eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان کتلت رو هم با سیب زمینی خام درست کردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولی خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن سیب زمینی وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده کنید ابشو بگیرید خیلی تاثیر داره تو برشته شدن کتلت حتما تو روغن شناور سرخ کنید روغن کم بیشترش جذب کتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر کتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف کنید تا یکدست سرخ بشه بجای آرد نخود چی از آرد گندم و ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید . من تخم مرغ نزدم تخم مرغ موقعی زده میشه که مواد کتلت انسجام نداشته باشه عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ توری ریز چرخ کنید بخوبی ورز بدید تا کتلت موقع پخت ترک برنداره میتونید همراه مواد کمی جعفری تازه بزنید وقتی که میخواید کتلتها رو بچینید تو ماهی تابه روغن زیادی داغ نباشه گرم باشه خوبه با شعله متوسط سرخ کنید گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو سیب زمینی متوسط سه عدد پیاز بزرگ یک عدد آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به مقدار لازم پیاز وسیب زمینی را رنده ریز کرده و آبشو بگیرید همه مواد رو با هم قاطی کنید وخوب ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره وسپس سرخ کنید کتلتها رو زیاد نازک نگیرید که ترد وشکننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه که وسطش خام باشه میخواید همراه سیب زمینی سرو کنید ابتدا سیب زمینی رو سرخ کنید سپس کتلتها بعد از کتلتها گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧆 😋 ▫️۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ▫️۱ پیاز بزرگ, یا دو عدد متوسط رنده و آبش گرفته شده باشه ▫️۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا پودر سوخاری ▫️۱ تخم مرغ ▫️۲ حبه سیر رنده شده ▫️۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ▫️فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم ▫️روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن 🔸 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی: ۷ عدد گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۱ عدد فلفل سبز: ۱ عدد حبه سیر: ۳ حبه رب گوجه فرنگی: ۱ ق جعفری پاپریکا، فلفل سیاه، نمک برای سس: رب گوجه فرنگی: حدود یک ق غ آب: ۱ لیوان طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه ریخته و تفت دهید. ۴ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و سپس پیاز خلالی شده و بعد از کمی تفت دادن فلفل و سیر رنده شده و در آخر و رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت دهید. در آخر گوجه‌ها را که پوست گرفته و مکعبی خرد کرده بودید بریزید و ادویه‌ها را با مواد مخلوط کنید‌. حدود ۵-۶ دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید. سیب زمینی‌ها را خوب پوست گرفته و از وسط نصف کنید. داخل سیب زمینی‌ها را با قاشق خالی کنید (سیب زمینی‌ها را دور نریزید میتوانید با پیاز و گوشت تفت داده و درست کنید) حالا دو طرف سیب‌زمینی‌ها را در روغن کمی تفت داده و نمک بپاشید و روی سینی بچینید و وسط آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید. حالا یک برش گوجه فرنگی و فلفل روی آن گذاشته و سس گوجه فرنگی را که از تفت دادن گوجه فرنگی در روغن و اضافه کردن آب و ادویه آماده شده روی آن بریزید. در آخر یک کاغذ روغنی را که روی آن را مرطوب کرده‌اید روی سینی بکشید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه بپزید. وقتی سیب زمینی‌ها نرم شد سرو و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سرخ کرده بدون روغن با طعم پیاز جعفری😋 این مدل سیب زمینی برای همه غذا ها هم قابل استفاده هست مثل قیمه،مرغ، واویشکا و.... طعمش با سیب زمینی که تو روغن فراوان سرخ شده هیچ فرقی نداره. این سیب زمینی سوخاری خوشمزه‌ی رژیمی چندتا نکته هم داره🔻 🔴میتونید جعفری خشک و پودر پیازشو بیشتر بریزید 🔴هر چی بیشتر تو فر بمونه برشته تر و تردتر میشه 🔴میتونید در اخر گریل رو روشن کنید تا روش بیشتر برشته بشه 🔴دمای توستر هم ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین همزمان 🔴 با انواع سس ها میتونید سرو کنید ما با سس رژیمی سرو کردیم عالی بود 🔴 بجای جعفری خشک از جعفری تازه هم میتونید استفاده کنید ولی باید حسابی ریز ساطوری بشه. 