فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شيرينى_پفكى_گردويى 😍😋
موادلازم
زرده تخم مرغ ١٠٠گرم٦عدد
پودر قند ١٦٠گرم يك ليوان
وانيل يك ق چ
پودر هل ١ق چ
مغز گردو نگينى٢٠٠گرم ١ليوان و نيم
زرده تخم مرغهارو با پودر قند و وانيل پنج دقيقه با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ،
بعد پودر هل و مغز گردو رو كه قبلا نگينى خرد كردين با ليسك به دستور اضافه كنيد
توى سينى كاغذ روغنى انداخته و با فاصله با يك قاشق كوچك از مواد بريزيد ،
در صورت تمايل روى شيرينى هاتون رو خلال پسته بريزيد و بعد سينى شيرينى ها رو داخل فر كه زودتر روشن و گرم كردين ١٦٠درجه فر برقى بمدت ده تا دوازده دقيقه اجازه پخت بدين ، اگه فرتون گازيه درجه رو روى ١٥٠ بگذاريد ،
خيلى مراقب باشيد شيرينى هاتون نسوزه همينكه از بغل طلايى شد شيرينى ها پخته و آماده است،
بعد از اينكه شيرينى هارو از فر خارج كردين بگذاريد خنك بشه بعد از كاغذ جدا كنيد وسط شيرينى وقتى تازه از فر در مياد كمى مرطوب هست ولى بعد از يكساعت خشك و پفكى ميشه ،
يك شيرينى پفكى خوب وسطش بايد پوك و توخالى باشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_خانگی 🍗 😋😍
▫️گوشت_چرخ_شده : ۵۰۰ گرم
▫️پیاز رنده شده: ۱ عدد
▫️سیر رنده شده: ۱ پر
▫️آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
▫️روغن : ۱ قاشق غذاخوری
▫️شیر : ۱ قاشق غذاخوری
▫️آب : ۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل_سیاه، فلفل_سفید ، فلفل_قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه_کباب
▫️سیخ_چوبی
🛑ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند.
تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید.
کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلو بحريني
مواد لازم براي چهارنفر
برنج : 3 پيمانه
فيله مرغ : 8 عدد
پياز متوسط : 4 عدد
گردو و خلال بادام : يک ليوان
کشمش پلويي : نصف ليوان
پودر ليمو عماني : قاشق غذاخوري
ليمو عماني درسته : 2 عدد
ادويه ي پلويي : به ميزان لازم
دارچين و زردچوبه : به ميزان لازم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
زعفران دمكرده سه قاشق غذاخوري
.
طرز تهيه
ابتدا برنج را شسته و کمي نمک مي زنيم و مدت دو ساعت قبل از پخت خيس مي کنيم.
سپس پيازها را تفت داده كمي زردچوبه زده وتكه هاي مرغ ها را اضافه كرده و تفت دهيد و همراه دوعدد ليموعماني ( پودرليمو ) و نمك و فلفل مي گذاريم بپزند. آب مرغ بايد زياد باشد، زيرا براي دم کردن برنج از آب مرغ استفاده مي شود.
مواد روي برنج
پيازها را پوست کنده و خلال و سرخ مي کنيم تا کاملا طلايي شوند. كشمش ، گردو خردشده ، خلال بادام را كمي تفت داده و نمك و فلفل سياه و پودر ليمو عماني و سه قاشق زعفران دمكرده اضافه ميكنيم و براي تزيين پلو استفاده مي کنيم.
بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کرده و در قابلمه ي پيازها مي ريزيم تا بجوشد.
نمک برنج را شسته و در قابلمه ي آب مرغ مي ريزيم و مي گذاريم با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.
سپس قبل از اين که برنج را دم کنيم، مقداري ادويه ي پلويي و دارچين روي آن مي پاشيم و پلو را دم مي کنيم.
کشمش، گردو و خلال بادام را با نيمي از پيازهاي سرخ شده تفت مي دهيم و پودر ليمو عماني روي آن مي پاشيم.
بعد از دم کشيدن پلو، با کفگير پلو را مخلوط مي کنيم تا ادويه و دارچين با پلو مخلوط شوند.
سپس کمي به برنج روغن زده و در ديس مي کشيم.
بنابه سليقه خودتون روي برنج را با گوشت و مخلفات تزيين كنيد.👌🏻😋
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پان اسپانیا
این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر
شیر ۴ لیوان (یک لیتر)
آرد سفید قنادی ۷۰,گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (سه چهارم لیوان) ( تا یک لیوان هم می تونین بریزین)
نشاسته ذرت یا گندم (فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۴۰ گرم ( ۳ ق غ)
گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (۴ ق غ)
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر و نشاسته و آرد و پودر کاکایو رو الک کردم و ریختم .
