#کلوچه_پرتقالی
تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر (شکر آسیاب شده)۲۰۰ گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
آب پرتقال ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
ماست ۴۰ گرم (تقریبا ۲ ق غ)
آرد سفید ۴۰۰ گرم ( دو و دو سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
آب یک عدد پرتقال رو گرفتم و از صافی رد کردم . نیاز به ۶۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آب پرتقال داریم .
تخم مرغ و پودر شکر رو با همزن حدودا ۵ دقیقه خوب زدم تا رنگش به سفیدی بزنه و کشدار بشه . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم . ماست و آب پرتقال و روغن مایع رو هم ریختم و ترویب کردم . همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر رو ام ریختم . آرد رو الک کردم . آرد رو کم کم ریختم . آرد رو سعی کنید زیاد نریزید خمیر خودش کمی چسبندگی داره . اگر دیدید خیلی چسبنده است کمی بریزید ولی در ریختن آرد محتاطانه عمل کنید . ریختن ارد زیادی قاعدتا کلوچه شما رو سفت و سنگین می کنه و اون لطافتش از بین میره . پس صبوری کنید . خمیر ورز دادن نمی خواد . فقط نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار بدید که با استراحت چسبندگی هم رفع میشه .
بعد از خمیر گوله های به اندازه دلخواه من ۸۰ گرمی برداشتم و بعد توی دستم کمی پهن کردم . داخل سینی قرار دادم .
مابقی کاملا سلیقه ای هست مثل طرح دادن و رومال زدن . می تونید با چنگال طرح بزنید . من با چنگال کمی خط انداختم . کمی با فشار که بعد از پخت اثراتش بمونه . رومال هم ترکیب زرده تخم مرغ و ۱ ق غ ماست هست که رومال زدم و کمی کنجد پاشیدم . رومال باعث میشه رویه کلوچه خوشگل تر و خوش رنگ تر هم بشه .
فر هم مثل همیشه از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . اخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که کمی روش تغییر رنگ پیدا کنه .
برای من ۱۰ عدد کلوچه شد .
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه ردی گلز می تونید درست کنید .
در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
سعی کنید مواد رو جایگزین نکنید . چون ممکنه در کیفیت کار شما تاثیر بزاره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا همه مواد رو آماده کنید ودم دستتون باشه
عزیزان این مقدار رو که میگم به اندازه یکی از ورقه های کیکه که تو فیلمه .
تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست الی ۲۵ دقیقه
اندازه لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید شیرینی پزی سه چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد ونصفی
شکر یک سوم لیوان
شیر یک چهارم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
بیگینک پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی
اسانس وانیل چند قطره
کاکائو یک قاشق سرخالی
ابتدا گاز رو با شعله متوسط روشن کرده شعله پخش کن روش بزارید وماهی تابه رو شعله پخش کن حدود ده الی پانزده دقیقه تا گرم بشه عزیزانی که ماهی تابشون نوار نارنجی رنگ داره یادتون نره حتما در بیارن .تا ماهی تابه گرم بشه مایه کیک رو آماده میکنیم
یک عدد تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.سپس نصف میکنیم یک عدد دیگه تخم مرغ رو اضافه کرده کمی میزنیم وانیل وشکر میریزیم وبا همزن دستی به حالت دورانی میزنیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه.سپس شیر رو اضافه کرده یک دقیقه دیگه هم میزنیم روغن مایع بریزید در حد مخلوط کردن هم میزنیم. آرد وبیگینک پودر که مخلوط وبا هم الک کردیم در دو مرحله به مایه اضافه کرده چند ثانیه با همزن دستی میزنیم تا باد هم مخلوط بشن چند قاشق از مایه برمیداریم برای خطوط روی تی تاب پودر کاکائو روش الک کرده وبا هم مخلوط میکنیم
