#کیک_سابله_
این مدل کیک ها الان خیلی پرطرفداره و شما خیلی راحت می تونین خودتون خونه درست کنین .
چه با کیک ، چه با بیسکوییت می تونبن درست کنبن
شما برای تهیه کیک می تونین از هر نوع کیکی مثل اسفنجی و شیفون ، ردولوت هم استفاده کنین
بعد که کیک پخت و گداشتید خنک بشه و به اصطلاح بیات بشه و یه روز بمونه . دو قسمت برش دادم .
برای طرح هر طرحی که مد نطرتونه اگه حرف اول شخصی رو بخواید و یا سال تولد و هر چی که مد نظرتون من از گوگل طرح رو پیدا کردم و توی ورق A3 کشیدم و روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم.
روی کیک قرار دادم و برش دادم . برای اینکه فیکس بشه از خلال دندون استفاده کردم .
بعد برای اینکه کیک کمی نرم بشه و خشک نباشه از شربت یا آب میوه یا قهوه یا آب کمپوت و ... می تونین استفاده کنین .
من از قهوه استفاده کردم .
خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا حتی ماسوره ساده و یا هر ماسوره ای هم می تونین استفاده کنین ریختم و طرح زدم و روش کمی گردو خرد شده و به دلخواه آناناس ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم و همون کار رو تکرار کردم و بعد به دلخواه روش رو تزیین کردم .
خامه همین روش خامه قنادی هست که بعد از اینکه یخش کمی باز شده و یخمکی بود اول با دور کند همزن و بعد با روز تند همزن زدم .(رنگ خوراکی ه بخواید همین موقع بریزین)
مقدار خامه مصرفی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم هست ، مارک خامه ام به تک هست .
وزن کیک رو هم نگرفتم یادم رفت .
و اینکه این کیک به همین شکل R برای حدودا ۱۵ نفر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سابله
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_چرخشى_پاناكوتا_انار .
مواد لازم:
شير ٢ ليوان
شكر ١/٢ ليوان
خامه ٢٠٠ گرم
پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخورى
وانيل كمى
.
پودر ژله انار ١ بسته
انار به ميزان لازم
طرز تهيه:
شير و شكر رو مخلوط ميكنيم و ميذاريم روى حرارت تا شكر حل بشه،
ژلاتين رو با ١/٤ ليوان آب بنمارى ميكنيم و ميذاريم كمى از دما بيفته،
وقتى شير از دما افتاد بهش وانيل و ژلاتين رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم،
شير كه خنك شد بهش خامه رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم، براى اينكه موادمون يكدست بشه، از صافى رد ميكنيم،
قالبمون رو چرب ميكنيم و پاناكوتا رو تا نصف قالب ميريزيم و ميذاريم يخچال تا ببنده اما نميذاريم زياد سفت شه،
تو اين فاصله پودر ژله رو با ١/٥ ليوان آب جوش حل ميكنيم و ميذاريم خنك شه، بعد بهش انار اضافه ميكنيم،
وقتى پاناكوتا بست بعضى از قسمت هاش رو خالى ميكنيم و قسمت هاى خالى شده قالب رو چرب ميكنيم بعد ژله انار خنك شده رو داخل قسمت هاى خالى ميريزيم و ميذاريم يخچال تا ببنده، اما نميذاريم خيلى سفت بشه،همين كه خودشو بگيره كافيه، (اگه خيلى سفت شه در آخر كه از قالب در مياريم لايه ها از هم جدا ميشن)
تو اين فاصله اون قسمت هايى از پاناكوتا رو كه از قالب درآورده بوديم ميذاريم روى بخار آب تا آب بشه بعد ميذاريم تا خنك شه،
وقتى ژله بست پاناكوتاى خنك شده روش ميريزيم و ٤-٥ ساعت ميذاريم تو يخچال و بعد دسر رو از قالب جدا ميكنيم، .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شکلاتی ساده و اسان🍰
مواد لازم برای کیک:
4 تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان روغن مایع
1 فنجان آب گرم
3 فنجان آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
وانیل 1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
مواد لازم برای کرم:
200 گرم شکلات تلخ
شیر یک فنجان
خامه قنادی ۱۰۰ میلی لیتر
پودر فندق ۱ قاشق غذا خوری
برای تزیین از مارمالاد توت فرنگی و پسته ایتفاده شده است.
آماده سازی: ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم بزنید تا پف کند و سفید شود.
ارد و پودر وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
روغن و اب را به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید و خوب هم بزینید و کم کم ترکیب ارد را به ان اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و مایع را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد از اینکه از فر خارج کردید و خنک شد به ۲۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و مطابق ویدیو داخلش شکلات بریزید .
برای روش هم میتوان از مارمالاد توت فرنگی و پسته استفاده کرد.