🔴روغن رو میتونید کمتر بریزید ولی بیشتر از یک قاشق نباید بریزید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 مواد لازم : سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ طرز تهیه:در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید .مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه این مقدار برای ۳الی۴نفر کافی می باشد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک ژله مجلسی و شیک 😍🤗 با ساده ترین وسیله و یک ظرف گرد ، اسمش رو گذاشتم ترکیبی ویترینی 😃😀 من برای این ژله از ۳ بسته ژله استفاده کردم ، ۲ بسته ژله آلوورا و ۱ بسته ژله قرمز رنگ (توت فرنگی) اول هر کدوم رو با یک لیوان اب جوش حل کردم ، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا دراتش خوب حل بشه . یکی از آلوورا و زله قرمز رو کنار گداشتم ، به اون یکی آلوورا نصف لیوان آب اصافه کردم . ظرف گردی رو به دل خواه انتخاب کردم و کج قرار دادم ، کمی از آلوورا (اونی که با آب حل شده) رو ریختم تا خط نصف ظرفم پر بشه و گذاشتم یخچال نیم بند بشه . از هر میوه دل خواه می تونید استفاده کنید ، من سیب رو برش دادم و با دو تا کاتر طرح گل قالب زدم ، وقتی ژله نیم بند شد ، تکه های میوه رو توش قرار دادم ، از ژله آلوورا (حواستون باشه که خنک باشه) رو روش ریختم و گذاشتم یخچال . اون دو تا ژله ، یکی آلوورا و اون یکی توت فرنگی توی محیط خنک شده به هر کدوم نصف لیوان شیر (در دمای محیط بوده ) اضافه کردم .(جای شیر بستنی هم میشه) ظرفم رو از یخچال بیرون آوردم و چرخوندم و کج گذاشتم ، از ژله قرمز تا جایی که خطر ژله قبلی هست ریختم و یخچال گذاشتم ، بعد از ژله سفید (آلوورا و شیر ) ریختم و گذاشتم یخچال ، به همین شکل لایه ها رو یکی در میون ریختم . آخرین لایه ژله دیگه ظرف رو از حالت کج تغییر دادم و روی سطح قرار دادم . ⬅️ هر لایه از ژله ها رو ریختنی کمی ظرف رو به سمت پایین و نزدیک سطح کج کردم . ⬅️ بین ریختن لایه ها فاصله زیاد نیفته تا لایه ها بهم بچسبند . بعد از ریختن ژله آخر این بار حداقل ۶ الی ۷ ساعتی یخچال موند و بعد از خوب بسته شدن ، دورش رو با کارد آزاد کردم و چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ ترش 🤤 خیلی خیلی خوشمزه میشه 👌 مواد لازم 👇 سینه و ران مرغ : ۵۰۰ گرم گردو خرد شده یه پیاله کوچیک رب انار ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری پیاز زعفران دمکرده فلفل سیاه و نمک ابتدا سینه و ران مرغ رو به همراه پیاز و زعفرون دمکرده و نمک با میکسر ( چرخگوشت هم میشه) خوب بزنید تا مطابق فیلم نرم و یکدست بشه داخل پلاستیک فریزر بزارید با دست صاف کنید با سیخ یا کاردک تقسیم کنید چند ساعت بزارید داخل فریزر تا یخ بزنه بعد بیرون بیارید با چاقو راحت جدا میشه تکه های کباب مرغ میتونید حتی درست کنید آماده بزارید داخل فریزر هر وقت دوست داشتید استفاده کنید راحت آمادس بعد داخل کره و زعفرون سرخش کنید برای قسمت جذاب سس ابتدا یه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن سرخ کنید بعد بهش گردو و رب انار و اضافه کنید و با یه لیوان آب بزارید نیم ساعت بپزه بعد بریزید روی کوبیده های مرغ که سرخ کردید درشو دوباره ببندید نیم تا یک ساعت دیگه با شعله خیلی کم بزارید تا بپزه بینهایت خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ویژه محرم آرد....۲پیمانه شکر.....۲پیمانه شیر.....۴پیمانه گلاب....۱پیمانه زعفران .....به مقدار دلخواه روغن.....نصف پیمانه کره......۵۰ گرم شیر و شکر و زعفران و گلاب رو مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت تا جایی که شکر آب بشه خیلی نباید بجوشه آرد رو تفت میدیم تا جایی که بوی خامیش گرفته بشه (بعد الک میکنیم) و روغن و کره رو بهش اضافه میکنیم یکم دیگه تفت میدیم بعد میزاریم کنار و شربت رو تو سه مرحله بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد میزاریم رو شعله ملایم و مدام هم میزنیم تا وسط ظرف جمع بشه.