ماهی تابه که گرم شده میاریم دو عدد کاغذ روغنی کفش میندازیم ومایع کاکائو روش میریزیم مایه سفید رنگ رو با کمی آرد سفید مخلوط کرده وبا قیف روش خطوط میکشیم درشو میبنیدیم ومیزازیم رو شعله پخش کن حرارت گاز کم باشه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کیک پخته بشه
بعد از سرد شدن کاغذ روغنی جدا کرده کناره های کیک رو برش زده سپس کیک رو به سلیقه خود به ابعاد مورد نظر برش بزنید کرم رو یکی از لایه ها میمالیم ولایه بعدی روش میزاریم به آرومی فشار بدید تا بهم بچسپن
کرم میانی
شما میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید
خامه صبحانه نصف لیوان
شیر سه قاشق
نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری سرخالی
پودر قند الک شد یک قاشق سر پر
همه مواد حتی کاسه هم زن باید داخل یخچال باشه تا سرد سرد باشن سپس همه مواد رو با هم بزنید.حدود ده دقیقه تا مواد مثل خامه سفت بشه سپس بریزید تو قیف وبمالید مابین کیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترایفل_انار
یه دسر انگلیسی که خیلی خوشمزه است ، لایه هاش شامل کیک یا بیسکوییت و انواع کرم دلخواه و پودینگ ، کرم کاسترد و انواع میوه های مناسب دسر و مناسب فصل ، ژله و حتی خامه فرم گرفته و .... یعنی کلا دست خودتونه دیگه 😄🤭.
بیسکویت یا کیک (من بیسکویت پتی بور حدودا یک بسته ۱۰۰ گرمی استفاده کردم)
دانه های انار
آب انار نصف لیوان(یک عدد انار)
خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
مغزیجات به دلخواه
همون طور که ابتدا گفتم از هر نوع کرم دلخواه می تونید استفاده کنید من یک کرم پنیری با طعم انار درست کردم .
اول آب یک دونه انار رو گرفتم و حدودا نصف لیوان آب انار به دست اومد .
پنیر ماسکارپونه استفاده کردم ترجیحا با پنیر خامه ای جایگزین نشه بهتره چون این پنیر اصلا نمک نداره و مناسب این جور دسرهاست . با خامه قنادی ( یا خامه صبحانه هم میشه ) با هم خوب مخلوط کردم و اب انار رو ریختم و شکر اضافه کردم . من خامه قنادی استفاده کردم شکر کم ریختم بسته به اب انارتون و نوع خامه تون میزان شکر متغیره . وقتی کرم خوب مخلوط شد اگر یکدست نشد با همزن برقی بزنید .
من از بیسکویت اینجا استفاده کردم و با دست خرد و پودر کردم .
داخل جام ها لا به لا بیسکویت و دونه های انار و مغزیجات دلخواه و کرم رو ریختم . لایه ها رواین شکلی تا آخر پر کردم و آخر دونه انار و خلال پسته ریختم .
اگر فرصت دارید یک شب تا صبح بزارید یخچال در واقع هر چی بیشتر بمونه بهتر . و بعد اماده سرو .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_انار
بیسکوییت پتی بور (ساقه طلایی و .) ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم
پودر ژله انار یک بسته
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته)
خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم
شکر ۴ تا ۵ ق غ
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (یک و نیم ق غ)
آب انار نصف لیوان (آب یا شیر)
برای این مدل قالبم برای دور قالب که گودتر هست ژله انار ریختم . نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب جوش به روش بن ماری خوب حل کردم و داخل قالب قسمت گودش ریختم . از دانه های انار هم استفاده کردم و داخل ژله ریختم . داخل یخچال گذاشتم تا از نیم بند یک کم سفت تر بشه . بلافاصله برای لایه بعدی نصف باقی مونده پودر ژله انار رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم و گداشتم تا از دما بیفته و خنک بشه و بعد یک چهارم لیوان شیر که در دمای محیط بوده (جاش بستنی دو قاشق میشه ) بهش اضافه کردم و مخلوط کردم.داخل قالب ریختم و داخل یخچال قرار دادم .
