#حلیم_بادمجان
گوشت نیم کیلو
عدس 150 گرم
بادمجان3 عدد
کشک1 لیوان
پیاز2 عدد
سیر سرخ کرده1 قاشق سوپخوری
نعنا خشک1 قاشق سوپخوری
فلفلبه مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
زرد چوبه به مقدار کافی
گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شنیسل
#شنیسل_مرغ
یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ذرت_مکزیکی
مواد لازم:
کنسرو ذرت ٢ قوطی
قارچ خرد شده ١ پ
پنیر پیتزا ١/٢ پ
سس مایونز ٢-٣ ق غ
نمک فلفل و آویشن به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا کنسرو رو می جوشونیم. کره و قارچ رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم تا قارچ سبک بشه بعد ذرت رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم بخارپز بشه.
نمک فلفل و اویشن رو میریزیم, سس هم اضافه میکنیم کمی که مواد به خرد هم رفتن پنیر رو میریزیم و وقتی آب شد زیر تابه رو خاموش میکنیم.
آشپزی خاص
🔷#حلوا_شعریه
یک بسته شعریه پاکستانی (سویان)را با پنجاه گرم کره تفت بدید مدام هم بزنید تا بوی خامی شعریه ها از بین برود و کمی تغییر رنگ بدهد به حال خودش نذارین چون میسوزه سپس سه چهارم قوطی شیر عسلی را اضافه کرده یا اگر کم شیرین دوست دارید نصف قوطی کمی هم بزنید یعنی پنج دقیقه مدام هم بزنید در همه حالت شعله کم باشد خاموش کنید و در ظرف سرو بریزید سپس از حرارت که افتاد کمی پودر نارگیل ریخته با دست فشار دهید در یخچال بذارید و کامل که خنک شد برش دهید.
نوش جان
برای قالبی باید شیر عسلی رو کمتر بریزید تا شل نشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کوکو_سویا
مواد لازم📝
سویا دانه ریز خیس خورده: ۲ پیمانه
جعفری تازه خرد شده: ۴ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ:۲-۳ عدد
سیب زمینی متوسط: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودرسیر و زیره: به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم
✍️طرز تهیه :
سویا را که قبلا با آب گرم خیس کردید از آب دربیاورید و آب آن را بگیرید. پیاز و سیب زمینی را رنده کرده آب آن را بگیرید به سویا اضافه کنید.
جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
روغن را در تابه داغ کنید و از مایه با قاشق بردارید داخل روغن داغ بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. بعد هم روی دستمال پهن کنید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کباب_گوشت_اسپانیایی
مواد لازم:
گوشت گوساله 1 کیلو گرم
3 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ
1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه
1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه
فلفل قرمز تازه
جعغری خرد شده
مواد لازم برای سس کباب:
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
2 قاشق غذاخوری سرکه
1/3 فنجان روغن زیتون
نمک 1½ قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:
چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.
بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