eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه آرد سفید 140 گرم آرد نخودچی 140 گرم آرد برنج 100گرم روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم پودر قند 50گرم عسل 50گرم هل 1قاشق چایخوری زعفران 1قاشق چایخوری ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید) بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدنا کباب ترکی اون رو گاز خونتون 😍😋 مواد لازم گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم چهارتا سیخ الی پنج تا میده فلفل دلمه ای رنگی یکو نیم قاشق فذاخوری جعفری ساطوری یک و نیم قاشق غذاخوری سیر تازه ی حبه ادویه هر مدل دارید من از ادویه جادویی خودمون استفاده کردم پول بیبر تازع یا پودرش کمی نمک به میزان لازم بهتر کباب کمی خوش نمک باشه که نریزه گوشت چرخ کردرو با ی پیاز متوسط که خوب ابشو گرفتید ورز بدید و بقیه مواد هم‌مثل سیر و فلفل و جعفری خوب ساطوری کنید به گوشت اضافه کنید در حین ساطوری کردن نمک و ادویرو اضافه کنید بعد اینکه مواد خوب ی دست شد بزارید داخل یخچال ی دو ساعت خوب سرد بشه خیلی مهم سرما و گرم نموندن گوشت چون اگر گرم بشه در اثر ورز دادن یا بیرون موندن موقع پخت از سیخ میریزه بعد دستتونو کمی به اب ولرم بزنید و به سیخ بکشید و مهم اینه که خیلی بازی با گوشت نکنید و فوری سرو ته گوشت ببندید بعد فر دست سازتون که از قبل گذاشتیم رو شعله کمی حرارت گرفته و داغ شده سیخارو بچینید و بگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌قارچ سوخاری 😍😋 مواد لازم : قارچ به مقدار دلخواه ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل دستمال یه حوله خشک پودر سوخاری تند پانکو(اگه ساده هم میتونین استفاده کنین. آرد سوخاری (از آرد ساده هم میشه استفاده کرد) همزن دستی ‌ طرز تهیه : قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، من قبلش با دستمالی که مرطوب بود تمییزش هم کردم ، بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش زده با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه ی جدا ریخته و کنار هم میزاریم ، قارچ رو اول دخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی. روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، یکم زردچوبه بهش اضافه کردم که خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه. ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با سس قرمز و فیله ی مزه دار شده😍😋 مواد لازم : آرد 🥡۳۷۰ گرم ۳ لیوان پودر مایه خمیر: 🍴نصف قاشق چای‌خوری نمک:🧂 نصف قاشق چای‌خوری روغن زیتون🫒: ۵ قاشق غذاخوری آب💧 ۱ لیوان ۱۹۰ گرم ۱۰ دقیقه ورز بدید، ۱ ساعت استراحت کنه. سس گوجه: ۵ عدد گوجه🍅 رو پوره کنید و با نمک 🧂و فلفل‌سیاه🌶 و روغن زیتون🫒 به مدت ۲۰ دقیقه حرارت بدید. . فیله (یا سینه مرغ) رو بُرش بدید و با نمک و فلفل‌سیاه و پودر سیر مزه‌دار کنید. . مثل من خمیر رو باز کنید، سس، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بزنید و مرغ رو بچینید. توی فر با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه پیتزارو آماده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ.300 گرم پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ای 1/2 پیمانه قارچ.2پیمانه رب گوجه فرنگی.1 قاشق غذاخوری لازانیا.به تعداد لازم پنیر موزارلا رنده شده .2 پیمانه سس بشامل.به مقدار لازم • نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دیم حالا سینه مرغواضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم.حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه.نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکاو رب رو با مواد مخلوط کرده نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، حالا کف ظرف مورد نظرمون رو از سس بشامل میریزیم سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل می چینیم. حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم بعد به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم روی لایه آخر لازانیا رو سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
