eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه مواد لازم ...... آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام صبح زیباتون بخیر روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم امروز حاجت دل پاک و مهربانتون با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد الهی به امید خودت🌸
• افطاری فوری 😋این غذا فوق العاده اسونه و به راحتی میتونید درستش کنید ، درضمن داخلش رو میتونید باتوجه به ذایقتون و اونچیزی که دوست دارین پر کنین 😋😋😋 . . مواد لازم : 🌀خمیر اماده یوفکا 🌀پیاز 🌀گوشت چرخ کرده 🌀فلفل دلمه ای 🌀هویج و اسفناج 🌀پنیر پیتزا 🌀نمک ، فلفل، زردچوبه ، پاپریکا . ✅ میتونید از سوسیس و کالباس و حتی مرغ پخته به عنوان مواد میانی استفاده کنید ✅برای عزیزان گیاهخوار هم میتونن ذرت رو جایگزین گوشت کنن که مزش عالی میشه یا ترکیب قارچ و اسفناج و پنیر پیتزا واقعا محشره ✅از ترکیب (روغن ) و شیر برای روی خمیرها استفاده کنید که پاره نشن ✅برای تزیین از کنجد یا سیاه دانه میتونید استفاده کنین و با زرده تخم مرغ و زعفرون رومال کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برگر مرغ مواد لازم🔻 💜فیله یا سینه مرغ یا ترکیب ران و سینه 500 گرم 💜نمک فلفل پودرسیر پودرزیره 💜نان برگر 💜گوجه خیارشور و کاهو یا هر چیزی که دوست دارید طرز تهیه🔻 اول فیله مرغ رو به همراه اولیه ها چرخ میکنیم و یکساعت میذاریم یخچال اگر زمان نداشتید همون موقع میتونید درست کنید به چند قسمت تقسیم میکنید به شکل همبرگر شکلش میدید و در روغن سرخ میکنید با شعله ملایم تا خوب مغز پخت بشه. سس قارچ🔻 💜7 عدد قارچ 💜نصف لیوان شیر 💜یک قاشق خامه صبحانه یا پنیر پارمسان 💜یکی دو قاشق آرد سفید برای غلظت سس 💜نمک فلفل اویشن پاپریکا بدلخواه همون‌طور که دیدید کمی قارچ رو تفت دادم به همراه ادویه ها شیر و خامه رو اضافه کردم و برای غلظت سس یک قاشق آرد سفید ریختم و تمام. برای سرو🔻 نان رو نصف میکنیم به ترتیب سس قارچ یا مایونز برگر مرغ گوجه خیارشور پیاز حلقه شده و کاهو و در آخر نان برگر و تمام خوشمزه تر از این نداریم😍 پیاز لازم ندارد داخل برگر ولی پودرسیر یا خورده سیر لازمه امیدوارم خوشتون بیاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نماز و روزه‌تون قبول باشه😇 مواد لازم : ۵۰۰ گرم گوشت دنده یا سردست یک و نیم پیمانه گندم پوست‌کنده نصف پیمانه برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه لوبیا سفید نصف پیمانه لوبیا چیتی نصف پیمانه نخود ۴ عدد پیاز بزرگ دو‌حبه سیر ادویه : زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و‌نمک روغن حیوانی دلخواه . . طرز تهیه : گوشت رو به همراه پیاز،سیر، فلفل سیاه، زردچوبه و‌نمک بپزین تا حدی که گوشت و استخوان جدا بشن. گندم پوست کنده رو با آب زیاد بپزین، برنج اضافه کنید، بعد از پخت، حبوبات پخته شده و بعد آب گوشت و آب اضافه کنید. گوشت ریش ریش شده اضافه کنید و بزارین جا بیفته. پیاز رو با زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه تفت بدین و به همراه نمک به آش اضافه کنید در اخر به دلخواه روغن حیوانی اضافه کنید و بعد سرو‌کنید. . . نکات : ✅ حبوبات و غلات از شب قبل حتما خیس کنید تا هم سبک بشن و هم زودتر پخته بشه. ✅ هرچی بیشتر بکوبین آش کشدار میشه و همچنین حبوبات و غلات نباید دیده بشن. ✅ این آش هرچی تندتر باشه لذیذ تر هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همیشه که نباید گوشت با سبزی سبزی بخورید هم می شود غذای خوشمزه درست کرد کوکوی کدو یکی از همون غذاهاست👌🏼 خیلی راحت و خوشمزه است،درست کنید و لذت ببرید از تهیه غذای آش رو به نام غذای نونی هایلایت مراقب خودتون باشید. . مواد لازم: کدو ۲ عدد هویج ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ پودر سوخاری ۱ق غ آرد گندم ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم . طرز تهیه: کدوها رو با رنده درشت و سیب زمینی،پیاز و هویج رو با رنده ریز رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید. تمام مواد داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. با دست به شکلی که دوست دارید فرم دهید و داخل روغن داغ دو طرف رو سرخ کنید بعد روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافشون کشیده بشه و بعد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکویت پودرشده یک لیوان روغن مایع یک سوم لیوان کره یک قاشق غذاخوری موادشربت شکرنصف لیوان شیریک لیوان زعفران به میزان لازم پودرهل نصف قاشق چایخوری موادشربت همه روباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه ولی