فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بندری_مرغ
یه غذای راحت و آسون که معروف به غذای فوری هر چی هم دوست داشته باشی میتونی اضافه کنی و این غذای نونی خوشمزه نوش جان کنی
🔻مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد درشت
قارچ ۷-۸ عدد
فلفل دلمه نصف
سیب زمینی دو عدد متوسط
رب گوجه یک ق غ
نمک فلفل سیاه و زردچوبه یک ق چ
نوش جان❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ سیر و استیک😍😋
~چیزایی که لازم داریم:
گوشت راسته گوساله نیم کیلو
پیاز ۴ تا بزرگ
قارچ ۲۵۰ گرم
سویا سس
سرکه بالزامیک
روغن زیتون
کره
سیر
پنیر
~ادویه ها:
(نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا)
~نکته ها:
گوشت و یک الی دو روز تو سردترین قسمت یخچال قرار بدین تا بیات و نرم شه و موقع خوردن لاستیکی نباشه
بهتره بعد از مزه دار کردن گوشت حدقل ۲ ساعت تا نصف روز تو مواد استراحت کنه
گوشت و با حرارت خیلی بالا نهایتا ۳ ۴ دقیقه تفت بدین که سفت نشه
پیاز و قارچ و با حرارت کم تفت بدین تا پیاز با آب قارچ کاراملی شه
از هرنوع پنیری میتونین استفاده کنین ولی کم نزنید
از نون باگت هم میتونید استفاده کنید ولی بهتره از نون چاباتا (چاپاتا) استفاده کنید
حتما نون رو با سیر و کره تست کنید اصل طعمش به این مرحلس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسرکرمی🍨😍😋
قول میدم این دسر راحت و فوق العاده خوشمزه بشه پای ثابت مهمونی هاتون😍✋🏻
`مواد لازم:
شیر ۲ لیوان فرانسوی
کرم کارامل ۲ بسته (از سوپرمارکت تهیه کنید)
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۳۰۰ گرم(۳ بسته)
برای روی دسر میتونید از کرم لوتوس یا کرم بیسکوییت ایرانی،نوتلا یا مثل من کره پسته استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شاه_پلو_آذربایجان😍😋
امروز خوشمزه ترین ناهار رو براتون گذاشتم تا حالا درست کردین؟؟
اگه مثل من عاشق ناهار مجلسی هستید این دستو ر از دست نده هم سالم و هم فوق العاده خوشمزه و برا مهمانی ها عالیه
خیلی راحت توی خونه درست کن
و باز هم یه شیک و مجلسی دیگه🤓😃
مواد لازم:
600 گرم برنج خیس خورده
600 گرم گوشت (گوسفند، گوساله)
4-5 عدد پیاز خلالی خرد شده
100 گرم آلو خشک
120 گرم زردآلو خشک
50 گرم کشمش
150 گرم شاه بلوط(اختیاری)
250 گرم کره ذوب شده
زعفران دمکرده
100 میلی لیتر آب گرم(برای پخت گوشت با حرارت خیلی ملایم)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه دلخواه دیگه طبق ذائقه
نان لواش و یا خمیر یوفکا(حتما دو طرف نان یا یوفکا چرب شود)
ظرف پخت را روی اجاق گاز یا در فر 200 درجه سانتی گراد حدود 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا نان یا خمیر یوفکا طلایی و ترد شود
دستور با صدا توضیح داده شده عشقا😘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون سیب زمینی😳🥔🍞😍😋
ازاون غذاهای خوشمزس که عجله داری ولی دلت یچیزی خوشمزه میخواد😋
اگه از هشتگ یا اکسپلور میبینی حتما به پیجم سربزن اموزش غذاهای شمالی ودسرای سه سوته دارم
موادلازم👇🏼
نیم کیلو سیب زمینی
۳پیمانه ارد
یه قاشق ق خ بکینگ پودر
۲عدد تخم مرغ
به دلخواه پنیر پیتزا یه لیوان
پیازچه خوردشده یه لیوان
جعفری خورد شده یه دسته
نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر به مقدار لازم
روغن مایه یک سوم لیوان
طرزتهیه👇🏼