لایه بعدی :داخل آب انار پودر ژلاتین ریختم و به روش بن ماری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گذاشتم که خنک بشه و از دما بیفته .
داخل ظرف دیگه پنیر رو کمی با همزن زدم . خامه و شکر رو ریختم و با همزن زدم . ژلاتین حل شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم .
روی لایه قبلی ریختم و صاف و یکدست کردم و داخل یخچال قرار دادم .
🔴توجه :جای پودر ژلاتین و آب انار ، پودر ژله انار و نصف تا یک لیوان آب میشه .اگه از خامه قنادی یا پودر ژله استفاده کردید شکر رو حذف یا کمتر بریزید.
لایه بعدی : بیسکویت رو داخل میکسر ریختم و پودر کردم . کره رو هم اب کردم .(کره گرم نباشه از دما بیفته) هر دو رو با هم مخلوط کردم . میشه دو سه قاشق شیر هم استفاده کرد که حالت خمیری پیدا کنه . روی لایه قبلی ریختم و منسجم کردم و قالب رو داخل یخچال قرار دادم .
بعد از تمام شدن حداقل ۵ ، ۶ ساعتی داخل یخچال بمونه. بعد دورش رو کمی با چاقو آزاد کردم و داخل اب ولرم قالب رو چند ثانیه ای قرار دادم و بعد روش یک دیس گذاشتم و برگردوندم .
با شکلات سفید هم طرح انار زدم
🛑نکته : بین ریختن لایه ها فاصله زمانی طولانی نیفته یک کم هر لایه کمی گرفت لایه بعدی ریخته بشه تا لایه ها به هم بچسبند .
این چیز کیک رو داخل قالب کمربندی و یا ساده هم میشه درست کرد و مراحل از آخر به اول می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برا مواد خامه ای🔻
۲.۵ لیوان شیر
۱ فنجان شکر
۲ ق غ نشاسته
۱ ق غ ارد
وانیل
همه رو هم میزنیم و میزاریم رو گاز تا خودشو بگیره
طبقه اولشم کیک حاضری من استفاده کردم شما میتونین اونم بپزین
بعد شکلاتهای ریز میریزیم روش
بعد مایه خامه ای رو میریزیم
حالا برای روش هم باید انار رو دونه کنین یه لیوان و روش یه لیوان آب بریزین و یه فنجان شکر بریزین و دو قاشق غذا خوری نشاسته میریزیم و خوب هم میزنیم وروی گاز میپزیم یه ق مربا خوری هم وانیل بزنین وقتی خودشو گرفت مواد میتونین توی لیواناتون بریزین
حالا یه نکته میتونین ژله انار هم درست کنین و توش دونه های انار بزارین هر طور بخواین 😋😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
۳ عدد تخم مرغ
۳ ق غ ماست سفت شیرین
۴ ق غ سر صاف آرد الک شده(آرد قبل از الک کردن منسجم و سنگینه و مقدارش بیشتر میشه،الک کنید بعد ۴ قاشق سر صاف استفاده کنید)
یک ق چ بکینگ پودر
کمی وانیل
زعفران دمکرده مقداری
گردوی خرد یا آسیاب شده سه ق غ
زنجبیل یک ق چ
دارچین یک ق چ
پودر گل سرخ یک ق م
مواد لازم برای شهد خاگینه🔻
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران دمکرده دو ق غ
گلاب سه ق غ
این خاگینه بسیار خوشمزه ست و برای سرخ کردنش اصلا روغن زیادی لازم نیست یک الی دو قاشق روغن مایع کافیه
با چاقوی تیز و به آرامی برش بزنید تا مواد داخل خاگینه جدا نشه
خاگینه میتونه گرم یا سرد سرو بشه
این خاگینه حتی بدون مغزیجات هم خیلی خوشمزه ست😋
نیاز نیست شهد زیاد بجوشه همین که شکر حل شد و به جوش اومد حرارت رو خاموش کنید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
3 عدد بادمجان
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
½ نمک قاشق چایخوری
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکا
2 قاشق غذاخوری نان سوخاری
2 عدد سیب زمینی
6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
4 عدد فلفل سبز
470 میلی لیتر آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
آماده سازی🔻
بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید
خوب ورز بدید . بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در بیاورید.
