eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😋😍 بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه. نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه. مواد لازم🔻 تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه گلاب ۱ ق غ (دلخوه) پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ طرز تهیه🔻 تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لای پلوی خوشمز مواد لازم: گوشت گوسفندي🥩 زردچوبه :١قاشق غذاخوري سرخالي ادويه مخلوط:١قاشق غذاخوري چوب دارچين:٢عدد ليموعماني براي پخت گوشت🍋٢عدد پياز:🧅٣عددمتوسط برنج :🍙٤پيمانه شويد خشك:🌿٧يا ٨قاشق اگر تازه داريد ١كيلو خردكرده اين ادويه ها براي زماني است كه ميخواهيد گوشت وداخل پياز داغ تفت بديد پيازبراي پياز داغ:🧅٧-٨تا متوسط پودر ليمو عماني سياه:٢قاشق غذاخوري نمك🧂 روغن زردچوبه:١قاشق مربا خوري ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري شويدخشك:🌿بستگي به خودتون داره من يه ٧،٨تا قاشق ريختم براي سس : ٢ قاشق رب 🥫 آب گوشت واز صافي ردكردم به رب اضافه كِردم 🥘 نمك 🧂 آبليموي تازه🍋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩اگه فر نداری، شیرینی گل رز درست کن🌹 🔹مواد لازم: آرد سفید ۱۴۰ گرم معادل یک لیوان دسته، کره ۱۰۰ گرم، پودر قند ۵۰ گرم تقریبا نصف کمتر لیوان، تخم مرغ ۲۵ گرم معادل نصف تخم مرغ، وانیل یک چهارم ق چ 🔹به دلخواه رنگ خوراکی یا رنگ غذا مایع یا زعفران غلیظ یا یک ق م پودر کاکائو 🔹این مقدار برای ۱۲ عدد رز است. اگه شکوفه بزنید ۲۵ عدد میشه. 🔹ابتدا کره با پودرقند ۵ دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ داخل یک ظرف کوچک بشکنید با چنگال هم بزنید نصفش به مواد اضافه کنید ،بهمرا وانیل ،وبه دلخواه رنگ غذا اضافه کنید،چند دقیقه هم بزنید ،بعد ارد الک شده اضافه کنید با لیسک هم بزنید توی قیف با ماسوره بریزید،کف تابه یا سینی فر کاغذ پوستی بزارید ،رزت یا شکوفه بزنید 🌸🌸 🔹برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه برای تابه با شعله پخش کن روی حرارت ملایم ۱۵ دقیقه از ماسوره 2d یا m1 استفاده کنید. 🔹وزن یک تخم مرغ متوسط ۶۰ گرم هست ،ما به نصفش احتیاج داریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩طرز تهیه گراتن اسفناج و سیب زمینی یه شام خوشمزه😋😋😋 🔹مواد لازم: 5-6 سیب زمینی متوسط 2_3 مشت اسفناج 1 پیاز بزرگ 2 حبه سیر 2 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه 4 قاشق غذاخوری روغن نمک،فلفل سیاه ،فلفل چیلی طبق ذائقه 150 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده مواد سس بشامل👇 2 لیوان شیر 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد مقداری نمک ، جوز هندی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩فینگر فود آشیانه سبزیجات🌱 🔹مواد لازم: ۳ بسته نودل سبزیجات ۲ عدد ادویه نودل نمک و فلفل م.ل اورگانو ۱ ق.چ پاپریکا دودی ۱ ق.چ پنیر گودا ۳ تا ۴ ق.غ سس کچاپ ۲ ق.غ درصورت تمایل تخم مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ای رنگی از هر کدام ¼ کدو ۱ عدد کلم بروکلی ۱ عدد پیاز ½ قارچ ۵ عدد کوچک رب ۱ ق.غ سس سویا ۲ ق.غ سس ووسشر ۱ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 مواد لازم : تخم‌مرغ ۱عدد وانیل نوک ق چ پودر قنددو سوم پ روغن مایع یک سوم پ آرد ۱پ سر پر بکینگ پودر ۱ق چ کشمش نصف پ حتما شعله پخش کن بزارید بعد از یک ربع چک کنید اگه نپخته یود زمان بیشتری بدین شیرینی ها را با فاصله بچینید داخل فر با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۱۲تا ۱۵ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زعفرانی مواد لازم برای ۴ نفر: ۱-ران مرغ ۴ عدد ۲-پیاز خلالی ۴ عدد ۳-نمک و فلفل به میزان لازم ۴-زعفران به میزان لازم ۵-سیر ۱ بوته ۴-آبلیموی تازه ۱ ق.