مواد لازم: آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه: ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. از خمیر چونه هایی به اندازه دلخواه میگیریم چونه ها رو باز میکنیم مواد میانی رو وسط خمیر میذاریم کمی پنیر پیتزا روش میریزیم وخمیر رو به هر شکلی که دوست داشتید ببندید من خمیر رو به شکل بیضی بازکردم مواد که گذاشتم لبه های خمیر رو کمی به سمت داخل تا کردم واز یه طرف خمیر رو رول کردم روش زرده و زعفران میزنیم کنجد وسیاه دانه می پاشیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای 180به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم وقتی زیر نان پخته شد حرارت پایین رو خاموش میکنیم و۵ دقیقه گریل بالا رو روشن میکنیم تا روی پیراشکی ها کمی طلایی شود. مواد میانی: مرغ پخته ریش ریش شده با کمی پیاز تفت میدیم بهش فلفل دلمه اضافه میکنیم وبعد کمی هویچ رنده شده کمی که تفت خورد قارچ بهش اًافه میکنیم همراه با ادویه های دلخواه اگه دوست داشتین یه کوچولو رب هم میتونید بزنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است از آرد قنادی یا آرد نون بربری هم میشه استفاده کرد ولی آرد سنگکی از همه بهتره حلوا سنتی زعفرانی آرد دو لیوان شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک سوم لیوان لیوان زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر بخواد ابتدا آردو داخل تابه میزاریم و تفت میدیم اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدت کرد شعله گاز باید کم باشه مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره حدود ده دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم شکر و آب و زعفرون رو داخل ظرفی میرزیم و روی حرارت میزاریم وقتی شکر حل شد گلاب رو آضافه میکنیم تا جوش آمد سریع شعله رو خاموش میکنیم حالا وقت اضافه کردن شربت موقع اضافه کردن شربت آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شیره رو آضافه میکنیم و وقتی همه شیره رو به آرد اضافه کردیم دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میده این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه.. نکته : اگر حلوا شل شد روی حرارت هم بزنبد تا آب اضافی گرفته بشه اگر حالت پودری داشت کمی آب بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکرنیم کیلو آب دولیوان آب لیمو ۲قاشق غذاخوری نعنا ۳دسته تخم شربتی ولیموترش به مقداردلخواه نعناهارومیشوریم کنارمیزاریم آب وشکرروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم وقتی جوش آمده آب لیمو رواضافه کرده وبعدنعناهارواضافه میکنیم اجازه میدیم تاشربت قوام بیادازروی حرارت برداشته وحدودا ۱۲ساعت داخل قابلمه میزاریم باشه بعدازاون تایم ازصافی ردمیکنیم ویک قطره رنگ خوراکی بهش اضافه میکنیم وداخل شیشه تمیزوخشک میریزیم وداخل یخچال نگهداری میکنیم چکارکنیم تخم شربتی داخل لیوان ته نشین نشه؟؟ من این روشی که بهتون میگم عالیه تخم شربتی روباآب داغ خیس کنیداینجوری دیگه ته نشین نمیشه به همین راحتی😝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
توماس پسر بچه ۱۲ ساله تو پارک ابی از سرسره سقوط کرد😳😭📛 https://eitaa.com/joinchat/1305084040Ca42e3b8d61 مامانش چقدر گریه میکنههه😭😭💔
سلام یه خورش خوشمزه و دوست داشتنی ، حتی می تونید گوشت هم نریزید و بدون گوشت هم درست کنید و خوراک کدوسبز خوشمزه داشته باشید ، الانم که فصل کدوسبز و همچنین غوره است ، اگر هم غوره ندارید می تونید آب لیمو و آبغوره بریزید . خلاصه که من خیلی دوست دارم 😋😍☺️ . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم کدو سبز ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد پیاز ۱ عدد غوره مقداری یا آب لیمو رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، کمی سبک شد گوشت خرد شده رو اضافه کردم، زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کردم و تفت دادم . رب گوجه رو هم اضافه و تفت دادم و مقداری آب ریختم و درش رو گذاشتم بپزه . کدوها رو پوست کندم و به دو نیم تقسیم کردم و داخل تابه سرخ کردم . وقتی گوشت تقریبا پخته بود کدوها رو بهش اضافه کردم . گوجه هم نصف کردم و داخل خورش قرار دادم .درش رو گداستم تا بپزه . اواخر کار غوره و نمک اضافه کردم . خورش که جا افتاد ، آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام یه خورش خوشمزه و دوست داشتنی ، حتی می تونید گوشت هم نریزید و بدون گوشت هم درست کنید و خوراک کدوسبز خوشمزه داشته باشید ، الانم که فصل کدوسبز و همچنین غوره است ، اگر هم غوره ندارید می تونید آب لیمو و آبغوره بریزید . خلاصه که من خیلی دوست دارم 😋😍☺️ . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم کدو سبز ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد پیاز ۱ عدد غوره مقداری یا آب لیمو رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، کمی سبک شد گوشت خرد شده رو اضافه کردم، زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کردم و تفت دادم . رب گوجه رو هم اضافه و تفت دادم و مقداری آب ریختم و درش رو گذاشتم بپزه . کدوها رو پوست کندم و به دو نیم تقسیم کردم و داخل تابه سرخ کردم . وقتی گوشت تقریبا پخته بود کدوها رو بهش اضافه کردم . گوجه هم نصف کردم و داخل خورش قرار دادم .