت فرنگی و..........فقط به مقدارکم روی شیرینی ها بزنید ( اگر مارمالاد خونگی ندارید میتونید ازمارمالادهای صعنتی و بازاری استفاده کنید )
۹_پودر بادام ۳۰ گرم
دمای فر 👇👇👇
فررا از نيم ساعت قبل با دمای ۱۷۵ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط حدودا ۱۵ دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد مرغ و کاهو
سینه مرغ ۱ عدد
کاهو به میزان لازم
شوید ، پیازچه به میزان لازم
هویج ۱ عدد
ذرت ۳ ق غ
خیارشور ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
ماست ۳ تا ۴ ق غ (ماست یونانی یا ماست سون ترجیحا)
سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
آب لیمو ۱ ق غ
مرغ رو میشه از قبل مزه دار کرد ، مواد مزه دار کردن سلیقه ای هست ، من کمی زعفران ، پودر پیاز ، نمک و فلفل و ۱ ق م سس خردل استفاده کردم و چند ساعتی یخچال قرار دادم .
بعد مرغ رو با کمی روغن سرخ کردم .
کاهو رو شستم و خرد کردم . پیازچه رو خرد کردم . شوید هم خرد کردم .هویج رو رنده کردم .کاهو ، هویج ، ذرت ، خیارشور نگینی شده ، پیازچه و شوید ، مرغ سرخ شده ، ماست و سس مایونز و آب لیمو رو با هم مخلوط کردم ، کمی نمک و فلفل بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
# تارت_نارگیلی_دلبرانه🤗
میزان دقیق مواد و نکات مهم در کپشن 👇
بچه ها جونم سلام
امروز آموزش این شیرینی های دلبرو داریم،خیلی خوش طعم و خوشمزس درست کردنشونم راحته
پس حتما سیو کنین واسه عید درست کنید کلی مهمون هاتون رو سوپرایز کنید.
مواد لازم برای تارت:
آرد ۱۳۵ گرم
کره ۷۵ گرم
پودر قند سه قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
مواد لازم برای رویه:
پودر نارگیل چرب ۷۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ دو عدد
آرد یک قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف قاشق مرباخوری
نکات⛔️
موقع آماده کردن مواد رویه شعله خیلی ملایم باشه تا زمانی که شکر ذوب بشه مرتب هم میزنیم حدود ده دقیقه
دمای فر ۱۷۵ درجه پانزده الی بیست دقیقه
حواستون باشه روی شیرینی ها زیاد رنگ نگیره و بسوزه
به خمیر تارت نیم ساعت تو یخچال استراحت بدید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_نارگیلی#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هل و گلاب با کیک پز
پیتزا،پیراشکی،مرغ،جوجه،ماهی،کیک وشیرینی خلاصه هر چیزی که با فر درست میشه تو این کیک پز میتونید درستش کنید خیلی هم عالی میشه واسه عزیزانی که فر ندارن خیلی خوبه
توجه کنید در کیک پز رو هیچ وقت نشورید. خراب میشه ودیگه قابل استفاده نیست.
مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه
کیک پز رو به برق وصل کنید تا گرم بشه حدود پانزده دقیقه تا کیک پز گرم میشه میریم خمیر کیک رو آماده کنیم.
این مواد به اندازه قالب کیک پزه البته تو قالب سی در چهل هم عالیه میشه بخواید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰درجه درجه به مدت چهل وپنج دقیقه
آرد سه لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپ خوری نداشتید مشکلی نیست
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک لیوان ونیم
ماست شیرین یک لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
گلاب اعلا یک چهارم لیوان پودرهل یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری ویا دوقاشق مربا خوری
کشمش مقداری دلبخواهیه
آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید
شکر وتخم مرغ رو حدود ۴ الی ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید وقتی کرم رنگ وکشدار شد .ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه میزنیم .روغن مایع اضافه وگلاب وچند ثانیه میزنیم در حد مخلوط کردن هل رو اضافه کنید سپس آرد رو در چند مرحله اضافه با ویسک میزنیم مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا یکدست بشه
داخل قالب ریخته کشمش از قبل شسنه وخشک کرده روش میریزیم به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا یکساعت
تو فر با دمای صدوهشتاد به مدت ۴۵ دقیقه قالب ۳۰در ۴۰
کیک پز که گرم شد نخواستید خمیر کیک توش بریزید به سرعت برق چرب کنید تا قالب سرد نشه
مقداری آرد وروغن جامد با هم مخلوط کردم تا مثل ماست شل در بیاد فالب رو باهاش چرب کردم روغن جامد نداشتید روغن مایع استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای اصیل ایرانی وپر طرفدار😍
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید .
پوست دوم باقالی رو بگیرید سعی کنید از باقالی تازه وسبز استفاده کنید باقالی پیر زرد رنگن. رو پوسته باقالی اگر لکه سیاه رنگ باشه باقالی پیره
نسبت برنج به باقالی بیشتر مثلا دو پیمانه برنج
یک پیمانه باقالی پوست گرفته کافیه
باقالی رو با مقداری آب بزارید بپزه حدود ۶ الی ۷ دقیقه کاملا پخته میشه کف روی باقالی رو حتمااا بگیرید . سپس آبکش کنید
اگر میخواید رنگ برنجتون به سبز بزنه مقداری شوید تازه ویا خشک رو با برنج بجوشونید .
در باقالی پلو حتما از شوید خشک استفاده کنید عطر خاصی داره مخلوط هر دو خوشمزه تره شوید تازه به تنهای عطر وبو نداره.
آب رو بزارید بجوشه وقتی به جوش اومد برنج خیس خورده رو اضافه و نمک وکمی زردچوبه بزنید.
حال که برنج داره جوش میزنه مقداری شوید ویل تازه .تا رنگ سبز ،سبزی برنج رو خوش رنگ کنه. برنج که از کناره ها بالا اومد باقالی پخته رو اضافه کرده پنج دقیقه با هم که جوش زدن ،برنج رو آبکش کنید.
کف قابلمه یکی دو قاشق روغن بریزید تهدیگ مورد نظر، به تناوب برنج وشوید بریزید.تا اتمام کار چند حبه سیر درسته هم گذاشتم لای پلو☺ مقداری زعفران دم کرده ویا پودر زعفران بریزید دم کنی بزارید تا برنج بخار کنه وقتی بخار کرد کمی روغن روش بریزید تا برنج دم بکشه 🙂
ته دیگ کاهو هم واسه باقالی پلو خوشمزس من کاهو نداشتم ته دیگ نان لواش گذاشتم گذاشتم
عزیزان من رو برنج هیچ وقت آب وروغن نمیریزیم همیشه روغن به تنهای میریزم برنج اگه مغز پخت باشه اب نمیخواد اگر برنج رو زنده آبکش کنید آب وروغن بریزید
موقع سرو سیر رو خارج کرده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