eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۶ عدد نان همبرگر کوچک، ۶ تکه ژامبون، ۴ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه اسفناج خرد شده، نمک و فلفل، ۱۲ عدد گوجه گیلاسی، ۱ پیمانه پنیر پیتزا، کمی جعفری 🔴قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم داخل نانها میریزیم. گوجه و پنیر پیتزا ریخته تکه های بریده شده را روی نانها قرار می‌دهیم. نانها را داخل فر ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد ميپزيم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 • متفاوت ترین حلوایی که میشه درست کرد همین حلوا عراقی یا نجفیه سه پیمانه آرد الک‌ کنید سه پیمانه شکر یک پیمانه پودر نارگیل یک پیمانه کره یا روغن جامد یک دوم پیمانه شیر یک قاشق چایخوری پودر هل نصف پیمانه شیره خرما کاملا مخلوط کنید روی حرارت تفت بدین تا گرم بشه و شکر ها کمی ذوب بشن داخل ظرف مناسب فر رو چرب کنین و پودر نارگیل بپاشین مواد حلوا رو بریزین و روشو تزئین کنید ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه بزارین بعد از سرد شدن سفت تر میشه نوش جان❤️🌺 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لازانیا یک بسته سینه ی مرغ یک عدد خامه ۳ قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان سس بشامل یک لیوان پیاز یک عدد سیر ۲ حبه اسفناج یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه پودر پیاز دو قاشق مرباخوری اویشن یک قاشق چایخوری پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار داده تا بپزد در این فاصله مرغ را با ادویه ها مزه دار کرده و در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید . پیاز و سیر را تفت داده و زمانی که شروع به تغییر رنگ کرده ، اسفناج ، مخلوط شیر و خامه و پنیر را اضافه کنید . در این مرحله طبق ویدیو کمی از مرغ و پنیر و سس داخل لازانیا ریخته و آن را رول کنید. کف ظرف کمی سس بشامل ریخته و رول ها را داخل آن قرار داده و سطح آن را با مابقی سس بشامل بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا بپزد و نوش جان کنید طعمش خیلییی عالیه حتمااا امتحان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کلم پیچ برای مواد داخلی؛ گوشت چرخ کرده ۱عدد پیاز برنج ۱ عدد گوجه فرنگی ۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز سبزی کوفته (جعفری، ترخون،تره،ریحان، نعناع و پیازچه) برای سس؛ ۱لیوان آب گرم نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک کلم را داخل آب جوش به مدت ده دقیقه میجوشانیم سپس مثل فیلم برگ می‌کنیم . پیاز رنده شده را تفت میدیم سپس رب و گوجه رنده شده و گوشت را اضافه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم و در آخر ادویه ها و برنج از قبل خیس شده و سبزیجات را اضافه کرده و داخل برگ کلم میریزیم و رول می‌کنیم و در قابلمه چیده و سس را روش اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط تا پخته شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تو درست کردنش تردید نکنید حتی برای مهمونی! اگه مرغ هاتون تکه هایی غیر از فیله است اول اجازه بدید با پیاز و ادویه ها و آب کمی بپزه بعد بهش دو لیوان آب پرتقال اضافه کنید و بذارید جا بیفته ریختن زرشک اختیاریه اما ترشی زرشک طعم شیرین پرتقال رو متعادل میکنه. به جای زرشک از آب لیموترش هم میتونید استفاده کنید اگه زمان پخت مرغتون طولانیه زرشک و خلال هارو در آخر اضافه کنید که تغییر رنگ ندن و همون جوری خوشگل بمونن. آب پرتقال شرکتی به خاطر تلخ نشدن انتخاب بهتریه اگر برای مهمونی درست میکنید پیشنهاد من مزه دار کردن مرغ از چند ساعت قبل با پودر پیاز،پودر سیر، نمک و فلفل سیاهه و اگه من باشم از پیاز درشت کنار مرغم استفاده میکنم که بعدا بتونم درِش بیارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت گوساله ۷۰۰ گرم، گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم، سیر ۱ عدد، پیاز ۲عدد، فلفل سیاه ۱ ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، نمک ۱ ق چ(بسته به ذائقه)، جعفری ۶ ق غ، فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یا فلفل دلمه ای سبز 1 عدد، گوجه و فلفل کبابی برای گذاشتن توی سینی فر، کاغذ روغنی و سیخ چوبی 🔴گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید. در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یکی از روشهای پخت خورش لوبیا سبز این روشه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم، لوبیا سبز ریز شده ۵۰۰ گرم، پیاز متوسط1 عدد، سبزی قورمه سبزی ۵۰۰ گرم، ادویه گوشت 2 ق م، پودر تخم گشنیز 2 ق چ، آبغوره1 پیمانه، نمک 🔴پیاز را تفت میدهیم و زردچوبه اضافه میکنیم گوشت خورشی را به پیاز اضافه کرده و ادویه گوشت را میریزیم لوبیاها را اضافه کرده و تفت میدهیم.در یک تابه سبزی قورمه یا نعنا جعفری را اضافه میکنیم و آبجوش ریخته و اجازه میدهیم بپزد ..در آخر پخت آبغوره و پودر تخم گشنیز و نمک را اضافه میکنیم و بعد ده تا پانزده دقیقه خورش خوش عطرو طعم ما آمادست . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی 😍😋 مواد لازم: یه دونه تخم مرغ از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا یه قاشق چای خوری بکینگ پودر شیر ۱/۴ لیوان ارد به مقدار لازم خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 اگر به این روش کتلت درست کنی وانمیره و جذب روغن کمی داره مواد لازم برای چهار نفر سیب زمینی چهار عدد متوسط گوشت چرخ کرده دویست گرم پیاز یک عدد کوچک سیر دو حبه نمک دو ق چ فلفل و زردچوبه یک ق چ سبزیجات معطر کمی آرد سوخاری دو ق غ سیب زمینی و پیاز سیر رو رنده ریز کنید یا با دستگاه غذاساز خرد کنید آب اضافی اش رو بگیرید با گوشت مخلوط کنید بهش نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کمی آرد سوخاری داخل روغن داغ سرخ کنید حتما حرارت موقع سرخ کردن متوسط روبه بالا باشه تا جذب روغن کم بشه و وا نره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 و صد برابر خوشمزه تر از كرم كارامل بازاري😍😋🥮 يني قطعا اگه خواستين يه دسر درست كنيد كه هم راحت باشه هم خيلي خوشمزه هم به نسبت دسر ها كم خرج باشه انتخاب اول و آخرتون كرم كارامله تخم مرغ ٢ عدد،شير1 ليوان، شكر1فنجان +1ق غ، وانيل نوك ق چ، بيسكوييت پتي بور١٠ عدد، آب1/4 فنجان 🔴شكر رو بگذاريد روي حرارت كم تا آب بشه بعد با ليسك هم بزنيد تا يكدست بشه. كم كم آب رو اضافه و تركيب كنيد تا يكدست بشه تخم مرغ وانيل شكر و شير و بيسكوييت رو داخل مخلوط كن بريزيد تا كامل يكدست بشه🥮 شكر كاراملي شده رو همون طور كه داغه داخل قالب بريزيد و قالب رو بچرخونيد تا كفش كامل كاراملي بشه بعد مايع كرمي رو بريزيد و روشو فويل بكشيد داخل قابلمه به اندازه نصف قالب آب بريزيد درش رو ببنديد بذارین يك ساعت با حرارت ملايم بپزه بعد يك ساعت با چاقو تست كنيد اگه چاقو تميز بيرون اومد قالب رو به يك ساعت داخل يخچال قرار بدين و بعد تو ظرف برگردونيد قالب نيازي به چرب كردن نداره قالب من قطر ١٥ سانت بود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ سینه مرغ دو عدد نمک دو ق چ فلفل سیاه و پاپریکا پودر سیر و پودر پیاز تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: ۱-مرغ ۱ کیلو ۲-پیاز ۲ عدد ۳-سیر ۳ حبه ۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد ۵-نان باگت ۱ عدد ۶-شیر ۱٫۲ پ ۷-زعفران ۲ ق.غ ۸-کره ۵۰ گرم ۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم نکات: ترکیب شیر و نون باگت بافت کباب رو فوق العاده نرم میکنه، مایه کباب اگه شل شد میتونید ۱ تا ۲ قاشق آرد اضافه کنید. مثل من میتونید مواد رو در غذا ساز مخلوط کنید و اگه غذاساز نداشتید مرغ رو چرخ کنید و حتما مواد رو خوب ورز بدین که مواد به خوبی با هم مخلوط بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