می تونین پودر کاکایو نریزین و سفید رنگ درست کنین می تونین مواد رو دو قسمت کنین یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکایو بریزین می تونین مثل من اینجا کاکایو بریزین .
مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم .
بعد از روی حرارت برداشتم و خامه رو ریختم .
خامه صبحانه استفاده میشه من اینجا از خامه صبحانه کاکائویی استفاده کردم ساده هم میشه.
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کرمی ( گرم باید باشه ) ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و باز کرم رو ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من از روز قبل درست کردم که حسابی خوشمزه شده بود .
نکات : می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_مربایی_ترکیه_ای
مواد لازم:
کره 125 گرم
روغن نباتی نصف استکان
شکر یک استکان
تخم مرغ یک عدد
وانیل اندازه نوک انگشت
پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری
آرد به اندازه کافی
طرز تهیه:
ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه.
به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است.
نوش جان😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک موز و گردو
برای ۹ عدد کاپ کیک
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
روغن مایع ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
شکر ۱۰۰ گرم (یه مقدار کمتر از نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ، ۱ ق م
وانیل نوک قاشق
موز ۱ عدد
گردو خرد شده ۲ الی ۳ ق غ (میزان دل به خواهی )
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم . روغن رو اصافه کردم و مقداری با همزن زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . موز رو با چنگال له کردم و بهش اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم و در آخر گردو رو با یه قاشق مقدار کم آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و در حد خیلی کم با لیسک هم زدم (ریختن ارد به گردو به دلیل ته نشین نشدن گردو هست)
از مواد داخل قالب کاپ کیک ریختم . حدودا تا نصف ریختم . در فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز شما می تونید درست کنید . داخل قالب مافین و یا کیک یزدی می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگرفود
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش .
برای ۱۸ عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان
روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان
آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم .
داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش .
پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فاهیتای_مرغ
مواد لازم
روغن مخصو سرخ کردنی 1 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
فلفل دلمهای خرد شده 1 پیمانه
سیر دو حبه خرد شده
مرغ پخته و خرده شده 3 پیمانه
ادویه فاهیتا 1/3 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1/2 پیمانه
نان ترتیلا 22 عدد
آرد 1/4 پیمانه
آب 1/4 پیمانه
روغن کانولا به مقدار لازم
سس پستو 1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را درون روغن مخصوص سرخکردنی ریخته تا سرخ شوند، کمی بعد، فلفل دلمهای خرد شده(ترجیحا از ٣ رنگ برای عطر و ظاهری بهتر) و سیر را به مخلوط اضافه کرده و ادویه فاهیتا و رب را به آن اضافه کنید. (ادویه فاهیتا: ترکیبی از نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، نشاسته ذرت، پودر سیر و زیره)
در ظرفی دیگر آرد و آب را با هم ترکیب کرده و از آن بهعنوان ماده چسبنده برای نان ترتیلا استفاده کنید. نانها را مطابق ویدئو برش دهید و قیف درست کنید، مخلوط مرغ را داخل آن قرار داده و روی آنها را به روغن کانولا آغشته کنید.
بهمدت ٢۵ دقیقه در دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد قرار داده و در پایان سس پستو را بر روی آن بمالید. فاهیتا مرغ آماده است.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی اسکار
من دوبرابر درست كردم
مواد لازم ؛
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم به دماي محيط رسيده 100گرم(ميتونيد روغن صاف قنادي استفاده كنيد)
آرد 165 گرم
پودر قند ؛ 50 گرم(من شكر و به همين مقدار آسياب كردم)
هل ؛ 1/2 ق چ
گردو و پسته خرد شده ؛ به میزان لازم برای غلطاندن شیرینیها
پودر قند را با کره و هل با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه حدود پنج دقیقه،بعد زرده و اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه و در آخر آرد ؛ خمیر باید نرم و لطیف باشه و چسبندگی نداشته باشه.
از خمیر گلوله هایی اندازه فندق بردارید ، بعد سفیده را با چنگال بزنید تا از لخته دربیاد و گردوها رو هم خرد کنید نه خیلی ریز ؛ خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید کف سینی که کاغذ روغنی انداختید، در فر از قبل گرم کرده طبقه وسط با دمای١٦٠ درجه بمدت 20 دقیقه بپزید.
درجه فرها متفاوته ،بايد قلقش و بدونيد.
بعد ازخروج ازفر ميتونيد روش پودر قند الك كنيد.
هرچقدر شيرينيها كوچكتر باشه بهتره.
خوب گرد كنيد تا ترك نداشته باشه،بعد در سفيده بغلطونيد.
