eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردو و میوه خشک😍😋 اینقدر این شیرینی خوشمزس که نمیدونم چطور براتون توصیفش کنم 🍪✨ برای خمیر به اینا نیاز داریم :۱۰۰ گرم کره همدمای محیط ،۳ ق سوپخوری پودر قند،یک پینچ نمک ،۱/۲ ق چایخوری وانیل ،۱ عدد زرده تخم مرغ ،۴ ق سوپخوری ماست،۲۷۰ گرم آرد،۱ ق چ بیکینگ پودر برای وسط کوکی به اینا نیاز داریم:۱ عدد سفیده تخم مرغ،۶۰ گرم شکر ،۱/۲ ق چ وانیل،۱۰۰ گرم میوه خشک ( من از کرنبری استفاده کردم) ۱۰۰ گرم گردو یا هر مغزی که دوست دارید در فر ۱۶۵ برقی و ۱۸۰ گازی به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینیها طلایی بشه بپزید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بندری فوری تند وخوشمزه جنوبی👌😍😋 موادلازم:گل کلم ی دونه متوسط،بادمجون پنج عدد،هویج پنج شش دونه،سیر شش حبه،فلفل سبز تند سه تا،رب گوجه چهار قاشق غذاخوری،سرکه حدود چهار لیوان،آب دو تا سه لیوان،نمک ،فلفل قرمز، زردچوبه،پودر گشنیز،سیاهدانه برای گرفتن تیزی سرکه سفید وقتی رو حرارته ی تیکه نبات سفید بندازید‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ.....۵عدد سیر.....۵حبه پنیر پارمزان....۲ قاشق غذا خوری شکر.....۱قاشق چای خوری فلفل سیاه.....نصف قاشق چای خوری سرکه.....۴ قاشق غذا خوری روغن.....۴قاشق غذا خوری ابلیمو......۴قاشق غذا خوری سس مایونز......۸قاشق غذا خوری نون تست.....۵ عدد سینه مرغ .....۱عدد کامل کاهو رسمی ابتدا تخم مرغ بزارید کامل بپزه.بعد از پخت سفیده و زرده را جدا کنید. ۱عدد تخم مرغ کامل به همراه ۴ عدد زرده تخم مرغ به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزد.تمام مواد را با هم میکس کنید.نون تست برش بزنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.یک قاشق از سس به همراه اورگانو و‌کمی پارمسان حدود ۳ تا ۴ دقیقه با درجه ۱۸۰ داخل فر تست کنید.سینه مرغ برش بزنید.داخل تابه گریل به همراه نمک و فلفل گریل کنید.هرطرف حدود ۶ تا ۸ دقیقه کافی هست.کاهو را برش بزنید.سینه گریل شده هم برش بزنید.اگر همان لحظه سالاد سرو می کنید از سس لابه لای کاهو بریزد.اگر مدت زمان بیشتری زمان برای سرو لازم دارید ،سس را داخل ظرف جداگانه بریزد.مرغ گریل شده را روی کاهو بریزد.به دلخواه کمی زیتون و پنیر پارمسان هم اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پلو مخلوط😍😋 این غذا رو امتحان کن که طعمش محشره🥳 ~مواد لازم : سینه مرغ ۱عدد پیاز ۲ عدد متوسط گردو ۱پیمانه بدلخواه زرشک نیم پیمانه به دلخواه قارچ ۶ الی ۷ عدد زعفرون سیب زمینی یک عدد بزرگ ~ادویه ها: نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و آویشن و پودر سیر ریختن گردو و زرشک به دلخواست ولی اگر بریزید خیلی خوشمزه تر میشه میتونید در مرحله ی آخر اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدید و از روی حرارت بردارید 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر…..۲لیوان شکر…..سه چهارم پیمانه نشاسته ذرت…..۴ قاشق غذاخوری نسکافه فوری…..۲قاشق غذاخوری خامه……۲۰۰ گرم شکلات خلال بادام طرز تهیه: شیر و شکر و نشاسته و نسکافه فوری را داخل ظرف بریزد.با هم مخلوط کنید .سپس روی حرارت بزارید .مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.بعد از روی حرارت بردارید و خامه را بهش اضافه کنید.وقتی یکدست شد داخل قالب می ریزم .حدود ۱۲ ساعت داخل فریزر بزارید تا کامل سفت بشه. شکلات را به روش بن ماری اب کنید.بعد خلال بادام را بهش اضافه کنید.بستنی که سفت شد با شکلات پوشش بدید.داخل ظرف بزارید تا کاملا خودشو بگیره. اگه قالب بستنی ندارید می تونید از لیوان یکبار مصرف استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی واسه ی دونه مرغ ی دونه پیاز سه حبه سیر ی دونه فلفل دلمه سبز نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد ۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده ی خرده آب سبزی که کشیده شد، ۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده) نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف) دو سه قاشق رب انار اضافه کنید. ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه و آویشن هست. همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز. با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی مرغ رو ببندید. روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید. کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم] مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برنج دو پیمانه سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه لپه نصف پیمانه کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم یک عدد کلم برگ ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی مواد لازم سس دلمه : دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی نصف پیمانه روغن زعفران به میزان لازم رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی ) و یا یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر نمک و فلفل به میزان لازم آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه ) طرز تهیه سس : رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره . 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
43.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یه غذای ساده اس با طعم و مزه وعطر جدید و پیشنهاد می کنم اگه از غذاهای تکراری خسته شدید حتما درستش کنید و لذت ببرید😋 برنج ۳/۵ پیمانه، ساق مرغ ۶عدد، قارچ ۲۰۰گرم، پیاز بزرگ دوعدد، لیمو ترش تازه یک عدد، زست لیمو یک ق چ، روغن زیتون دو ق غ، روغن حیوانی یا کره ۶ق غ ادویه مرینیت مرغ👈نمک،فلفل سیاه، پولبیبر، تخم گشنیز،پاپریکا، زعفرون برای پلو من از ادویه پلویی استفاده کردم، روغن حیوانی یا کره دو ق غ 🔺من از ترکیب برنج طارم محلی و دودی هاشمی استفاده می کنم چون عطر و طعمش عالیه ترکیب اینجوریه👇👇👇 🔺برای هر پنج پیمانه برنج طارم محلی از یه پیمانه برنج هاشمی دودی استفاده می کنم 🔺برنج طارم محلی برنج کشت اوله و حتما باید ۶ساعت قبل پخت با نمک خیس بشه تا بهترین پخت و داشته باشید 🔺رسپی اصلیش قارچ نداره 🔺من از ساق مرغ استفاده کردم شما می تونید از سینه مرغ هم استفاده کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بندری فوری تند وخوشمزه جنوبی👌😍😋 موادلازم:گل کلم ی دونه متوسط،بادمجون پنج عدد،هویج پنج شش دونه،سیر شش حبه،فلفل سبز تند سه تا،رب گوجه چهار قاشق غذاخوری،سرکه حدود چهار لیوان،آب دو تا سه لیوان،نمک ،فلفل قرمز، زردچوبه،پودر گشنیز،سیاهدانه برای گرفتن تیزی سرکه سفید وقتی رو حرارته ی تیکه نبات سفید بندازید‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاام قشنگا😍 ببینید چی داریییییم!! لازانیای‌ مرغ 😎✋🏻 👈🏻خب بریم سراغ طرز تهیه: اول دو تا پیاز متوسط رو نگینی کنین و با کمی روغن تفتش بدید. بعد که پیازا سبک شدن، یک عدد سینه مرغ رو هم به تیکه‌های کوچیک تقسیم کنید و بهش اضافه کنین. (تو این مرحله فلفل سیاه و قرمز، پودر سیر و نمک هم بزنین!) بعد که مرغ هارو تفت دادین یدونه فلفل دلمه‌ای رو هم نگینی کنین و به موارد اضافه کنید! بعد ازینکه مرغ کامل پخته شد نوبت اضافه کردن قارچه! حواستون باشه که قارچ ها رو حتما آخر کار به موادتون اضافه کنین که آب نندازن! حالا بریم سراغ سس بشامل جذاب: ۲۵ گرم کره رو با‌ دو قاشق آرد تفت بدین تا خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده.بعد ۲ پیمانه شیر رو کم کم بهش اضافه کنین و مدام هم بزنید که گلوله نشه.وقتی به غلظت رسید تموومههه! نمک و فلفل یا جوزهندی هم آخرش اضافه کنین!حالا کف ظرف رو چرب کنید و لازانیا بچینید و سه قاشق سس بشامل بریزید روش بعد و موادتونو به همراه پنیر پیتزا اضافه کنید و لایه لایه ادامه بدید.