غ نکته: ۱-اگه وقتشو دارید می تونید از قبل مرغ ها رو با نمک، و زعفران طعم دار کنید و دو ساعت داخل یخچال بزارید که رنگ و طعم بهتری داشته باشه. ۲-من از ران مرغ استفاده کردم، شما می تونید از سینه مرغ هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤌یکبارم که شده لیمو عمانی رو به روش من درست کن، بعد ببین چه تفاوتی با بیرونی ها داره. . ✅یک قابلمه آب رو بزارین رو حرارت تا آب به جوش بیاد بعد چند قاشق نمک دانه درشت و یک لیوان سرکه سفید بهش اضافه کنید. . ✅ بعد لیموها رو بریزین تو قابلمه و بزارین چند دقیقه بمونه ولی پوست لیموها ترک نخوره، و این بستگی به پوست لیموهاتون داره، اگه پوستش نازک بود زود آبکش کنید، مال من پوستش خیلی زخیم بود گذاشتم ده دقیقه بمونه بعد آبکش کردم. . ✅لیموها رو که آبکش کردین آب سرد رو بریزین روشون تا خنک بشن و بعد، بزارین تو سبدهای پلاستیکی جلو نور مستقیم خورشید تا خشک بشن. . ❌نزارین لیموها روی هم بیوفتن که وسطشون کپک نزنه. . ❌ بعضی‌ها لیمورو نخ میکنن، یکسال اینطوری انجام دادم تمام وسط لیموها کپک زد و قابل استفاده نبود. . ❌ بعضی‌ها با خلال دندان لیموها رو سوراخ میکنن که اونم ریسکیه و ممکنه که پاخل لیموها کپک بزنه. . ✅بعد از چند وقت که مطمئن شدین لیموها نیمه خشک شدن، میتونید بریزین داخل طوری و جایی توی محیط خونه بزارین که کاملا خشک بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امشب از تمام شب ها آرامترم نگران فردا نیستم همہ چیز را بہ خدا سپرده ام او بزرگ و مہربان است. شبتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای سه ارد خوردن داره حتما امتحانش کنید😍😋 یه لیوان و یه لیوان شکر رو داخل قابلمه یا هم بزازید روی گاز تا جوش بیاد و چند دونه هل نصف لیوان گلاب نصف لیوان زعفران رو بزارید تا جوش ییاد و بردارید تا از دما بیفته . ارد نخود چی نصف لیوان ارد کیک یه لیوان ارد گندم یه لیوان‌ با هم الک‌کنید و داخل تابه با شعله کم تفت بدید تا تغیر‌ رنگ‌ بده (نیم ساعت حدودا) داخل تابه نصف لیوان روغن و یه قالب کره ۵۰ گرمی رو اب کنید اردها رو بهش اضافه کنید تا کش دار بشه شربت رو به صورت مرحله به مرحله اضافه کنید و بزارید خوب خودشو بگیره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فلفل دلمه ای……۲عدد سینه مرغ…..۲۵۰ گرم پیاز…..۱عدد سیر…..۳حبه پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری پنیر پیتزا…..به مقدار لازم نمک و فلفل و پودر گوجه قارچ…..۲۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 عدد کیوی 1 قوطی پنیر لبنه 200 گرمی 100 میلی خامه (نصف قوطی) 2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ،همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده ، اگر کرم شانتی ندارید پودر خامه بریزید) 2 قاشق غذاخوری پودر قند برای داخل پارفه: 2 پاکت بیسکوییت سبوسدار جو کیوی را داخل غذاساز به حالت پوره در آورید. تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید. 1.5 پاکت بیسکوییت را با دست خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. نصف بیسکوییت را برای کف پارفه کنار بذارید. داخل کاسه بزرگی سلفون بکشید. برش های کیوی را در کناره های ظرف بچینید و مواد را داخل کاسه بریزید و صاف کنید سپس بیسکوییت ها را بچینید. با سلفون روی مواد را بپوشانید حداقل یک الی سه ساعت داخل فریزر بذارید. قبل از سرو برگردانید و تزیین کنید. هر مقدار که دوست دارید برش بزنید و بقیه را تا هر زمان که دوست دارید داخل فریزر نگه دارید 🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینبار بادمجونتو با آب سرخ کن 😎👌تا آخر ببین چی ضد موقع سرخ کردن بادمجون این بار دو تا ماهیتابه بزار رو گاز یکیش یک تا دو لیوان اب داشته باشه و به جوش بیاد یکیشم رو شعله