فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبحتون بخیر 🌸
این کیک میتونه یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین کیکهایی باشه که تا حالا پختید ، ترکیب و ِطعم و عطر موادش هم فوق العاده هست .
هم بدون شکر هم مقوی
✅نکته مهمش اینه که حتما تخم مرغ ها رو با همزن ۵ دقیقه بزنید که کاملا حجم بگیره چون رو بافت کیک خیلی تاثیر داره .
✅حتما از پیمانه های استاندارد استفاده کنید
✅ من خرما رو به کیک اضافه کردم منتها اون قیمت اضافه کردن خرما ضبط نشده ( با بعد از اضافه کردن روغن مایع اضافه کنید و با همزن کمی بزنید )
#کیک_کماج
آرد دو پیمانه
تخم مرغ درشت ۳ عدد
بکینگ دو قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیره خرما ۲/۳ پیمانه ( شیره انگور و سه شیره هم میشه . شیره انگور شیرینش کمتره)
شیر گرم نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
خرما هسته و پوست گرفته شده و خرد شده نصف پیمانه
کشمش ۲/۳ پیمانه
گردو خرد شده به مقدار دلخواه
آرد و بکینگ پودر و پودر هل رو باهم مخلوط و الک کنید . آشپزی خاص
تخم مرغ و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه بزنید تا حجیم و رنگش روشن بشه . بعد شیره خرما رو اضافه و دوباره ۲ دقیقه با همزن بزنید .
شیر گرم و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . در نهایت روغن مایع و خرما تکه شده رو اضافه کنید و مجدد در حد مخلوط شدن هم بزنید.
بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر هل رو کم کم اضافه و مخلوط کنید
در نهایت به کشمش و گردو یک قاشق آرد بزنید و به مواد اضافه کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید توی فر تا بپزه
قالب استفاده شده قالب میان تهی سایز ۲۵ سانت هست.
قالب رو با ارده کنجد چرب کنید یا با روغن جدا کننده . یا میتونید با روغن جامد یا کره چرب کنید و آرد پاشی کنید. هر کدوم از این سه مورد رو انجام دادید کیک به قالب نمیچسبه.
فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میوه_شکری
امروز آموزش به شکری رو داریم ، به شکری برا عید یک گزینه خیلی خوب وخوشمزه ست و میتونید تا چند ماه در فریزر نگهداریش کنید. یک فیلم کوتاه چهل ثانیه ای از تمام مراحل کار براتون آماده کردم حتما ببینید
🔷مواد لازم
🔹به ششصد گرم
🔹شکر دو پیمانه
🔹آب دو پ
🔹جوهر لیمو نصف ق چ
🔹وانیل یک سوم ق چ
♨️طرز تهیه
به رو پوست بگیرید و به اشکالی که در فیلم میبینید برش بزنید، پوست به رو با یک استکان آب بذارید بیست دقیقه با حرارت کم بجوشد تا آبش نصف بشه ،حالا این آب پوست به رو همراه دولیوان آب روی به ها بریزید و بذارید روحرارت وقتی جوشید بذارید بیست دقیقه با حرارت کم بجوشه تا کمی نرم بشه، بعد زیرشو خاموش و درب ظرف را بذارید تا برای نیم ساعت بمونه و کمی خنک بشه سپس شکر و جوهر لیمو رو اضافه و بذارید با حرارت کم پنج دقیقه بجوشه حتما باید حرارت کم باشه ،بعد پنج دقیقه زیرشو خاموش کنید و دربشو بذارید و برای چهار تا پنج ساعت بهش استراحت بدید اگر یک شب هم بمونه خوبه ،مراحل پنج دقیقه جوشیدن و پنج ساعت استراحتو سه تا چهار بار انجام بدید ،در آخرین باربهش یک سوم ق چ وانیل اضافه کنید و بذارید که با حرارت کم بجوشه تا شربتش غلیظ بشه،جوشیدن در این مرحله با درب بسته باشه ، زیرشو ک خاموش کردین داخل یه صافی بریزید تا شربت اضافیش بره اگر همینجوری داخل شکر بزنید شکرش آب میشه ،پس اول بذارید تا کمی رطوبتش خشک بشه ،باید چسبناک باشه ولی مرطوب نباشه ،میتونید روی کاغذ روغنی بچینید ولی همونطور که قبلاً بهتون یاد دادم بهتره داخل سبد بچینید تا از دو طرف بهشون هوا بخوره،سه تا پنج ساعت بمونه خوبه بستگی به دمای محیط داره ،سپس کاملا داخل شکر بغلطونید مطابق فیلم ،و دوباره در سبد خشک و تمیز بچینید و اجازه بدید چند روز بمونه وخشک بشه،نسبت به کدو شکری زودتر خشک میشه،میتونید روی بخاری یا شوفاژ یا داخل فر خشکشون کنید اما باید دوسه روزی صبر کنید تا کمی خشک بشه ،چون در مراحل اول گرما باعث میشه که شکر آب بشه، میتونید جای شکر داخل پودر قند بزنید ولی باید بذارید کامل خشک بشه بعد در پودر قند بزنید،در غیر اینصورت پودر قند روش زودی آب میشه ،من نصفشو شکری و نصفشوپودر قند زدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
