eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای رولی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک شکلات و قهوه ( کیک چاکوچینو با کرم چاکوچینو)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸 در این شب دل انگیز آنچه را که بیصدا✨🌸 از قلب عزیزانم گذر کرده در تقدیرشان قرار ده✨🌸 تا لذتی دو چندان را برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸 شبتون بخیر و سراسر آرامش در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸 🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
ژله نوشابه با کف و یخ ژله آلوئه ورا دو بسته نوشابه مشکی و گازدار ۱ لیوان آب جوش ۲ لیوان طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ : برای یخ یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریم کاملا ببندد. یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم . آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم. لیوان ها را در یخچال میگذاریم تا نیم بند شود. سپس یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم. بعد ژله آلوئه ورا را که بسته مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😅 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم اندازه لیوان دسته دار فرانسه آب دولیوان سرخالی نشاسته گل یک لیوان سرپر گلاب نصف لیوان جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری شکر یک لیوان ونیم کره ۲۵ گرم زعفران دم کرده دو الی سه قاشق وانیل یک چهارم قاشق چایخوری نشاسته رو تو کاسه ای میریزیم ونصف لیوان آب روش میریزیم وهم میزنیم ونصف دیگه رو هم روش میریزیم وبا قاشق هم میزنیم تا نشاسته توش حل شه وروان شه یک لیوان آب رو میزاریم رو گاز تا بجوش بیاد جوهر لیمو و شکر و زعفران اضافه میکنیم جوش که اومد مخلوط نشاسته واب رو به مخلوط شکر واب اضافه میکنیم مرتب میزنیم تا گلوله گلوله نشه(شعله ملایم باشه)حدود هشت تا ده دقیقه باید مرتب بزنیم تا نشاسته پخته بشه وبوی خامیش از بین بره چند دقیقه از پخت که گذشت وانیل و گلاب اضافه کنید با قاشق چوبی مرتب بزنید تا گلاب به خوردش بره بعد از گلاب کره رو اضافه میکنیم وقتی کره به خوردش رفت ومواد از کف قابلمه جدا شد گاز رو خاموش میکنیم(جمعا ده دقیقه بپزه کافیه)حتما به دقیقه توجه کنید مقداری پودر نارگیل رو کاغذ روغنی یا سینی بریزید با استفاده از قیف لایه زیرین باسلوق رو بزنید مغز گردو ها رو روش بزارید وبا دست کمی فشار بدید تا تکون نخوره سپس گردو روبا مواد باسلوق بپوشونید وپودر نارگیل روش بپاشید تا کمی خودشو بگیره وسپس آروم با انگشتان بغلتونید تا لوله ای بشه چند ساعتی بزاریدتا سفت شه وقتی سفت شد نخ رو به آرامی بیرون بکشید وبا قیچی برش بزنید در کاسه ای پودر نارگیل بریزید به عمق دوسه سانت با انگشت حفر ه ای توش ایجاد کنید یک مغز گردو تهش بزارید ومواد رو رو مغز گردو بریزید وبا نوک انگشتان از پودر نارگیل روش بریزید از پودر نارگیل درش بیارید با دو دست بهش فرم بدید ولقمه ای در بیارید وبچینید رو ظرف وسلفون بکشید وبزارید یخچال تا دوازده ساعت بعدا نوش جان بفرمایید کره باعث خوش طعم شدن وتردی باسلوق میشه عزیزان من این دستور پودر ژلاتین نداره طعمش واقعا عالیه حتما امتحان کنید جوهر لیمو باعث شفاف شدن باسلوق میشه عزیزان نشاسته گل سوپر مارکتا ولوازم قنادیا دارن دونه اش درشته وسفید رنگه جایگزین نداره به جای جوهر لیمو آب لیمو نریزید بوی میده آگه ندارید نریزید ولی خیلی خوشمزه وبراق میکنه سعی کنید با شعله آروم خوب بپزید تا بوی خامی نشاسته از بین بره هرچه بیشتر بپزه حالت ژله ای وکشدار پیدا میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اب هویج دو لیوان شیر حدود یک لیوان ونیم شکر دو قاشق سرخالی گلاب دو قاشق هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه صبحش که میخواید شیر هویج درست کنید.