eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم. پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. من داخل تنور گازى پختم. فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به دوتا تیکه سینه مرغ ۱ ق م زنجبیل رنده شده ۲ تا ۳ حبه سیر رنده شده ۱ ق م نمک ۱ ق م فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۲ ق غ گرد نون باگت ۱ پیاز متوسط رنده شده این میزان ۳ تا برگر بهتون میده برای خمیر نون همبرگری هم : یک لیوان آب ولرم ۱ ق غ شکر ۱.۵ ق غ مایه خمیر ۱ ق م نمک حدود ۳ لیوان آرد / حتما حتما حتما از آرد مخصوص نون استفاده كنيد. اصطلاحا بهش ميگن آرد گنبد/ حتما حتما از مايه خمير تازه استفاده كنيد. مايه خمير كهنه عمل نمياد و همه زحماتتون هدر ميرهو یک سوم لیوان روغن مایه خمیر رو عمل بیارید (آب ولرم و شکر و مایه خمیر _۳ دقیقه استراحت ) مایه خمیر عمل اومده و نمک و آرد رو مخلوط کنید- پنج دقیقه ورز بدید و بعد روغن رو اضافه كنيد و باز هم ورز بديد، با دستگاه حدود پنج دقيقه و با دست، يكربع ديگه ورز بديد.در ظرف دربسته ۱ ساعت استراحت بدید به خمیر و بعد کل ساندویچ رو به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب😍😋 موادلازم: آرد قنادی🥡 ۱۴۵ گرم ( ۱ پ + ۱ ق چ ) تخم مرغ🥚۲ عدد متوسط شکر🍚 ۱۰۰گرم (۱/۲ پ) بکینگ پودر🥄 ۴ گرم(۱ ق چ ) شیر🥛۴۵ گرم ( ۴ و نیم ق غ ) روغن مایع🥃۸۵ گرم (۱/۳ پ + ۱ ق غ ) پودر نارگیل چرب🥥 ۱۵ گرم( یک و نیم ق غ ) وانیل🌸۱/۳ ق چ سیب 🍎۱ عدد پودر دارچین🪵 (۱ ق غ ) با ۱ ق غ شکر مخلوط بشه و بعد حلقه های سیب رو داخل این ترکیب میغلطونیم . تمام مواد هم دمای محیط و فر حتما بیست دقیقه قبل از پخت روشن بشه. این مقدار مواد ۸ تا پای میشه . سایز قالب پای : ارتفاع ۲ و نیم سانت و قطر ۹ سانت دمای فر برقی : ۱۷۰ درجه دمای فر گازی. : ۱۸۰ درجه مدت پخت : ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بعد از پخت روی کیک ها رو پودر قند الک کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و پنيري😍😋 مواد لازم ٢٠ عدد خمير يوفكا ٢٠ عدد مواد بورك پنيري 👇 پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم پنير فتا ١٥٠ گرم جعفري خرد شده ٤ قاشق غ خ تخم مرغ ١ عدد مواد بورك گوشتي 👇 گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم نمك و فلفل و زرد چوبه از هركدوم يك قاشق مربا خوري رب ١ قاشق غ خ پياز ١ عدد فلفل دلمه ١ عدد مواد چسب 👇 تخم مرغ ١ عدد روغن زيتون ٣ قاشق غ خ شير ٣ قاشق غ خ. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب لرستانی 😍😋 ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط گوسفندی/گوساله ۱۰۰ گرم‌سبزی(ریحون، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری) ۸۰ گرم گردو ۱ عدد پیاز بزرگ ۲ ق غ آرد نخودچی ۱ عدد تخم مرغ ادویه (زردچوبه، فلفل‌سیاه، پودر‌سیر) و نمک . سس غذا: ۱ عدد پیاز بزرگ(یا یک ق غ پیاز چرخ شده) ۲۰ گرم گردو ۲ ق غ رب انار ۲ ق غ شکر . . - اون گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉 - شکر کاملا بر اساس ذائقه‌س، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم یه توپک خوشمزه با توفو و سبزیجات یاد بگیریم😍 توفو یه نوع پنیره