سینه مرغ نیم کیلو
ماست ۱ پیمانه
ادویه ها ( از هر کدام ۱ ق چ) :
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر زنجبیل، پودر پیاز،پودر سیر، فلفل قرمز
🔸ادویه ها به دلخواه شما قابل تغییره
برای ۳ ساعت بذارین داخل یخچال تا مزه دار بشه، اگر شب تا صبح توی یخچال بمونه که خیلی بهتره.
آرد یک پیمانه
نشاسته ذرت ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه هر کدام ۱ ق چ + ادویه های دیگه ای که به مرغ زدیم.
برای سس پنیری🔻
کره ۱ ق چ
آرد ۱ ق غ
شیر یک و نیم پیمانه
پنیر چدار یا پیتزا یک و نیم پیمانه
زعفران
فلفل سیاه
برای سس کوکتل🔻
سس کچاپ
سس مایونز
سس تندیس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜4لیتر شیر
💜نصف لیوان سرکه
💜یکی دو قاشق نمک
طرز تهیه🔻
اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم میزنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام.
یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش میدیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم.
نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه
یعنی راحتتر ازاین نداریم امیدوارم لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
(برای ۲ نفر)
میگو ۳۰۰ گرم
سیر ۸ حبه درشت
پیاز دو عدد متوسط
گشنیز ۱۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
تمر هندی ۳ قاشق غذاخوری پر
ادویه ماهی، زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل به میزان لازم
دستور تهیه🔻
یدونه پیاز رو به شکل دلخواهتون خرد کنید و تفت بدید و زردچوبه رو بهش اضافه کنید و سپس میگوهای پاک شده و خرد شده رو به پیازها اضافه کنید بعد ادویه رو به همراه فلفل به میگو ها اضافه کنید و برای دودقیقه تفت بدید و زیر شعله رو خاموش کنید.
یدونه پیاز دیگه رو خرد کنید و مقداری سرخ کنید و بعد سیرهای خرد شده اضافه کنیدو همراه پیازها تفت بدید باد هم سبزی قلیه رو اضافه کنید کمی تفت بدی تا رنگ سبزی تغییر کنه و آبش کشیده بشه (زیاد سبزی رو سرخ نکنید چون ممکنه که تلخ بشه) و بعد ادویه،زردچوبه و فلفل رو به سبزی اضافه کنید.تمرهندی رو به همراه مقداری آب جوش مخلوط کنید و بعد به همراه دو نیم لیوان آب تمر هندی رو هم از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بزارید تا قلیه جا بیافته برای ۱۰ دقیقه تا یک ربع آخر رب گوجه تفت داده شده رو به همراه میگوهایی که از قبل آماده کرده بودیم به قلیه اضافه کنید و بعد هم سرو کنید و نوش جان.
✅ ریختن رب کاملا اختیاری هستش و اگه میخواید قلیه تون سبز رنگ باشه پس حذفش کنید.
✅ من معمولا برای قلیه از آرد استفاده نمیکنم ولی اگه شما خواستید اضافه کنید مقداری آرد رو بو بدید و همراه رب به غذا اضافه کنید.
✅ بعضیها به قلیه میگو سیب زمینی هم میزنن که اگه خواستید بزارید حتما قبل از اینکه تمر هندی رو اضافه کنید سیب زمینیها پخته شده باشند چون تمر مانع پخت سیب زمینی میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_خونگی
هیچ شرافتی جز علم نیست . امام علی (ع) (نهج البلاغه)
سلام عزیزان این هم از کالباس خونگی که راحت در منزل می تونید درست کنید☺ . نکات رو رعایت کنید تا یه کالباس عالی و منسجم خوبی داشته باشید.
