eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله چرخشی طرز تهیه ۲ بسته ژله دلخواه من از بلوبری استفاده کردم با ۲ لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) حل کردم گذاشتم توی محیط خنک بشه . بعد ۴ ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و خوب هم زدم (از شیر هم می تونید استفاده کنید به اندازه یک لیوان یا کمی کمتر) بعد نصف این مقدار رو داخل قالب ریختم (قالب من فلزی بود کمی با اب مرطوب کردم و گداشتم ۵ دقیقه فریزر) وقتی کمی از نیم بند سفت تر شد مابقی ژله رو ۲ قطره رنگ خوراکی ریختم و روی لایه اول ریختم . باز گذاشتم یخچال . (اینجا می خواستم یه لایه پر رنگ تر هم درست کنم بریزم که به دلیل کمبود وقت انصراف دادم ) بعد از اینکه کمی بست یکی در میون به دلخواه برش دادن و زله ها رو خارج کردم . جای خالی رو با ژله پر کردم . برای جای خالی یک بسته پودر ژله دلخواه من از هندوانه استفاده کردم با یک لیوان آب جوش حل کردم (بن ماری ) و وقتی خنک شد ۲ ق بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و داخل قالب ریختم (می تونید شیر بریزین نصف لیوان فقط شیر و ژله باید هم دما باشن اگر گرم باشه می بره ) . اون ژله های خارج شده رو هم توی ماکروفر اب کردم و باز ۲ قطره رنگ خوراکی ریختم و روی زله ریختم و در اخر کمی از ژله قرمز مونده بودم و ریختم . وقتی ژله بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و بعد داخل اب ولرم قرار دادم وقتی مطمین شدم آزاد شده روش دیس گذاشتم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سه مدل نان با يك خمير😍 مواد لازم برای خمير دونات و پيراشكی و سيميت سرخ شده :👇🏻 آرد سفيد قنادی يا آرد نول سه پيمانه شير سرد يك ليوان آب يك چهارم ليوان تخم مرغ يك عدد نمك نصف ق چ وانيل نصف ق چ پودر خمير مايه يك ق غ كره پنجاه گرم شكر سه ق غ . طرز تهیه :👇🏻 در ابتدا آرد و شكر و نمك و پودر خمير مايه را با هم مخلوط كن تخم مرغ را جدا گانه داخل كاسه ای هم بزن و بهش شير اضافه كن و حسابی مخلوط كن حالا وسط آرد رو گود كن و شير و تخم مرغ را بهش اضافه كن و با دست كمی ورز بده اگه ديدی مواد خيلی سفته با احتياط كمی اب سرد بهش اضافه كن و خوب ورز بده اينجا خمير كمی چسبده هست كره ى نرم را بهش اضافه كن و حسابی به مدت يك ربع ورز بده تا خميری نرم و لطيف بهت بده، بعد روشو بپوشون طوری كه اصلا هوا نگيره بزار يك ساعت استراحت كنه. خمير را بعد از اين مدت ب سه قسمت تقسيم كن برای پيراشكی مطابق فيلم قالب بزن و دوباره با یه پلاستيك ك روشو چرب كردی بپوشون بين چهل دقيقه تا يك ساعت. (عمق خمير كمتر از يك سانت) برای سيميت خمير را به عمق نيم سانت پهن كن و برش بزن و اول بزار روی يك دستمال خيس تا دو طرفش خيس شه بعد بزار روی كنجد تا كنجد حسابی بهش بچسبه و دوباره بزار يك ربع استراحت كنن و بعد در روغن داغ و فراون سرخ كن برای دونات خمير را به عمق يك سانت قالب بزن و بزار يك ساعت ديگه استراحت كنه قبل از سره كردن وسطش رو با قالب گرد خالی كن و در روغن داغ و فراون سرخ كن دوستان برای اينكه نتيجه عالی بگيريد حتما مقدار استراحت ها رو رعايت كنيد و از روغن فراوان با حرارت متوسط سرخشون كنيد😊 • ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خوشمزه ترین مدل هویجی خواهد شد که خوردین🥕 اين مدل انقدر خوب میشه كه نميتونم بهتون بگم😋 هویج دو یا سه عدد بسته به اندازه ظرفتون🥕🥕 سير يك یا دو حبه🧄 روغن زيتون 🫒 نمك و فلفل سياه، زیره🧂 پنير پارمزان زیاد😂🧀 هویج ها رو نصف کنید و از وسط مجدد به دو قسمت تقسیم کنید😅 بعدبا روغن زیتون و ادویه ها و پنیر.پارمزان خوب ترکیب کنید👌🏼 برای ادویه میتونید از پاپریکا یا هر ادویه ای که دوست دارید استفاده کنید😁 در یک ظرف مناسب پنیر پارمزان بریزید و بعد هویج ها رو روشون قرار بدین🥕 در فر با دمای ۱۸۵ درجه که از قبل گرم کردین برای نیم ساعت هویج ها رو قرار بدین🔥 نکته طلایی حضور پارمزان کف ظرف هست که هویج و حسابی ترد میکنه و اینکه حواستون به هویجا باشه که ممکنه ۲۵ دقیقه ای هم اماده بشه☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اکثرا از ماهی قزل آلا یا هامور استفاده میکنم البته اینو بگم تو شهر ما فقط چند نوع ماهی هست .