فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا شیره ی انگور😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡يك پيمانه
شيره انگور🍇 يك پيمانه
گلاب 🌹يك چهارم پيمانه
زعفران 💛چند قاشق
آب 💧نصف پيمانه
پودر هل 🌺يك ق.چ
روغن 🥃حدودا نصف پيمانه اما كم كم اضافه بشه
كره🧈 ٢٠ گرم
نكته مهم :❌شيره انگور اگه كم شيرين بود بهش آب كمتري اضافه كنيد يا مقدار شيره رو بيشتر كنيد شيره انگور رقيق نياز به آب زياد نداره حتما تست كنيد كه ترش نباشه 🙏
آرد رو مرحله اول در حد گرفتن خامي تفت بدين، با روغن هم زياد نياز به تفت دادن نيست چون رنگ شيره باعث تيره شدن حلوا ميشه حواستون باشه🙏
كره هم اختياري اما بافت حلوا رو بي نظير و همين طور خوش طعم ميكنه سعي كنيد حذفش نكنيد 🙏
شيره هم اصلا نياز به گرم شدن نداره😍فقط طي چند مرحله اضافه كنيد و حرارت كاملا ملايم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این لوبیا پلو رو به سبک شیرازیا درست کن🍛
#لوبیاپلو شیرازی🥓
مواد لازم :
۳ پیمانه برنج
۱.۵ پیمانه لوبیا چشم بلبلی
۱.۵ پیمانه شوید تازه
پودر دارچین
پودر گل محمدی
زیره
زردچوبه
۴ تیکه مرغ
۱ عدد پیاز درشت
زعفران دم کرده
ادویه ها ( پودر سیر ، تخم گشنیز ، پودر زنجبیل )
نصف قاشق غذاخوری گلاب
۲ تکه کوچک چوب دارچین
نمک و فلفل سیاه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_سیب_زمینی_تنوری
سیب زمینی ها رو شسته پوست بگیرید ،خرد کنید،داخل ظرف مورد نظر بریزید روی آن ها روغن زیتون ،ادویه های دلخواه و نمک بریزید و خوب هم بزنید (من برگ رزماری روشون گذاشتم عطر خیلی خوبی داره) روشون فویل بکشید و به مدت ۱ ساعت بزارید داخل فری که از قبل گرم شده تا دمای ۲۲۰ درجه تا سیب زمینی ها برشته شوند.
سس:ماست چکیده،آب لیمو،جعفری خرد شده،نمک وفلفل سیاه طبق ذائقه ی خودتون همه رو باهم مخلوط کنید و با سیب زمینی میل کنید
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک قفقازی های زیادی رو تست کردم و این رسپی بهترینشه😍😍😋
خوراک قفقازی یه خوراک محبوب ملل هست و هر کس یه جوری درستش میکنه
ولی به نظرم اینجوری از همش خوشمزه تره
مواد لازم
لوبیاسبز
بادمجان
کدوسبز
هویج
سینه مرغ(هر حور دوست دارین مرینیت کنید)
قارچ
ماست چکیده موسیردار
ماست پرچرب
مایونز
گردو خرد شده
جعفری خرد شده
پیاز سرخ شده(من فراموش کردم بزنم ولی یادتون نره)
نمک وفلفل و پودرسیر
سیب زمینی
پوره سیر
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارمین آیتم آموزشی فیلینگ #کرم_زعفرون 😍
انگار داری بستنی زعفرونی میخوری 🤤
یه بار به عنوان فیلینگ بذار وسط کیکت دیونه اش میشی 😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۷۵ گرم
شیر ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۵۰گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
گلاب ۱/۴پیمانه
این رو هم به عنوان فیلینگ کیک و دسر و موچی و….میتونید استفاده کنید و هم اینکه ژلاتین بزنید و به عنوان دسر قالبی میل کنید 🥰😋
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ماتن_سیخ_کباب_هندی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک تا عدد متوسط
سیر هشت تا ده عدد
زنجبیل یه بند انگشت
فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد )
ادویه ها :
فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ
پودر تخم گشنیز یک ق غ
پودر زیره یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
گرام ماسالا یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
گشنیز تازه دو ق غ
نعنا تازه دو ق غ
روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ
نمک به میزان لازم
زغال
روغن برای سرخ کردن
گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ساندویچ_سالاد_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده (من با پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل و پاپریکا آب پز کردم)
کلم سفید و بنفش
کاهو (من کاهوی آیسبرگ/کاهو پیچ استفاده کردم، کاهوی معمولی هم میشه)
هویج رنده شده خام یا پخته
ذرت پخته شده
برای سس:
سس مایونز ۳ ق غ
ماست ۴ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و سبزیجات معطر مثل شوید خشک جعفری
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فینگرفود مرغ و بادمجون😋😍
~مواد لازم برای فینگر فود بیست عدد:
بادمجون دلمه ایی درشت دوعدد
روغن سرخ کردنی
بادمجون ها رو ده دقیقه داخل آب و نمک بذارید و بعد ابکش کنید
و داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال بذارید که روغن اضافه گرفته شود
~مواد مرینیت سینه مرغ کامل
نمک و فلفل سیاه وپودر تخم گشنیز وپاپریکا وادویه مخصوص مرغ و سس تند من چیلی تای زدن و روغن زیتون دو قاشق
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا شیره ی انگور😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡يك پيمانه
شيره انگور🍇 يك پيمانه
گلاب 🌹يك چهارم پيمانه
زعفران 💛چند قاشق
آب 💧نصف پيمانه
پودر هل 🌺يك ق.چ
روغن 🥃حدودا نصف پيمانه اما كم كم اضافه بشه
كره🧈 ٢٠ گرم
نكته مهم :❌شيره انگور اگه كم شيرين بود بهش آب كمتري اضافه كنيد يا مقدار شيره رو بيشتر كنيد شيره انگور رقيق نياز به آب زياد نداره حتما تست كنيد كه ترش نباشه 🙏
آرد رو مرحله اول در حد گرفتن خامي تفت بدين، با روغن هم زياد نياز به تفت دادن نيست چون رنگ شيره باعث تيره شدن حلوا ميشه حواستون باشه🙏
كره هم اختياري اما بافت حلوا رو بي نظير و همين طور خوش طعم ميكنه سعي كنيد حذفش نكنيد 🙏
شيره هم اصلا نياز به گرم شدن نداره😍فقط طي چند مرحله اضافه كنيد و حرارت كاملا ملايم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارمین آیتم آموزشی فیلینگ #کرم_زعفرون 😍