کالباس گوشت هم دقیقا به همین صورته جای گوشت مرغ ، مخلوط گوساله و گوسفندی استفاده بشه .
مدت ماندگاری اش هم توی یخچال یک هفته است چون که ما مواد نگه دارنده بهش نمی زنیم . .
ادویه جات و مواد رو حذف نکنید طبق دستور پیش برید 🙏.
مرغ یک کیلو (بی استخوان)
سیر ۳ حبه (تا ۵ حبه هم می تونید بریزید)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شیر خشک ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان) (شیر خشک قنادی ویا شیر خشک بچه هم میشه)
آرد سفید ۵۰ گرم (۱/۳ لیوان)
سس خردل ۱ ق غ (جاش پودر خردل هم می تونید)
روغن مایع ۲ ق غ
نمک ۱ ق م
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر هل ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
آویشن ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۲ ق چ
جوز هندی ۱/۲ ق چ
میخک ۱/۴ ق چ
یخ ۶ تکه
پسته ۲ ق غ ( برای داخلش از هویج و قارچ ریز و باقلا سبز هم به دلخواه می تونید استفاده کنید)
برای این کالباس از ترکیب ران و سینه استفاده کنید .
گوشت مرغ رو ۲ تا ۳ بار با چرخ گوشت چرخ کردم . جایگزین از غذاساز میشه اما اون که گوشت خوب با چرخ گوشت چرخ بشه خیلی در کیفیت تاثیر داره اون هم ۲ تا ۳ بار . چون با غذاساز ممکنه باز ذره ای بمونه .
آرد و شیر خشک رو الک کردم .
برای ترکیب بهتر از غذاساز اینجا استفاده کردم .
گوشت مرغ چرخ شده و سیر رنده شده و ترکیب آرد و شیر خشک و سس خردل و زرده تخم مرغ و تمامی ادویه ها و روغن رو با هم میکس خوب کردم . در حین کار میکس کردن چند تکه یخ کوچیک هم داخلش ریختم .
یخ برای انسجام و لطافت کالباس بیشتر بشه استفاده میشه .
اگر موادتون بعد میکس کردن زیاد شل بود می تونید کم آرد بریزین . مواد چسبناک هست کاملا .
من از خلال پسته استفاده کردم ۱۰ دقیقه توی آب خیس کردم و داخل مواد ریختم . از مواد دیگه هم به دلخواه و بسته به خودتون می تونید استفاده کنید.
۳ لا سلفون باز کردم و مواد رو قرار دادم و با دست مرطوب صاف کردم و پیچوندم . اگر دیدین حبابی مونده با دستتون روی سلفون بکشین و صاف کنین . از یه سیم استفاده کردم و دو سرش رو خوب و محکم پیچیدم و بعد داخل فویل قرار دادم و خوب پیچیدم .از کاور کالباس هم می تونین بریزین.
داخل آب جوش ۲ ساعت روی حرارت گذاشتم تا بپزه .
بعد داخل یخچال ۸ ساعتی حداقل بمونه . عجله نکنید بزارید کالباس ساعت ها در یخچال بمونه و خنک بشه و انسجام داشته باشه و بیرون بیارین و برش بدین تا تیکه تیکه نشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_اندونزی
کلم برگ قرمز ۱لیوان
کلم برگ سفید تقریبا ۲لیوان
کالباس یا مرغ پخته ۱لیوان
کنسرو ذرت :1/2 لیوان
نخود فرنگی :1/2لیوان
سیب زمینی ابپز1لیوان
روغن زیتون 1تا2ق غ
اب لیموی تازه 1تا2ق غ
هویج 2 عدد
کشمش 1/2لیوان
خیار شور 3 تا4 عدد
سس مایونز :•: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم ها را به صورت رشته های باریک با دقت برش می زنیم و داخل ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نخود فرنگی و سیب زمینی را به صورت جداگانه آبپز می کنیم سیب زمینی را خرد میکنیم .هویچ هم میتوتید الپز کنید وهم میتونید بصورت خام رنده کنید مواد را به کلم اضاف می کنیم.کشمش از قبل خیس میکنیم نیزاریمتا ابش بره.وبه مواد اضافه میکنیم
سپس کالباس (مرغ ریش ریش شده )و خیارشور را خرد می کنیم و داخل سالاد می ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. حالا نوبت چاشنی سالاد است.روغن زیتون سس مایونز ، نمک و فلفل را به سالاد اندونزی اضافه می کنیم و خوب مخلوطش می کنیم.من برای اینکه زیاد چرب نباشه نصف ماست ونصف سس مایونز استفاده میکنم همه را باهم مخلوط میکنیم سپس درب ظرف سالاد را می بندیم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تاطعم مواد به خرد هم بره سپس سالاد اندونزی ما آماده سرو است..
