#آبگوشت_مجلسی
موادلازم برای ۴ الی ۶ نفر👇
گوشت گوسفندی۳۰۰گرم
دنبه گوسفند۵۰گرم
نخود نصف لیوان
پیاز یک عدد بزرگ
سیب زمینی ۳عدد متوسط
گوجه فرنگی۳عدد
رب گوجه۲قاشق غذاخوری
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
مرزه به اندازه دلخواه
لیموعمانی۲عدد
طرزتهیه 👇
نخود رو از شب قبل بخیسانید و چندبار آبش رو بگیرین
پیاز رو به همراه گوجه رنده شده و گوشت و رب گوجه در روغن دنبه تفت دهید سپس ادویه را اضافه کرده و نخود را داخل آن ریخته و آب بریزید،و روی شعله ملایم بزارین بپزه
بعداز حدود ۲ساعت سیب زمینی رو به دو نیم کرده و به آبگوشت اضافه کنید
لیمو عمانی رو هم اضافه کنید و بعد از ۱ساعت از آبگوشت بیرون بیارید که تلخ نشه
در مرحله آخر مرزه هارو بریزین و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید
(برای لعاب دادن به آبگوشت بهتره بعداز پخته شدن سیب زمینی اون رو کمی له کنید و به آبگوشت اضافه کنید)
(اضافه نمودن مرزه در خوش طعم نمودن آبگوشت خیلی موثره )
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید امسال متفاوت و خاص باش😍
ژله سبزه
مواد لازم:
ژله آلوورا دو بسته
ژله سبز یک بسته
ژله قرمز یک بسته
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
رنگ سبز خوراکی چند قطره
🥂🌯 🌯🥂
طرز تهیه:
دو بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط میکنیم مرتب هم میزنیم تا ذرات ژلاتین داخل آب حل بشه داحل ظرف مورد نظر رو چرب میکنیم ژله رو میریزیم داخلش میذاریم داخل یخچال تا ببنده ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه رو بن ماری میکنیم چند قطره رنگ سبز خوراکی میریزیم و مخلوط میکنیم میکشیم داخل سرنگ سوزنو عمود فرو میکنیم داخل ژله با کمی فشار خامه رو خالی میکنیم مراقب باشید سوزن به ته ظرف برخورد نکنه هرچی سبزه پرتر باشه زیباتر میشه بعد ژله سبزو اضافه میکنیم بسته که شد ژله قرمز رو اضافه میکنیم و میذاریم داخل یخچال وقتی خودشو گرفت چند ثانیه ظرفو داخل آب داغ میذاریم و به راحتی ژله رو برمیگردونیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مربای_پرتقال
مواد لازم
پوست 4 عدد
نصف لیوان آب
1 فنجان آب پرتقال
2 فنجان شکر گرانول
یک قاشق ابلیمو
دوستان ابتدا پرتقال ها را پوست می گیریم و پوسته ها را خلالی برش می دهیم سپس برش های نازک را مانند رول می چرخانیم و از سیخ های چوبی رد میکنیم. (در اینجا پوسته می تواند شکسته شود ، ممکن است یکنواخت نگذرد. برای گرفتن تلخی پوست ها ان ها را درون یک کاسه گود بریزی و اب بهشون اضافه کنید به مدت چهارتا پنج ساعت و هر ساعتی هم ابشون رو عوض کتید سپس پوست پرتقال ها را جوشانده (به مدت بیست دقیقه). آب و شکر و اب پرتقال و آبلیمو را روی حرارت قرار داده شکر که حل شد پوست پرتقال هارو بریزید و تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نطر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_بستنی_قیفی
هندوانه ۴ کیلو
شاتوت ۴۰۰ گرم
پودر ژله توت فرنگی ۱ عدد
اب جوش ۱ لیوان
لیمو نصف
عسل ۲ قاشق غذا خوری
خیلی ساده هندوانه و شاتوت رو بزارید ۲ ساعت یخ بزنه ،بعد ژله رو به حالت بنماری با یک لیوان اب جوش اماده کنید ،یکم خنک شد با هندوانه ،شاتوت ،عسل و لیمو میکس کنید و ۱ ساعت با فویل بره تو فریزر ،حالا فویل و بردارید و دوباره ۳ الی ۴ساعت بره تو فریزر
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
💢 گرفتار مواد هستی اما خسته شدی؟
🔻 آبرو داری ، کارمندی ، نمیتونی بری کمپ ؟
