تاتلی توت فرنگی
مواد لازم برای کرم:
1 کیلو شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
نیم کیلو توت فرنگی
1 استکان شکر
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم یا ذرت)
1 استکان آب (استکان کمر باریک ترک)
1 پاکت بیسکوییت کاکائویی
طرز تهیه:
برای کرم تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط در حالیکه با لیسک هم می زنید(می تونید با همزن دستی هم بزنید) بپزید. بعد از پخت وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. و گاهی هم بزنید تا ولرم شود.
برای سس توت فرنگی ، توت فرنگی ها را 4_3 تکه کنید نشاسته ، شکر و آب را به توت فرنگی ها اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید (توت فرنگی ها را له نکنید) تا وقتی که قوام بگیرد بپزید.
1 پاکت بیسکوییت کاکائویی را پودر کنید.
داخل لیوان به ترتیب ابتدا کرم سپس بیسکوییت و سس توت فرنگی بریزید و تا وقتی که لیوان پر شود همان کار را تکرار کنید. به دلخواه خودتان تزیین کنید و بعد از سرد شدن سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان لواش خانگی
آرد گندم (ترجیحا ارد نانوایی) حدودا۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم (یک تا یک و یک سوم لیوان)
آب یا شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
روغن مایع ۲ ق غ
پودر خمیر مایه ۴ گرم ( حدودا ۱ ق م)
شکر ۱ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
خمیر مایه فوری که استفاده می کنم همیشه به عمل میارم تا از سالم بودنش مطمئن بشم . اگر صد در صد مطمئن هستید از کیفیتش می تونین مستقیم داخل مواد بریزین .
من از شیر استفاده کردم فرقی نداره آب هم میشه . داخل شیر ولرم برای به عمل آوردن خمیر مایه از ۱ ق چ شکر استفاده کردم و ددخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد خمیر مایه رو ریختم . در ظرف رو قرار دادم به مدت ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد .
داخل ظرف دیگه روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و آرد رو که الک کردم و کم کم داخلش ریختم .
نکته مهم فقط همین ریختن آرد هست که همیشه توی نون ها گفتم آرد زیادی باعث سفت شدن نون هاتون میشه . آرد کم کم ریختم تا جایی که خمیر چسبندگی نداشته باشه و با دست ورز دادم حدودا ده دقیقه . بعد خمیر رو توی ظرف تمیزی قرار دادم وبا چاقو وسطش خط انداختم ( این کار به خاطر این هست که بعد از استراحت مشخص میشه که استراحت خمیر چه طور بوده و خوب انجام شده یا نه) و روش رو پوشوندم به مدت یک ساعت محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و بسته به اندازه ای که دوست دارید نون هاتون بشه چونه ها رو بردارین حدودا ۴ و ۵ تا چونه.
روی چونه ها دستمال تمیز انداختم دوباره حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه استراحت داشته باشه.
بعد روی صفحه کار یک کم آرد پاشیدم و هر چونه رو با وردنه باز کردم تا می تونین نازک باز بشه طوری که برداشتین اون طرف دستتون دیده بشه . به کمک وردنه برداشتم و روی تابه ای که برگردونده بودم و روی حرارت متوسط باشه.
وقتی که روی نون شروع کرد به زدن حباب ها و اون طرفش حباب های قهوه ای زد برگردوندم و اون طرف دیگه اش هم گذاشتم بپزه . اگر خمیر حباب نزد در واقع خمیرتون و نونتون سفته و اشتباه پیش رفتید .
نون ها بعد از پخت حتما بزارین خنک بشه و بعد حتما بلافاصله در جا نونی بزارین تا خشک نشه .
نکته :جای خمیر مایه می تونین بیکینگ پودر حدودا ۱ ق چ استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_توت_فرنگی
سلام یه کیک دلبر و خوشمزه 😍😊😋.
از هر نوع میوه ای هم بخواید می تونین استفاده کنین فقط میوه هاتون خیس نباشن .
من این بار ترکیب توت فرنگی و موز استفاده کردم .
برای این کیک از توت فرنگی های رسیده و شیرین استفاده کنین خیلی بهتره .