اگر کشمش دوست ندارید میتونید حذفش کنید.تزیینش سلیقه ای هست و هم میتونید توی مهمونیهاتونتوی لیوانهای یکبار مصرف تکنفره سرو کنید.
بعد ازاماده شدن سالادحتما دوتا۳ساعت توی یخچال بزلرید تا خوش طعمبشه .من بعد توی قالب ریختم وبا پشت قاشق فشاردادم وتوی ظرف برگردوندم .میتونید توی مهمونیها توی لیوانهای یکبار مصرف بریزید وتکنفره سردش کنید .تزیینش سلیقه ایی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_شعریه
كار خوب آسانتر از كار بد است. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام باقلوا شعریه یا حلوای شعریه یک دسر عربی که خیلی راحته درست کردنش ، خیلی خیلی خوشمزه و عالیه 😊😍. فقط کافیه که موادتون رو آماده بزارید و شروع به کار کنید .
رشته شعریه یک بسته
شیر عسلی تقریبا تصف بسته (۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم)
کره ۵۰ گرم
پودر هل نصف ق چ
زعفران به میزان لازم
گردو خرد و نیم کوب شده نصف لیوان
اول از همه در مورد شیر عسلی که شیر تغلیظ شده هست . اگر بخواید آماده بخرید همون قوطی الفجر که لوازم قنادی ها دارند . اگر هم بخواید خودتون درست کنید دستورش اینجا #شیر_عسلی آشپزی خاص
من خودم درست کردم .
در مورد رشته شعریه هم در لوازم قنادی فروشی ها دارند .
رشته ها رو داخل خود بسته خرد کردم . خیلی ریز نشه و بعد بسته رو باز کردم و با کره روی حرارت ملایم تفت دادم حدودا ۵ ، ۶ دقیقه تا کمی تغییر رنگ بده . حواستون باشه که نسوزه .
ریختن گردو و مغزی داخلش دل به خواهی هست اما بودنش که خیلی خوشمزه می کنه .
گردو خرد شده و زعفران و هل هم ریختم . دوست داشتید گلاب هم میشه ریخت که من نریختم .
شیر عسلی رو داخلش ریختم و حرارت رو خاموش کردم و با گرمایی که داخلش هست کم کم شروع میشه به اب شدن و یکدست شدن و مرتب هم زدم تا یکدست بشه . میزان شیر عسلی دل به خواهیه می تونید کل قوطی رو بریزید ولی خوب اون وقت هم خیلی شیرین تر میشه.
داخل ظرفم همون طور که گرم هست ریختن و صاف کردم و نیم ساعت موند و بعد برش دادم و روش خلال پسته ریختم .
این باقلوا حالت ترد داره 🙂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• راحترین و فوری ترین و صد البته خوشمزه ترین دسری که طعم بستنی میده ولی داخلش بستنی نداره😉👌
موادلازم:
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت یا گل ۲ ق غ
شکر ۴ ق غ(اگر شیرین تر دوست داری ۶ ق )
گلاب ۲ ق غ
وانیل ۱.۲ ق چ
.
شیر ،شکر ،نشاسته رو باهم مخلوط کن حداقل نیم ساعت بهش استراحت بده سپس روی حرارت ملایم بزار مدام هم بزن تا یکم غلیظ بشه اواخر پخت گلاب و وانیل اصافه کن و حرارت خاموش کن داخل ظرفهای سروت بکش وقتی خنک شد بزار داخل یخچال تا حسابی خنک بشه.
.
♦️واسه تمامی فرنی های که نشاسته داره حتما شیر و نشاسته رو که باهم مخلوط کردی حداقل نیم ساعت بهش استراحت بده با این کار زبری و بوی نشاسته از بین میره ،من خودم بین ۲ تا ۳ ساعت استراحت میدم .