🔻 تحمل درد و خماری نداری؟
🔻 بارها ترک کردی اما بازم برگشتی ؟
🔻 تماس بگیر تا بهت بگم چیکار کنی❗
💢 عَزیزانی که فَرد مُعتاد دَر خانه و خانواده دارن🔹 ݪینڪ عُضویت زیر را لَمس کُنید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2803303126C115fdbca63
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_لوبیا_پلو_با_مرغ
پارت 1
مقدارے زعفران دم ڪرده اضافه ڪنید من دم ڪرده نداشتم مقدارے ریشه زعفران اضافه ڪردم آخر سر لوبیاے پخته شده و رب رو اضافه ڪنید همه رو با هم خوب تفت داده تا به روغن بیفته
برنج رو مثل چلو آبڪش ڪرده و اماااا ڪمے زنده تر
ته دیگ مورد نظر رو بزارید ڪمے برنج سفید رو ته دیگ و سپس مواد گوشتے ما بین هم ڪمے پودر دارچین وپودر گل محمدے رو بپاشید. این ڪار رو ادامه بدید تا تموم بشه
بزارید رو گاز با حرارت ڪم تا بخار ازش بلند بشه سپس روغن روش بریزید دوباره بزارید دم بڪشه
شما با چے دوست دارید؟ من با ماست
در لوبیا پلو باید بوے دارچین غالب باشه بر ادویه هاے دیگه
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
💠
آموزش رایگان گلدوزی روبان دوزی
به همراه پشتیبانی دائمی 😍
🔴 آموزش رایگان روبان دوزی
🟠 آموزش رایگان گلدوزی
🟢 گلدوزی رایگان گیره تق تقی
🔵 گلدوزی رایگان ژور دوزی
🟣 دوره آموزشی تابلو عروس
⚪️ ده مدل دوخت برگ رایگان
🟤 ده ها مدل دوخت گل رایگان
https://eitaa.com/joinchat/3421307201C21ce60fdb7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آش_شلغم
موادلازم
بلغورگندم یک لیوان
عدس نصف لیوان
برنج نصف لیوان
نمک وزردچوبه به میزان لازم
سیرکوبیده یک قاشق غذاخوری
نعناخشک یک تادوقاشق غذاخوری
کشک دوقاشق غذاخوری
شلغم خردشده یک لیوان
سبزی آش ۴۰۰گرم(جعفری،گشنیز،اسفناج،برگ سیر
پیاز یک عدد
بلغور،عدس وبرنج روشسته وحدودا یک ساعت میزاریم خیس بخوره وبعدداخل قابلمه باآب میزاریم تا نیم پزبشن
تواین مرحله بهش سبزی وشلغم خردشده رواضافه کرده اجازه میدیم تاشلغم پخته بشه تواین حین پیازداغ رواضافه میکنیم(پیاز،سیر،نعنا خشک ،نمک وزردچوبه ،فلفل)
درآخرهم کشک رومیریزیم حالاآش خوشمزه ماآمادس من روی اون روباکشک ونعناداغ تزیین کردم توصیه میکنم یکبارهم شده درست کنیدوازطعم بی نظیرش لذت ببرین
نکته:اگربرای فردسرماخورده این آش رودرست کردین پیازداغ به همراه روحذف کنید
من داخل سبزی آش ازبرگ سیرهم استفاده کردم
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_پیتزا_سیب_زمینی_خوشمزه
(این مواد تقریبا برای 6 نفر است، شما می توانید مواد تشکیل دهنده را نصف کنید)
مواد لازم:
2 سیب زمینی
روغن نباتی
4 تخم مرغ
نمک، فلفل
برش های سوسیس
تکه های چدار
گوجه فرنگی
برش فلفل
آماده سازی؛
سیب زمینی ها را پوست گرفته ورقه ورقه برش بزنید.
مقداری روغن در تابه ریخته و سیب زمینی را به آرامی اضافه کنید هردوطرف سرخ بشن.
در ظرفی نمک،فلفل و تخم مرغ را مخلوط کرده خوب هم بزنید به سیب زمینی ها اضافه کنید.
روی مواد سوسیس،فلفل،پنیر چدار و گوجه فرنگی قرار داده و طبخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_خوراک_مرغ_رژیمی
مواد لازم
مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج دو عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه)
رب گوجه دو قاشق غ
پوره ی گوجه ۴ قاشق غ
پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد
سیر به دلخواه
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
آویشن یک ق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم .
برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه
نوش جان 💖
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_نودل_قارچ_باسس_الفردو
نودلیت هر بسته برای یک نفر(داخل آب جوش سه دقیقه بجوشه)، قارچ یا مرغ خرد شده نصف لیوان برای هر نفر(میتونین کم و زیادش کنین)، خامه دو قاشق برای هر بسته، شیر یک سوم لیوان برای هر نفر، آویشن و ادویه ی داخل نودل
قارچ ها رو با کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین و همزمان نودل رو داخل آبجوش بریزین
قارچ که تفت خورد خامه رو اضافه کنین و تفت بدین بعد هم ادویه رو اضافه کنین. شیر رو اضافه کنین حالا نودل رو آبکش کنین و به موادتون اضافه کنین(من ذرتم زدم که قابل حذفه)
دو دقیقه مواد رو روی خرارت مخلوط کنین تا طعم مواد به خورد هم بره(بمونه خیلی سفت میشه)
🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍜#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کوکی_جودوسر
خوب ، این کوکی ها خیلی راحت آماده می شوند ، و بچه های شما مطمئنا طعم آن را دوست دارند ، حتماً بپزید!
⠀
عناصر
تخم مرغ - 2 عدد.
آرد - 180 گرم
بلغور جو دوسر خشک (در مخلوط کن خرد کنید) - 170 گرم.
کره ذوب شده - 100 گرم
شکر- 180 گرم
نمک - 1/3 قاشق چایخوری(ویدیو یادم رفت بگم)
وانیلین - یک قاسق چای خوری
پودر بیکینگ - 1 قاشق چایخوری
شکلات 50 گرم.
مخمر فعال یک قاشق چای خوری
تخم مرغ و شکر رو باهممخلوط میکنیم تا کرنی رنگ بشه آرد و ارد جودوسر رو بهش اضافه میکنیم ،بکینگ پودر،وانیل،نمک،مخمرفعال و کره ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم و ام میزنیم تا خنیرمون یک دست بشه
از خنیرمون کف دستمون گواه میکنیم پهن میکنیم میچینیم روی کاغذ روغنی و روش تکه های شکلات میزاریم
میزاریم داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کردیم به مدت25الی 30 دقیقه
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_رول_کوکوسبزی
۱ لیوان فرانسه سبزی ریز خرد شده / تخم مرغ ۳ عدد / آرد ۱/۵ ق غ / نمک و فلفل به اندازه لازم.
طرز تهیه
همه رو مخلوط کردم کف سینی ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی گذاشتم و چربش کردم مواد کوکو روش ریختم و توی ماکروفر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۶ دقیقه پختم
بعد از پخت کاغذ جدا کردم کمی که از داغی افتاد نواری بریدم و رول کردم روی نون های مینی تست کمی سس مالیدم بعد پنیر ورقه ای گذاشتم کوکو و هویج رول شده همه رو با خلال دندون فیکس کردم .
این رولت کوکو رو توی تابه رژیمی روی گاز هم میتونید بپزید منتها بازم کاغذ روغنی بزارید چرب کنید و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید حتما زیر تابه شعله پخش کن بذرید
🌯🥗🌯🥗🌯🥗🌯#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_رول_کوکوسبزی
۱ لیوان فرانسه سبزی ریز خرد شده / تخم مرغ ۳ عدد / آرد ۱/۵ ق غ / نمک و فلفل به اندازه لازم.
طرز تهیه
همه رو مخلوط کردم کف سینی ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی گذاشتم و چربش کردم مواد کوکو روش ریختم و توی ماکروفر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۶ دقیقه پختم
بعد از پخت کاغذ جدا کردم کمی که از داغی افتاد نواری بریدم و رول کردم روی نون های مینی تست کمی سس مالیدم بعد پنیر ورقه ای گذاشتم کوکو و هویج رول شده همه رو با خلال دندون فیکس کردم .
این رولت کوکو رو توی تابه رژیمی روی گاز هم میتونید بپزید منتها بازم کاغذ روغنی بزارید چرب کنید و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید حتما زیر تابه شعله پخش کن بذرید
🌯🥗🌯🥗🌯🥗🌯#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#دسر_کرمی_تکنفره 👩🏻🍳
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود.