اندازه قالب بین ۲۰ تا ۲۳ برای این مواد خوبه اگر قالبتون سایزش کوچیکتر باشه ارتفاع بیشتر میشه . سعی کنین برای کیک های میوه ای ارتفاع رو بیشتر نکنین برای پخت بهتر . هر چی اندازه قالبتون بزرگتر باشه اارتفاع و ضخامت کیکتون کمتر میشه ، توت فرنگی ها کمتر ته نشین میشن ، داخل کیک بهتر پخته میشه .
تخم مرغ ۲عدد
ماست ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) (جاش شیر هم می تونین بریزین)
روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
آرد سفید شیرینی پزی ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان)
شکر ۱۸۰ گرم ( دو سوم لیوان )
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
توت فرنگی به میزان لازم
موز ۱ تا ۲ عدد
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه . بعد روغن رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو ریختم و یه کوچولو هم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و به تدریج کم کم به موادم اضافه کردم و با قاشق هم زدم .
توت فرنگی ها رو شستم و خرد کردم و گذاشتم خشک خشک بشن . موز خرد شده و توت فرنگی ها رو کمی ارد زدم این هن برای اینکه ته نشین تشه مناسبه و بعد داخل مواد ریختم .
از هر قالبی می تونین استفاده کنین اجباری در کار نیست ، من قالب کمربندی در سایز قطر ۲۳ سانت استفاده کردم و داخلش کاغذ روعنی انداختم و مواد رو ریختم .
روش هم دوباره یه چند تا توت فرنگی چیدم .
قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدودا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک کردم که پخته یا نه ، دمای فرها فرق داره بعد از نیم ساعت حتما خودتون چک کنین . من یه دو دقیقه آخر هم گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا روش خوش رنگتر بشه .
بعد از پخت و خنک شدن از قالب بیرون آوردم ، خواستین می تونین روش کمی پودر قند هم الک کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا ژله انار
نکاتی در مورد در آوردن ژله از قالب
به نظر من بهترین قالب برای ژله قالب پلاستیکیه 👌
قبل از دست به کار شدن قالب رو با برس یا دستمال کاغذی کمی چرب کنید(چند قطره روغن مایع) وبزارید فریزیر به مدت یکی دوساعت
رو دستور ژله دو لیوان آب نوشته شده ولی آگه میخواید قالبی در بیارید باید کمی کمتر بریزید (یک لیوان ونیم)
ژله رو که تو قالب ریختی حداقل باید هشت ساعت تو یخچال باشه واونو برگردونید
ابتدا با کارد ژله رو به آرامی از کناره ها جدا کنید سپس به مدت ده ثانیه بزارید تو آب گرم وفوری دربیارید تا ژله آب نشه
آب نباید داغ داغ باشه وگرنه ژله زود آب میشه فقط گرم باشه کافیه
سپس برگردونید تو قالب مورد نظر وبه ارومی لبه های قالب رو به بیرون بکشید تا ژله از قالب جدا شه
عزیزان آگه میخواید کارتون تمیز در بیاد باید عجله نداشته باشید با صبر وحوصله😊 بدون غر زدن😂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دو_پیازه_قارچ
500 گرم قارچ اسلایس شده
5تا6عدد پیاز خلال شده
3تا4عدد گوجه فرنگی پوره شده
1 استکان آبغوره
نمک وفلفل
زردچوبه، پودر زنجبیل وگشنیز وکمی پودر لیمو عمانی
روغن مایع
طرز تهیه :
در تابه روغن ریختم وپیاز هارو خوب تفت دادم تا سبک شد.
ادویه ها را اضافه کردم وکمی تفت دادم(زیاد تفت ندین ادویه زود میسوزه عطرش که بلند شد کافیه) وبعد قارچها را ریختم وباز گذاشتم تا آب قارچها گرفته بشه واز قبل چند عدد گوجه را با غذا ساز پوره کردم واونم اضافه کردم به مواد وبا حرارت کم گذاشتم تا مواد توآب گوجه پخته بشه (اگه گوجتون سفت بود کمی آب گرم اضافه کنید) ونیم ساعت آخر آبغوره را ریختم وگذاشتم تا دوپیازه پخته وبه روغن بیفته، به همین راحتی وخوشمزگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_طرحدار
دوستای گلم شما میتونید واسه صورتی شدن این شیرینی های خوشمزه از آب چغندر استفاده کنید ویا از رنگ مجاز خوراکی که قنادیها دارن.