اول سیب زمینی ابپز میکنیم وبعدتمامی موادو باهم ترکیب میکنیم مخلوط میکنیم اگه به دستتون چسبیدچندقاشق اردبزنین روی یه سطعی خمیرو به دو قسمت تقسیم میکنیم با وردنه بازمیکنیم باهر وسیله ای که داشتین برش میزنم تو ماهیتابه سرخ میکنیم در ماهیتابم میذاریم تا مغز پخت بشه
نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پروتئینی بی نهایت خوشمزه:😍😋
کاهو ۱ عدد
فیله یا سینه مرغ ۴ عدد
ادویه:(پاپریکا،پودرسیر، ادویه مرغ،نمک وفلفل)
روغن زیتون
نان تست ۴ عدد
کره ۳۰ گرم
نخود پخته شده یا کنسرو نخود
پنیر پارمسان ۵ ق غ خ
برای سس:
ماست یونانی ۳ ق غ خ
سس مایونز کم چرب ۱-۲ ق غ خ
سس خردل ۱ ق چ خ
آب لیموترش ۱ عدد
سیر ۱ الی ۲ حبه
روغن زیتون به مقدار زیاد
پنیر پارمسان ۵ ق غ خ
برای کورتان نان تست رو مکعبی کات میکنیم روش رو کره مال میکنیم میزاریم تو فر ۱۷۰ درجه بمدت یک ربع تا روش طلایی شه
اگه نخود رو حذف کنید میشه سالاد سزار ولی من پیشنهاد میکنم حذفش نکنید و این سالاد پروتئینی رو امتحان کنید و حالشو ببرید🤍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از اطلاعات عمومی
جکهای خفن مادر شوهر و عروس👿👻
آخ دلم ترکیدم از خنده😂😂
خودتون برید داخلش ببینید ضرر
نمی کنید😎👇
بپا جاریِ فضولِت اطراف گوشی نباشه👹
خودم از جوکاش پاچیدم 😂👌
بچه مچه نیاد!! 😪👊🏻😡🚫
خدا نگذره ازت پرپر شدم از خنده🤣🤣
سالم بری #له_و_لورده برمیگردی ⛔️😂
http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
بپا کسی نبینه فقط😋بزن روشون👆 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله ی بادمجون😍😋
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ ق غ خ
ادویه( زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر،آویشن،نمک و فلفل)
سیر ۱ حبه
بادمجان
برای سس بشامل:
۵۰ گرم کره
۲ ق غ خ آرد
نیم لیتر شیر
نمک و فلفل و جوز هندی
کره رو داخل تابه بریزید و آرد رو بهش اضافه کنید تفت بدید کاملا تا بوی خامی آرد گرفته بشه
بعد شیر رو اضافه کنید و ترکیب کنید تا به غلظت برسه و در آخر نمک و فلفل و جوز هندی( قابل حذف) اضافه کنید و تمام
بادمجون هاروهم من اول ورقه ای برش دلدم روی آبکش گذاشتم بهش نمک زدم تا عرق کنه و تلخیش گرفته شه بعدم با دستمال نخی خشک کردم و روش رو با فرچه روغن مالیدم و گذاشتم تو ایرفرایر
برای مواد گوشتی هم اول پیاز رو سرخ میکنیم بهش گوشت رو اضافه کرده رنگ گوشت که عوض شد بهش زردچوبه و ادویه هارو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعدم سیر رو اضافه میکنیم تفت میدیم و فلفل دلمه ای و قارچ رو ( که فلفل دلمه ای و قارچ قابل حذفه) بعدم رب گوجه رو تفت میدیم یکمم آب میریزیم میزاریم نیم ساعت بپزه
بهت شرط میبندم یبار امتحانش کنی عاشقش میشی✨
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیار و ذرت😍😋
مواد لازم:
خیار🥒
پیاز قرمز🧅
ذرت🌽
جعفری🍀
سیر🧄
پودر گردو
ماست🍶
سس مایونز🥣
آبلیمو🍋
روغن زیتون🫒
نمک و فلفل 🌶🧂
همه ی مواد رو باهر برشی که دوست دارین با هم ترکیب کنید و بذارید تو یخچال یکم بمون تا به خورد هم برن.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_کباب_ترش_گیلانی
موادلازم
گوشت چرخ کرده300 گرم
گردو 80 گرم
رب انار ترش یا ملس یک قاشق
سبزی معطر شامل چوچاق و کوتکوتو 1/5 ق
رب گوجه نصف ق
گوجه رنده شده یک عدد
پیاز رنده شده دو عدد
سیر سه حبه
نمک فلفل زردچوبه و روغن
گوجه دو عدد
طرزتهیه:
گوشت و با پیاز و نمک و فلفل حسابی ورز میدیم و به اندازه ی گردو قلقلی میکنیم و سرخش میکنیم میذاریم کنار.