همراه با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر.
به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین و خوشمزه ترین مرغ مجلسی
ران مرغ یا سینه
فلفل دلمه چند تیکه
چوب دارچین یه تیکه
هویج چند عدد
زعفران دمکرده غلیظ
ادویه (پاپریکا،پودر گوجه،فلفل سیاه،نمک)پودر سیر دلخواه
پیاز دو عدد
روغن برای سرخ کردن
رب دو ق غ
ابتدا مرغ با زعفران غلیظ آغشته کرده بعد ادویه ها رو میزنیم .پیاز نگینی میکنیم با روغن کمی تفت میدیم تا سبک شه بعد زردچوبه به پیاز اضافه میکتیم و مرغ ها رو میجینیم و با شعله متوسط تفت میدیم و میزاریم مرغ ها خوب تفت بخوره .فلفل دلمه هویج میزاریم به یه تیکه چوب دارچین ،میزاریم خوب تفت بخوره رب میریزیم وسط تابه میزاریم با شعله کم خوب تفت بخوره آب جوش میریزیم .در اواسط پخت آبغوره میریزیم.
شعله کم باشه تا مغز پخت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم_رولی😍😋
کلم یک عدد
سرکه سفید یک سوم لیوان
گوشت چرخ شده ۵۰۰گرم
برنج نیم پزشده یک لیوان
جعفری خردشده ۴قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
پیازرنده شده یک عدد
موادسس دلمه
هویج رنده شده یک عدد
پیازیک عدد
فلفل دلمه یک عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
ابتداآب رومیزاریم جوش بیادبهش سرکه رواضافه میکنیم کلم روداخل آب میزاریم اجازه میدیم تاکلم نرم بشه موادداخلی دلمه رودرست میکنیم گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،نمک وادویه،جعفری خردشده،برنج نیم پزشده همه روباهم مخلوط میکنیمموادسس دلمه روهم سرخ میکنیم ابتدا پیازخردشده روتفت میدیم بهش هویج رنده شده رواضافه کرده هویجهاکه تفت خوردن بهش فلفل دلمه ونمک وادویه ورب روهم اضافه میکنیم نصف لیوان آب میریزیم اجازه میدیم تاسس رنگ بازکنه برگ کلم روروی سطح کارپهن میکنیم ازوسط برش میزنیم وقسمت وسط کلم که یکمی سفتره جدامیکنیم مواددلمه روبه حالت لوله ایی درمیاریم وسط برگ میزاریم ومطابق کلیپ رول میکنیم دلمه های رل شده روداخل سس میچینیم وبقیه آب روبهش اضافه میکنیم میزاریم تاپخته بشه
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا با نان لواش 😍😋
یک عدد پیاز متوسط را خرد و داخل تابه تفت بدید تا سرخ بشه
۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه و از هم باز کنید تا سبک بشه
نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید
دو الی سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه
تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه
۴ الی ۵ عدد قارچ اسلاید شده
نصف فلفل دلمه ای اضافه کنید
(برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم میتوانید استفاده کنید)
کف قالب رو چرب کنید
کمی سس کچاپ
یک لایه نون لواش گرد شده کف قالب بذارید و مواد رو روی نون پهن کنید
کمی پنیر پیتزا
و این کارو ۴ مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجه ۱۶۰ الی ۱۸۰ قرار بدید بعد از ۲۵ دقیقه یه لازانیای لذیذ و خوشمزه داریم که هرکی امتحان کنه عاشقش میشه
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