بعدش به صورت گهواره ای قابلمه رو تکون میدیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️ویژه محرم آرد....۲پیمانه شکر.....۲پیمانه شیر.....۴پیمانه گلاب....۱پیمانه زعفران .....به مقدار دلخواه روغن.....نصف پیمانه کره......۵۰ گرم شیر و شکر و زعفران و گلاب رو مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت تا جایی که شکر آب بشه خیلی نباید بجوشه آرد رو تفت میدیم تا جایی که بوی خامیش گرفته بشه (بعد الک میکنیم) و روغن و کره رو بهش اضافه میکنیم یکم دیگه تفت میدیم بعد میزاریم کنار و شربت رو تو سه مرحله بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد میزاریم رو شعله ملایم و مدام هم میزنیم تا وسط ظرف جمع بشه.بعدش به صورت گهواره ای قابلمه رو تکون میدیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان بربری فانتزی مواد لازم آب نصف پیمانه نمک ۱ ق چ بهبود دهنده نصف ق چ روغن مایع ۲ ق س آرد تقریبا ۴۰۰ گرم مایه خمیر ۱ ق س آب برای عمل آوردن مایه خمیر نصف پیمانه شکر ۱ ق س طرز تهیه آب شکر مایه خمیر را در ظرفی عمل اوردید باقی آب دستور را به همراه نمک و روغن ترکیب کنید یه مقدار از آرد اضافه کنید و بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید و بعد کم‌کم آرد اضافه شود خمیر را ده دقیقه ورز دهید روی خمیر را پوشانده یک ساعت استراحت دهید خمیر را در سینی چرب شده شکل دهید و مجدد یک رب استراحت دهید روی خمیر با کمی شیر رومال شود در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی نیم ساعت پخته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮 😋 ▫️ارد ۲ لیوان ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شکر ۱ لیوان سرخالی ▫️شیر ۱ لیوان سرخالی ▫️روغن مایع ۱ لیوان ▫️پودر کرم کارامل یک بسته ▫️بیکینگ پودر ۱ ق غ ▫️وانیل نصف ق چ تخم مرغ ها،شکر،وانیل میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر رو اضافه میکنیم و بعد روغن و پودر کرم کارامل و در نهایت آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله اضافه می کنیم و در قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ گازی یا ۱۶۰ برقی به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه دعای قشنگی :خدایا مرا سبب شکستن هیچ دلی قرار نده " شب بخیر "🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مواد لازم مغز گردو یک لیوان خیلی پر پودر قند یک لیوان خیلی پر کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم.قبلا کیک یک تخم مرغی به وزن 1۰۰ گرم اموزش دادم. سفیده تخم مرغ درشت ۳ عدد پودر کاکاو یک ق غ روغن مایع یک ق غ سرکه سفید یک ق غ اب در صورت نیاز برای مجاز کردن دو ق غ الی ۳ ق غ اول گردو و کیک و با دستگاه اسیاب یا غذا ساز یا یک دو سه پودر کنید پودر قند و الک کنید داخل تابه گردو و کیک پودر شده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید حالا پودر کاکاو هم الک کنید و سفیدها رو اضافه کنید الان حرارت خاموشه. وقتی مخلوط کردید حرارت و روشن وکم کنید و تایم بگیرید به مدت ۱۰ دقیقه مرتب همش بزنید بهش میگن داغ زدن. نباید مواد بجوشه. بعد حرارت و خاموش کنید و تا گرمه روغن وسرکه رو اضافه کتید وهم بزنید موادو رپبرای یک ساعت کنار بزازید. حالا اگر دیدید مواد سفته خیلی اب و کم کم اضافه کنید . کف سینی کاغذ بزارید و دو تا دونه قیف بزنید نیاز به ماسوره نیست. روشم خلال بریزید دستگاه و از قبل روی ۱۵۰ گرم کنید بمدت تقریبی ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید اگر خوب شد ومشکلی نداشت باقی و قیف بزنید و بپزید این شیرینی حساسه و زیرش زود میسوزه و خشک میشه پس نباید زیاد بپزید تا دقتی نرمه از دستگاه خارج کنید خنک که بشه خودش سفت میشه. تمام نکات مهم و گفتم ترک های روی شیرینی هم بستگی به دستگاه داره برای من تاحدودی ترک خورد اما اگر با اون یکی تسترم میپختم ترک هاش بیشترم میشد. جابجایی فقط با ذکر منبع ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم یک لیوان اب ولرم یک سوم لیوان شکر یک ق غ مایع خمیر فوری همه را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه کنار بزارین تا عمل اید شیر خشک ۳ ق غ بگین پودر نصف ق غ روغن یک چهارم پیمانه همه را به مایع