شیر رو بزارید رو گاز شکر وگلاب بریزیدنمیخوایم شیر جوش بیاد همینکه داغ شد وشکر کاملا حل شد گاز رو خاموش کنید وبزارید فریزیر حدود دو ساعت تا سرد سرد بشه اما یخ نبنده آب هویج رو با دستگاه آب میوه گیری بگیرید ،سپس مخلوط شیر وشکر رو بهش اضافه کنید وبریزید داخل لیوان سرو تا خنکه نوووش جان کنید. این شیر هویج داخل پارچ در بسته سه روز داخل یخچال ماندگاری داره. خیلی خوشمزس طعم هویج بستنی میده 😋 این روش برای عزیزانی که دستگاه آب میوه گیری ندارن فقط مخلوط کن دارن👇👇 اگر دستگاه آب میوه گیری ندارید هویج رو پوست بگیرید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید چند دقیقه بزنید تا پوره بشه سپس مخلوط شیر اضافه کنید این نوع حالت اسموتی داره وغلیظ تره وبه دلیل پوره هویج کمی دیر هضم تره اگر برای کودکان و افراد سالمند درست میکنید وقتی که هویج رو پوره کردید قبل از ریختن شیر هویج پوره شده رو از صافی رد کنید تا هضمش راحتر باشه سپس شیر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیلی از عزیزان ماهی رو با پوست سرخ میکنن ولی ما پوست ماهی رو جدا وسرخ میکنیم فقط زمانی پوست ماهی رو جدا نمیکنیم بخواهیم کبابی ویا شکم پر درست کنیم. تو منطقه ما فقط چند نوع موجوده ما بیشتر قزل وهامور مصرف میکنیم این ونوع ماهی ماهی قزل الا شما هر نوع ماهی که دارید میتونید استفاده کنید. ماهی رو خوب شسته و تو صافی بزارید تاکاملا ابش بره ماهی رو قطعه قطعه کنید. پیاز رو با رنده ریز رنده کنید بریزید تو صافی با پشت قاشق ابشو بگیرید. ماهی رو ته ظرف پیرکس بچینید نمک+فلفل+دارچین+پودرسیر + واب پیاز روش بریزید وبا نوک انگشتان مواد رو به خوردش بدهید این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه سلفون میکشیم وچند ساعتی میزاریم یخچال سعی کنید با برس ویا نوک انگشتان همه جای ماهی به مواد آغشته بشه یک ربع اخر از یخجال بیرون اورده اب لیمو میریزیم دوباره میزاریم یخچال مقداری آرد شیرینی پزی (آرد سفید) حدود یک لیوان پودر سوخاری یک چهارم لیوان زردچوبه ونمک قاطی میکنیم ماهی رو از داخل مواد خارج کرده روی پارچه تمیز میزاریم تا اب اضافیش جمع بشه این کار باعث میشه ارد روی ماهی حالت خمیری نگیره دوطرفشو آغشته به آرد میکنیم وتو روغن دو طرفشو سرخ میکنیم . آرد مانع وا رفتن ماهی میشه اطرافش ترد ووسطش نرم میشه مخلوط ارد سفید و پودر سوخاری باعث تردی ماهی میشه عزیزان توجه کنید ماهی رو وقتی به ارد آغشته میکنید نباید خیس باشه وگرنه آرد حالت خمیری به خودش میگیره بعضی وقتها ماهی رو که مزه دار کردم بدون آغشته کردن به ارد سرخ میکنم وبسیار هم خوشمزس سعی کنید بعد از سرد ماهی دو عدد خرما بخورید تا سردی ماهی رو بگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای نون خامه ای عزیزان نون خامه ای خیلی حساسه لطفا سعی کنید با ترازوی دیجیتالی اندازه بگیرید مواد لازم 200گرم آرد دو لیوان سر خالی 400 گرم آب ، یک لیوان ونیم کمی بیشتر 80 گرم روغن مایع نصف لیوان کمی کمتر شربت بار (شربت غلیظ قنادی همون شربت بامیه وزولیبا یک قاشق غذاخوری) عسل یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر یک قاشق سرخالی چایخوری تخم مرغ پنج عدد درشت اگه ریز بودن ۶ عدد آرد رو الک کرده وبیکینگ رو اضافه ومخلوط میکنیم یک قابلمه بردارید آب وروغن میریزیم ومیزاریم رو با گاز با شعله متوسط تا شروع کنه به جوشیدن وقتی که اولین جوش رو زد آرد رو یک دفعه بریزد وشروع کنید به هم زدن این لحظه خییییلی حساسه باید تند تندبزنید وخمیر رو با پشت قاشق تکه تکه کنید . تا خمیر خوب پخته شه خمیر باید حدود ۳ الی ۴ دقیقه با حرارت متوسط بپزه آگه خمیر خوب پخته نشه نون خامه ای موقع پخت وسطش خمیر میشه وخوب پف نمیکنه تنبلی رو بزارید کنار وخمیر رو خوب بپزید زمانی که خمیر پخته شد پهن کنید رو میزتاخنک بشه عسل بریزید وبا دست خمیر رو ورز بدید تا خمیر صاف ویکدست شه سپس دوباره برگردونید به کاسه ودونه دونه تخم مرغا رو بریزید وخوب بزنید آگه با دست مخلوط کنید خیلی بهتره ولی نیرو وبازو💪💪میخواد تخم مرغا رو آگه یکدفعه بریزید خمیر میبره وبه درد نمیخوره هر تخم مرغ رو که میریزید یک دقیقه طول میکشه وتخم مرغ دیگری بریزید خمیر نون خامه ای نه سفته نه شل ماسوره نون خامه ای ساده باید باشه وقتی تو سینی میریزید باید فاصله بینشون باشه خمیر نباید با سختی از قیف بیاد بیرون آگه احساس کردید خمیر سفته نصف