شيرينيها بعد از خروج از فر كمي نرم هستن ،خنك كه ميشن ،جا ميفته،نبايد سفت سفت از فر خارج كنيد،
ميتونيد قبل از اينكه تو فر بذاريد وسط شيريني و حفره ايجاد كنيد،بعد اينكه از فر خارج كرديد و خنك شد،مارمالاد بريزيد.
اميدوارم با تجربه بتونيد شيرينيهاي عاااالي درست كنيد.
اين مقدار مواد حدود ٣٠عدد شيريني در سايز كوچك ميده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_پیتزا
6عدد سوسیس کوکتل خرد و سرخ شده
میتونید 100 تا 150 گرم مرغ رو مزه دار و خرد و سرخ و جایگزین سوسیس کنید.
فلفل دلمه خرد شدده 1 عدد متوسط
قارچ خرد و سرخ شده حدود 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2پیمانه
آرد سفید قنادی (سه صفر)220 گرم(حدود 1و 2/3 پیمانه)
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد
پودر خمیرمایه فوری 1قاشق چایخوری استاندارد
خامه صبحانه 50 گرم(حدود 1/4 پیمانه)
لطفا حذف نکنید برای لطافت خمیر لازمه
روغن مایع 100 گرم(حدود 1/2 پیمانه)
پنیر پیتزا 100 گرم(1پیمانه)
آویشن،پودرسیر،نمک؛فلفل به میزان لازم
.
ابتدا سوسیس،فلفل دلمه ،قارچ را خرد و جداگانه تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
تخم مرغ ها+پودر سیر+پودر آویشن+نمک+فلفل را خوب مخلوط کنید.
سپس خامه+روغن مایع را اضافه و دوباره مخلوط کنید.
پنیر پیتزا را هم اضافه و هم بزنید.
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید.
شیر ولرم+1 قاشق مرباخوری شکر+خمیر مایه را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید.
خمیرمایه عمل آمده را به همراه مخلوط آرد و بیکینگ پودر به مواد تخم مرغی اضافه و مخلوط کنید تا خمیری شود.
سپس سوسیس و قارچ و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید.
روی کاسه محتوی مواد را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرم استراحت دهید.
داخل سینی کاپ کیک کپسول کاغذی قرار داده و کپسولها را کمی چرب کنید.
از مواد خمیری در کپسولها بریزید.
سپس در فر 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید.
میتوایند در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی مافینها طلایی و خوشرنگ شود.
با این میزان حدود 12 تا 15 عدد مافین پیتزا خواهید داشت.
میتوانید مواد را یکجا در تابه دو طرفه بریزید و بعد از پخت برش زده و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلن_کیک
مواد لازم
یک بسته پودر کرم کارامل شیر دو لیوان
مواد کیک آرد مخصوص کیک یک لیوان پودر کاکائو نصف لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع کمتر از نصف لیوان وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق م شکر یک لیوان سر خالی شیر ولرم نصف لیوان
طبق معمول فر را از قبل با دمای صد و هشتاد گرم کنید ارد و پودر کاکائو و بکینگ را سه بار الک کنید _ قالب گرد بیست و پنج سانتی رو اماده کنید
بسته کرم کارامل را باز کنید. دو تا پاکت داخلش هست یکی پودر هست یکی سس سس را باز کرده و کف قالب بریزد . حالا درون قابلمه ای پودر کرم کارامل را به همراه دو لیوان شیر ریخته با حرارت متوسط هم بزنید و اجازه بدید یک دقیقه بجوشه ( قل بزنه) مدام هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و داغ توی قالب بریزد . و بعد از اینکه از داغی افتاد قالب رو بزارید توی یخچال به مدت یک ربع تا بیست دقیقه خیلی زود میبنده در این زمان مواد کیک رو اماده کنید تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزنید و بعد کم کم شکر رااضافه کرده و با دور تند سه چهار دقیقه بزنید و بعد شیر ولرم را کم کم ریخته و دو دقیقه بزنید و بعد روغن را ریخته و هفت ثانیه بزنید و در آخرررررر مواد خشک را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط بزنید. در اخر مواد رو هفت ثانیه با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید _ قالب را از یخچال در آورده و مواد کیک را روی کرم کارامل بریزد. حالا سینی فر را آورده و کف سینی را تا نصفه آب بریزد و قالب را داخل آب بزارید و دورن فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت پنجاه تا شصت دقیقه قرار بدید تا زمانی که روی کیک حسابی پخته و سفت شده باشه ( خیالتون راحت برای کارامل هیچ اتفاقی نمیوفته) بعد قالب رو برداشته و اجازه میدیم خنک بشه و بعد به مدت سه ساعت میزاریم توی یخچال تا حسابی مواد زیری ببنده . بعد لبه های کیک رو با سیخ چوبی از قالب جدا کنید و اروم برگردونید. نیازی ب چرب کردن قالب نیست کرم کارمل رو از سوپر مارکت ها تهیه کنید. خیلی راحت میتونید توی قابلمه روی گاز هم درست کنید. یک چهارم قابلمه رو اب بریزد و قالب رو بزارید داخل آب و قابلمه رو بزارید روی حرارت کم به همراه دمکنی بدون شعله پخش کن و اجازه بدید به مدت پنجاه دقیقه تا زمانی ک روی کیک حسابی سفت بشه و کیک بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیپس_خونگی
🔷مواد لازم
🔹ِسیب زمینی متوسط : ۲ عدد
🔹نمک : ۱ قاشق چای خوری یا کمی بیشتر
🔹بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
🔹حوله و یا دستمال خشک
🔹 پوست كن
♨️طرز تهیه
اول از همه سیب زمینی هارا خوب شسته و پوست میگیریم
حالا با پوست کن یا هر وسیله ای که میتونه خیلی نازک سیب زمینی رو برشش میزنیم ، توصیه میکنم خیلی نازک باشه لایه ها چون هرچی نازک تر باشن نتیجه هم مطلوب تر میشه.