حالاااا فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه؛ بعد لازانیا رو داخل فر بذارین تا پنیر ها آب و روی لازانیا طلایی بشه. تموومه✋🏻✋🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی واسه ی دونه مرغ ی دونه پیاز سه حبه سیر ی دونه فلفل دلمه سبز نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد ۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده ی خرده آب سبزی که کشیده شد، ۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده) نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف) دو سه قاشق رب انار اضافه کنید. ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه و آویشن هست. همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز. با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی مرغ رو ببندید. روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید. کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم] مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان خانگی یک پیمانه شکر رو داخل تابه ای که روی حرارت ملایم گذاشتین، بریزین، هم نزنین و تابه رو هرازگاهی تکان بدین تا شکر نسوزه دو سوم شکر که کاراملی شد، هم بزنین وقتی همه‌ی شکر ذوب شد، دو سوم پیمانه ارده اضافه و سریع مخلوط کنین ۲ قاشق غذاخوری عصاره زعفران سریع هم بزنین ۱-۲ قاشق چایخوری پودر هل اضافه و یکدست کنین روی کاغذ نسوز بریزین پسته بلغور شده بریزین یه کاغذ نسوز دیگه روش بذارین و با وردنه صاف کنین با کاتر یا چاقو برش بزنین و اجازه بدین خنک بشه با چای سرو کنین که خیلی میچسبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دسر خوشمزه هم مقویه هم بسیار آسووون درست میشه ✅مواد لازم: نیم کیلو خرما ۲۵گرم کره بیسکوییت پتی بور پودر هر مغزی که دلتون خواست بهتره که زیر رولت رو هم پودر مغز بریزید تا راحتتر برش بخوره حالا یه چای ناب و ساختن لحظات قشنگش باشماست🥰 . 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ دوغی 😍😋 برای این مرغ دوغی جذاب : مرغ کامل یک عدد🍗/دوغ🥛/کره 🧈 پیاز 🧅/سیر 🧄/زعفرون دم کرده 🍷 آبلیمو🍋 ادویه : پودرسیر ، فلفل سیاه ، نمک🧂 . طرزتهیه : پیازهای حلقه ای رو با ۲۰۰گرم‌ کره تفت میدیم . مرغ رو شسته و خشک میکنیم و زعفرون دم کرده رو به کل مرغ میمالیم . مرغ رو روی پیاز میزاریم و دوباره روش پیاز میچینیم👌🏻 . ادویه هامون رو بهمراه آبلیمو میرزیم ۳حبه سیر رو ریز میکنیم و با زعفرون دم کرده به مواد اضافه میکنیم😍 . به مدت ۲۰دقیقه میزاریم تا بپزه تا مرغ طلایی رنگ بشه . بعد از ۲۰دقیقه مرغ رو داخل قابلمه جدید میزاریم و ۴عدد دوغ کوچیک (به شکلی که سه چهارم مرغ رو در بر بگیره )میریزیم و به مدت یک ساعت میزاریم تا کاملا با دوغ با شعله خیلی کم بپزه 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ماهی یا مرغ؟ وقتی داری برای دل خودت آشپزی می‌کنی چهارچوب ها رو رها کن😊 و نگم برات از طعمش😍😍😍 و اما مقادیر برای چهارنفر 👇👇👇 بک عدد جوجه نهصد گرمی یک عدد پیاز یک بته سیر حبه شده سه عدد فلفل عنابی هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه یک قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک صد و پنجاه گرم تمبر هندی آب جوش ششصد میلی لیتر ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم سه پیمانه برنج 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 بگو ببینم کدوم رنگشو دوست داری؟ من که خیلی خوشحالم با یه مواد اولیه چند رنگ شربت جذاب درست کردم باورم نمیشه خیای شیک و‌کم هزینست 🤩👌🏻 گل پنیرک۴ق غ اب ۱لیتر تخم شربتی زعفران ابلیمو گلاب به میزان لازم شکر۱لیوان رنگ صورتی زود میپره دقت کنید با کم و زیاد کردن ابلیمو و زعفران رنگ ها تیره و روشن میشن😍 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ کیلو هلو یا شلیل فرقی نمیکنه ۳ ق غ خ شکر ۲ قطره آب لیموی تازه ۱/۵ لیوان آب طرز تهیه:۲ عدد هلو رو جدا گذاشته و خورد میکنیم میذاریم کنار بقیه هلو هارو با غذاساز پوره کرده.توی یه قابلمه هلوهای پوره شده، شکر، آب و هلو های خورد شده رو میریزیم و میذاریم روی شعله متوسط تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد بهش آبلیمو رو اضافه کرده و میذاریم یه ۴ دقیقه دیگه ریز بجوشه تا تکه های علو داخل رانی نرم بشن. و زیرشو خاموش میکنیمو میذاریم توی ظرف و میذاریم خنک بشه و نوش جان میکنیم.