تخم مرغ بریزید ودوباره هم بزنید میتونید تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید. رو سینی خمیر رو طبق فیلم قیف بزنید با انگشت خیس نوک تیز خمیر رو بخوانونید فر رو با درجه ۲۰۰ الی ۲۲۰ درجه گرم کنید (حدود پانزده دقیقه) نون خامه ها رو بزارید داخل فر توجه کنید وقتی نون خامه ای قهوه ای شد پخته است تا رنگ نون خامه ای قهوه ای نشد به هیچ وجه درشو باز نکنید سی الی ۳۵ دقیقه نون خامه ای پخته میشه فقط شعله پایین روشن باشه هیچ وقت تو سینی فر درست نکنید تهش میسوزه کاغذ روغنی ضروری نیست آگه نداشتید کف سینی رو کمی چرب کنید کافی ست وقتی که پخته بزارید کاملا سرد شه وبا خامه پر کنید خامه آماده رو میتونید از قنادیا بگیرید یا از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم باز با یه غذای خووشمزه و دوست داشتنی😍😋 . یه فینگرفود عالی . که این غذا رو هم می تونید به عنوان وعده اصلی و هم پیش غذا میشه . البته داخل کرپ می تونید هر چیز دلخواهتون رو هم بزارید . . برای کرپ تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان) نمک و آویشن (یا هر سبری معطر دلخواه) برای مواد میانی گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه یک عدد پنیر پیتزا در صورت دلخواه برای کرپ تخم مرغ ها رو یک کم با همزن برقی یا دستی زدم . روغن و بعد شیر رو ریختم . نمک و کمی آویش ( با هر سبزی معطر دلخواه) ریختم آرد رو هم الک کردم و ریختم چون مایعات کمی زیاده ممکنه ارد گوله بشه خیلی کم با همزن زدم . یک ربع توی محیط استراحت قرار دادم . تابه رو خیلی کم چرب کردم و روی حرارت قرار دادم دو سه قاشق از مایه کرپ ریختم و تابه رو چرخوندم همه جا پخش بشه . وقتی دور داشت طلایی می شد برگردوندم تا اون طرف هم بپزه و بعد از تابه خارج کردم . برای مواد میانی پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم . گوشت رو هم اضافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و کاری و یک قاشق رب گوجه ریختم و تفت دادم و از حرارت برداشتم . لای هر کرپ مواد گوشتی و یک کم پنیر پیتزا ریختم و پیچیدم . نیاز نیست برای اینکه رول شد چیزی زده بشه خودش سرخ میشه می چسبه داخل تابه کمی روغن ریختم و کرپ ها رو قرار دادم و کمی سرخ کردم . کرپ گوشت آماده است . حدودا ۱۰ تا ۱۱ عدد کرپ گوشت میشه البته بستگی داره کرپ ها رو در چه سایزی درست کنید که برای من کوچک هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ مجلسی فوق العاده خوشمزه ولذیذ😋 برای رولت مرغ هم از قسمت سینه وهم از ران استفاده کنید تا رولت خشک نشه.مخلوط سینه وران رو از چرخ گوشت رد کنید چرخ گوشت ندارید با غذا ساز بزنید. نصف سینه ،ران یک عدد ران تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری نصف پیمانه پیاز رنده شده و آب گرفته شده نسبتا بزرگ یک عدد هویج پخته یک عدد نسبتا بزرگ به اندازه عرض رولت جعفری خرد شده دو قاشق زرشک دو قاشق نمک وفلفل وزردجوبه وپاپریکا به میزان لازم یک عدد پیاز برای داخل سس رب یک الی دو قاشق آب لیمو دو قاشق هویج رو پوست بگیرید بپزید ویا بخار پز کنید. مرغ چرخ شده،ادویه ها وتخم مرغ و ارد سوخاری رو باهم مخلوط کرده وبا دست خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه روی میز کار نایلون فریزیر پهن کرده با اسپری آب میباشیم این کار باعث میشه رولت به نایلون نچسبه. مرغ چرخ کرده گذاشته باز نایلون میزاریم روش وبا وردنه باز میکنیم طبق فیلم یکدست باشه . جعفری وزرشک روش میباشیم هویج پخته از لبه شروع میکنیم به رول کردن با چنگال لبه رو فیکس میکنیم تا موقع پخت باز نشه رولت رو داخل روغن سرخ کرده مقداری پودر زعفران روش میریزیم . تمام اطراف رولت که سرخ شد روغن رو خالی کرده با مقداری از همین روغن پیاز داغ درست میکنیم رب رو باهاش تفت میدهیم کمی سس تند فلفل میزنیم وقتی تفت خورد .اب میریزیم جوش که اومد میریزیم روی رولت کمی آب لیمو زده شده . درشو میزاریم تا بپزه و سس غلیظ بشه. گاه گاهی از آب سس با قاشق روی رولت بریزید تا سس به خورد رولت بره سس که غلیظ وجا افتاد .بکشید رو دیس وبرش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