eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست ۳تا۴قاشق غذاخوری روغن ۲قاشق غذاخوری زعفران یک قاشق غذاخوری برنج ۴پیمانه مرغ ۵تکه پیازدوعدد نمک وپودرسیربه میزان لازم ابتدا مرغهاروباپیازوادویه وزعفران مخلوط میکنیم یکساعت بهش استراحت میدیم تامزه داربشه بعدداخل تابه یک مقدارروغن میریزیم ومرغها روفقط یک طرفش روسرخ میکنیم درب تابه روهم بزارین برنج روهم آبکش میکنیم موادته چین،ماست،زعفران،روغن ومقداری ازبرنج روباهم مخلوط میکنیم کف قابلمه یکمقدارروغن ریخته مرغها رواززطرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج زعفرانی رومیریزیم روی مرغهاوکاملافشرده میکنیم وبعدبرنج سفیدرومیریزیم مجددفشرده کرده دم کنی میزاریم اجازه میدیم حدودا۴۰دقیقه تادم بکشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
خلط پشت حلق یا بلغم این عارضه و خلط پشت حلق همون دلیل سفیدی زبان، کمکاری تیرویید نفخ معده، سردی روده و یبوست شدید، درد مفاصل بزرگی شکم و سردی رحم هست.یعنی با رفع این خلط کل مشکلات بدن ازبین میره، فرم زیر رو پر کنید بهتون کمک میکنن چجوری رفعش کنید 👇👇👇👇👇 https://formafzar.com/form/har3e https://formafzar.com/form/har3e https://formafzar.com/form/har3e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ فوری ترین لازانیای سوخاری 😍 باورت نمیشه چقدر خوشمزه و ترد میشه و سریع آماده میشه . برای درست کردنش نیاز داریم به👇🏻 کالباس خونگی سالم (من از مارتادلا استقاده کردم) ورق لازانیا پنیر گودا پودر سوخاری تخم مرغ طرز تهیه اش: ورقه های لازانیا رو بزارین تو آب جوش تا نرم بشه. حالا یک ورق پنیر و کالباس بزارین روش و رولش کنین. تو تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بزنین و در آخر تو روغن سرخش کنین نوش جونتون ‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ گراتن سبزیجات وگوشت🫑🥒🧅🌶️ حتما یکبار درستش کنین که خیلی خوشمزه میشه . طرز تهیه: تمام سبزیجات رو خرد کنین 👈🏻 پیاز ، فلفل دلمه ، کدو سبز و قارچ . تو تابه روی حرارت پیاز هارو سرخ کنین وقتی طلایی شد گوشت چرخکرده رو بهش بزنین به همراه رب گوجه و ادویه تفت میدین تا گوشت ها سرخ بشن، حالا تمام سبزیجات رو به تابه اضافه میکنین و میزارین خوووب بپزن. سیب زمینی هارو ابپز کنین به همراه مقدار کمی شیر و ادویه با چنگال پوره اش کنین. داخل ظرف یا قالب نشکن اول از مایه گوشت و سبزیجات بریزین و بعد روش رو با پوره سیب زمینی بپوشونین. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فر ظرف رو قرار بدین تا سیب زمینی ها ترد و برشته بشن غذای لذیذ شما آماده اس نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـــدایا ❄️در این شب سرد زمستانی ✨آرامش را نصیب همه دلها بگردان ❄️خـدایا ✨شبی بی دغدغه ❄️آروم و بی نظیرقسمت ✨عزیزان و دوستانم بگردان ✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏 ❄️زمستانی را ✨براتون آرزو دارم که : ❄️بارانش ✨برای شستن دلتنگی هاتون ❄️برفش ✨برای زدودن غم هاتون باشد ❄️به امید طلوعی دیگر ✨شبتون بخیر ❄️در پنـاه خدای مهربون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این آموزش یک ساندویچ خیلی جذاب برای مدرسه بچه ها میتونین یاد بگیرین😍 که خیلی هم راحت آماده میشه👇🏻 طرز تهیه ساندویچ مرغ: سینه مرغ رو به همراه پیازداغ و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین بپزین( نکته: چون ما تو این ساندویچ از آب مرغ استفاده نمیکنیم باید بزارین آبش کامل خشک بشه و خوش نمک هم باشه تا مرغتون مزه دار بشه) برای درست کردن ساندویچ، سبزیجاتِ جعفری + خیارشور + پیازچه و مرغ رو خرد میکنیم. برای سسش از ترکیب سس مایونز + ماست چکیده + آب لیمو + فلفل سیاه و زنجفیل استفاده کنین و همه مواد رو با هم مخلوط