انگار داری بستنی زعفرونی میخوری 🤤
یه بار به عنوان فیلینگ بذار وسط کیکت دیونه اش میشی 😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۷۵ گرم
شیر ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۵۰گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
گلاب ۱/۴پیمانه
این رو هم به عنوان فیلینگ کیک و دسر و موچی و….میتونید استفاده کنید و هم اینکه ژلاتین بزنید و به عنوان دسر قالبی میل کنید 🥰😋
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ساندویچ_سالاد_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده (من با پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل و پاپریکا آب پز کردم)
کلم سفید و بنفش
کاهو (من کاهوی آیسبرگ/کاهو پیچ استفاده کردم، کاهوی معمولی هم میشه)
هویج رنده شده خام یا پخته
ذرت پخته شده
برای سس:
سس مایونز ۳ ق غ
ماست ۴ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و سبزیجات معطر مثل شوید خشک جعفری
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ساندویچ_سالاد_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده (من با پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل و پاپریکا آب پز کردم)
کلم سفید و بنفش
کاهو (من کاهوی آیسبرگ/کاهو پیچ استفاده کردم، کاهوی معمولی هم میشه)
هویج رنده شده خام یا پخته
ذرت پخته شده
برای سس:
سس مایونز ۳ ق غ
ماست ۴ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و سبزیجات معطر مثل شوید خشک جعفری
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ماتن_سیخ_کباب_هندی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک تا عدد متوسط
سیر هشت تا ده عدد
زنجبیل یه بند انگشت
فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد )
ادویه ها :
فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ
پودر تخم گشنیز یک ق غ
پودر زیره یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
گرام ماسالا یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
گشنیز تازه دو ق غ
نعنا تازه دو ق غ
روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ
نمک به میزان لازم
زغال
روغن برای سرخ کردن
گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ساندویچ_سالاد_مرغ
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده (من با پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل و پاپریکا آب پز کردم)
کلم سفید و بنفش
کاهو (من کاهوی آیسبرگ/کاهو پیچ استفاده کردم، کاهوی معمولی هم میشه)
هویج رنده شده خام یا پخته
ذرت پخته شده
برای سس:
سس مایونز ۳ ق غ
ماست ۴ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و سبزیجات معطر مثل شوید خشک جعفری
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ماتن_سیخ_کباب_هندی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک تا عدد متوسط
سیر هشت تا ده عدد
زنجبیل یه بند انگشت
فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد )
ادویه ها :
فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ
پودر تخم گشنیز یک ق غ
پودر زیره یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
گرام ماسالا یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
گشنیز تازه دو ق غ
نعنا تازه دو ق غ
روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ
نمک به میزان لازم
زغال
روغن برای سرخ کردن
گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ماتن_سیخ_کباب_هندی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک تا عدد متوسط
سیر هشت تا ده عدد
زنجبیل یه بند انگشت
فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد )
ادویه ها :
فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ
پودر تخم گشنیز یک ق غ
پودر زیره یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
گرام ماسالا یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
گشنیز تازه دو ق غ
نعنا تازه دو ق غ
روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ
نمک به میزان لازم
زغال
روغن برای سرخ کردن
گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_ماتن_سیخ_کباب_هندی
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک تا عدد متوسط
سیر هشت تا ده عدد
زنجبیل یه بند انگشت
فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد )
ادویه ها :
فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ
پودر تخم گشنیز یک ق غ
پودر زیره یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
گرام ماسالا یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
گشنیز تازه دو ق غ
نعنا تازه دو ق غ
روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ
نمک به میزان لازم
زغال
روغن برای سرخ کردن
گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی شکلاتی
5 تخم مرغ
1ونیم پیمانه شکر
1 پیمانه آرد
نیم پیمانه نشاسته ذرت
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پنس نمک
حدود 1/4 پیمانه آب گرم
-
سفیده های تخم مرغ رو با نمک و نصف مقدار شکر خوب فرم بدین (با همزن).زرده هارم با بقیه شکر بزنین تا خامه ای شه و رنگش روشن شه.بقیه موادو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد آب گرم رو آروم آروم اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد سفیده رو در 3 مرحله اضافه و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده 180 درجه بپزین، نگفته بود چقدر بمونه فر.حدود 45 دقیقه اینا.