ملایم‌نصف لیوان روغ همیشه با نصف شیشه روغن هم کم‌ میاوردیا اینبار اضافم‌میاری بعدش که اب جوش اومد بادمجونو که پوست گرفتی بزار ی دقیقه ی قل بزنه بافت اسفنجی بادمجون اب به خودش میگیره بعد به ارومی بلند کن بزار داخل روغن اصلا پرش نمیکنه روغن خیالت راحت تازه برگردی نگاه کنی میبینی اب جوشت سیاه شده و جالب تر دیگه روغنتم سیاه نمیشه باور کن کاری نداره ی بار امتحان کن کمتر میزان روغن ی بادمجون برشته و پخته و خوشمزع اززاون مدلا میشه که دوست داری با ی مقدار نمک بزاری لای نون همونجا بخوریااا👌😋 . و در نهایت عاشقش میشی تجربیاتتونرو تو کامنتها به اشتراک بزارید من تجربه ماست شنیدم تجربه سفیده تخم‌مرغو شنیدم نمک شنیدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای مجلسی و لاکچری ، عالی برای پذیرایی در مراسم ها 😍😊 ورق بزنید اسلاید آخر در حجم کمتر گشاده رویی، خوی آزاده است ‌. امام علی (ع) برای تارت آرد سفید ۶۰۰ گرم (حدود ۴ لیوان) کره سرد ۳۰۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) زرده تخم مرغ ۳ عدد آب سرد ۹۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) نمک ۱ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ آرد الک شده ، پودر قند الک شده ، نمک رو با هم مخلوط کردم . کره سرد مکعبی برش داده رو ریختم ، با نوک انگشت ترکیب کردم . (می تونید از غذاساز کمک بگیرید ) زرده تخم مرغ ، وانیل و آب رو کم کم اضافه کردم ، با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم . ⬅️ خمیر رو زیاد ورز ندید که به روغن نیفته. خمیر داخل کیسه فریزر در یخچال نیم ساعت استراحت داشته باشه . خمیر رو به قطر حدود ۳ میلی پهن کردم و در قالب های ریز تارت پهن کردم . کف خمیر رو چند تا سوراخ با چنگال زدم و در فر از پیش گرم شده حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم ( فر برقی ۱۶۵ درجه ، فر گازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه) کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم. ⬅️ تا یک هفته ماندگاری داره. 🔴حدود ۱۰۰ عدد نان تارت میشه . برای حلوا آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی ۲ لیوان آرد نخودچی ۱ لیوان شکر ۳ لیوان شیر ۶ لیوان روعن مایع حدود ۲/۳ لیوان کره ۱۵۰ گرم روغن نیمه جامد یا حیوانی حدود ۳ ق غ زعفران به میزان لازم پودر هل ۱/۲ ق غ گلاب حدود ۱/۳ لیوان شیر و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم ، شکر حل شد، گلاب ،زعفران و هل ریختم و از حرارت برداشتم. اول آرد (نانوایی یا سفید قنادی) رو الک کردم و با حرارت کم تفت دادم . من این آرد رو حدود ۴۵ دقیقه تفت دادم ، آرد نخودچی رو الک کردم و اضافه کردم و هر دو رو حدود ۲۵ دقیقه تفت دادم . ⬅️ میزان تفت دادن شما ، نوع آرد مصرفی در رنگ حلوا تاثیر داره . ⬅️می تونید آرد نخودچی نریزید و از همون ابتدا آرد سفید یا نانوایی رو به جاش بریزید . آرد تفت داده شده رو الک کردم .داخل قابلمه ریختم ،روغن و کره رو اضافه کردم ، بعد شربت رو به آرامی اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه . برای تزیین از ماسوره 1M استفاده کردم ، قیف بهتره پارچه ای یا برزنتی باشه . حلوا کمی از دما بیفته و به شکل رزت در نان تارت زدم . 👈حلوا اگر گرم باشه نون تارت زود نرم میشه و اگر سرد بشه از قیف خوب در نمیاد ، حلوای ولرم برای کار با ماسوره خوبه . 