کنین 👌🏻میتونین برای ساندویچ کردن از انواع نون ها استفاده کنین نوش جونتون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ آموزش امروز یک هویج پلوی خوشمزه و متفاوت هست🤤😍 که یک غذای راحت و شیک برای مهمونی هم هست طرز تهیه اش:🥕🍚 هویج رو رنده کنین یا نواری برش بزنین داخل کره سرخش کنین و بهش زعفرون و ابلیمو و شکر اضافه کنین و بزارین ۲ دقیقه تفت بخوره. سینه مرغ بدون استخوان رو که میشه فیله مرغ ،نواری برش بزنین . پیاز داغ درست کنین بهش فیله های مرغ رو اضافه کنین به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفرون دمکرده و زرشک، تفت بدین تا مزه ها به خرد همدیگه برن و مرغتون سرخ بشه ،خوراک مرغ شما آماده اس. برای تهدیگ خوشگل پلو، از هویج نواری استفاده میکنیم که باید تو مخلوط کره و زعفرون بپزینش یا یکم نرم بشه و بعد رولش کنین و ته قابلمه نچسب بچینین و روی لایه به لایه برنج ابکش شده و خوراک مرغ رو بریزین و درب قابلمه رو ببندین و اجازه بدین ۴۵ دقیقه دم بکشه. به همین راحتی هویج پلوی مجلسی و لذیذ شما آماده ست😍نوش جونتون🥰♥️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما امتحانش کنید عالیییه 👌 اول به تیکه های مرغ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.قارچو تمیز کردم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید بعد سرخ کردم بعد یه پیاز درشتو خرد کردم و تو همون ماهیتابه تفت دادم و بعد فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و آویشن زدم بعد هم دو فاشق رب بعد هم تفت دادم و دو لیوان آب ریختم و بعد هم مرغهارو اضافه کردم بعد هم قارچ و یکم جعفری خورد شده اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه و آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیب تخم مرغ و خیارشور رنده شده و سس مایونز شمام اینجوری درست کنید حتما خوشتون میاد. سه تا سیب زمینی متوسط رو به کوچیک دو تا تخم مرغ شش هفت تا خیارشور یه قاشق سس یا حتی کمتر نمک و فلفل و نعنا و شوید با این مقدار ۷ تا نون بولکی ساندویچ میشه درست کرد. هم راحته هم خیلی سریع و خوشمزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین فیروز کوهی😍😋 مواد لازم گوشت سردست گوسفند یا ماهیچه🍖( گردن هم بد نیست ولی استخوان داره ممکنه اذیت بشید) ۵۰۰ گرم با استخوان برنج 🍙۳ پیمانه شوید🌿 ۳۰۰ گرم سیب زمینی🥔 ۱ عدد زعفران دم کرده💛 گرد غوره 🍇۲ ق غ دارچین 🪵به دلخواه نمک🧂 روغن حیوانی🧈 آلو ۵ عدد یا بیشتر( حذف نکنید چون چاشنی خوشمزه ای میشه کنار گوشت) نکات: گوشتتون ترجیحا تازه باشه برنج رو خام بردارید چون هم شوید اب داره و هم گوشت کمی آب میندازه و برنجتون شفته میشه از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید فقط موقع ریختن برنج تو قابلمه اضافه کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه بیسکوییت های لیدی فینگر و با توجه به سایز ظرفتون برش بزنید و تو شیر گرم بزنید و داخل ظرفی که نایلون یا سلفون گذاشتین بچینید ۱ لیتر شیر یک سوم لیوان شکر ۵ ق غ پودر نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر پودر کاستارد مخلوط کنید و بزارید رو حرارت تا غلیظ بشه. نصف مواد رو با شکلات تلخ و نصف دیگه رو با شکلات شیری مخلوط کنید (از هر شکلات ۸۰ گرم) اول مواد شیری بعد شکلاتی رو بریزید روش رو هم از تیکه های باقی مانده لیدی فینگر بزارید روشو بپوشونید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزاریدتو ظرف سرو برگردونیدبا شکلات ذوب شده و ترافل هم تزیین کنید به جای لیدی فینگر میتونید از دولایه بیسکوییت معمولی هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سجوق گردویی ترکیه مقداری گردو رو با آب داغ حداقل ۲ ساعت خیس کنید (بهتره یک شب تا صبح گردو هارو خیس کنید) با