eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مراحل طبق دستوری که برای فرها گفته میشه برای فرخانگی نیز به همان صورت می باشد (یعنی قبل پخت ۱۵ دقیقه گرم شدن فر و زمان پخت کیک و... در فرخانگی نیز به همین روش پیش روید) براى درست كردن فر دست ساز يه قابلمه انتخاب كنيد،جنسش میتونه رویی(روحی) یا چدن سرامیک باشه,فرقی نداره . قالبمون حتماً بايد با قابلمه فاصله داشته باشه تا ته شيرينى نسوزه به خاطر همين كف قابلمه رو يه چيز فلزى مثل قالب كيك يزدى يا الك فلزى يا سه پايه فلزى يا كاتر بذاريد بعد سينى شيرينى رو روش ميذاريم، ميتونيد براى سينى از قالب پيتزا يا تارت استفاده كنيد براى استفاده از اين فر دست سازمون بايد اول حدود ١٥-٢٠ دقيقه قابلمه رو با در و دمكنى روى گاز با شعله ى متوسط بذاريم تا گرم بشه و مثل فر عمل كنه، نيازى به شعله پخش كن نيست بعد هم داخل قالبمون رو كاغذ روغنى ميندازيم و شيرينى هامون رو روش ميچينيم و بعد در قابلمه رو با دمكنى ميذاريم و تا پايان زمان پخت شيرينى در قابلمه رو باز نميكنيم، با همين فر دست ساز اکثر شیرینی ها رو میتونید بپزید☺️☺️ باشد تا به کار آید 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مدل ماست طعم‌دار 𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎 مواد لازم: بورانی بادمجان:🍆 بادمجان کبابی و له شده :۳ قاشق غذاخوری ماست : ۱ کاسه سیر :۱ حبه مغز گردو : بدلخواه (۱ قاشق مرباخوری) نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم ماست و لبو❤️ لبوی پخته و پوره شده : ۲ قاشق غذاخوری ماست :۱ کاسه سیر : ۱ حبه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر دارچین : ۱/۴ قاشق چایخوری شکر : ۱ قاشق مرباخوری (قابل حذف) بورانی اسفناج🍃 اسفناج پخته شده : ۳ قاشق غذاخوری ماست : ۱ کاسه سیر : ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم دلال ماست : ۱ قاشق مربا خوری پونه کوهی (اوجی) :کمی گردو ریز خرد شده : ۱ قاشق مربا خوری (در صورت تمایل) ماست و خیار🥒 خیار ریز یا رنده شده : ۱ عدد متوسط ماست : ۱ کاسه سیر: ۱ حبه پونه کوهی(اوجی): کمی دلال : ۱ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به میزان لازم آبلیمو تازه : ۱ قاشق غذاخوری گل محمدی :کمی پیازچه : ۱ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل ) ماست چیلی🌶 ماست : ۱ کاسه آب لیمو تازه:۲ قاشق غذاخوری پودرچیلی ( فلفل قرمز): ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا ۱ حبه سیر نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی  مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی با طعم کره و سیر و جعفری ❀❀❀❀❀❀❀ مواد لازم: سیب‌زمینی 🥔به مقدار لازم سیر 🧄۴ حبه جعفری و یا شوید 🌿☘️۵۰ گرم خورد شده کره🧈 ۳ ق غ خ روغن مایع🥃 ۱ ق غ خ نمک و زردچوبه🧂 به مقدار لازم آب جوش💧🔥 در حدی که نصف سیب زمینی ها رو توی تابه بپوشونه طرز تهیه: سیب‌زمینی هارو با آب و اسکاج بشورید و اونارو از وسط نصف کنید اگر سیب‌زمینی هاتون بزه که به ۴ قسمت تقسیم کنید. حالا اونارو توی تابه بریزید روشو آب جوش و نمک بریزین، آبش که بعد از پخت کشیده شد روش کره و روغن مایع میریزیم و در نهایت جعفری و یا شوید و سیر تازه خورد شده رو میریزیم و سیب‌زمینی‌ها قشنگ که سرخ شدن آماده سرو هستش. ببین سیر حالت سیر داغ پیدا میکنه و ترکیبش با سیب‌زمینی که سرخ شده و بیرونش کرسپی هستش و وسطش عین پنبه نرم و خوشمزست اصلا یه ترکیب خارق العاده ای میشه ها . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پیاز کاراملی 𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘 موادلازم: ماکارانی 🍝 رب گوجه 🥫 سیر 🧄 پیاز🧅 روغن زیتون یا معمولی🫒 فلفل🌶،نمک🧂،زردچوبه،آویشن🍃،پاپریکا🫑 اول پیازخلالی داخل ظرف ریخته بعد روغن و ادویه حسابی نخلوط کنید بعد سیر روش روغن بریز بعدرب گوجه بذار تو فر با دمای ۲۰۰درجه یک ساعت کامل بپزه بعد البته چک کنید چهل دقیقه ی اول چون دمای فرها متفاوته بعد سیرو از پوستش جدا کنید و ماکارانی ابکشی مخلوط کنید و میل کنید البته ازونجایی که ما ایرانی ها باید ماکارانی دم بکشه تا بخوریم شما دراین مرحله میتونید اندازه ی یک چهارم اب بریزین داخل ظرفتون ومجدد بره داخل فر یه ربع یا بیست دقیقه بعد نوشجان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپ زیتون و پنیر من دیپ‌ها و پیش‌غذاهای زیادی درست کردم ولی مطمئنم این میشه پای ثابت مهمونیام، هم آسونه و هم به شدت خوشمزه. توصیه میکنم هر چه سریع‌تر درست کنید. زیتون سبز و سیاه : هر کدام نصف پیمانه ( از یک رنگ زیتون هم میتونین استفاده کنید) گردو خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری رب انار : ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری سیر : ۲ حبه نمک فلفل پنیر لبنه : نصف پیمانه ماست یونانی : ۲ قاشق غذاخوری عسل : ۱ قاشق غذاخوری زست یک لیمو. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی  مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپ زیتون و پنیر من دیپ‌ها و پیش‌غذاهای زیادی درست کردم ولی مطمئنم این میشه پای ثابت مهمونیام، هم آسونه و هم به شدت خوشمزه. توصیه میکنم هر چه سریع‌تر درست کنید. زیتون سبز و سیاه : هر کدام نصف پیمانه ( از یک رنگ زیتون هم میتونین استفاده کنید) گردو خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری رب انار : ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری سیر : ۲ حبه نمک فلفل پنیر لبنه : نصف پیمانه ماست یونانی : ۲ قاشق غذاخوری عسل : ۱ قاشق غذاخوری زست یک لیمو. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پیاز کاراملی 𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘 موادلازم: ماکارانی 🍝 رب گوجه 🥫 سیر 🧄 پیاز🧅 روغن زیتون یا معمولی🫒 فلفل🌶،نمک🧂،زردچوبه،آویشن🍃،پاپریکا🫑 اول پیازخلالی داخل ظرف ریخته بعد روغن و ادویه حسابی نخلوط کنید بعد سیر روش روغن بریز بعدرب گوجه بذار تو فر با دمای ۲۰۰درجه یک ساعت کامل بپزه بعد البته چک کنید چهل دقیقه ی اول چون دمای فرها متفاوته بعد سیرو از پوستش جدا کنید و ماکارانی ابکشی مخلوط کنید و میل کنید البته ازونجایی که ما ایرانی ها باید ماکارانی دم بکشه تا بخوریم شما دراین مرحله میتونید اندازه ی یک چهارم اب بریزین داخل ظرفتون ومجدد بره داخل فر یه ربع یا بیست دقیقه بعد نوشجان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی  مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی  مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی  مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوام برا همیشه خیالتو از بابت راحت کنم! اینم از یه دستور بی نقص و امتحان شده برای فلافل که طعمشو تضمین میکنم😎 مواد لازم : نخود ۲ لیوان پیاز متوسط ۱ عدد ادویه مخصوص فلافل سیب زمینی آبپز ۱ عدد بیکینگ پودر ۱ ق م فلفل قلمی ۱ عدد کنجد برای تزئین نمک، فلفل سیاه پودر گشنیز فلفل قرمز گشنیز تازه سیر ۴ حبه پودر سیر زیره سبز زردچوبه پاپریکا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سه تا تخم مرغ یک لیوان شکر را با همزن زدم تا حجمش دوبرابر بشه وکرم رنگ بشه کمی وانیل وگلاب زدم و نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان شیرکاکائو اضافه کردم وهم زدم دو و نیم لیوان آرد ویک قاشق غذاخوری پکینگ پودر و چهار قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو الک کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم داخل قالب