از نظر طعم ولطاف این دو از همه بهتره امروز از ماهی هامور استفاده کردم ............................. ماهی رو تمیز وپوستشو جدا کنید وخوب بشورید وبزارید تو آبکش آبش کاملا بره ماهی رو برش بزنید به برشهای ماهی سرکه یا آب لیموی طبیعی یا آب لیموی تازه بزنید به دو طرف ماهی. نمک وزردچوبه وکمی سیر رنده ،بزنید به برشهای ماهی طوری بمالید تمام ماهی به این مواد آغشته بشه یکی دو عدد پیاز خلالی یا نگینی خرد کنید کف ظرف پیاز بریزید وتکه های ماهی رو روش بزارید ودوباره پیاز بریزید روش سلفون بکشید بزارید یخچال ،حدود سه الی چهار ساعت. وقتی ماهی مزه دار شد بیرون بیارید وپیاز وسیر رو از ماهی جدا کنید در ظرفی مقداری آرد وزردچوبه وکمی فلفل قرمز مخلوط ودو طرف ماهی رو به این مخلوط بزنید وسرخ کنید مگه ماهی بدون سیب زمینی سرخ شده میشه 😉 من امروز از سیب زمینی نیمه آماده نوبر سبز استفاده کردم واقعا ترد وعالیه👌 درست کردنش خیلی راحته😊 ماهی تابه رو ،روی شعله گاز گذاشتم مقداری روغن ریختم تا گرم بشه سیب زمینی رو تو فریزیر درآوردم منجمد تو روغن بریزید با دمای بالا سرخ کردم دمای بالا باعث میشه کمتر روغن جذب بشه، نمک وفلفل یادتون نره. به همین راحتی😍ترد وخوشمزه 😉 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بیسکوییت پتی بور ۱.۵ پاکت کاکائو ۲ قاشق غذاخوری شیر نصف استکان شکلات نرم ( شکلات چیپسی) ۳ قاشق غذاخوری مواد لازم برای پوشش روش: ۱ پاکت خامه ۲۰۰ گرم ۸۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم شکلات قهوه ای فندق تکه های بیسکوییت طرز تهیه: بیسکوییت ها را پودر میکنیم تا به حالت آرد در بیاید. شکلات نرم، شیر و کاکائو را اضافه میکنیم و ورز میدیم. اگر شیر کم بود میتونید اضافه کنید. از خمیر تکه تکه بر میداریم و ورز میدیم. بعد به آب میزنیم و داخل پودر فندق و یا تکه های بیسکوییت میغلتانیم. با انگشتمان داخل هر تکه گودال درست میکنیم. خامه را گرم کرده و به دو قسمت جدا میکنیم. شکلات سفید و قهوه ای را داخل کاسه های جداگانه میریزیم و خامه گرم شده را می افزاییم تا شکلات ها هم ذوب شوند. شکلات های آماده شده را داخل گودال های بیسکوییت میریزیم. ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗 مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید . . پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم قارچ ۶ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم نان لواش به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم . می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید . برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم . بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره . با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه آرد ۳۰۰گرم یا دو لیوان شکر ۲۲۰گرم یا یک لیوان پر پکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی آب سرد یک سوم استکان یا شیر عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری سفیده وزرده رو از هم جدا کنید سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید فقط در حد مخلوط بزنید من یک دونه دیگر رو با شیر درست کردم به نظرم شیر خوشمزه تره همزن رو کنار بزارید آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه قالب ۳۰در۴۰ جواب میده خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره تو فر کاسه آب لازم نیست به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده پست بعدی خامه کشی کیک تا پست بعدی به درود عزیزان این کیک بدون فر هم عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین دسرلیوانی😍😋 بیسکوییت شکلاتی کرم دار موز گردو خامه قنادی یا صبحانه کمی شیر پودر نسکافه برای تزیین بیسکوییت هارو خرد کنید به حدی‌ که زیر دندون بیاد و زیادی پودر نشه گردو ها رو هم درهمین حد خرد کنید و با موزِ له شده مخلوط کنید… لایه به لایه از بیسکوییت و موز توی لیوان یا ظرف مورد نظرتون بریزید… دقت کنید بعداز هرلایه بیسکوییت کمی شیر روی بیسکوییت ها بریزید و سطحش رو کاملا صاف کنید خامه قنادی رو فرم بدید و در آخر کار روی دسر بریزید✅اگر از خامه