یه پیاز رنده شده رو با روغن و زردچوبه سرخ میکنیم و بهش سیر اضافه میکنیم و گردوی سابیده،یه مقدار که گردو تفت خورد رب انار و سبزی معطر و اضافه میکنیم.
اگه سبزی معطر گیلانی نداشتید بجاش از گشنیز و پونه و جعفری استفاده کنید ولی مسلما سبزی گیلانی خوش عطر تره.
تو سس مون رب گوجه و گوجه رنده شده میریزیم ونمک و آب میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه حدود نیم ساعت.
آب زیاد تو سس نریزید.کوفته ها رو به سس غلیظ اضافه کنید و کنارش گوجه سرخ شده میذاریم و بعد نیم ساعت آمادس
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیله _مرغ پرتقالی
فیله ی مرغ پرتقالی رو من تو دسته غذاهای سه سوته و لذیذ میذارم، اراده کنی نیم ساعته رومیزه.
واسه این غذای خوشمزه شما نیاز دارین به:
فیله
آب پرتقال بدون پالپ( ترجیحا صنعتی) یک لیتر
سیر سه حبه
نمک و فلفل و زعفرون
کره
زرشک و خلال پسته
کره رو تو ماهیتابه آب کردم و فیله ها رو توش تفت دادم و بهش زعفرون سابیده و سیر له شده و نمک و فلفل اضافه کردم. همین که فیله ها تفت خورد بهش آب پرتقال بدون پالپ اضافه کردم و گذاشتم حسابی بپزه و غلیظ بشه و زرشک و خلال پسته رو آخر پخت اضافه میکنم
واسه برنجم نصف برنج رو بعد از آبکش با زعفرون مخلوط کردم ، کف قالب رو کره زده و برنج زعفرونی رو فشرده کردم و بعد برنج سفید. حتما روش در بذارین یا با فویل بپوشونید قالب رو . داخل فر ۱۸۵ درجه به مدت یک ساعت و ربع گذاشتم و دیگه تمام..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی حصیری😍😋
مواد لازم:
نان میکادو🫓 ۲ ورق
خامه🧁 ۱ پاکت
شیر عسلی🍯 نصف پیمانه
تمشک🍓 ۱/۲ پیمانه
بیسکویت مادر و یا هر نوع بیسکویت دیگه🍪 ۱ پیمانه
شکلات چیپسی🍫 ۱/۲ پیمانه
نوتلا و خلال پسته 🍫💚برای تزیین
بستنی رو به مدت ۱ روز بذارین توی فریزر بمونه و خوب ببنده بعد میتونین سرو کنین.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا یک تخمرغ رو همزدم تا کف کنه بعد بهش یک لیوان فرانسوی شکر اضافه کردم همزدم تا کش دار بشه بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم باز همزدم یک لیوان آب ولرم همراه با کمی زعفرون یا رنگ خوراکی اضافه کردم همزدم یک چهارم لیوان گلاب و کمی گودر هل اضافه کردم همزدم در آخر هم دولیوان آرد با یک قاشق بکنیگ پودر که از قبل سه دفه الک کردم رو به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن همزدم بعد کف قابلمه رو با کمی روغن و کمی آرد با هم مخلوط کردم کف و دیوار های قابلمه رو چرب کردم بعد مداد رو ریختم گذاشتم روی گاز با شعله پخش کن به ودت یه ساعت بگزه نوش جونتون 😊☺️
#کیک.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شاه_پلو_آذربایجان😍😋
امروز خوشمزه ترین ناهار رو براتون گذاشتم تا حالا درست کردین؟؟