کیک یزدی کاغذ مخصوص گذاشتم و با ملاقه کوچیک از مایه کیک داخلشون ریختم و روی مایه کیک شکلات سکه ای ریختم داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بیست دقیقه پایین گذاشتم ۵دیقه بالا بادمای ۱۰۰درجه تا کیکها پخته بشه وبا خلال دندون امتحان کردم وقتی تمیز بیرون اومد از فر درآوردم نوش جونتون ادمین مونا 😌❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 با چند تا کار ساده و راحت الویه رو اینجوری جینگول کن ⛔️فقط اینو بگم چند تا نکته داره، که الان دارم میگم رعایت نکنی الویه وا می ره و‌ خوب فرم نمی گیره ❌نکته اول؛ مواد الویه رو اگر چرخ ، رنده یا له می کنید بذارید کامل خنک بشه بعد بهش سس مایونز بزنید، طعم عالی میشه، سس کمتری جذب می کنه ❌نکته دوم :به مواد الویه سس و خامه کمتر برنید، چون اینجوری چسبندگی سیب زمینی از بین نمیره و برای قالب زدن بهتره ، وااا‌ نمیره ، هم اینکه چون با سس کاورش‌می کنیم‌، نباید پر سس باشه ❌نکته سوم:موقعی که مواد رو قالب می زنید خوب فشرده کنید تا حفره ایی نمونه، و لایه ها کامل بچسبن بهم ❌مورد دیگه اینکه تخم مرغ ها رو بعد از رنگ کردن حتما بذارید یخچال، خیلی خوب برش می خوره و خورد نمیشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی .اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 بهترین خواص این چایی از بین بردن چربی دور شکم و کاهش وزنه که باید یکساعت قبل از غذا یک استکان خورده بشه باعث کاهش اشتها میشه و احساس سیری بهتون دست میده...😍☘️ آلبالو یک استکان، آب جوش دو استکان، نبات یک تکه کوچک، زنجبیل تازه یک تکه، دارچین یک تکه 🍒برای درست کردنش ب قصد کاهش وزن نبات رو حذف و زنجبیل و دارچین رو برای اثر و چربی سوزی بیشتر اضافه کنین 🍒وقتی رنگ آلبالو کاملا از بین رفت چایی شما دم کشیده 🍒اگر آلبالو ها سفت بود اواخر دم کشیدن با گوشکوب برقی کمی میکس کنین... 🍒اگر توی کتری میخاین درست کنین اول بیست دقیقه توی شعله مستقیم بجوشه بعد داخل قوری یک ربع روی سماور یا کتری دم بکشه 🍒برای دم کردن ۱۵دقیقه توی قوری درب قوری و نذارین تا دیگه نجوشه و کف نکنه و رنگشو تغییر نده.... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویتی💚 ‌ ✅مواد لازم شکر ۳ ق غ شیر یک لیوان پتی بور ساده ۱۳ عدد تخم مرغ یک عدد وانیل نوک ق چایخوری شکر برای مواد بیسکویتی ۱ الی ۲ ق غ ✅طرز تهیه داخل ویدیو هست. ❌آب قابلکه تا نصف قالبتون باشه ❌شکر خیلی سریع میسوزه پس حواستون باشه که نسوزه و سریع از روی حرارت بردارید. ❌آب قابلمه جوش بیاد بعد قالبو بذارید. ❌بعد از پخت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه. بعد برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥭 بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه. پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند. . مواد لازم انبه سبز یک کیلو زردچوبه یک ق م نمک دو ق م کشمش دو ق س برگه زردآلو یک سوم لیوان تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری رازیانه یک ق م فلفل قرمز سه الی ۴ عدد فلفل سیاه یک ق چ سرکه یک و نیم لیوان سیر ۳ الی ۴ حبه سیاه دانه یک ق چ . نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 بهترین خواص این چایی از بین بردن چربی دور شکم و کاهش وزنه که باید یکساعت قبل از غذا یک استکان خورده بشه باعث کاهش اشتها میشه و احساس سیری بهتون دست میده...😍☘️ آلبالو یک استکان، آب جوش دو استکان، نبات یک تکه کوچک، زنجبیل تازه یک تکه، دارچین یک تکه 🍒برای درست کردنش ب قصد کاهش وزن نبات رو حذف و زنجبیل و دارچین رو برای اثر و چربی سوزی بیشتر اضافه کنین 🍒وقتی رنگ آلبالو کاملا از بین رفت چایی شما دم کشیده 🍒اگر آلبالو ها سفت بود اواخر دم کشیدن با گوشکوب برقی کمی میکس کنین... 