صبحانه‌استفاده‌میکنید کمی شکر بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره✅میتونید بین همه لایه ها از خامه استفاده‌کنید‌اما من‌ چون نمیخواستم پر خامه بشه استفاده نکردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅براى جدا كردن استخوان ماهى اول ماهى رو دو ساعت در يخچال ميزاريم ، چون ماهى تازه رو نميشه به راحتى استخوانش رو ازش جدا كرد ✅يا اينكه ماهى رو اگه عجله اى بود 45 تا يك ساعت فريزر ميزاريم فقط نبايد يخ ببنده ✅بعد بيرون مياريم و پولكاشو ميگيريم و همينطور دم و بالاشو )و ميشوريم و تو اب چكان ميزاريم تا كاملا ابش بره ✅بعد با يه چاقو يا كارد تيز استخوان قسمت بالاى گردن ماهى رو ازش جدا ميكنيم و با دو انگشت اشاره و وسط كه به هم چسبانديم از زير استخوان فشار ميديم تا كمى استخوان رو بالا مياريم تا بتونيم به راحتى جدا كرد ✅همينطور ادامه تا پايين مياريم به ارامى ك گوشت به استخوان نچسبه . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پاستا نواری…..۳۰۰ گرم بیکن…..۲۰۰ گرم خامه……۲۰۰ گرم پیازچه…..نصف پیمانه کره…..۲۰ گرم زرده تخم مرغ……۲عدد پنیر پارمسان…..۱۰۰ گرم نمک و فلفل ابتدا اب بزارید جوش بیاد.نمک بریزد بعد پاستا داخلش بریزد.تا کاملا نرم بشه .ابکش کنید و با اب ولرم بشورید. داخل تابه کره بریزد.بیکن را خورد کنید و اضافه کنید ،کمی تفت دهید پیازچه را اضافه کنید.بعد خامه را بریزد.اگه سس پاستا سفت بود می تونید از اب پاستا کمی داخلش بریزد.زرده تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید تا سس نسبتا غلیظی داشته باشید.نمک و فلفل و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.بعد پاستا ابکش شده را بریزد.روشو با جعفری خرد شده و پارمسان تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 (مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه) مواد لازم : کدو سبز ۵ عدد نمک ۱ ق.چ تخم مرغ ۲ عدد آرد ۴ ق.غ فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ پیازچه ۱/۲ پیمانه یا ۳ دسته 1.مناسب برای کاهش وژن : کدو سبز، یک میوه کم نشاسته است . یعنی کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد. شما را سیر نگاه می دارد و مانع زیاد خوردن شما می شود. 2.بهبود سلامت قلب : کلسترول، سدیم و چربی کدو سبز پایین است و به حفظ تعادل کربوهیدرات ها کمک می کند که حفظ تعادل آنها، برایسلامت قلب ضروری است. 3.بهبود سلامت چشم ها: این میوه ، سرشار از لوتئین و زئازانتین می باشد ،که هر دوی آنها آنتی اکسیدان هایی هستند ،که از ایجاد لکه های زرد مربوط به پیری جلوگیری می کنند.همچنین، منبع خوبی از ویتامین A نیز است که سلامت چشم را افزایش می دهد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیرنون😋😍😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫔 😋😍 🔸دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻 در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن تا خودشو بگیره ‌و وا نره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️ امشب آرامشی از جنس⚡️ فرشته‌هایت نصیب همه دلها⚡️ و شبی آرام و بی نظیر⚡️ قسمت عزیزانم بگردان⚡️ تا درودی دیگر بدرود⚡️ ⚡️ شبتون خوش پایان ‌ ‎‌‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
کیک اسفنجی تخم مرغ خنک ۹ عدد آرد سفید ۲۲۵ گرم (تقریبا یک و نیم لیوان) (آرد سفید یعنی آرد مخصوص شیرینی پزی ) شکر ۲۲۵ گرم (تقریبا یک لیوان) بیکینگ پودر ۶ گرم (حدودا ۱.۵ ق م) وانیل حدودا نصف ق چ آب جوش ۳تا ۴ ق غ کلیت این کیک: به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر لازم داریم پس خودتون با هر مقدار تخم مرغ میتونین درست کنین .( اگر ترازو دارین حتما با گرم پیش برید) زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . سفیده رو با نیمی از شکر خوب با دور تند خوب هم زدم تا فرم بگیره . نباید ذره ای از زرده توش باشه ، پوست تخم مرغ نمونه ، حتما سرد باشه و یک جهت زده بشه . بعد زرده رو با نیمی دیگر از شکر و وانیل با همزن می زنیم اول با دور کند و بعد بهش آب جوش رو در حال زدن اضافه می کنیم و بعد دور همزن رو متوسط می کنیم .