که با شیر سویا درست میشه☺️ این توپک های دلبر برای کسایی که وگان هستن خیلی عالیه👌😍 البته هواسشون باشه بجای سوسیس،سوسیس گیاهی استفاده کنن✨ اول یه قالب پنیر توفو رو با چنگال له کنید، بعد بهش پیازچه خورد شده،هویج خورد شده،کرفس خورد شده،سوسیس خورد شده و فلفل و نمک و ادویه دیگه اگه دوست دارید اضافه کنید، بعد یه ملاقه کوچیک آرد ذرت و دوتا تخمرغ و یه ملاقه کوچیک سویاسس اضافه کنید و خوب مواد رو مخلوط کنید، آرد باید به قدری بریزید که مواد منسجم بشه، بعد از مواد به اندازه توپک های کوچولو بردارید و تو‌ روغن داغ سرخ کنید، و بعد بذارید تو صافی روغنش بره و نوش جان کنید👌☺️ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 عزیزان این نوع مرغ طبخش بدون آبه خیلی خوشمزس حتماا امتحان کنید یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید(ریز خرد نکنید)یکی دوعدد هویج رو پوست بکنید وحلقه ای برش بزنید پیاز رو کف ماهی تابه بریزید وتکه های مرغ رو رو پیاز بزارید هویج رو هم بریزید مقداری زعفران دم کرده کمی روغن نمک وفلفل وکمی زردچوبه بزنید ودرشو بزارید شعله خییییلی کم باشه میتونید از شعله پخش کن استفاده کنید بزارید حدود دوساعت بپزه وپیاز کاراملی بشه اواسط پخت آگه دوست داشتید چند عدد آلو اضافه کنید اگر ماهی تابه رژیمی نداشتید تو قابلمه هم میتونید درست کنید ولی تو قابلمه نصف لیوان آب بریزید ماهی تابه رژیمی چون درش کیپه آب نمیخواد فقط همون مقدار آب که زعفران رو باهاش دم کردید این نوع مرغ پیازش هرچه بیشتر خوشمزه تر امیدوارم بتونید درست کنید واز خوردنش لذت ببرید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دستور نان رول دو رنگ اوردم براتون عالی با بافت نرم ولطیف🤌 مناسب برای صبحانه یا عصرانه شیر ولرم ۱/۳ پیمانه( ۸۰ گرم ) خمیر مایه فوری ۱ ق چ (۴گرم) آرد نان فانتزی ۲ پیمانه (۳۰۰گرم) از آرد قنادی هم می تونید استفاده کنید نمک ۱/۲ق چ (۲گرم) شکر ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم) تخم مرغ ۱ عدد (حدود ۶۰ گرمی) خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه( ۱۰۰ گرم) پودر کاکائو تیره ۱تا ۲ق س شیر گرم ۲ق س 👈در کاسه ای آرد الک شده ،خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید وسط کاسه حفره ای ایجاد کنید شیر ، خامه و تخم مرغ را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع بشه روی خمیر رو پوشانده و۲۰ دقیقه در دمای محیط استراحت میدیم بعد خمیر را ورز میدیم تا صاف ولطیف و یکدست بشه (حدود ده تا پونزده دقیقه ) خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده یکی ساده و به اون یکی مایه کاکائویی را اضافه کنید ورز بدین تا یکدست بشه (کاکائویی کردن خمیر طول میکشه پس با حوصله ورز بدین ومخلوط کنید تا کاکائو جذب خمیر بشه) سپس خمیرها را در کاسه چرب شده گذاشته و بسته به دمای محیط حدود یکساعت بهش استراحت بدین تا زمانیکه حجم خمیر دوبرابر بشه و ور بیاد بعد با چند ورز پف خمیرها رو بگیرید سطح کار را کمی ارد پاشی کنید و هر چونه رو به شکل مستطیل به ضخامت نیم سانت باز کنید طول خمیر به اندازه قالبمون باشه من به سایز ۲۰ در ۳۰ پهن کردم دو تا خمیر ساده و کاکائویی را روی هم بزارید