نوش جان☺😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لاپلو یه غذای ساده ست، که اگه با این موادی که گفتم درستش کنین، خیلی طعم متفاوت و معرکه ای پیدا میکنه👌
مقدار مواد لازم برای دو نفر:
برنج دو پیمانه
گوشت چرخکره ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
زعفران و گردو به مقدار دلخواه
گوجه دو عدد
نمک ، فلفل سیاه و سماق یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
روغن کرمانشاهی : اختیاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک گوشت😋
مواد لازم برای ۱۶ اسنک🔻
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۵ عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست ۱ بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا ۷ دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله یلدایی😍😋
مواد لازم:
برای قسمت مغز هندوانه:
۴بسته ژله قرمز🍉 رو با ۴لیوان آب جوش💧🔥 حل و بنماری کنید،
بعد از خنک شدن ۲لیوان شیر🥛 هم دمای محیط یا ۲لیوان بستنی شل شده 🍦رو بهش اضافه کنید…
و بعد حتما از صافی رد کنید تا ژله یکدستی داشته باشید
برای قسمت سبز پوست هندوانه:
۱بسته ژله سبز 🥝رو با ۱ لیوان سرخالی آب جوش حل💧🔥 و بنماری کنید ،
بعد از خنک شدن نصف لیوان شیر🥛 یا بستنی 🍦رو بهش اضافه کنید ،
و از صافی رد کنید…
حالا ظرف پلاستیکی گرد رو کمی چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید،
بعد ژله قرمز رو بریزید بذارید یخچال تا ببنده
ژله سبز رو توی سینی ۲۰*۳۰ که کف اونو کیسه فریزر انداختید و چرب کردید بریزید و بذارید یخچال تا ببنده…
حالا ژله قرمز رو برگردونید…
ژله سبز رو به اندازه ارتفاع ژله قرمز بصورت دالبری برش بزنید و
دور ژله قرمز فیکس کنید…
برای خط های هندوانه با قلمو و رنگ سبز خطوط رو بکشید 💚
و برای تخم هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کنید 🍫
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
کتلت مرغ یکی از انواع کتلت های خوشمزه گوشتی است که طعمی عالی بی نظیر داره👌
سینه مرغ از نصف کمی بیشتر
سیب زمینی خام دوعدد
پیاز دوعدد
سیر سه حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد گندم (سفید) آرد سوخاری از هر کدوم یک قاشق
سبزی خشک شامل شوید،جعفری،نعنا یک قاشق سبزی تازه داشتید چه بهتر ریز خرد کنید سه قاشق بریزید
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به میزان لازم
سینه مرغ رو چرغ کنید
سیب زمینی وپیاز رو نیز رنده کنید(رنده ریز)واب شونو بگیرید
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وحدود ده دقیقه با دست ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال سپس تو روغن دو طرفشو سرخ کنید حرارت متوسط باشه تا مغز پخت باشه عزیزان روغنی که کتلت رو توش سرخ میکنید سعی کنید کتلتها توش شناور باشه تا مغز پخت بشن تو روغن کم که سرخ کنید فقط رویه کتلتها برشته میشه وسطش خام میمونه
بعضی از عزیزان با سینه مرغ پخته درست میکنن راستش امتحان نکردم خواهرم یک دفعه درست کرد ازش پرسیدم گفت با سینه خام خوشمزه و آبدار تره
به جای چرخ گوشت از میکسر هم میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاناپه_کوکو_سبزی
مواد لازم :👇
سبزی کوکو ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۳ الی ۴ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
نان تست
گوجه گیلاسی برای تزیین
دستور تهیه :👇
قالب سلیکونی طرح دلخواه(اگه میخواین طرحتون زیبا بشه حتما از قالب هایی استفاده کنین که شیار داشته باشه)
نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری
طرز تهیه : سبزی و روغن و آرد و ادویه ها و تخم مرغ هارو داخل یه کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم تا حسابی ترکیب بشه بعد،قالب سلیکونیمون رو روی سینی فر میزاریم،داخلش رو با روغن مایع حسابی چرب میکنیم و از مواد کوکو داخل قالب ها میریزیم،فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم میکنیم و کوکو هارو به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با همون درجه ۱۸۰ میزاریم.
نکته مهمی که باید بگم و همیشه هم خدمتتون گفتم مهربونا،درجه دماهای فرها شاید با هم فرق کنن، شما حین پخت چک کنین،سعی کنین قلق فر دستتون بیاد که چطوره مثلا من درجه دمای پخت این کوکو رو حدسی زدم(از روی شناختی که نسبت به دمای فرم داشتم).
نکات رعایت بشه و قالب اگه خوب چرب بشه،قاعدتا کوکو اصلا به قالب نمیچسبه،دقیقا مث فیلم.
نکته بعدی اینکه در ترکیب بالا مغز گردو خورد شده و زرشک هم میتونین بزنین.
و این مقدار مواد داخل این قالب به تعداد ۳۰ عدد بهم فینگرفود داد.
اضافه ی کاتر خورده ی هویج رو در سالاد استفاده کنین،و اضافه ی لبه های نون رو همراه کوکو میل کنین
نان تست بهتره از نان سحر استفاده بشه چون نونش خیلی خمیری و نرم نیست و راحت قالب میخوره.