درش رو گداستم تا بپزه . اواخر کار غوره و نمک اضافه کردم . خورش که جا افتاد ، آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : فیله مرغ دویست گرم گوشت گوساله دویست گرم پیاز دو عدد فلفل دلمه یک عدد سیر دو حبه تخم مرغ یک عدد رب یک قاشق غذا خوری پودر سوخاری دو قاشق زردچوبه فلفل سیاه وکاری به میزان لازم روغن به میزان لازم مواد داخل رولت : زرشک یک قاشق سوپخوری جعفری دو قاشق سوپخوری گردو هفت عدد هویج پخته شده دو عدد (البته مواد داخل رولت دلخواه هستش میتونید قارچ بریزید یاپیاز داغ یا سیب زمینی یا هرچی که دوست داشتید من گردو نریختم گوجه خشک ریختم ) طرز تهیه : گوشتهارو همراه دو حبه سیر چرخ میکنیم (میتونید از فیله مرغ یا گوشت گوساله به تنهایی استفاده کنید و مخلوط نباشه)یک عدد پیازرو رنده میکنیم آبشو میگیریم همراه با گوشت وپودر سوخاری و فلفل و نمک وزردچوبه وکاری ویک عدد تخم مرغ کاملا ورز میدیم بعد داخل ظرفی میزاریم روش سلفون میکشیم نیم ساعت استراحت میدیم بعد یک کیسه فریزر رو باز کنید رو میز کارتون بزارید ومطابق عکس گوشت رو پهن کنید به قطر یک سانت هویج خرد شده وگردو وزرشک وجعفری رو روی گوشت پخش کنید ومطابق عکس به کمک کیسه فریزر گوشت رو رول کنید وقتی رول شد بیست دقیقه استراحت بدید بعد رول رو کاملا داخل روغن سرخ کنید رول رو بچرخونید ودورتادورشو سرخ کنید حالا سس رو آماده میکنیم یک عدد پیازرو نگینی خرد میکنیم داخل روغن تفت میدیم طلایی بشه زردچوبه وفلفل میزنیم ورب رو اضافه میکنیم خوب تفت میدیم یک لیوان آب ونمک اضافه میکنیم جوش که اومد رول رو داخل سس میزاریم واجازه میدیم چهل دقیقه بپزه وسس غلیظ بشه گهگاهی رول رو بچرخونید تا هر دو طرفش پخته بشه میتونید یک عدد فلفل دلمه خرد شده وچند عدد هویج خرد شده اضافه کنید تا باهم پخته بشن نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• خودمم باورم نمیشد که این کیک قابلمه ای بدون روغن و شیر اینقدر میتونه خوشمزه باشه🤩🤩 سه عدد تخم مرغ رو به همراه یک پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل خوب هم بزنین یک دوم پیمانه آبجوش رو کم کم بریزین و سریع هم بزنین مقداری عصاره زعفران و دو قاشق غذاخوری گلاب بریزین و مخلوط کنین یک و نیم پیمانه آرد و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با الک کم کم به مواد اضافه و یکدست کنین مواد رو داخل قابلمه که چرب و آرد پاشی کردین بریزین نصف پیمانه کشمش رو با یک تا دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنین روی مواد داخل قابلمه بریزین اینطوری کشمش ها ته نشین نمیشه قابلمه رو با دمکنی روی گاز که شعله پخش کن گذاشتین، بذارین بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است به راحتی از قابلمه برگردونین بفرمایین بافت اسفنجی این کیک حرف نداره ،طعمش هم فوق العاده ست نوش جان😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موز رسیده ۱ عدد شیر حدود ۲ لیوان (یه مقدار کمتر هم شد عیب نداره) شکر ۱ ق غ که با توجه به شیرین بودن موز میتونید مقدار کمتر یا بیشتری بریزید ثعلب ۱/۲ ق چ وانیل و پودر نارگیل دلخواه (که من نریختم) طرز تهیه شیر رو ۲-۳ ساعت تو فریزر بزارید تا یخمکی بشه. شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید تا ثعلب قشنگ تو شکر باز بشه وگرنه تو شیرموز حالت گلوله گلوله های کدچیک میشه. موز، شیر و مخلوط شکر و ثعلب رو تو مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشه و به همین راحتی شیرموز غلیظ و خوشمزه تون آماده ست😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: نان لواش یک بسته هاداگ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم پیازچه ۳ عدد قارچ ۳۰۰ گرم پنیر رنده شده یک پیمانه پیاز یک عدد متوسط سیر ۲ حبه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری نصف پیمانه طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید زمانی که نرم شدند و تغییر رنگ دادند قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه کمی نمک و فلفل و آویشن تفت دهید. کمی از مواد آماده شده بریزید، سپس پنیر ، پیازچه و سوسیس لبه‌ها را تا زده ، سپس رول کنید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کرده و با سس دلخواهتان سرو کنید.نوش جان نکته : میتونید هاداگ رو ابتدا سرخ کنید و بعد داخل نان ها بذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