اصلانجوشه بیسکویت روکاملامیکس میکنیم بعدالک کرده داخل تابه حدودا۵دقیقه تفت میدیم بهش روغن وکره رواضافه میکنیم تواین مرحله هم ۵دقیقه تفت داده ودرآخرشربت روبهش اضافه کرده وازروی حرارت برمیداریم اگرخواستین ماسوره بزنین احتیاجی به گهواره زدن نیست درغیراینصورت گهواره کنین وداخل ظرف سرو تزیین کنید این حلوافوق العاده خوش طعمه حتماامتحان کنید نکته:میتونیدازهربیسکویتی استفاده کنیدمن ازپتی بوراستفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر سیب ژله ای هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد . من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند . حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه . بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم . این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان ❤ جوجه کباب زعفرانی با سس مخصوص👌 روش شما به چه صورته کامنت بزارید تا از تجربیات هم استفاده کنیم خرد کردن جوجه استوری میزارم جوجه ها رو حدود یکساعت داخل آب ونمک بزارید سپس آبکش کنید. خرد کرده من از مخلوط سینه وران استفاده کردم زعفران رو به جوجه ها اضافه کرده ومخلوط میکنیم اگر زعفران با دیگر مواد مخلوط بشه پیاز عطر وطعم زعفران رو از بین میبره بعد از اینکه زعفران رو اضافه کردیم حدود یکساعت داخل یخچال بزارید تا زعفران وارد بافت جوجه بشه بعد از یکساعت روغن زیتون ویا روغن مایع اضافه میکنیم وخوب مخلوط کنید تا کاوری بین جوجه و اب لیمو ایجاد بشه اینکار باعث میشه جوجه نرم وابدار باشه نمک واب لیمو ترش باعث سفت شدن جوجه میشه اضافه کردن روغن مایع قبل از این دو مانع اینکار میشه. سس مایونز و سس خردل،نمک،فلفل،اب لیمو اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم آخر سر پیاز نازک خلالی شده میریزیم اینجا میتونید نصف فلفل دلمه ای بزنید همه رو با هم خوب مخلوط میکنیم سلفون میکشیم یکشبانه روز داخل یخچال میزاریم.سپس به سیخ بکشید سعی کنید سینه وران جدا سیخ بکشید موقع سیخ کشیدن فاصله بین تکه های جوجه نباشه اگر فاصله بینشون باشه جوجه خشک میشه جوجه ها که روی زغال کم کم دارن طلای میشن از سس با برس به دو طرف جوجه ها بمالید سعی کنید دو دفعه اینکار رو انجام بدید با این سس طعم جوجه بسیار لذیده حتما امتحان کنید. مواد لازم سیس کره اب شده سس کچاپ( زیاد نریزید) زعفران دم کرده کمی نمک اگر حس میکنید جوجه کم نمکه بزنید در غیر اینصورت لازم نیست مقداری پاپریکا داخل شیشه بریزید وخوب مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر زعفرانی مواد لازم :👇 شیر : 3 لیوان شکر : 1 لیوان پودرژلاتین : 3 قاشق غذاخوری سرپر خامه صبحانه (پاکت صورتیا) : 1 پاکت گلاب : 3 قاشق غذاخوری وانیل: 1 قاشق چای خوری زعفران : به مقدارلازم . طرز تهیه :👇 ابتدا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد رو بخار کتری بزارید تا پودر ژلاتین کامل حل بشه. شیر و شکر رو مخلوط کنید بعد روی شعله‌ی حرارت بزارید تا شکر به خوبی حل بشه و شعله ی گاز را خاموش میکنیم و گلاب، وانیل و ژلاتین حل شده و زعفران دم کرده رو اضافه کنید، خامه را درظرفی با چند قاشق شیر هم بزنید وقتی خامه کاملا باز شد به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و داخل قالب بریزید و به مدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب ببنده و بعداش مثل کلیپ از قالب جدا کنید نوش جان😋 ❌ قالب نیازی به چرب کردن نداره چون دسر خامه داره و براحتی جدا میشه. ❌ حتما ظرفی که روی قالب میزاید حتما مرطوب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 آب ولرم يك ليوان خمير مايه يه ق غ خ سر خالى شكر يه ق غ خ نمك نصف ق غ خ سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان فلفل و اويشن به ميزان لازم آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه) ✍️طرزتهيه: اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد. روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه. بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ با گوجه و کته خمیر کتلت مرغ: سینه مرغ: نصف یک سینه کامل (بدون استخوان) یک عدد پیاز دو حبه سیر نمک فلفل‌سیاه یک عدد تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری (داخل غذاساز اون رو یک دست کنید و مثل من اون رو به همراه گوجه، فلفل، سماق سرخ کنید) برنج رو با آب سرد بشورید، به همراه آب، نمک و روغن روی حرارت زیاد بجوشونید. آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و با در بسته اجازه بدید دم بکشه. نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