👈 ۱۰۰ تا تارت حلوا شد ،البته یه پیش دستی کوچک از حلوا هم شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میزان مواد تارت حلوا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 اگه باقالی پلو رو با این روش درست کنید و از سبزی تازه استفاده کنید که عطرش بی نظیر میشه گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم، پیاز ۱عدد درشت،سیر 2حبه، زعفران، آب نصف استکان، پیازچه وشوید ۱۰۰گرم، برنج ۳پیمانه، باقالی ۱۰۰گرم 🔴گوشت رو داخل کره سرخ کنید بهش پیاز خلالی سیر زعفران و آب را اضافه کنید و وقتی که جوش اومد درش رو ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ۵ ساعت بجوشه یک ساعت آخر کمی بهش نمک بزنید برنج را هم به همراه باقالی داخل آب جوش بریزید کمی زردچوبه بزنید آبکش کردید لابلاش سبزی خرد شده بریزید و دم کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تیرامیسو😍😋 مواد لازم: لیدی فینگر🍪 ۱ الی ۱/۵ بسته قهوه ☕️۱ لیوان خامه قنادی 🧁۲ کاپ (۴۵۰ گرم) زرده تخم مرغ🥚 ۶ عدد شکر🍚 نصف لیوان (۶-۷ ق غ) پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای🧀 ۴۵۰ گرم پور کاکائو 🍫 طرز تهیه: آب جوش و با قهوه فوری قاطی کن بذار کنار تا خنک شه ۶ تا زرده تخم مرغ، نصف لیوان پودر قند یا شکر و بریز و خوب قاطی کن و رو آب گرم ۸ دقیقه همش بزن و بعد بذارش کنار تا یکم ولرم شه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای با همزن برقی خوب قاطی کن و ۲ قاشق از اون قهوه ای که درست کردی بعد تخم مرغ هارو اضافه کن و دوباره قاطی کن تو یه ظرف دیگه خامه بزن تا یکم پف کنه (۳ دقیقه) بعد به مواد اضافه کن (تو ۲ مرحله) و قاطیشون کن لیدی فینگر بزن تو قهوه بذار کف ظرف و نصف خامه ها دوباره لیدی فینگر و دوباره خامه بعد سلفون بکش و بذار ۱۰ الی ۱۲ ساعت یخچال پودر کاکائو الک کن و سروش کن 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی پروتینی با برنج قهوه ایی و سفیده تخم مرغ😍😋 ترکیبات کوکو و برنج پروتیینی برنج قهوه ایی پخته شده ( سه قاشق غذاخوری )🍙 هویج رنده شده 🥕 کدو رنده شده پیازچه🌱 سفیده تخم‌ مرغ ( یک عدد) 🥚 ادویه دلخواه ( پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک ) 🧂 🌶 🧄 . بهترین انتخاب برای ناهار در روزهای ورزشی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سبزی آش: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم پیاز متوسط: ۵ عدد برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه نخود: ۱/۲ پیمانه لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه عدس: ۱/۳ پیمانه ماش: ۱/۳ پیمانه بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف نمک: به مقدار لازم گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم. در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم.گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد.در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاراملی گردویی😍😋 مواد لازم: دو پیمانه آرد🥡 یک پیمانه شیر🥛 دو عدد تخم مرغ🥚 ۳ قاشق کارامل🥣 نصف پیمانه روغن 🥃 یک قاشق بکینگ پودر🥄 نصف قاشق چای خوری پودر وانیل🌸 ۳قاشق غذا خوری شکر🍚 گردو ۲۰۰ گرم تخم مرغ رو با شکر مخلوط کرده و هم میزنیم.شیر و روغن و ۳قاشق کارامل هم به مواد اضافه میکنیم وپنج دقیقه هم میزنیم. بکینپودر و پودر وانیل رو به آرد اضافه میکنیم و دو بار الک میکنیم و به موار مایع اضافه میکنیم.قالب رو چرب میکنیم و گردو و کارامل کف ظرف میریزیم بعد مواد رو تو غالب میریزیم. در دمای ۱۸۰ درجه چهل و پنج دقیقه میزاریم توی فر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای کرپ دو عدد تخم مرغ یک تا یک ‌ونیم لیوان شیر ۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی ۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴لیوان روغن یک پنسه نمک مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید) ۲۰۰گرم گوشت چرخکرده یک پیاز ریز خرد شده خامه پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه مواد سس گوجه رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی رب فلفل مقداری آب و روغن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