برای خامه پنیری :
1 بسته کرم شانتی
200 میلی لیتر خامه صبحانه
200 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه
وانیل
میتونین کرم شانتی و خامه رو حذف کنین و بجاش حدود 300-400 گرم خامه قنادی بزنین
همه موادو اونقدر بزنین تا فرم بگیره، بعد خواستید نصفش پودر کاکائو بزنین.
برای خیس کردن کیک:
1ونیم پیمانه آب گرم
2 قاشق غذاخوری نسکافه
وسط کیک شکلات آب شده و سرد شده ریخت
شاید خامه کم بیاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک پیمانه لوبیا چیتی
یک قاشق چایخوری زیره
یک عدد پیاز درشت
دوقاشق روغن زیتون
نیم کیلو گوجه رنده شده (یا خورد شده)
یک قاشق مرباخوری زردچوبه
یک پیمانه دال عدس
ده عدد قارچ خرد شده
کمی گلپر
آبلیموترش تازه
نمک به میزان کافی
آب
.
دال عدس تو این خوراک خیلییییی مهمه چون شدیداً به غذا لعاب میده و سرشار از فیبر و پروتئینه، یه طعم مشابه گوشت هم داره که واقعا خوراکتون رو لذیذ میکنه!
.
یکی دیگه از رازهای خوشمزه شدن این خوراک، استفاده از پورهی گوجه به جای رب هست!
.
با دل عدس و گوجه یه پیچیدگی طعمی خاص به این غذا میدید که همه رسپی این خوراک رو ازتون میپرسن🤤👌🏻
.
نکات:
1️⃣ لوبیا رو حتما با نمک بپزید، نگران نباشید سفت نمیشه، به قدرت زودپز ایمان بیارید😎
2️⃣ اگر این خوراک رو برای مهمونیهاتون درست میکنید، قبل از اضافه کردن گوجه، اول یک قاشق رب رو به پیازها اضافه کنید، کامل تفت بدید که رنگش آزاد شه، بعد گوجه رو اضافه کنید.
3️⃣حتما گوجهها رو تا مرحلهی غلیظ شدن تفت بدید که مزهی خامی نده!
4️⃣اگر علاقمند به عطر زیره هستید، موقع تفت دادن گوجه هم کمی زیره به مواد اضافه کنید (در غیر این صورت زیرهای که به لوبیا اضافه کردید کافیه)
5️⃣اگر زودپز ندارید، چندساعت لوبیا رو جدا بپزید که کاااملا نرم بشه
6️⃣موقع سرو حتمااا روی خوراک آب لیمو ترش تازه بچکونید و برید بهشت🤤
🍕#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه خوراک لوبیا دوست نداری، یک بار با این روش درست کن، معتادش میشی🫠🍲
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز این کیکی که واستون گذاشتم بافتش عالیه ومیتونید بدون شکلات هم سرو کنید که البته سس شکلات همراه کیک فوق العاده خوشمزه میشه 😋شکلات خورا میدونن من چی میگم 😉
اندازه لیوان 200میلی لیتر هست که میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
#کیک_دوبل_شکلاتی_پنبه ای
موادلازم :
4 عدد تخم مرغ بزرگ(5عدد کوچک)
1 ونیم لیوان شکر(میتونید کمتر بریزید)
1بسته وانیل 5گرمی ترک(یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
1لیوان روغن مایع
1لیوان ماست
2لیوان آرد سفید قنادی
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (مرغوب استفاده کنید)
1بسته 10 گرمی بیکینگ پودر ترکی(یا 1قاشق مرباخوری سر پر)
موادلازم برای سس شکلات:
150 گرم خامه صبحانه( 3/4لیوان )
200گرم شکلات تیره
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ،شکر ووانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه با دور تند بزنید تا حجم مواد دو برابر و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد وپودر کاکائو و بکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده آید را در سه مرحله اضافه کنید وبا آیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. قالب را چرب و آرد پاشی کنید و اضافه آرد را از قالب بگیرید (ترجیحاً قالب میان تهی)ومایه کیک را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه ، در آخر با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز از کیک بیرون اومد زمان پخت کافیست وکیک پخته شده .