استفاده از نخ و سوزن گردو ها رو نخ کنید (نخ و سوزن رو با پنبه و الکل بهداشتی ، ضد عفونی کنید) به انتهای نخ خلال دندان گره بزنید (تا موقع کار گردوها پایین نیاید و طرف دیگه باز باشه) نصف لیوان نشاسته گل ۱ لیوان آب رو باهم ترکیب کنید (اگر نیاز بود یکبار از صافی رد کنید) ۱ ق غ پودر ژلاتین(پودر ژلاتین قابل حذف است ولی به جاش ۲ ق غ سر پر نشاسته گل بریزید) ۱ لیوان شیره انگور اضافه و روی حرارت بذارید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی به غلظت رسید، ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ روغن مایع ۲-۳ ق غ زعفرون دم شده اضافه و ۲ دقیقه دیگه رو حرارت هم بزنید نخ های گردو رو داخلش بزنید و با کمک قاشق یا لیسک تمام گردو هارو آغشته به مواد کنید این کار رو ۲ مرتبه تکرار کنید(اول تمامی نخ هارو به مواد آغشته کنید و بعد از ۱۰ دقیقه دوباره این کار رو تکرار کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ:۴ عدد ماست :۴ قاشق غذاخوری وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری آرد:۶ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری زعفرون:مقداری گردو:به مقدار لازم دارچین:نصف قاشق چایخوری پودر گل:نصف قاشق چایخوری مواد لازم برای شربت: شکر:۱ لیوان آب:۲ لیوان هل گلاب:نصف لیوان زعفرون:مقداری اول شکر،آب و هلو بذارین روی حرارت تا شکر کاملا حل بشه گلاب و زعفرونو اضافه کنید و اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه بذارین کنار تا خنک شه ⠀ ۴ عدد تخم مرغو با وانیل با همزن دستی بزنید تا از لختگی در بیاد و رنگش روشن بشه ماستو با بیکینگ پودر مخلوط کنید به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید و آرد الک شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید در آخرم زعفرونو اضافه کنید ⠀ کف تابه رو با مقدار کمی روغن چرب کنید نصف مواد خاگینه رو بریزین درشو بذارین ۵ دقیقه بمونه تا حباب هایی روش به وجود بیاد بعد مواد میانی رو بریزین و بعد بقیه موادو بریزین وروشو صاف کنید درشو دوباره بذارین ۵ دقیقه بعد مواد که خودشو گرفت برگردونید درشو بذارین تا طرف دیگشم بپزه و شیره خنک شده رو رو خاگینه داغ بریزین تا شیره خوب به خورد خاگینه بره 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ چهار عدد شکر ۱۲۰ گرم(از نصف لیوان یک بند انگشت بیشتر) وانیل یک قاشق چایخوری آرد ۱۰۰ گرم(از یک لیوان یک بند انگشت کمتر) کاکائو ۳۰ گرم(سه قاشق غذا خوری) بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری 🔺اندازه های رولت چون باید دقیق باشه به گرم نوشتم ولی به پیمانه هم اندازه کردم،اگر خواستید اضافه میکنم ولی اگه رولت تون خوب نشد دیگه تقصیر از من نیست. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل و با هم میزنیم تا سفید و پوک شود،بعد مواد خشک رو تلک کرده اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم،داخل سینی ۳۰ در ۴۰ کاغذ گذاشته مواد رولت رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۹ تا ۱۱ دقیقه میپزیم. بعد از اینکه از فر خارج کردیم و رولت از داغی افتاد روی دستمال پودر قند الک میکنیم و رولت رو با دستمال رول میکنیم و میزاریم بمونه خنک بشه،بعد از خنک شدن باز میکنیم و خامه کشی کرده و دوباره رول میکنیم و داخل یخچال دوساعت استراحت میدیم و برش میزنیم ،من روش کمی خامه زدم و شکلات بن ماری ریختم بعد برش زدم. خامه ای که استفاده کردم‌و استوری میکنم ببینین. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کافیشاپی😍😋 مواد لازم: کره 🧈۱۱۵ گرم شکر قهوه ای ۵۰ گرم شکر سفید🍚 ۵۰ گرم تخم مرغ 🥚۱ عدد وانیل🌸 ۱/۴ قاشق چایخوری آرد🥡 ۱۴۰ گرم بیکینگ پودر ۱ + ۱/۲ 🥄قاشق چایخوری نشاسته ذرت🌽 1 قاشق سوپخوری (اختیاری میتونید بجاش به آرد اضافه کنید) پودر کاکائو ۴۰ گرم نمک🧂 ۱/۸ قاشق چایخوری شیر🥛 ۱ قاشق سوپخوری شکلات شیری خرد شده🍫 ۱۰۰ گرم شکلات تلخ 🍫۱۰۰ گرم شکلات سفید🍫 ۵۰ گرم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴طرز تهیه آسان مربا توت فرنگی برای داشتن یک مربا توت فرنگی خوشمزه حتما باید به نکات زیر توجه کنید: 🍓کل مدت پخت مربا توت فرنگی بعد از به جوش آمدن ۲۰ دقیقه هست. 🍓توت فرنگی هایی که برای تهیه مربا انتخاب می کنید از بهترین نوع و کاملا سالم باشند.(توت فرنگی های کوچیک و بومی باشه بهتره) 🍓میزان شکر در این مربا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورتی که از توت فرنگی شیرین استفاده می کنید می توانید از ۷۰۰ گرم شکر استفاده کنید. 🍓شربت مربا توت فرنگی باید کاملا قوام بیاید. برای بررسی قوام شربت مقداری از آن را داخل قاشق بریزید سرد که شد باید شربت به سختی و به حالت کش از قاشق ریخته شود. 🍓موقع پخت مربا توت فرنگی باید درب ظرف باز باشد تا رنگ مربا تغییر نکند. 🍓در صورتیکه مربا بعد از مدتی کپک بزند علت آن این است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده است و شکر مربا کافی نبوده است. (مربا توت فرنگی هیچ وقت شکرک نمی زنه) 🍓مربا را بعد ازآماده شدن داخل شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کنید. 🍓برای پخت مربا بهتر است از ظرف لعابی استفاده شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات نوتلا (یا هر شکلاتی که دوست دارید) نصف پیمانه، تخم ‌مرغ 2 عدد، شکر 1ق چ، کره بدون نمک ذوب شده، پودر کاکائو ● ابتدا دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد برسانید. ● دیواره و کف ظرف (مقاوم در برابر حرارت فر) را با استفاده از قلم به کره آغشته کنید. پودر کاکائو را روی دیواره و کف ظرف پاشیده و اضافه را بیرون بریزید. ● در یک کاسه متوسط نوتلا و دو زرده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. ● در ظرفی دیگر، دو سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید و زمانی که شروع به فرم گرفتن کرد، شکر را اضافه کرده، هم بزنید تا کامل فرم بگیرد( به صورتی که اگر ظرف را برگردانید، سفیده از ظرف جدا نشود). ● یک سوم از سفیده را به مخلوط شکلاتی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. ● مخلوط را در ظرف ریخته و لبه ها را تمیز کنید تا سوفله به صورت یکنواخت پف کند. به مدت 15-17 دقیقه در فر گذاشته و بلافاصله سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا کنجدی😍 ۱ لیوان کنجد داخل تابه تفت میدیم بعد اینکه کنجد برشته شد نصف لیوان شیره انگور اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا زمانی که جم بشه بعد حدودا ۵ دقیقه زیرش خاموش میکنیم تا خنک بشه دستتون چرب کنید و مقداری از مواد داخل کف دستتون گلوله کنید حلوای خوشمزه آمادس و میتونید نوش جان کنید امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذا با مرغ مواد لازم ران مرغ ٥ عدد نمك يك قاشق چايخوري فلفل يك قاشق چايخوري فلفل قرمز يك قاشق چايخوري جعفري خشك شده يك قاشق چايخوري سير يك قاشق چايخوري پياز نصف ليوان برنج يك ليوان آب مرغ يك و نيم ليوان ابتدا ران مرغو با يك قاشق چايخوري نمك و يك قاشق چايخوري فلفل و يك قاشق چايخوري فلفل قرمز و يك قاشق چايخوري جعفري خشك شده، مزه دار ميكنيم و سرخشون ميكنيم سير و پياز را مقداري تف ميديم سپس برنج و آب مرغ را بهش اضافه ميكنيم، مقداري نمك و فلفل هم اضافه شود، وقتي جوش اومد، مرغ سرخ شده را اضافه ميكنيم و در فر به مدت 35 دقيقه و دماي 200 درجه سانتيگراد قرار ميديم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 ۲ لیوان شیر داغ ۲ ق غ شکر ۳ ق م پودر کاکائو ۲ ق غ کره آب شده ۲ بسته بیسکوییت پتی بور شیر و پودر