.
♦️زیاد نزارین فرنی غلیظ بشه باید مثل یک ماست روان روی حرارت باشه چون بعد از سردشدن و داخل یخچال رفتن سفت تر میشه.
.
♦️نشاسته ذرت لطیف تر میشه.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلات_و_گردو
خداوند بندگان شكور و سپاسگزار خود را دوست میدارد. امام سجاد (ع) (وسائل)
کاپ کیک های جذاب و خوشمزه و خوش خوراک . وقتی که میزاری دهن اون دونه های گردو و شکلات حس خوبی به آدم میده 🙂😍.
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ گرم(تقریبا یک سوم لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م سر خالی)
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ق چ
گردو خرد شده به میزان دلخواه
شکلات چیپسی به میزان دلخواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل هم اضافه کردم . روعن مایع و شیر رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم .
داخل موادم کم کم ریختم و مخلوط کردم .
داخل گردو خرد شده و چیپس شکلاتی یک قاشق آرد ریختم و مخلوط کردم . این کار بابت این هست که در همه پخش بشه و ته نشین نشه و داخل موادم ریختم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم . از هر نوع قالب کاپ کیکی می تونید استفاده کنید . از مواد تا دو سوم قالب ریختم . روی اون ها هم کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم .فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ،طبقه وسط یه مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
👈با این مقدار مواد برای من به این شکل حدودا ۲۲ عدد شد .
.
👈بدون فر هم می تونید به راحتی داخل فر دست ساز درست کنید به این صورت که یک قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید تا گرم بشه . داخل قالب یک رینگ یا سه پایه یا سبد قرار بدید . مواد رو که داخل قالب کاپ کیک ریختید داخل یک دیس بزارید و بعد که قابلمه گرم شد . دیس همراه با قالب کاپ کیک رو روی اون رینگ یا سبد و ... قرار بدید و در قابلمه رو بزارید . اگر در خوب چفت نمیشه از دم کنی استفاده کنید . تایم بدید تایم تقریبی و حدودا چهل دقیقه زمان می بره .
👈در مورد دستگاه های دیگه دوستان گلم اطلاع ندارم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_بهشتی
شیرینی عاالی و نرم و خوشمزه .
اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیری کنید.😊🙏
روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف ۱۵۰ گرم (تقریبی ۲/۳ لیوان)(در مورد کره و مارگارین اطلاع ندارم )
آرد سفید ۱۷۰ گرم (یه لیوان آرد ۱۵۰گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان)
پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا ۳/۴ لیوان )
وانیل نوک قاشق
من در دو رنگ زعفرانی و یکی صورتی که رنگ خوراکی زدم درست کردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانی درست کردم ، یه بار با رنگ خوراکی .
من خودم در شیرینی بهشتی از ترکیب روغن جامد و روغن حیوانی استفاده می کنم . بی نهایت شیرینی رو خوشمزه می کنه .
روغن رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم ، بعد گذاشتم توی محیط خنک بشه .
روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقی ۵ دقیقه خوب زدم تا حسابی کشدار و رنگش تغییر کنه . وانیل هم اضافه کردم .
آرد رو الک کردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران می خواین بریزین قبل از اینکه آرد بریزین زعفران رو اضافه کنین ، و همچنین رنگ خوراکی هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین کاکائویی درست کنین ، از میزان آرد کم کنین و جاش پودر کاکائو بریزین .
بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینی هاتون وابرن ، توجه کنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع کمی اضافه کنین . خیلی مهمه ها .
من برای اونی که رنگ خوراکی ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نکردم .
اما برای زعفرانی از قیف رد نمی شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم .
داخل قیف با ماسوره شماره ۱۳۲ (هر نوع ماسوره شکوفه ای که دارین میشه ) ریختم و شکوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم .
فر رو از یه ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه روشن کردم و سینی فر رو در طبقه بالا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نکنین .
بسیار مهم شیرینی ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینی برشون دارین .
با مواد بالا زعفرانی درست کردم نزدیک ۶۵ عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراکی زدم نزدیک ۷۰ عدد شد . سایزها تقریبا کوچیکه
ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با کیفیت می مونه .
بدون فر هم توی فر دست ساز روی گاز میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