مواد لازم:
150 گرم کره
1لیوان سرخالی پودر شکر
1 قاشق چایخوری سرکه سیب
2قاشق غذاخوری روغن
2تا3 قاشق غذاخوری آب چغندر (یا رنگ خوراکی چند قطره)
1 بسته وانیل 5گرمی(یا کمی وانیل ایرانی)
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
آرد به میزان لازم (کم کم آرد را بریزید )
طرزتهیه :
ابتدا کره وشکر پودررا مخلوط کنید وبه نوبت سرکه و آب چغندر(رنگ خوراکی) را بریزید و بیکینگ پودر ونشاسته ووانیل را اضافه وهم بزنید ودرآخر و آرد را کم کم بریزیدتا خمیر لطیفی بدست بیاد (زیاد آرد نریزید چون کوکی خشک میشه).
خمیر را باز کنید واز خمیر به اندازه یک گردو بردارید وکمی باز کنید وبزارید در سینی فر وطبق ویدئو قالب را در کاکائو بزنید (با کمی تکان دادن قالب اضافه کاکائو را بگیرید) وروی خمیر که بصورت گرد باز کرده اید بزنیدوکمی فشار دهید و با کاتر گرد دور کوکی را قالب بزنید تالبه های کوکی صاف ویکدست شود.
سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کوکیها پخته شوند.
زمان تقریبی حدود 15 تا 20 دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_سویا😍😋
سیب زمینی ۴ عدد
سویا یک لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
پیاز یک عدد متوسط
رب یک ق غ
جعفری یا شوید به دلخواه
✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوردن بلو يا سينه سوخاري 🍗😍😋
اين كوردن بلو رو داخل فر هم ميتونيد بزاريد و با خيال راحت نوش جان كنيد ،پودر پانكو يا پودر سوخاري درشت رو از هايپر هاي بزرگ يا پروتيين فروشي ها تهيه كنيد .
.
مواد لازم ٤ عدد
سينه مرغ ٢ عدد
ژامبون ٤ ورقه
پنير ورقه اي ٤ ورقه
نمك و فلفل
پودر پانكو ٢٠٠ گرم
مواد خمير
آبجو كلاسيك جوجو ١ ليوان
روغن مايع ٢ قاشق غ خ
نمك و فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
بكينگ پودر ١ قاشق مربا خوري
آرد ١ و نيم پيمانه .
.
حتما سينه های مرغ رو نيم ساعت بزاريد داخل يخچال تا فرم بگيره و اين كه روغن و خوب داغ كنيد ،اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#سالاد_انار
خیلی ساده است درست کردنش ولی خیلی هم خوشمزه است . یه نکته ای که معمولا توی اکثر سالادها صدق می کنه که توی یخچال چند ساعت بمونه حسابی خوشمزه میشه .
نکته بعدی اینه که توی درست کردن سالادها مواد سلیقه ای هستش .
انار ۱ الی ۲ عدد
کلم سفید نصف عدد متوسط
کلم بنفش نصف عدد کوچک
هویج ۱ عدد بزرگ
گردو خرد شده ۴ تا ۵ ق غ
سس مایونز ۳ ق غ
ماست چکیده یا ماست میوه ای نصف لیوان .
من از دو نوع کلم استفاده کردم می تونین از یه نوع هم استفاده کنین .
بعضی ها توی سالاد انار از سینه مرغ پخته شده و بعضی ها از پاستا پخته شده استفاده می کنن. اما من ساده ترین نوعش و پر طرفدارترین نوع رو الان براتون گذاشتم .
همون طور که اول هم تاکید کردم دیگه این طور چیزها چشمیه اندازه و مقدار دست خودتون ریختن سس مایونز کم و زیادش به خودتون و سلیقه تون و رژیم تون ربط داره .
انارها رو دون کردم .
کلم ها رو جداگانه شستم و خرد کردم . من از همون رنده آلمانی برای خرد کردن استفاده کردم .
هویج رو هم رنده کردم . همه این مواد رو به اضافه گردو مخلوط و در آخر سس و ماست رو مخلوط کمی آبلیمو هم براساس علاقه می تونین بریزین و یا کمی پودر گلپر و بعد داخل موادم ریختم .