مواد لازم:
برای کیک اسفنجی:
3 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
3 قاشق غذاخوری آرد (قاشق کاملا سر پر باشد)
1 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
برای کرم شکلاتی:
180 تا 200 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری
1/4 لیوان شیر
55 گرم کره
1 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت (200 میلی لیتر) خامه قنادی سرد
مواد میانی:
تمشک و یا هر میوه دیگری
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فلافل😋😍
مواد لازم🔻
نخود: ۳۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۶ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پایه😍😋
ارد گندم دو لیوان (اردنانوایی)
بیکینگ پودر دو ق م
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ
شکر یک لیوان سرخالی
سرکه دو ق غ
شیر یا اب معمولی یک لیوان
کره گیاهی یک ق غ
✅️ این کیک بافتش خیلی لطیف نرمه تو فیلم کا ملا مشخصه کاملا پف کرده پنبه ایی شده خیلی خوشمزه هست
✅️بوی سرکه نمیده سرکه کمک میکنه کیک خوب پف کنه بالا بیاد
✅️توی قابلمه سایز کوچیک با کاغذ روغنی همراه با شعله پخش ،دمکنی درست کنید تایم پختش ۳۰ دقیقه هست حتما بعدش با سیخ چوبی تست کنید
برای فر گازی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
برای فر برقی دمای ۱۴۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فيله مرغ با پنیر پارمزان
براي 4 نفر
مواد لازم
فيله مرغ 400 گرم
جعفري خرد شده 1 پيمانه
پارمزان رنده شده نصف پيمانه
نمك نصف ق چ
فلفل به ميزان لازم
سير خرد شده 1 عدد
كره 2 ق غ
طرز تهيه
فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه رنگ قشنگي بگيرد
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
با سيب زميني و سالاد سرو شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت 😋😍
یه بار این جوری درست کن😍عاشق طعم و مزه ش میشی🤌🏻
۱ بسته نودالیت، ۱ دونه گوجه، ۱ دونه پیاز، ۲تا قارچ متوسط، ۱ ق غ رب گوجه، پنیر پیتزا (قابل حذف) ، نمک و فلفل و پودرسیر
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_قارچ🍄😍😋
یه سس قارچ لذیذ و خوشمزه
انگشتاتم با این سس قارچ میخوری از بس که خوشمزس👌🤤
کره ۲ تا ۳ قاشق غ،شیر نصف پیمانه
آرد ۱ قاشق چ ،نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا
پنیرگودا ۳ تا ۴ ورق (میتونی از پنیرچدار هم استفاده کنید)،قارچ هر چی که کَرَمِته🤭👍
قارچ ها رو با کمی کره سرخ کن بعد تو همون تابه دوباره کره بریز بعد آرد رو بهش اضافه کن و کمی تفت بده حالا پاپریکا و فلفل رو اضافه کن و هم بزن و شیر رو بریز و مدام هم بزن و حالا پنیر رو بذار و هم بزن در آخر هم قارچ های سرخ شده رو اضافه کن و تماممم🥰
غلظت سس هم که دیگه دست خودته🍄
🍄🍄این سس رو میتونی با سیب زمینی یا با پاستا و یا با استیک مرغ نوش جان کنی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام محشر پنج دقیقه ای
پنیر پیتزا پنیر چدار شیر هر کدام یک لیوان بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک فلفل ادویه اندازه دوتا تخم مرغ جعفری نصف لیوان آرد تاجایی
که مواد به دست نچسبه حدود دولیوان
🍭
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_قارچ_پنیر😍😋
سینه مرغ ….۲ عدد
ارد….۲قاشق غذاخوری
پیاز……۱عدد
قارچ….۲۵۰ گرم
شیر….۱پیمانه
خامه
نمک و فلفل و جوز
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید.
داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید.
بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه.
حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_فوگاس 🥨🍓𖦹
↜فرم دهی این نان فوگاس به صورت آهسته داخل فیلم گذاشته شده تا بتونید فرم دهی رو کامل یاد بگیرین.پس لطفا تا آخر فیلم رو حتما مشاهده کنید
↜بفرست برا هرکسی که میخواد نون فوگاس رو اصولی و مرحله به مرحله یاد بگیره👌
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیز دلم❤️
مواد لازم🍚:
آردفانتزی ۵۰۰ گرم
آب ۳۲۵ گرم
مخمرفوری ۵ گرم
نمک ۸ گرم
روغن زیتون ۲۵ گرم
ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه🥯:
۱- ابتدا تمام مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🥣
(با توجه به اینکه آبخوری آرد ها باهم متفاوت است،اگر دیدید خمیر به سختی زیر دست شما ورز میخورد آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا خمیر به راحتی زیر دست شما ورز بخورد )
۲- روغن زیتون را اضافه میکنم و ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗
۳- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت میدهیم.🥟
۴- بعد از استراحت اولیه پف خمیر را میگیریم و خمیر را به ۲ چانه تقسیم میکنیم،خمیر را باز میکنیم و طبق ویدیو فرم میدهیم.🔪
(دقت کنید قسمت برش ها و فرم دهی رو مثل فیلم باید به خوبی باز کنید تا زمان تخمیر فرم دهی خراب نشود)
۵- به خمیر رومال روغن زیتون میزنیم و روی خمیر ادویه دلخواه را میریزیم.🫒
۶- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱ ساعت و ربع استراحت پایانی میدهیم ،تا زمانی که حجم خمیر کاملا دو برابر شود.🍣
۷- و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، تا زمانی که نان ها رنگ بگیرند میپزیم.🌮
نوش جان🍽#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