فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براونی(فاجی)⠀😍😋
کیک براونی از اون کیکاس که مطمعنم خیلیا دوستش دارن ولی همیشه فکر میکنن درست کردنش سخته این رسپی برای همین بهترین رسپی رو براتون گذاشتم که هم راحته و هم نتیجه دقیقا همون چیزیه که باید باشه👌🤌🏽⠀
⠀⠀
برای این کیک براونی اینارو میخواییم👇🏼⠀
⠀⠀
کره (ذوب شده و خنک شده): ۲۳۰گرم⠀
روغنمایع: ۳۰میلیلیتر⠀
شکر سفید :۳۱۰گرم⠀
شکرقهوهای تیره:۱۵۰گرم⠀
تخممرغ:۴عدد (هر تخممرغ بین ۵۵تا۶۰گرم)⠀
وانیل:۱/۲قچ⠀
نمک:۱/۴قچ⠀
پودرکاکائو:۱۰۰گرم (داچ پروسس/هلندی)⠀
آرد:۱۳۰گرم⠀
شکلات خوردشده ۶۰٪ : ۲۰۰گرم⠀
⠀
۱.مهمترین نکتهای که باید بهش دقت کنید پودرکاکائو هسش که استفاده میکنید، حتما حتما حتما از پودر کاکائو با کیفیت استفاده بکنید(به هیچ عنوان ترک نباشه)⠀
۲.دمای فر خیلی مهمه حتمادقت کنید بهش (توی ویدیو نوشتم)⠀
۳.سایز قالب ۲۰در۳۰سانتیمتره⠀
۴.کره رو بعد ذوب شدن بذارید کاملا خنک بشه ولی سفت نشه.⠀
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی خامه ای😋😍😋
~🧡خمیر کیک:
- تخم مرغ - 7 عدد
- شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر)
- آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر)
- کاکائو - 3 قاشق غذاخوری
- دارچین - 0.5 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری
- روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری
- شیر 3 قاشق غذاخوری
~💛خامه:
- شکر - 1.5 قاشق غذاخوری
- آرد - 4 قاشق غذاخوری
- شیر سرد - 650 میلی لیتر
- کره در دمای اتاق - 250 گرم
- وانیل- 2 گرم
~💚گاناش شکلاتی:
- کاکائو - 3 قاشق غذاخوری
- شکر - 3/4 لیوان
- خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور
- کره یا روغن نباتی - 50 گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳این لقمه پیتژایی کمتر از نیم ساعت آمادهست
کره: ۱۰ گرم
روغن مایع: یک قغ
سوسیس بلغاری: یک عدد
قارچ: شش عدد
نصف فلفل دلمه نگینی شده
ذرت: دو قاشق
نمک، فلفلسیاه، پودرسیر و آویشن
نون لواش: چهار عدد
پنیر پیتزا: هشت قاشق
اگر خواستی داخل فر یا ایرفرایر بذاری روش یکم روغن بِراش کن
بجای سوسیس از مرغ، گوشت چرخشده یا هرچیزی که دوست داشتی میتونی استفاده کنی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_اسفناج
این میزان مواد مناسب خوراک یک نفر هست
————————
قارچ یک عدد
اسفناج خورد شده نصف استکان( یا کمی بیشتر بسته به ذائقه شما)
تخم مرغ دو عدد
شیر ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۴ ق چ خوری
آرد ۱ قاشق
نمک
—————
۱-اول قارچ رو که برش دادید با حرارت بالا تفت بدید که آب نندازه
۲-اسفناج رو اضافه کنید و در حد تغییر رنگ تفت بدید، زیاد سرخ نکنید که خشک بشه وبسوزه
۳-زیر شعله رو خاموش کنید، تا مواد از دما بیفته
۴-تخم مرغ ها رو با شیر و ارد و پودر سیر و نمک مخلوط کنید، اسفناج و قارچ تفت داده رو اضافه کنید.