زدن زرده خیلی مهمه توی این کیک که باید خوب زده بشه . آرد و بیکینگ پودر رو از قبل ۳ بار الک کردم. حالا سفیده و آردرو طی ۳ تا ۴ مرحله به زرده اضافه کردم . هر دفعه که سفیده و آرد رو می ریزین حتماآردروباز هم توش الک کنین ، و هر دفعه که آرد و سفیده رومی ریزیم به صورت دورانی هم بزنین که خیلی خیلی مهمه و الا پف کیکتون از بین میره . سینی من سایز ۳۰ در ۴۰ هستش . کاغذ روغنی کفش انداختم . مایه کیک رو ریختم و صاف و یکدست کردم و یک بار کوبیدم سینی رو تا حبابی زیرش نمونه . داخل فر ۱۷۰ درجه که از یه ربع قبل گرم شده طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه قرار دادم . تایم پخت و دمای فرها فرق داره ، حتما با خلال دندون چک کنین که پخته یا نه . بعد از خنک شدن کاغذ رو کندم و گذاشتم خنک بشه روی توری . کیک رو برای اینکه برش بخوایم بدیم چند ساعتی باید بگذره و ترجیحا حتی یه روز . خوب بپوشونین و در یخچال نگه داری بشه . 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ماست ۳/۴ لیوان روغن ۲/۳ لیوان وانیل۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ گلاب ۱ ق غ به دلخواه کشمش و گردو به میزان دلخواه طرز تهیه آرد و بکینگ پودر رو ۳ بارالک کنید تخم مرغ، وانیل و شکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره تا بعد از پخت کیک بوی زهم نگیره ماست، روغن و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید قالب دلخواه رو با روغن جدا کننده چرب کنید من از قالب میان تهی به قطر ۲۷ سانت استفاده کردم ۱/۳ از مایه کیک رو داخل قالب بریزید کشمش و گردو رو با مقداری آرد مخلوط کنید و به باقیمونده مایه کیک اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه مایه کشمشی رو هم داخل قلب بریزید قالب رو در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه با خلال دندون چو کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک آماده ست از فر در بیارید، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته و بعد از قالب خارج کنید کشمش رو از قبل بشورید و روی پارچه پهن کنید تا خشک بشه چون اگه از کشمش خیس استفاده کنید بخاطر سنگین بودنش ته نشین میشه روغن نیمه جامد ۵۰ گرم(میتونید بجای روغن نیمه جامد از کره همدمای محیط استفاده کنید) روغن مایع ۵۰ گرم آرد ۵۰ گرم طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید با چنگال با همزن مخلوط کنید تا یکدست بشه داخل شیشه در دار بریزید و تو کابینت یا یخچال نگه دارید. ماندگاری طولانی داره و برای چرب کردن قالب میتونید ازش استفاده کنید اگه از کره استفاده کردید بهتره روغن جدا کننده رو تو یخچال بزارید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی توپی با گوشت مواد لازم: ( برای 4_3 نفر) 250گرم گوشت گوساله چرخ شده 2قاشق غذاخوری روغن مایع 2 عدد پیاز 1 حبه سیر 1 عدد فلفل سبز سیوری 1عدد فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 عدد گوجه فرنگی پوره شده نمک ، فلفل سیاه 4 - 5 عدد سیب زمینی متوسط 1مشت پنیر پیتزا 1 قاشق مربا خوری کره 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی طرز تهیه‌: پیاز و سیر را ریز خرد کنید داخل ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و سیر را تفت بدید سپس فلفل ریز خرد شده و رب را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در حالیکه با پشت قاشق له میکنید بپزید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب گرم اضافه کنید سس حاضر است. پوست سیب زمینی ها را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید با دو لیوان آب و نمک بپزید بعد از جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را بذارید تا بپزد بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. سیب زمینی را با چنگال له کنید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر داخل سیب زمینی بذارید و ببندید و توپک ها را داخل ظرف بچینید. روی توپک ها خیلی کم کره بمالید یک قاشق مربا خوری رب را در یک لیوان آب حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید داخل فر 180 درجه با گریل تا زمانیکه کمی سرخ شود بپزید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