اگه خواستین مثل من هم قالبی بشه . من کف قالبم سلفون انداختم مواد رو داخل قالب ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و توی یخچال حداقل دو ساعت بمونه . من تایم بیشتری قرار دادم ۷ الی ۸ ساعت گذاشتم موند و بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و به آهستگی سلفون رو برداشتم .
برای تزیین هم از کمی پودر گلپر و انار و گردو استفاده کردم .
عزیرانی که در مورد ترشی و شیرینی انار می پرسین . دیگه بستگی به ذایقه خودتون داره و اینکه این سالاد هم تلخ نمیشه آب نمی اندازه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_ماستی
سلام دوستای گلم،دستورجوجه ماستی ادامه اموزش جوجه کبابها رابراتون دقیق می نویسم فقط به خااطردوستانی که خواسته بودن،
درابتدا گوشت مرغ راخردکرده وشسته،اجازه دهید تاکاملا خشک وبه اصطلاح تشنه شوندگوشت خیس موادمزه دارراخوب به خودش جذب نمیکند پس حتما اجازه دهیدتاگوشت خشک شود وابی نداشته باشد سپس موادزیررابه ترتیب وبسته به میزان گوشتتان به مقدار متناسب ریخته ومرغ رامزه دارکنید:
1.نمک وفلفل سیاه :به مقدارکافی ریخته وورزدهید.
2.پودرگل محمدی:چون هم ماست سردهست وهم جوجه ،گل محمدی گرم هست وسردی ماست وجوجه راگرفته ودرضمن بوی خوبی هم به جوجه خواهدداد،کمی بریزید.
3.کمی سبزی معطرخشک به دلخواه پونه،ترخون یامرزه
4.لیموعمانی:یکی دوعددلیموراشکسته هسته های ان راجداکرده ومغزمشکی لیموهارا روی مرغها تکه تکه کنید یاکمی گردلیمو یالیموفلفل جایگزین کنید،
5.خلال پیاز:قبلا گفتم منظورازخلال پیاز این هست که،پیازها راخلالی کرده مقداری نمک برروی انها ریخته اجازه دهید تابافت پیازنرم شودسپس بادست خوب پیازها رافشاردهید بااین کارگازموجوددرپیازکه طعم بدی به جوجه هاخواهددادخارج شده وتفاله پیازبرای ایجادطعم مطلوب به مرغ افزوده خواهدشد،
6.ماست چکیده:که خیلی ترش نباشه وحتما هم سفت باشه درحدی به مرغها اضافه کنید که مرغها به ماست اغشته باشندنه دران شناور،
پس ازیک استراحت کوتاه بیست دقیقه ای مرحله اخر،چرب کردن جوجه با اضافه کردن
7.روغن زیتون _یا روغن مایع_هست
دلیل اینکه باید مرغها پس ازاستراحت کوتاه چرب شونداین است که بااضافه کردن روغن بلافاصله منافذگوشت بسته شده وموادمزه دار دیگر به خوردان نخواهدرفت پس کمی زمان داده تامرغهاطعم دارشوندوسپس روغن راافزوده،
روغن باعث بسته شدن روزنه های گوشت شده بنابراین هم باعث براق شدن ان می شود وهم چرب شدن ان و اینکه موقع کباب شدن نسوزند،
پس ازمزه دارکردن ، مرغها راچندین ساااعت استراحت دهید،بهتره مرغها را ازشب قبل مزه دارکنید،سپس به سیخ کشیده وکباب کنید، قبل ازبه سیخ کشیدن برای طعم بهتر می توانید کمی اب لیموبرروی مرغها بریزیدمخلوط کنید وسپس به سیخ بکشید
من اینسری داخل تابه درست کردم به این صورت که:کمی روغن کف تابه ریختم سیخها راداخل تابه چیدم باحرارت ملایم گذاشتم تامرغها پخته وکمی طلایی شوند،درابتدامرغها اب میندازن کم کم اب ان کشیده می شود ومرغها سرخ وطلایی می شوند،دست اخرمخلوط کره اب شده واب لیموروی مرغها زدم،ولی طعم جوجه ها به کبابی شدن ان است.