برای تهیه سس شکلاتی ،خامه را در یک ظرف بریزید وبزارید روی حرارت کم وداغ که شد(نباید بجوشد) شکلات را خرد کنید و به خامه اضافه کنید واز روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود وبعد از اینکه از حرارت افتاد روی کیک که از قالب جدا کرده اید بریزید وبه دلخواه تزیین کنید.بهمراه چای یا شیر نسکافه چه شود😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_ماکارونی
یه کوکو و یه غذای خوشمزه و راحت ، خوش خوراک .
موافقان غدای سریع و راحت و خوشمزه کیا هستن .
این غذا محبوب بچه ها هست 🙂.
مواد داخلش هم کاملا دل به خواهی هست هر چی دوست دارید می تونین بریزین . می تونین مرغ و یا گوشت بریزین و یا حتی نریزین .😊
برای ۳ تا ۴ نفر
ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم)
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ ۴ عدد
گوشت مرغ یک تا دو تکه
نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ
هویج یک عدد کوچک
آویشن و پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه .
من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین .
یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه .
می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو ماکارونی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_گلابی
کمپوت گلابی
گلابی نیم کیلو
آب ۲ تا ۲ و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
آب لیمو ۱ ق م
گلابی ها رو شستم و پوستش رو گرفتم . من به ۴ قاچ تقسیم کردم . دونه هاش رو جدا کردم .
برای اینکه توی این مدت گلابی هامون سیاه نشن داخل آب و سرکه انداختم . یه کاسه که کمی اب و خیلی کم سرکه توش ریختم . گلابی های پوست کنده رو داخلش انداختم .
داخل قابلمه دو تا دو و نیم لیوان آب ریختم . شکر اضافه کردم گذاشتم روی حرارت خیلی کم هم آب لیمو ریختم . وقتی جوشید گلابی ها رو از آب و سرکه خارج کردم و داخلش انداختم و گذاشتم بپزه .
خیلی کم هم زعفران ریختم فقط به خاطر اینکه یه کم تغییر رنگ پیدا کنه خیلی کم طوری که مزه زعفرون حس نشه اصلا .
مدت پخت هم تایم نگرفتم شاید حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه .
و بعد از پخت داخل یخچال توی ظرف درب بسته بزارین تا ۱۰ الی ۱۵ روز می مونه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_الویه😍😋
دستور تهیه سس از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم
این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تزیینش هم زمانبر نیست.
مواد لازم و نكات الویه :
مرغ : مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد.
سيب زمينی : سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد.
خيارشور : خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد).
تخم مرغ : ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد.
نخود فرنگی : نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد.
در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد.
همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد.
طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه ای مخلوط کنید
#کیک_الویه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده خونگی😍😋
مواد لازم برای شربت فالوده :
آب ۴ لیوان
شکر ۲ونیم لیوان
گلاب ۵ ق غ
هل نوک قاشق
دستور تهیه :
آب و شکر رو میزاریم رو حرارت تا شکر حل بشه،هل رو بهش میزنیم ، حل که شد گلاب رو اضافه میکنیم و میزاریم حسابی سرد بشه،بعد داخل یه ظرف فلزی ۱۲ ساعت میزاریم فریزر،بعد از ۱۲ساعت یخی و برفی میشه رنگش سفید میشه.
در مقدار مواد شربت خیلی دقت کنین که اگه کم و زیاد بشه شربت یخ نمیزنه یا خوب نمیشه
ظرف حتما باید فلزی باشه.
یک بسته رشته ی فالوده رو که از لوازم قنادی فروشی ها میتونین تهیه کنین رو داخل آب جوش میریزیم،۵دقیقه زمان میدیم بپزه،بعد با آب سرد آبکشی میکنیم،حالا شربتمون رو که یخ بسته از یخچال میاریم بیرون با قاشق پوره میکنیم (شربت خیلی نرم و یخی و لطیفی میشه)،پوره که کردیم،حالا توی یه ظرف فلزی یه لایه رشته میزاریم یه لایه پوره شربت تا بالا بعد دوباره ۱۵ دقیقه بزاریم فریزر ، بعد از این تایم حسابی رشته ها سفیده و ترد شدن و آماده سرون با لیموی تازه و شربت سرو کنین
#فالوده_خونگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