اولیه اضافه میکنیم و ام میزنیم میبینید که چون مایع خمیر و بگین پودر تازه بوده خیلی سریع داره پف میکنه دو و نیم پیمانه ارد هم داریم که کم کم اضافه میکنیم به همراه کمی نمک و خمیر را به دست میاریم خمیر بسیار لطیفی به دست میاد اگر دیدید ارد هنوز نیاز داره میتونید کمی دیگر ارد بریزید فقط مراقب باشید ارد زیاد نریزید که خمیر صفت میشود و دیگر لطیف نیست روش سلفون میکشیم و کنار میگذاریم و روی اون رو یک پارچه هم میکشیم بین یک تا یک ساعت و نیم استراحت نیاز داره وقتی خمیر کاملا پف کرد سلفون رو برمیداریم از خمیر گلوله هایی برداشته و وسطش کمی پنیر خامه ای میگذاریم و گلوله میکنیم و کنار هم میچینیم هر چه گلوله ها کوچکتر باشه زیباتر هست البته اول کف قالب را چرب کرده کاغذ روغنی میندازیم و در آخر روش رو زرده تخم مرغ و زعفران میکشیم وکنجد و تخم افتاب گردان می ریزیم و در فر میزاریم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان بستگی به گرمای فرتون داره درجه حرارت ۱۸۰ درجه بعد از دراوردن از فر ۳الی ۴ق عسل رو با نصف استکان کوچک اب مخلوط کرده و هم میزنیم سپس روی نان داغ میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲۵۰تا سیصد گرم گوشت چرخکرده با یک عدد پیاز رنده شده اب گرفته و نمک و فلفل حسابی ورز کف تابه کره بماید اول گوشت تفت بدید بعد تو همون تابه با کمی روغن گوجه ها رو سرخ کنید کف قابلمه یا قالب اول روغن برنج زعفرونی ،گوشت ،گوجه ،سماق و در اخر برنج سفید روش هم کره تا دم بکشه. گوشت باید وسط قرار بگیره و کوچیکتر باشه چون اونطوری دورش به دیواره میخوره و میسوزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای کفگیری آرد سفید قنادی 2 لیوان آرد نخودچی 1 لیوان پودر قند (نثار) 2 لیوان روغن جامد یا نیمه جامد 2/3 لیوان کره 50 گرم پودر هل 2 قاشق سوپخوری بادام یا گردوی خرد شده نصف لیوان طرز تهیه: آرد سفید رو با حرارت خیلی ملایم حدود 45 دقیقه تفت بدید، حرارت باید خیلی کم باشه تا آرد کاملا خامیش گرفته بشه و در ضمن رنگش هم زیاد تغییر نکنه. تابه رو کنار بگذارید و آرد نخود چی رو داخل آرد سفید الک کنید. دوباره روی شعله بگذاریدو 10 دقیقه هم با این آرد تفت بدید. آرد ها رو الک کنید. روغن و کره رو اضافه کنید. باز 5 دقیقه تفت بدید. تابه رو از رو شعله بردارید و بگذارید تا خنک بشه. در این حین هل رو آسیاب کنید. بهتره هل رو همون لحظه آسیاب کنید تا عطرش از بین نره. گردو و یا بادام رو هم بریزید تو آسیاب و فقط در حد اینکه کمی خرد بشن آسیاب کنید، نمیخوایم پودر بشه چون میخوایم زیر دندون بیاد. آرد که خنک شده نثار رو داخل مواد الک کنید. اگه نثار رو الک نکنیم توی حلوا گلوله میشه. بعد پودر هل رو توش الک کنید.و حسابی با پشت قاشق نثار رو به خورد آرد میدیم. بادام یا گردو رو اضافه میکنیم. با دست حلوا رو فشار میدیم تا منسجم بشه. حلوا رو کنار تابه جمع میکنیم.کفگیر داخل حلوا فرو میکنیم. توضیحش سخته ولی فکر کنم با عکس متوجه بشید. حلوا رو با کفگیر بلند کنید. بشقاب سروتون رو روی حلوا برگردونید. و حلوا رو توش برگردونید. روی حلوا رو با پسته تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۵ عدد شکر ۲ لیوان وانیل نصف ق چایخوری روغن مایع ۱ لیوان سرخالی بیکینک پودر ۱ ق غذاخوری شیر ولرم ۱ لیوان پودر کاکایو ۱ ق غ درصورت تمایل ٥ عدد تخم مرغ و يك ق چايخوري وانيل رو با دو ليوان شكرتركيب كنيد و ٥ دقيقه خوب همزده، بعد سه ليوان آرد و (يك ق غ بكينگ پودر) الك شده رو به مواد اضافه و خوب مخلوط ميكنيم، سپس يك ليوان شير ولرم و يك ليوان سرخالي روغن مايع رو با هم مخلوط، و به مواد اضافه ميكنيم كمي پودر هل يا رنده ي پوست پرتقال رو هم اضافه كرده بعد مواد كيك رو داخل قالب چرب شده ريخته،بمدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديد. .🍥🍥🍥🍥 یا عین من تو قابلمه ای ک قبلش گرم شده ریخته و دم کنی بزارید تا کاملا پخته بشه حدودا چهل و پنج دقیقه زمان میبره ✅میتونید شیر و روغن رو همزمان اضافه کنید و آرد و بیکینک پودر رو آخر اضافه کنید . در کیفیت کیک تاثیری ندارد ✅اندازه قالب ۲۴ تا ۲۶ ارتفاع بلند ✅دو رنگ کردنش سلیقه ای هست و هیج اجباری برای زدن پودر کاکایو نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