اگه مثل من عاشق ناهار مجلسی هستید این دستو ر از دست نده هم سالم و هم فوق العاده خوشمزه و برا مهمانی ها عالیه
خیلی راحت توی خونه درست کن
و باز هم یه شیک و مجلسی دیگه🤓😃
مواد لازم:
600 گرم برنج خیس خورده
600 گرم گوشت (گوسفند، گوساله)
4-5 عدد پیاز خلالی خرد شده
100 گرم آلو خشک
120 گرم زردآلو خشک
50 گرم کشمش
150 گرم شاه بلوط(اختیاری)
250 گرم کره ذوب شده
زعفران دمکرده
100 میلی لیتر آب گرم(برای پخت گوشت با حرارت خیلی ملایم)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و هر ادویه دلخواه دیگه طبق ذائقه
نان لواش و یا خمیر یوفکا(حتما دو طرف نان یا یوفکا چرب شود)
ظرف پخت را روی اجاق گاز یا در فر 200 درجه سانتی گراد حدود 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا نان یا خمیر یوفکا طلایی و ترد شود
دستور با صدا توضیح داده شده عشقا😘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_میوه_با_فیلنگ_پنیری :
گیلاس بیست عدد
آرد سه صفر قنادی ۳۸۰ گرم دو لیوان و نیم
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۲۰۰ گرم یک لیوان سر خالی
روغن ۱۱۰ گرم سه چهارم لیوان
شکر ۱۹۰ گرم یک لیوان
وانیل یک قاشق جایخوری
بیکنیک پودر دو قاشق مربا خوری
نمک نوک قاشق چایخوری
_
مواد پنیری :
پنیر خامه ایی یا ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
پودر قند دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
آرد قنادی دو قاشق غذا خوری
__
پنیر خامه ایی و پودر قند و اخم مرغ و آرد رو با همزن دستی بزنید و کاملا یکدست کنید وقتی مواد کیک اماده شد دو سوم رو داخل قالی بریزید و نصف مواد پنیری رو روی مواد کیک بریزید و بعد بقیه مواد کیک و سطح کیک رو صاف کنید و سیخ چوبی رو داخل کیک بچرخونید که هوای اضافی خارج بشه و کیک گنبدی نشه و روی کیک هم از مواد پنیری با استفاده از قیف نایلونی پایپ کنید و گیلاس ها رو روش بچنید
_
من از گیلاس استفاده کردم که میتونید توت فرنگی یا زرد آلو هم استفاده کنید .گیلاس رو نصف کنید و هسته رو در بیارید و کنی آرد روی قسمت داخلی گیلاس الک کنید که زمان پخت ته قالب کیک نره
فر از ده دقیقه قبل گرم شده باشه دمای فر ۱۷۰ و زمان پخت پنجاه دقیقه تا یک ساعت حتما با سیخ چوبی تست کنید که پخته باشه و مواد وسط به سیخ نچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ خفن😍😋
مواد لازم:
آرد🥡 : ۳ ق غ پر
آب💧 : یک لیوان
نمک 🧂: ۱ ق چ
روغن🥃 : ۴ ق غ
زعفران💛 : مقداری
آرد رو با آب سرد ، نمک ، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشه .
کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد موادمون رو داخلش میریزیم ( شعله کم )
بعد از اینکه تهدیگ یکم خودشو گرفت و حباب های بزرگ زد ،برنج یا ماکارونی رو روش میریزیم و دم کنی میذاریم.