🍒اگر توی کتری میخاین درست کنین اول بیست دقیقه توی شعله مستقیم بجوشه بعد داخل قوری یک ربع روی سماور یا کتری دم بکشه 🍒برای دم کردن ۱۵دقیقه توی قوری درب قوری و نذارین تا دیگه نجوشه و کف نکنه و رنگشو تغییر نده.... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥭 بهتر از این ترشی نداریم هم خوشمزه و هم خیلی سریع آماده میشه. پس اگر دوست داشتید اول سیو کنید و بعد هم بفرستید واسه دوستانتون که اهل ترشیجات هستند. . مواد لازم انبه سبز یک کیلو زردچوبه یک ق م نمک دو ق م کشمش دو ق س برگه زردآلو یک سوم لیوان تخم گشنیز یک قاشق سوپخوری رازیانه یک ق م فلفل قرمز سه الی ۴ عدد فلفل سیاه یک ق چ سرکه یک و نیم لیوان سیر ۳ الی ۴ حبه سیاه دانه یک ق چ . نکته: حتما از انبه سبز ریز استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
سلام وقت بخیر قصد داریم شعبه رعد الغدیر را در مازندران ایجاد کنیم میخواهیم از سرمایه‌گذاران و علاقمندان دعوت کنیم https://eitaa.com/joinchat/2138506035Ce6fb454c03 جهت همکاری وارد این کانال شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دبل چاکلت 😍😋 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان وانیل یک چهارم ق چ شیر ۱ لیوان روغن مایع دو سوم لیوان شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم آرد نول دو لیوان پودر کاکائو نصف لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ نمک یک هشتم ق چ تخم مرغ ، وانیل ، شکر را بزنید تا کرمی رنگ شوند سپس شیر و روغن را اضافه و در نهایت شکلات ذوب شده(ترجیحا تلخ) را بیافزاییدمواد آردی که از قبل الک شدن را طی سه مرحله اضافه و با لیسک بزنید. در آخر اگه نیاز بود حدود یک دقیقه با دور کند همزن مواد رو بزنید تا یک دست شود کف قالب رو کاغذ روغنی بیندازید و مایه ی کیک را درون قالب ریخته و برای اینکه مایه یکنواخت پخش بشه دو بار روی سطح کار بکوبید داخل فر ۱۸۰ درجه ی از قبل گرم شده(برای فر های برقی که شامل مایکروفر و سولاردوم و توستر میشه بیست درجه کمتره دما یعنی باید صد و شصت باشه) به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید‌. حتما با خلال دندان تست کنید که پخته باشه خلال دندون را در مرکز کیک فرو ببرید اگه تمیز خارج شد کیک پخته ولی اگه مواد چسبید بهش یعنی کیک کامل نپخته زمان پخت با توجه به سایز قالب متغییره بعد نیم ساعت اول پخت هر پنج دقیقه چک کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🏮۶ راهکار فوق‌العاده برای افزایش رزق و روزی حیف که هنوز خیلی از افراد، از این راه های ارزشمند بی خبرن!!! 😔 ببین چقدر پیام افزایش رزق و روزی و رضایت برامون فرستادن 😊😘👇 https://eitaa.com/herzenafis/10394 https://eitaa.com/herzenafis/10394 💥امیدوارم به زودی پیام رضایت تو رو ببینم😉 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه مهمونی به این میگن دیپ بیکن وپنیر موادلازم: پیاز یک عدد بزرگ ترجیحا پیاز قرمز بیکن یا ژامبون ۶ورق پنیرخامه ای یک بسته ادویه ها:نمک،فلفل،اورکانو یا کمی اویشن اول همه پیازهامو نگینی میکنیم وبا۱قاشق روغن سرخ میکنیم یکم ک طلایی شد دو ق آب بهش اضافه میکنم وباشعله کم تفت میدیم هروقت آب تموم شد دوباره این کارو‌میکنم تا پیازها کاراملی بشه۳ باراین کارو‌تکرار میکنیم بعد ازاون تابه رونشورید وژامبوم هاروتوهمون تابه تفت میدیم ژامبون یا بیکن چون چربی داره نیازی ب اضافه کردن روغن نیست .بعد ازسرخ شدن بیکن ها پیازو وبیکن ومخلوط میکنیم وپنیرمون رواضافه وادویه هارو میزنیم هم میزنیم ومخلوط میکنیم تایکدست بشه درآخرم نون خای مزه دار شده رو دورش بچینید میتونید با چیپس هم میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