وچند بار وردنه بکشید تا بهم بچسبند سپس از یک طرف خمیر،برشهایی به فاصله نیم سانت نیم سانت تا یک سانت میزنیم تا نیمه خمیر و هر برش رو به پهلو میخوابونیم خمیر رو رول میکنیم و لبه باز خمیر رو زیرش میبریم و فیکس میکنیم بعد داخل قالب بزارید روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه در نهایت با کمی شیر+روغن رومال میکنیم و در فر از قبل گرم ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می پزیم پس از پخت می تونید با عسل روان یا شربت بار رومال کنید برش بزنید ونوش جان ........
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو خشک فوق العاده با کیفیت و سالم 😍😍 من ی شوک اب جوش میدم به الوهام این کار باعث میشه زودتر پوستش ترک بخوره تقریبا ۳۰ ثانیه بیشتر نذارید داخل اب جوش که یکی دو قاشق نمک اضافه کردید چون تایم بیشتر الوها پخته میشه و شکلش بهم میرزه وقتی الوها پوستش ترک خرد از صافی رد میکنم از حرارت که افتاد پوستشو میکنم من زیر نور افتاب روی الک میزارم خشک بشه تقریبا ۳ الی ۵ روز زمان میبره و تیره تر میشه توی خونه ممکنه زمان بیشتری ببره و احتمال داره کپک بزنه ولی رنگش روشن‌میشه و ی نکته اگر مبخواید الو شما براق تر بشه بعد اینکه الو ها خشک شد ی اب بشورید دوباره روی الک ها بچینید داخل خونه جلو باد کولر تا تمیز تر و خوشرنگ تر بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گبولی یک غذای جنوبیه که باادویه گبولی وهل ودارچین بسیارلذیذترمیشه این غذایکی ازغذاهی پرادویه هست جنوبیهای عزیزمون نخودروروی برنج میریزن من داخل برنج ریختم این غذارواکثرادمی درست میکنن من خودم به این روش درست میکنم نخودروازشب قبل خیس میکنیم وباآب میزاریم کاملابپزه گوشت تکه ایی روهم باپیازوادویه میزاریم تاپخته بشه داخل قابلمه یکمی روغن میریزیم بهش نمک وادویه(زردچوبه،پودرهل،فلفلسیاه،،پولبیبر،دارچین) اضافه کرده وبرنج روبه همراه نخودوآب گوشت مخلوط کرده اجازه میدیم آبش کشیده بشه وبعددم میزاریم برای روی برنجمون سیب زمینی سرخ میکنیم گوشتهای پخته روهم یک تفت میدیم به همراه کشمش،پیازداغ هم درست میکنیم همه ی این موادروروی برنج میریزیم جنوبی‌ها به موادروی برنج حشومیگن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز برگر با سس خیارشور 😍😋 مواد لازم برای ۲ عدد برگر دوبل گوشت چرخ کرده🥩 ۳۵۰ گرم (۸۰ درصد گوساله و ۲۰ درصد گوسفندی ) نمک و فلفل سیاه 🌶🧂نوک قاشق چای خوری کره🧈 ۲۰ گرم پیاز 🧅۱ عدد نون برگر🍔 ۲ عدد پنیر چدار🧀 ۴ ورقه مواد سس مایونز 🥣۲ قاشق کچاب 🍅۱ قاشق خردل ۱ قاشق خیارشور🥒 ۱ عدد چونه های گوشت رو ۸۰ گرمی بگیرین که کاملا داخلش بپزه و این که گوشت گوسفندی رو از راسته و چربی استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست خونگی😍😋 1.5 لیتر شیر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری ماست طرز تهیه: نشاسته و شیر‌رو با هم مخلوط کنید بعد بزارید روی حرارت به جووش که اومد‌‌ خاموش کنید بزارید از حرارت بیفته تا انگشتتونو کردید داخل شیر ‌نسوزه . ماست‌رو با یه ملاقه از شیر‌مخلوط کنید و به کل شیر اضافه کنید و بزارید یه جای نسبتا گرم‌تا خودشو بگیره به مدت ۵ ساعت کافیه بعد بزارید داخل یخچال به مدت ۱۲ ساعت بعد سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1عدد تخم مرغ 100میلی لیتر شیر یا دو پنجم لیوان فرانسوی 1ق چ سر پر کره 50گرم پنیر فتا 100گرم پنیرچدار یا پیتزا رنده شده جعفری خرد شده 10گرم یا یک ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک 2پیمانه آرد چندمنظوره روغن شیر ،تخم مرغ، نمک و کره را با هم در ظرفی بریزیر و با ترکیب کنید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید .آرد در فیلم به یکباره اضافه شده شما برای کنترل نرمی خمیر کم کم اضافه کنید تا خمیری به نرمی ویدئو به دست آورید. سپس پنیر فتا و پنیر جدار و جعفری خرد شده را اضافه و خمیر را ورز بدید .بعد از آماده شدن خمیر روی سطح کار و خمیر را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را مانند ضخامت ویدئو باز کنید و سپس با چاقو یا کاتر رولی خمیر را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و در روغن سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود جذاب و هیجان انگیز😍😋 و یه انتخاب عالی برای جشن تولد و مراسماتونه که میتونه میزتونو خیلی خوشگل کنه 😍 این فینگرفود سبزیجات رو با لوبیاهای سبز و با کیفیت نوبر سبز درست کردم مواد لازم: لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنه کرانچی هم عصرونه اس هم یه نیم چاشته خیلی باحاله خداییش چه رنگی داره😍😎 اونایی که عاشق ته دیگ ماکارونی ان قطعا عاشق این پنه کرانچی هم میشن 👌😉 لیست خرید: یه بسته پاستای پنه یک ق روغن کنجد یک ق چ نمک یک ق چ فلفل سیاه و پاپریکا برای سس پستو: ۵۰ گرم ریحان ۲۰ گرم گردو ۴ ق غ روغن زیتون دو ق غ پنیر پارمسان یک ق چ نمک و فلفل نصف لیمو ترش اگه خواستید تو فر هم میتونید درست کنید فقط اول تو سینی کاغذ روغنی بذارید و رو هم نچینید تا یه دست در بیاد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ…..۲عدد کوچک سیب زمینی….۲عدد متوسط پیاز…..۲عدد نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز تخم مرغ…..۲عدد شیر….نصف لیوان نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا پنیر پیتزا ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید. پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید. برای درست کردن سس؛ تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺 کاچی 🌺 مواد لازم ارد گندم یک لیوان سرپر کره 80 گرم روغن نباتی 20 گرم شکر یک ونیم لیوان سر پر آب 2 لیوان گلاب 1/4 لیوان زعفران سائیده به مقدارلازم پودرمغزگردو بادام پسته ازهرکدام 30 گرم مغز فندق 20 گرم پودر هل 1 ق م زنجببل 1 ق چ عسل 4 ق غ طرزتهیه ابتدا شکر واب رو میگداریم روی حرارت تا کاملا حل بشه وکمی بجوشه تا شهد غلیظ شود تقریبا قوامش مثل شربت مربا باشه روی حرارت ملایم ارام ارام هم بزنید تا حل شدن شکر زود انجام بشه وابش قبل ازحل شدن تبخیرنشه میزان اب درپخت کاچی یکی ازمهمترین بخش پخت است وقتی حل شد وکمی غلیظ شدهل و زعفرون وعسل رو اضافه کنید بزارین اروم بجوشه وغلظتش مثل شربت مربا که شد گلاب رو اضافه کنید ودوباره دوق غ اینبارزعفرون دم کرده اضافه کنید یک جوش که زد خاموش کنید باید قوام شربت کشدار باشه حالا شربت رو کنار گذاشته تا هم خنک شود وهم