یه ظرفی رو پر از آب سرد و یخ میکنیم و بکینگ پودر و نمک رو بهش اضافه میکنیم.
سیب زمینی هارو میندازیم داخل ظرف آب و یخ و برای مدت نیم ساعت میزاریم تا همونجوری بمونه.(این کار برای اینه که نشاسته های سیب زمینی ازبین بره)
نیم ساعت که گذشت سیب زمینی هارو دونه دونه ورداشته و روی حوله ی خشک میزاریم و بعد روشو یه پارچه میزاریم که سیب زمینی ها خوب خشک بشن ، نيم الي ١ ساعت میزاریم یجای گرم(دماي محيط).
بعد از دو سه ساعت که سیب زمینی ها قشنگ خشک شدن ، داخل دیگ یا تابمون روغن میریزیم میزاریم رو شعله گاز تا داغ بشه ، داغ که شد یکم زردچوبه بهش میزنیم بعد ۱ دقیقه میزاریم بمونه تا زردچوبه قاطی روغن بشه.
سیب زمینی هارو میندازیم داخل روغن داغ تا سرخ بشن
باید مواظب باشین که سیب زمینی ها نسوزن یعنی به این مرحله که رسید از روغن برش دارین.(ترد که شد).
سیب زمینی ها آمادن حالا میتونین با انواع سس و سبزیجات یا هرچی که دوس دارین سرو کنین ، نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
غذا بهترین داروی معجزه آساست!🥘
تو این کانال:
✅ با خواص درمانی بینظیر میوه ها و
سبزیجات آشنا میشید🍎🥬
✅ گیاهان دارویی با ارزش رو بهتر شناسایی می کنید🌿
✅ سبک غذایی سالم رو تبدیل به عادت زندگیتون می کنید🥗
✅طبیب خودتون و خانواده عزیزتون میشید🩺
✅ و خود مراقبتی رو سرلوحه امور زندگیتون قرار میدید🏡
بزن رو لینک و با ما همراه شو👇
https://eitaa.com/joinchat/2464023184C22c44645b6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب_مجلسی😍😋
کیک سیب با عطر گلاب و دارچین اونم با یه ظاهر شیک و دلبر 😍یه گزینه ی عالی تو همه ی مواقع می تونه باشه😍
سیب متوسط ۳ عدد که برش می زنیم و با کمی پودر قند یا شکر و گلاب روی حرارت ملایم می زاریم تا نرم بشه ( 4_5 دقیقه) بعد می زاریم خنک بشه
آرد ۲ پیمانه، شکر یا پودر قند 1 پیمانه، بکینگ پودر ۲ ق چ، کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، وانیل نصف ق چ، پودر دارچین 1ق م، سیب رنده شده 3/4 پیمانه،مقداری خلال پسته در صورت تمایل، عسل رقیق شده کمی برای رومال زدن سطح کیک بعد از پخت کامل
دمای فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده
مدت پخت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه
بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک پخته است
مواد همه همدمای محیط باشن
قالب رو از قبل با کمی ارده چرب کنید بزارین یخچال یا با کمی روغن چرب کنید داخلش رو آرد پاشی کنید و آرد اضافی رو خارج کنید
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد به کمک دو تا بشقاب کیک رو برگردونین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خرمایی
دستور تهیه :
250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید.
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن مایع+1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه.
حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید.
مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید.
حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید.
داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید.
سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید.
این نان نیازی به استراحت دوم نداره
از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید.
بعد نانهای خرمایی رو در فر قرار بدید برای حدود 25 تا 30 دقیقه تا نانها بپزند...
مواظب باشید نانها را بلافاصله بعد از پخت از فر خارج کنید تا خشک نشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