#شکلات_پشمک_قالبی
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید
شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات
با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه
سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه
شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه
سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر
عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه
عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فست_فود_خوشمزه
مواد لازم
پیاز بزرگ یک عدد
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
خیارترش
پنیر امریکایی یا چدار
ارد ۲ پیمانه
تخم مرغ سه عدد
پودر سوخاری ۲ پیمانه
مواد لازم برای سس:
سس مایونز : ۳۰۰ گرم
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
سرکه یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
پودر پیاز یک و نیم قاشق چایخوری
پودر سیر یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سفید کمی
دستور:
ابتدا پیاز را حلقه حلقه کنید.
به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل و پودر سیر اضافه نمایید و به خوبی ورز دهید.
داخل حلقه پیاز یک لایه گوشت گذاشته و صاف کنید بعد یک لایه پنیر و مقداری خیارترش خرد شده و دوباره پنیر و در آخر گوشت چرخ کرده بگذارید
مواد را داخل آرد زده و بعد داخل تخم مرغ بزنید و به پودر سوخاری آغشته نموده و دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.
دستور تهیه سس
سس مایونز را با سس خردل، مقداری خیار ترش خرد شده، سرکه، شکر، پودر سیر،پودر پیاز و فلفل ها مخلوط نمایید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوردن بلو
کوردون بلو : نوعی غذای اروپایی فرانسوی است، که درلغت به معنای روبان آبی است ولی دراشپزی به گوشت پیچیده شده با ژامبون و پنیر و سرخ کرده گویند
دستور تهیه :👇
برای تهیه این غذا کافیه سینه های مرغ حالا هرچندتایی که مدنظرتونه را اول مزه دار کنید
بعد از مزه دار شدن، سینه های مرغ را با بیفتک کوب خوب پهن کنید زیاد ازحد هم نازک نه که تیکه تیکه بشه یه لایه حدود یکی دوسانت خوبه و بین اون یک لایه پنیرورقه ای حالا گودا،موزارلا و...حتی پنیر پیتزای معمولی هم میشه وژامبون بچینید ورول کنید اصلش با ژامبون هست دوست نداشتین به جاش سبزیجات بگذارین مثل فلفل دلمه ای،قارچ و.. بعد با سلفون خوب خوب محکم کنید ،با این روش حتی می تونین سوسیس وکالباس خونگی راهم کاور کنید اگر کاور مخصوص اون را نداشتین رولها را چند ساعتی دریخچال استراحت بدین تا منسجمترشوند و سپس انها را ابتدا درارد سفید بعد تخم مرغ زده شده ی مخلوط با زعفران ودرنهایت اردسوخاری بغلطانید و درون روغن داغ شناور و با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا مغزپخت شود بعد ازپخت برش بزنید،
می تونین بصورت ساندویچ سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای
مارشمالو_هندوانه_ای
سلام بچه ها
پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد
مواد لازم
دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد
یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب
پودر نارگیل مقداری
آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه
از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه
ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول میکشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه
حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار
حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه
نوش جانتون
من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه
من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_گیلاس_خانگی
1.5 کیلوگرم گیلاس رسیده و سالم
یک پیمانه شکر
4 لیوان آب
حتما بعد از مخلوط کردن شکر و بچشید اگه دوست داشتید کمی شیرینتر کنید، این کمپوت بعد دو الی 3 روز قابل خوردنه، گیلاسهای سالم و بدون کرم خوردگی رو جدا کنید و کامل بشورید و بگذارید تا خشک بشه
آب و شکر و بزازید بجوشه، چند جوش بزنه کافیه نباید مثل شربت قوام بیاد بعد بگذارید تا کامل سرد بشه
حالا داخل شیشه های کاملا تمیز گیلاسها رو پر کنید و با دست فشرده اشون کنید و از شربت روی اونها بریزید و درب فلزی رو ببندید، دقت کنید درب حتما باید فلزی باشه، بعد اونا رو داخل قابلمه بگذارید و تا لبه آب بریزید و از زمان اولین جوش به مدت حدودا 20 دقیقه بجوشونید بعد از اینکه کمی سرد شد شیشه ها رو خارج کنید و وارونه به مدت حدودا 12 ساعت بگذارید تا بمونه، تا زمانی که هوا داخل کمپوتها نرفته داخل کابینت هم میتونید نگهداری کنید، ولی بعد از اون باید داخل یخچال بگذارید، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
موقع جوشاندن آب باید یکی دو سانت زیر درب شیشه ها باشه
بعد جوشیدن حتما دوباره درب شیشه ها رو سفت تر کنید
شیشه ها باید حتما تو محیط تاریک و خنک یا یخچال نگهداری بشن
اگر میخواهید کمپوت گیلاس شما ماندگاری بیشتری داشته باشه به شما توصیه میکنیم بعد از شستن آنها حتماً با یک دستمال گیلاسها را بهخوبی خشککنید. این کار با شستن و خشککردن شیشهها میتوانید به اتمام برسانید و تا شش ماه از کمپوت گیلاس خانگی خود نوش جانکنید. .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفناج
🔷مواد لازم
🔹حدود 1 دسته اسفناج (1 پیمانه پوره اسفناج)
🔹3 تخم مرغ
🔹1ونیم پیمانه شکر یا کمتر
🔹حدود نیم پیمانه شیر پرچرب یا خامه
🔹2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🔹2 پیمانه آرد، الک شده
🔹وانیل
🔹10 گرم بکینگ پودر
-
🔷برای خامش:
🔹200 میلی لیتر خامه
🔹1 بسته پودر کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی
-
♨️طرز تهیه
اسفناج هارو بشورین و 5 دقیقه در آب جوش بپزین، بعد پوره کنبن در مخلوط کن.تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین با همزن، حدود 5-6 دقیقه. بعد شیر و نشاسته رو مخلوط کنین و اضافه کنید. بعد پوره اسفناج رو اضافه کنید و مخلوط کنین و سپس مواد خشک رو که باهم الک کردین رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. در قالب کمربندی که چرب کردین و آرد پاشیدین و یا کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.بعد که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین.
برای خامش، همه موادو خوب بزنین تا فرم بگیره.
اطراف کیک رو با پودر پسته و یا خرده های کیک تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