ادامه کار رو انجام بدهیم کره رو روی حرارت ملایم گذاشته تاکره ذوب شود ارد رو قبلا 3بارالک کنید وبدون کره کمی تفت بدهید دوباره یک بار الک کنید داخل کره اب شده ریخته تفت بدهید تا بوی خامیش گرفته بشه البته حرارت ملایم باید باشد تا نسوزه وهم خامیش گرفته بشه ورنگش طلایی بشه چون اگر تفت کم باشه هم حالت خمیری میگیره به خودش وهم کمی طعم خامی میده دراین مرحله هم پودر زنجبیل وکمی هل اضافه کنید هم بزنید وخوب مخلدط کنید تفت کوچکی بدین خاموش کنید کمی ازحرارت بیفته شربت رواضافه کنید مرتب هم بزنید6 تامخلوطی کانلا صاف ویکدستی دلشته باشیم دراین مرحله اگردبدیم کمی سفت است یه کمی اب اضافه کنید وروی اجاق گذاشته تا کمی بجوشد باید زیاد سفت نباشد ونه زیاد شل باشد چون کاچی بعداز سرشدن خودش سفت خواهدشد ابی هم که اضافه میکنید باید هم دمای کاچی باشد که گلوله نشودحالا کاچی رو دم کنید به مدت 15 دقیقه زیرش شعله پخش کن بزارین تاته نگیرد وهرازگاهی هم بزنید هم رویه نبدد وهم ته نکیرد بعدمغزیجات رو اضافه کنید خوب هم بزنید تامخلوط شود وبعددم کشیدن خاموشش کنید کاچی سنتی ارد گندم یک لیوان روغن جامد 20گرم کره 60 الی 70 گرم زرد چوبه 1 ق چ اگرزائو باشد زعفرون دم کرده نصف استکان شکر 1ونیم لیوان اب 2 لیوان طرزتهیه ابتدا ارد والک میکنیم وبعد تفت می دهبم سپس روغن رو اضافه مبکنیم وزرد چوبه روهم اضافه مبکنیم کاملا تفت میدهیم تاهم خامی زرد چوبه وارد گرفته بشه وقتی رنگش طلایی شد خاموش میکنیم میزاریم تا کاملا خنک بشه دراین مرحله شکر رو اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم بعد اب رواضافه کرده وخوب هم زده تاکاملا ارد بازبشه ودراین مررحله دوباره روی حرارت قرار میدهیم ومثل فرنی مرتب هم میزنیم تا بپزدوته نگیرد حالا زیرش یک شعله پخش کن بزارین وزعفرون دم کرده رواضافه کنید یک جوش که زد زیرش شعله پخش کن بزارین به مدت 5 الی 10 دقیقه دم بزارین بعدخاموش کنید اگر برای زائو باشد مقدار زرد چوبه یک ق م باشد وزعفرون روهم کلا حذفش کتید چون باعث خونریزی میشود ویکی دوقاشق هم عسل بزنید خوش طعمش میکنه میزان شکر بستگی به ذائقه تون میتوانید کم وزیاد کنید اگردراخرای پخت دیدین که کمی سفت هست مقداری اب کاملا جوش بریزید روش هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کره 100 گرم روغن جامد 80 گرم پودر قند 90 گرم زرده تخم مرغ دو عدد وانیل کمی آرد نخودچی 60 گرم آرد سفید شیرینی پزی 260 گرم حدودی شکلات آبکرده و بریلو . کره به دمای محیط رسیده و روغن جامد رو پودر قند رو با همزن تا جایی هم میزنیم که سبک بشه زرده و وانیل رو میریزیم و هم میزنیم آرد نخودچی رو یکباره میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه آرد سفید رو کم کم میریزیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد و دیگه به دست نچسبه از خمیر اندازه کوچکتر از گردو برمیداریم تو دست گرد میکنیم و با یه وسیله ای وسط شیرینی رو حفره ایجاد میکنیم و با فاصله تو سینی میچینیم در فر با درجه 180 به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم و با شکلات آبکرده تزیین میکنیم شکلات که سفت شد داخل حفره بریلو میریزیم 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