اگه دوس داشتین میتونین پیاز رنده شده هم به مواد کوکو بزنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان اهری
مواد لازم :
آرد. ۳۰۰ گرم
روغن مایع. ۷۰ گرم
ماست ۷۰ گرم
نثار(پودر قند). ۱۲۰گرم
تخم مرغ. ۱ عدد
زنجبیل۲ق س
وانیل۱/۸ق س
آمونیاک۱ق م یا ۴ گرم ویا (پکینگ پودر۱ ق م یا ۴ و سرکه سیب۱ق غ)
مواد رویه:
زرده۱عدد روغن مایع۱ق س دوشاب(شیره انگور)۱/۸ق س
طرز تهیه :
پودر قند وتخم مرغ وانیل را ده دقیقه با همزن میزنیم تاسفید وکشدارشود.آمونیاک یا بکینگ پودر وماست را با هم مخلوط کرده ، به مواد اضافه میکنیم.بعد روغن را اضافه کرده،( اگر از بکینگ پودر استفاده کردید در این مرحله سرکه رو اضافه کنید )سپس زنجبیل وآرد را کم کم اضافه میکنیم زیاد هم نمیزنیم تا خمیر کشدار ونرم نشه . .روی میز کار آرد میریزیم(۱سانت) خمیر را روی آرد میگذاریم با کف دست آرام چند ضربه روی خمیر میزنیم تا حباب های داخل خمیر خارج بشه،با وردنه خمیر را به قطر ۱سانت باز میکنیم با قالب گرد۱۰سانتی قالب زده (من از کاتر شماره۹ ستفاده کردم)درسینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم .رویه را میکشیم وبا چنگال به شکل +میکشیم.در فر گرم شده طبقه وسط ۲۰۰ الی ۲۲۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.( اهری های من در ۱۵ دقیقه پخت .
اگر زیاد به خمیر دست بزنید نان خشک میشود.
آمونیاک پودری است که بوی زننده دارد،واز لوازم قنادی ها میتوانید تهیه کنید.
حدالامکان مواد را وزن کنید
آرد ونثاررا قبلا الک کنید بعدا پیمانه کنید.
اگر هنگام قالب زدن روی خمیر ترک داشت مشکل ندارد هنگام پختن ازبین میرود.
بجای دوشاب میشود از شیره غلیظ استفاده کرد،ولی با دوشاب خوشرنگ تر میشود.
که ازاین مقدار ۸ عدد نان اهری برای من داد
اگر از امونیاک استفاده میکنید حتما ۴ گرم
امونیاک باشه و۲ گرم ازپکینگ پودر استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ببین این دسر رو دست نداره🤌🏼
عاشقش میشی اگر از طعم بستنی زعفرونی خوشت بیاد این پاناکوتارو میپسندی😋
مواد لازم👇🏻
شیر سه لیوان
شکر یک لیوان
زعفرون دم شده به مقدار لازم
گلاب ۴ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری+۵ قاشق ابسرد
خامه
اصلا لازم نیس قالب و چرب کنین چون خامه داره به راحتی جدا میشه
🌱
خامه حتما هم دمای محیط باشه که داخل دسر نبره
سه چهار ساعت داخل یخچال بمونه خوب خودشو میگیره🤌🏼
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ببین این دسر رو دست نداره🤌🏼
عاشقش میشی اگر از طعم بستنی زعفرونی خوشت بیاد این پاناکوتارو میپسندی😋
مواد لازم👇🏻
شیر سه لیوان
شکر یک لیوان
زعفرون دم شده به مقدار لازم
گلاب ۴ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری+۵ قاشق ابسرد
خامه
اصلا لازم نیس قالب و چرب کنین چون خامه داره به راحتی جدا میشه
🌱
خامه حتما هم دمای محیط باشه که داخل دسر نبره
سه چهار ساعت داخل یخچال بمونه خوب خودشو میگیره🤌🏼
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک #دسر_ترکی خوشمزهه😋
۱ لیتر شیر
یکو نیم لیوان شکر
۱ لیوان آرد
۱ ق غ کره
یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاعویی
ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی معرکه با سیب و گردو 🍎😋
مواد لازم:👇
6 عدد سیب متوسط
1 لیوان شکر
1 قاشق چایخوری دارچین
1 فنجان گردو ریز خردشده
برای خمیر:👇
250 گرم کره
1 تخم مرغ
150 گرم ماست
100 گرم پودر قند
1 ق چ وانیل
1 ق غ بکینگ پودر
4-4.5 لیوان آرد
طرز تهیه:👇
برای خمیر ،تمام مواد به جز آرد را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید، سپس آرد را به آرامی اضافه کرده ، ورز دهید تا خیلی سفت نشود و به دست نچسبد.
از طرف دیگر ، سیب های رنده شده را در قابلمه بریزید ، شکر را اضافه کرده و بپزید تا آب آن تمام شود ، سپس دارچین و گردو را به آن اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند.
مواد میانی را بین خمیر (مطابق فیلم)قرار دهید و به آن شکل دلخواه بدهید.
در آخر آن را در فر 160 درجه بذارید تا روی آن صورتی شود.
بعد از خنک شدن می توانید با پودر قند سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