eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#کباب_تسبیحی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی #گوشفیل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرزتهيه براي طرزتهيه ي اين خوشگل جانانه بايد ٣ بسته ژله ي الورا داشته باشيد خب حالا ي ژله رو با يك ليوان ابجوش و نصف ليوان اب سرد مخلوط ميكنيد و حسااابي ميزاريد روي بخار غير مستقيم تا بن ماري بشه به اصطلاح . بد رنگ اكليل طلايي خوراكي رو بهش اضافه ميكنيد و حسااااابي هم ميزنيد تا ذرات داخل ژله حل بشه . ي بسته ي ديكه از ژله الورا رو هم به طريقه ي بالا درست ميكنيم و بهش رنگ مشكي خوراكي اضافه ميكنيم. قالبمونو چرب ميكنيم و و از هر رنگ لايه ب لايه ريختم و ميزارم يخچال نيم بند كه شد دوباره لايه ي بعدي . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_ویترینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: پياز مرغ ادويه رب گوجه رب انار زعفران آلو طرزتهيه: ابتدا يك پياز درشت رو نگينى ريز خرد ميكنيم و با روغن تفت ميديم كمى كه پياز سبك شد تكه هاى مرغ رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم و ادويه دلخواه ( نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين و ادويه مرغ )رو ميريزيم.بعد از اون يك قاشق غذاخورى رب گوجه و دو قاشق غذاخورى رب انار ملس اضافه ميكنيم كمى زعفران آب كرده.بعد از اون حدودا دو ليوان آب جوش ميريزيم و اجازه ميديم غذا خوب جا بيافته و مرغ پخته بشه.يك ساعت آخر آلو هايى رو كه از قبل خيس كرديم رو اضافه ميكنيم. اين غذا بايد كم آب و غليظ باشه. اگر غذاي ترش دوست داريد،رب انار ترش اضافه كنيد.اگر شيرينتر ميپسنديد،كمي شكر اضافه كنيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورشت_آلو_مسما #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دستور اول دوتا پیازو نگینی خرد کردم بعد از اینکه تفت دادم گوشت گوسفندی اضافه کردم باپیاز وزردچوبه تفت دادم تا رنگ گوشت عوض بشه ی ق غ خ رب اضافه کردم با رب هم کمی تفت دادم چهار پنج لیوان آب داغ ریختم وگذاشتم تا گوشتم بپزه خلال بادام رو یک ربع تو آب داغ خیسوندم وزعفران دم کرده بهش اضافه کردم وقتی گوشتم پخت وآب خورشت کم شد خلال وچوب دارچین و لیموامانی اضافه کردم بعد از نیم ساعت کره وزرشک ونمک وزعفران دم کرده اضافه کردم( اگه دوست داشتین یکی دو ق غ خ گلاب اضافه کنین ) بعد از نیم ساعت خورشت آمادس.. امیدوارم درست کنین واز خوردنش کنار خانواده لذت ببرین 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خورشت_کرمانشاهی #خورش_خلال #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
واقعا طعم و بافت عالیییی داره حتما امتحان کنین ۴ عدد تخم مرغ ۲ و نیم لیوان ارد ۱ لیوان شکر ۱ لیوان ماست نصف لیوان گلاب ۱ لیوان روغن مایع بکینگ پودر یه قاشق غذا خوری ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید و سفیده را با همزن بزنید تا از ظرف نریزد سپس شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کشدار شود بعد زرده هارو دونه دونه اضافه و هم بزنید بعد روغن رو اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید بعد ماست و گلاب رو بریزید یک دقیقه هم بزنید بعد ارد رو که سه بار با بکینگ پودر الک کردین بریزین و با لیسک اروم و دورانی هم بزنید و تو قالب چرب شده بریزید و بزارین بپزه من درجه فرم رو ۲۸۰ بود به مدت ۴۰ دقیقه نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_هل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه رنگهای خوراکی: برای داشتن رنگ قرمز یک چغنر تازه سرخرنگ لازم است . آن را خوب می شوییم و پوست می کنیم و بخارپزمی کنیم .