کاکائو و شکر و کره اب شده رو باهم مخلوط کرده و به بیسکویبت های خورد شده اضافه میکنیم و با قاشق خوووب مواد رو به خورد هم میبریم و بعد داخل قالب دلخواه فرم میدیم و روی سینی میچینیم و داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه حدودا ۲ تا ۴ ساعت. و بعد با شکلات تخته ایی بن ماری شده و یا گاناش (طرز تهیه هایلات شده) و پودر نارگیل و یا پسته روشو تزیین میکنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای گیاهی🍛🍛 فرصت نمیکنم وگرنه هر روز درست میکردم و با عشق نوش جان میکردم اینقدر خوش طعم و خوشمزست👌👌 سویا: ۸۰ گرم گندم: ۵۰ گرم فلفل دلمه قرمز:نصف پیاز متوسط: نصف روغن:۲ قاشق غذاخوری تخم کتان اسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری: نصف پیمانه زعفرون: ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر/ پاپریکا/ادویه دودی/زیره: ۱ قاشق مربا خوری نمک/فلفل/زردچوبه من از سویای غیر تراریخته سکوت و مانداسوی استفاده میکنم. بعد اینکه آب جوش اومد زیرش و خاموش کنین و ۱۵ دقیقه سویا رو بزارین داخل آب و بعد آبکشی کنین و آبش و بگیرین. گندم و از شب قبل خیس کنین و بزارین بپزه. به جای پودر سوخاری از آرد کینوا و یا آرد جو میتونین استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه خونگی ساده و لذیذ😍😋 مواد لازم برای چندتا شیکموووو 😉 ‌ - آب ۱ ونیم پ - آرد ۱ پ - کره ۲۵ گ - تخم مرغ ۲ عدد - وانیل نوک ق چ - بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ - شربت بار ۱ونیم ق غ ‌ برای شربت بار - شکر ۲ پ - آب ۱ پ - گلوکز ۲ غ ق - آبلیمو ۱/۲ ق غ - زعفران دم کرده ۱/۲ ق غ - هل له شده ۱-۲ عدد - گلاب ۱/۲ ق غ ‌‌ بامیه ها رو بعد از شهد حدود ۱ ساعت بذارید یخچال و بعد نوش جان کنید ‌‌---------------------------------------- ‌امیدوارم این پست براتون مفید باشه کانال دسر ودیزاین👇 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن 😍😋 مواد لازم: اسفناج :🌱 ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی :🥔 ۲ تا پیاز: 🧅۱ دونه سیر: 🧄دو حبه نمک و فلفل 🌶🧂 برای سسش: تخم مرغ :🥚 ۲ تا شیر: 🥛نصف پیمانه جور هندی : سر ۱ ق چایخوری نمک و فلفل 🧂🌶 روش تهیه غذا روی گاز: سیبزمینی ها رو کف یک تابه که دو قاشق روغن توش ریختین می چینین، درش رو بزارین که با شعله خیلی کم نیم پز شن، بعد از اضافه کردن ترکیب اسفناج و تخم مرغ و پنیر ، باز هم در ماهیتابه رو بزارین تا وقتی که غذا کاملا بپزه و پنیر آب شه نکته ها : دمای فر ۲۰۰ درجه مدت زمان پخت اولیه سیبزمینی : حدود ۱۰ دقیقه مدت زمان پخت نهایی غذا: حدود ۲۰ دقیقه (شعله پایین روشن باشه، ۵ دقیقه آخر برای برشته شدن سطح پنیر شعله بالا رو می تونین روشن کنین ) 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🛍مواد لازم : 3 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد پنیر ورقه 50 گرم کره 1 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری روغن کمی آویشن ، نمک و فلفل سیاه 🥣طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی هارو پوست میکنید از وسط نصف میکنید ،داخل نصفه سیب زمینی ها سه تا خلال دندان بزنید مثل سه پایه (اینم یه روشه برای بخار پز کردن سیب زمینی) سپس 1 لیوان آب و 1 قاشق روغن و بریزید باهم کف قابلمه د درب قابلمه رو بزارید تا بپزه. بعد 40 دقیقه سیب زمینی هارا له کنید یک ورق پنیر و کمی کره اضافه کنید و آویشن و فلفل و نمک هم بزنید بعد داخل قیف بریزید و در سینی فر کاغذ روغنی بذارید وبا فاصله توی سینی فرم بدید و بذارید رو دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه تو فر باشه فرم از قبل روشن کنید چند دقیقه گرم بشه سیب زمینی فرمی شما آماده ست 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