مواد مرینیت کردن جوجه لاری هم همین مواردهست به جزگل محمدی ولیمو،این دوموردحذف شود،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
🔴 تو بودی در به در دنبال کار میگشتی؟ 🧐
✔️دوست داری تو خونه پیش بچه هات بشینی و برای خودت درآمد داشته باشی و مستقل بشی؟ 💵
✔️ هر چی فکر می کنی راهی پیدا نمی کنی؟ ☹️
✅ بیا تو این کانال که قراره یادت بدم چطوری
با کمترین هزینه، چیزی رو یاد بگیری که درآمد
میلیونی داشته باشی 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/121372893C24a1786fea
هییییچ کانالی آموزشش رو نداره، اولین بار تو ایتا این کانال داره حرفه ای یادت میده😎👆
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا پاکتی...😋😍
دستور مواد گوشتی لازانیا رو که مطمئنا آشنایی دارید.در این مطلب طرز تهیه سس سفید لازانیا رو براتون میگذارم
🍶سس مخصوص لازانیا
مواد لازم
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزی (معطر) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند
۲- سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود.
۳- بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد.
۴- وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم.
سایر نکات
1)در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مخلوط آرد و كره اضافه كنید.
2)توجه داشته باشید كه این سس مخصوص استفاده در لا به لای لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.
3)بهتر است برای تهیه این سس از انواع كره طعم دار استفاده شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا پاکتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر
مواد لازم برای 10 نفر
300 تا 400 گرم قارچ ورقه شده
300 گرم(3 لیوان فرانسوی) جو پرک
20 تا 50 گرم کره
مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
2 عدد هویج رنده شده(اگه هویج کوچک بود 3 عدد)
آب مرغ 4 تا 5 لیوان(میتوانید از 2 عدد قرص مرغ استفاده کنید)
شیر پرچرب به دمای محیط رسیده 4 تا 5 لیوان
نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید که از عطاری میتونید تهیه کنید)
نصف یک عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه بپزید....میزان زردچوبه در آب مرغ و مرغ باید کم باشه
آبلیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
مقداری جعفری ساطوری برای سرو
خامه صبحانه 3 تا 6 قاشق غذاخوری(میتونید خامه رو حذف کنید)
میزان آب مرغ یا شیر کاملا به غلظت مورد نظر شما برای سوپ و همین طور میزان لعابی که جو پرک میندازه بستگی داره...میتونید به جای مقداری از آب مرغ از آب معمولی استفاده کنید ولی صد البته که با آب مرغ خیییلی خوشمزه تر هست.
کره+روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید کره ذوب شود.
قارچ ورقه شده را اضافه و کمی تفت دهید(لازم نیست آب قارچ کاملا کشیده شود)
در این مرحله به دلخواه 1 تا 2 قاشق آبلیمو به قارچ اضافه کنید.
سپس 2 قاشق آرد روی قارچهای تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد کمی گرفته شود.
آب مرغ را به تدریج و کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا باز شود.
وقتی آرد کاملا باز و یکدست شد بقیه آب مرغ را هم اضافه کنید.
سپس جو پرک+هویج رنده شده را هم اضافه کنید.
و بعد حدود 3 تا 4 لیوان شیر را هم اضافه کرده،در قابلمه را نیمه گذاشته و حرارت متوسط باشد تا سوپ شروع به جوشیدن کند.
همین که شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا سوپ ریز جوش شده و جو به آرامی بپزد و لعاب بیندازد.
حتما با حرارت ملایم سوپ باید قوام بیاید و ریز جوش بخورد.
در قابلمه در طی مراحل پخت نیمه باشد.
از زمانی که جو شروع به لعاب انداختن کرد گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
اگر بعد از پخته شدن و لعاب انداختن جو سوپ غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کنید.
در اینصورت حتما دقت کنید در زمان اضافه کردن شیر حرارت کاملا ملایم باشد و سوپ نجوشد و شیر هم حتما به دمای محیط رسیده باشد تا نبرد.
وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه(به دمای محیط رسیده) را در کاسه ریخته هم بزنید تا یکدست شود و با کمی سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه و حرارت را خاموش کنید.
زمان اضافه کردن خامه ،سوپ نباید در حال جوشیدن باشد و حرارت ملایم باشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