با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خوراک مرغ با پوره سیب زمینی😋😍😋
این خوراک فوقالعاده راحت و خوشمزهس خیلی هم سریع اماده میشه🥳
~موادلازم:
سینه یا ران یا فیله مرغ مکعبی خردشده
پیاز یک عدد
فلفل سبز خردشده دو ق غ
سیر یک حبه
رب گوجه یکق چ
نمک فلفل سیاه اویشن
روغن مایع
~مواد لازم برای پوره :
سیب زمینی سه عدد متوسط
کره یک ق غ
شیر یک فنجون
نمک یک ق چ
برای روی مواد مقداری پنیر پیتزا
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزی_پلو_با_ماهی😍😋
ماهی شوریده یا هر ماهی دیگه ۱ کیلو
زعفران دم شده ۸ ق غ
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک ۱،۵ ق چ
زردچوبه ۱،۵ ق چ
پودر سیر ۱،۵ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
فلفل قرمز نوک ق چ
سبزی کوکو ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ ق غ
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه نصف ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر ترشی فوری😍😋
سیر با کیفیت همدان ۱ کیلو
شیره انگور یا خرما نصف تا ۱ پیمانه
نمک ۱ ق چ
سرکه ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ سیسی
نکات
۱- سیر ترشی نیازی به هیچ چیز دیگه ای مثل نبات شکر رب انار یا تمبر هندی نداره
۲- موقع جوشوندن حواست باشه سیر له نشه
۳- تو این روش طعم سیر شبیه سیرترشی کهنه هست اما قطعا سیرترشی ۷-۸ سالهای که خودت بادستای خودت درست کردی یه چیز دیگهاس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت بازاری نخرر👀👀👀سالم و خونگی به همین راحتی و اقتصادی درستش کن😍😋
دکمه سیو بزن تا گمش نکنی ،وراحت بهش دسترسی داشته باشی
.
و مرسی که با لایک و کامنت کمک میکنید
.
.دوتا سينه مرغ
٦ق غ پودر سوخاري
نمك فلفل سياه
يك تا ۲ق غ سس خردل
يك تا ۲ق غ سس كچاپ
١٠٠گرم پنير پيتزا
۳حبه سير
١عدد پياز
.
حواستون باشه ضخامت ناگت ها زياد نباشه كه موقع سرخ شدن مغز پخت بشه
.
ميتونيد تازه مصرف كنيد
يا به صورت نيمه اماده تو فريزر تا سه ماه نگهداري كنيد و تو مواقع نياز ازش استفاده كنيد
.
براي مدرسه و لقمه هاي مدرسه بچه ها هم خيلي مناسب خيالتون از بابت كيفيت هم راحت
.
فیلم تا اخر ببینیید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مینی کیک های یزدی هم طعم نوستالژی جذابی دارن هم برای
پذیرایی گزینه ی مناسبیه 👌🏻پس همین الان سیـ.وش کن
#كيك_يزدی
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 و 1/4 پیمانه
شکر 1 پیمانه
ماست 3/4 پیمانه
گلاب 3 ق غذاخوری
روغن مایع 3/4 پیمانه
پودر هل 1 ق مرباخوری
عسل 1 ق غذاخوری
وانیل 1/2ق چ
بکینگ پودر 2 ق چ(با آرد مخلوط شود)
بکینگ پودر 1/2 ق چ(با ماست مخلوط شود)
کنجد برای تزیین به میزان لازم
ابتدا تخم مرغها به همراه وانیل و شکر با هم مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ شود.
ماست بکینگ پودر با هم مخلوط کرده و میذاریم کنار تا عمل بیاد.روغن اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم سپس ماست اضافه میکنیم و بعد از کمی هم زدن پودر هل،گلاب و عسل اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده اضافه کرده و هم میزنیم.مواد رو داخل قیف میریزیم و داخل کپسولهای کاپ کیک پر میکنیم ،در صورتی که بخواین روی کاپ کیک ها ترک بخوره چاقو رو داخل روغن مایع میزنید و روی موادی که داخل کپسول ریختین علامت + ایجاد میکنید که اینکار برا کاپ کیک های بزرگ جواب میده .در آخر روی مواد با کنجد تزیین میکنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بمدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدیم تا روی کاپ کیک ها طلایی رنگ بشه،چون دمای فرها متفاوته حتماً چک کنید که در این مدت زمان کاپ کیکهاتون نسوزن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سوپ کدو و بروکلی😍😋
یه طعمی داره که دیوووونش میشی🥰
~موادلازم:
کدو
هویج
بروکلی
فلفل دلمه ای
قارچ
جو پرک
شیر
سینه مرغ
آویشن،نمک،فلفل
عصاره مرغ
وقتی پخت همرو بِلند کن و بعد قارچ و اضافه کن
میتونی بهش خامه و کره هم اضافه کنی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