توجه داشته باشین من با پوست درست کردم ولی ما میتونین پوستشو کامل بگیرین و بدون پوست درست کنین که اونجوری هم خیلی عالی میشه. 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خوراک مرغ و سیب زمینی در فر😋😍😋 یکبارم که شده مرغ و اینجوری بپز همه عاشقش میشن😍 ~موادلازم؛ 8 تا 9 عدد ران مرغ بدون استخوان 5-6 سیب زمینی 3 عدد پیاز 4-5 حبه سیر ~برای سس؛ نصف لیوان شیر نصف لیوان چای روغن زیتون رب گوجه و فلفل از هر کدام نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز آسیاب شده، آویشن، فلفل چیلی از هر کدام 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه سطح 1 قاشق چایخوری ادویه مرغ در صورت موجود بودن نمک 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش یه خـیار شور فوری ترد و خوشمزه درست کن🥒😍😋 ۲ عدد خـیار ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری جوهر لیمو ۱ لیوان سر خالی سرکه ۱ لیوان آب جـوش تمام مـواد رو در قابلمه میریـزیم و میجوشونیم، زمانی که رنگ خـیارها تغییر کـرد (مثل ویدئو، تقریبا ده دقیقه طو.ل می کـ.شه)‌ حـرارت رو خاموش میکنـ.یم و در حالی که هنوز داغه، داخـل شیشه میریـزیم، در شیشه رو می بندیم و اجازه میـدیم خنک بشه، بعد از خنک شدن میتونید نـوش جا.ن کنید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید.😍 مواد لازم برنج ۴ پیمانه گوشت ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط آلبالو ۷۰۰ گرم شکر ۳ قاشق غذاخوری(اگه شیرین دوست دارید ۴ تا بزنید) ادویه گوشت: زدچوبه نصف ق چ نمک + فلفل شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزئین استفاده کنید مدت زمان پخت آلبالو و شکر ۱۰ دقیقه هست. بعد از این زمان یکم از شربت آلبالو جدا کنید و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایه لایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه. قبل از کشیدن آلبالو پلو میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید تاکید میکنم که برنج رو زودتر آبکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید. نوش جان♥ 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی مورد علاقت چیه؟؟ این نوشیدنی رو با انواع میوه ها میتونید درست کنید هلو یک کیلو شکر یک لیوان آب دولیوان هلوهاروپوست میگیریم نگینی برش میدیم بهش آب وشکررواضافه کرده روی حرارت بمدت یک ربع میزاریم چندقاشق ازهلوها روبرمیداریم حرارت روخاموش میکنیم مابقی روبامیکسریاهروسیله ی که دردسترسه له میکنیم بعدهلوهای نگینی روکه کنارگذاشته بودیم بهش اضافه کرده میزاریم کاملاسردبشه میتونیدداخل شیشه های مخصوص آبمیوه بریزین ونگهداری کنید ویالیوانی سروکنیدبایک تکه یخ حسابی توهوای گرم میچسبه نوش جونتون♥ 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاگینه داریم قرتی طور😝😝 تخم مرغ ۲عدد ماست نصف لیوان آردحدودا۳لیوان بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری روغن مایع یک چهارم لیوان وانیل وهل ازهرکدام نصف قاشق چایخوری همه موادروباهم مخلوط میکنیم تاجایی آرداضافه میکنیم تایک خمیرلطیف بدست بیاد یک کوچولوچسبندگی هم داشته باشه موردی نداره خمیراحتیاج به استراحت نداره خمیرروبه چونهای کوچیک تقسیم میکنیم وبه صورت نوارباریک درمیاریم وباهرسه تانوار یک بافت انجام میدیم وحالت گیس درمیاریم قسمت بالاوپایین گیس روکاملا فیکس میکنیم که حین پخت بازنشن وبعددرروغن داغ سرخ میکنیم بعدازسرخ شدن درشربت سرد ۵دقیقه میزاریم وبعدازشهدبیرون میاریم موادشربت شکریک لیوان آب نصف لیوان زعفران به میزان لازم دانه هل ۴ عدد آبلیمویک قاشق مرباخوری گلاب دوقاشق غذاخوری همه موادشهدبجزآبلیموروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم جوش که اومدبهش آبلیمورواضافه کرده بعداز۲دقیقه ازروی حرارت بردارین 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