گ به دست آمده پس از سرد شدن برای تزیین آماده است .سعی کنید اب کمی در ته ظرف باقی بماند. اگر چند برگ تازه اسفناج را اگر اندکی حرارت دهیم برای کار تزیین و رنگ آمیزی آماده است .آب به دست آمده را از برگ جدا کنید. یک برگ کلم قرمز را در یک ظرف مناسب گذاشته و با ریختن مقدار کمی آب روی آن و حرارت دادن، رنگ بنفش به دست می آید . از یک هویج خوشرنگ با اضافه کردن کمی آب و دادن حرارت و بخار لازم می توان رنگ نارنجی را به دست آورد. نکات مهم و لازم : - می توانیم رنگ را یکجا تهیه کرده و در فریزر برای مواقع لازم نگهداری کنیم اما اگر تازه مصرف شود برای سلامتی بهتر و دارای کیفیت بالاتری است. - می توانیم برای خوش عطرشدن رنگ از اندگی گلاب استفاده کنیم. -اندازه دلخواه خود را  برای تزیین در نظربگیرید و مواظب باشید برای تزئین پلو زیاد آبکی نشود. -سعی کنید رنگها غلیظ باشند تا موجب آب افتادن برنج نشوند. - برای رنگ آمیزی کیک با چند رنگ باید مواد کیک را در مرحله آخربه چند قسمت تقسیم کرد و رنگ را به هرکدام جداگانه اضافه کرد و مخلوط کرد. - البته برای مهارت در این کاربه اندکی زمان نیازاست تا با تجربه و صبرکار بهتر از آب درآید. - در فصل زمستان که شلغم گرم می چسبد و برای پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مفید است کدبانوی خانه با اندکی هنرمندی و ذوق می تواند این خوراکی مقوی را به مذاق کودکان بدخوراک شیرین وخوشمزه کند. آنهم با رنگ آمیزی شلغم ها با اندکی رنگ چغندر و حتی بعضی خانمها قبل از پخت شلغم آن را با شکل های زیبا برش میدهند و سپس بخارپزمی کنند و پس از پخت سفیدی شلغم را که به شکل گل دراورده اند با سرخی لبو تزیین می کنند . فوروارد فراموش نشه👌 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پلو_رنگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
روش تهیه ابتدا طرح اولیه رو روی کاغذ A4 معمولی کشیده و یا پرینت میگیریم وبعد از پشت كار طرحمونو ميكشيم. سپس طرحمون رو با رنگ خوراکی و قلم رنگ آمیزی کرده و با رنگ مشکی دورگیری میکنیم وبعد ميزاريم كامل خوش بشه وبعددر این مرحله طرحمون رو ،روی ژله برگردون کرده و با دست کمی روی طرح میکشیم تا طرح کاملا به روی ژله منتقل شود.طرح به روی ژله منتقل میشود ولی کمرنگ تر از خود طرح ،نکته اینکه طرح مورد نظرتون رو باید از پشت کار رنگ آمیزی کنید که وقتی به روی ژله منتقل میشود به صورت وارونه نشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_تصویری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد:1 ليوان شير خشك:4/1 ليوان نمك:2/1 ق م شكر:1 ق م روغن مايع:4/1 ليوان ماست:2/1 ليوان تخم مرغ:4 عدد آب:2/1 ليوان آويشن:2/1 ق م ب پ:1 ق س تخم مرغ ها را با هم زن زده تا مخلوط شوند.نمك+شكر+شير خشك+روغن _ماست+اويشن+آب را اضافه كرده دوباره هم رده تا يكدست شود.آرد و ب پ را روي مواد الك كنيد.مواد نسبتا شل است.(ماستي كه استفاده ميكنيد شل نباشه) .قالب ها را خوب با روغن جامد چرب كنيد.به اندازه تقريبي 2 ق س از مواد داخل هر قالب بريزيد. فيلينگ پيتزا سليقه اي هستش.من اول به اندازه ا ق م از مخلوط( گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده. پيازداغ .رب.نمك.فلفل.دارچين.اويشن زياد.رب.قارچ نگيني پخته شده)داخل قالب ميريزم (روي مواد كيك)نگران نباشيد اگر مواد به طرف پايين برن.بعد كالباس خرد شده زياد.بعد پنير پيتزا رنده شده و در آخر فلفل دلمه اي نگيني شده. با حرارت 180 درجه فرهاي گازي و 160 فرهاي برقي با فن به مدت 20 دقيقه تا زماني كه پنير طلايي شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
یک سلام گرم🌷 باعطر گل محمدی🌷 و بہ لطافت لبخند خـــدا🌷 برایتان چیده‌ام تا روزتان بخیر ،دلتان شاد و زندگیتان🌷 هر لحظہ زیباتر شود صبحتون غرق در عطر گل🌷 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مربای- زردک مواد لازم: زردک ۱ کیلو شکر  ۱ کیلو  آب    ۴پیمانه زعفران بسیار زیاد آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری خلال پسته  به میزان لازم روش پخت:  زردک ها رو شسته و پاک میکنیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
من زردک ها رو با رنده درشت رنده رنده کردم . #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 گ
شکر و زردکها رو به همراه مقدار مناسبی آب داخل قابلمه ریخته و منتظر میشیم تا زرد ها نیم پز بشن.اگر قابلمه لعابی داشته باشید که چه بهتر. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اما مزیت این مربا زعفرونشه.حسابی باید دست و دلبازی کنید و زعفران دمکرده غلیظی درست کنید.دقیقا نمیتونم بگم که چقدر زعفرون مصرف شد. چون اونقدر ریختم تا رنگ مربا نزدیک به نارنجی شد خلاصه وقتی چشمتون به رنگ زیباش روشن شد,منتظر بشید تا قوام لازم رو پیدا کنه. در اواخر پخت آبلیمو  و خلال پسته رو اضافه کنید. این مربا با رنگ و طعمش ,همه رو عاشق خودش میکنه(مگر اینکه کسی کلا با زعفرون مشکل داشته باشه   #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱        
مربازردک ما آمادس نوش جان 😍😍 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : پودر بادام ۸۰ گرم ، آرد برنج ۱/۲ پ ، شکر ۲۰۰ گرم ، شیر ۳۵۰ گرم ، کره ۵۰ گرم ، اسانس هل چند قطره ، نشاسته گل۵۰ گرم ، نشاسته ذرت ۱ق غ ، گلاب نصف پیمانه ، زعفرون دم شده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا آرد برنج را ۲۰ دقیقه تفت بدید تا خامی آرد برنج گرفته شود سپس پودربادام را اضافه و حدود ۱۰ دقیقه دیگه دو آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید مقداری ازشیر و گلاب و نشاسته ها و مخلوط آرد برنج و پودر بادام را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید . شکر را درون ماهیتابه روی حرارت ملایم گذاشته و اصلا با هیچ چیز هم نزنید تا رنگش قهوه ای شود بعد دسته ماهیتابه را گرفته و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر کاملا کاراملی شود سپس کره را اضافه و خوب مخلوط کنید بعد باقیمانده شیر را بریزید و هم بزنید تا یکدست شود زعفرون را هم اضافه و هم بزنید در آخر مواد بادامی را ریخته مرتب هم بزنید تا یکدست شود . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوای_کاراملی_بادامی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ کشک بادمجان 😋 بادمجونارو سرخ کردم .. روی دستمال پهن کردم روغن اضافیشون گرفته شه بعد دوسه تا پیاز متوسط رو خلالی خرد کردم و سرخ کردم .. کمی زردچوبه زدم .. اواسط سرخ شدنشونم چند حبه سیر خرد یا رنده شده اضافه کردم و باهاشون تفت دادم . آخر کارم یک قاشق نعنا خشک اضافه کردم و تا نعنا نسوخته خاموش میکنم . بادمجونای سرخ شده رو رشته رشته میکنم نصفه از پیاز داغمو بهشون اضافه میکنم بهمراه یک سوم لیوان گردوی سرخ شده .. نصف لیوانم آب جوشیده میریزم روشون و روی حرارت ملایم میذارم تا بادمجون و پیازا نرم و مغز پخت بشن .. آبشون ک‌ کشیده شد دوقاشق زعفرون آبکرده هم میزنم و مخلوط میکنم یکم هم میکوبمشون ک یکدست شن . دست آخرم کشک رو ب میزان لازم میریزم و هم میزنم میذارم یه ربعی با حرارت ملایم جابیفته و ب هم مزه بدن . خود بادمجونا وقتی میخوام سرخ کنم بانمکن .. پس نمک غذا رو بعد از اضافه کردن کشک تنظیم میکنم چون کشک هم خودش شوره . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