۵-در روغن داغ و با حرارت کم بپزید، یه طرف که پخت طرف دیگه رو هم بپزید🥰
✅در آخر و زمان سرو روش پنیر پارمسان بریزید و با آبلیمو تازه میل کنید🥰
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك سيب و دارچين مجلسى😋😍
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
سيب 🍎دو عدد
دارچين🪵 يك ق غ
شكر🍚 براى تفت دادن سيبها يك ق غ
گردو خرد شده🌰 نصف ليوان
كره🧈 ٢٥گرم
آرد🥡 دو ليوان
تخم مرغ🥚 ٤ عدد
شكر🍚١ليوان
ماست يا شير🥛 ١ليوان
روغن مايع🥃 ١ليوان
بكينگ پودر 🥄٢ق چ
وانيل🌸 يك ق چ
پرك بادام دو ق غ
پودر قند🍚 بمقدار كافى
اول سيبهارا نگينى خرد كرده به همراه كره دارچين يك ق غ شكر و گردوى خرد شده دو دقيقه تفت داده كنار بگذاريد
تخم مرغها را به همراه يك ليوان شكر و وانيل هفت دقيقه با دور تند بزنيد تا كرم رنگ شود
ماست و روغن را افزوده دو پالس بزنيد
مخلوط آرد و بكينگ پودر را با دور كند به دستور اضافه كنيد
اينكارو ميتونيد بوسيله ليسك و حركت دورانى هم انجام دهيد
بلافاصله داخل قالب ريخته و روى مايع را از سيب و گردويى كه آماده كرده ايد بريزيد
كمى هم پرك بادام
و داخل فر ١٨٠ درجه طبقه وسط گذاشته ٤٠ دقيقه اجازه پخت دهيد
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج پلو یه پلومخلوط خوشمزهٔ پاییزی🍂😍😋
چیزایی که میخوااییم برای ۵ نفر:برنج ۴ پیمانه
،اسفناج پاک شده ۷۰۰ گرم ،۲ سینه مرغ ،پیاز ۲ متوسط،رب انار ۱ ق.غ سرپر،ادویه هاش؛زردچوبه و فلفل سیاه نصف ق.م و پودر سیر ۱ق.م ،گردو ۱۲-۱۵ تا یا میزان دلخواه،نمک ۱/۵ ق.م برای داخل موادو برای برنج به ازای هر پیمونه ۱ق.م
برای تهدیگ ماستی ۱/۵ پیمونه برنج آبکش شده،۳ق.غ ماست سفت،نمک ۱ق.چ،روغن ۲ق.غ،زعفرون
نکته: اسفناج رو حدودأ ۱۰ دقیقه با شعله متوسط رو به بالا تفت بدید آب نندازه و سبز بمونه و تیره نشه زیاد✅
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مرغ گشنیزی😋😍😋
طعم متفاوتی داره و بی نهایت خوشمزست و خیلیم راحت آماده میشه🤌🏼
~مواد لازم :
سینه مرغ : یک عدد کامل
سیر : دو حبه
ماست : ۵ ق غ خوری
سس مایونز : ۲ ق غ خوری
زعفران دمکرده
سرکه سفید : یک ق غ خوری
ادویه : نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا، ادویه کاری ، پودر آویشن
گشنیز خرد شده : ۵ ق غ خوری
برای درست کردن سس ۵ قاشق ماست ، دو قاشق سس مایونز ، زعفران دمکرده وتمام ادویه هایی که تو کپشن نوشتم رو با یه قاشق سرکه سفید مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد با نصف لیوان آب جوش به مرغمون اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا سس غلیظ بشه؛ ۵ دقیقه آخر پخت هم به اندازه ۵ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده اضافه میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتون بخیر باشه دلتون شاد شاد♥️😍🙏🏻🙏🏻
چطور بود؟روش شما چیه؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون اومده باشه
مواد:
1 کیلو سینه مرغ
▫️▫️▫️
3 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
کمی بیشتر از نصف فنجان روغن
4 حبه سیر
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چایخوری زیره
نمک
آماده سازی:
مرغ را به مکعب های بزرگ برش می دهیم. مواد دیگر را به خوبی در یک کاسه مخلوط کرده و با سس مرغ مخلوط می کنیم. روی آن را بپوشانید و به مدت 5-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
سپس مرغ را به سیخ می کشند. آن را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید. نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عسل روسی😍😋
مواد لازم:
برای کرم:
پنیر خامه ای🧀۲۰۰ گرم
خامه صبحانه🥣 ۱۵۰ گرم
ماست🍶(پرچرب)۵۰ گرم
شیر تغلیظ شده🥛(شیرعسلی)۲۵۰ گرم
وانیل🌸 ۱/۴ قاشق چایی خوری
خامه قنادی🧁 ۳۰۰ گرم
برای بیسکوییت:
کره 🧈۸۰ گرم
شکر🍚۸۰ گرم
عسل🍯 ۱۵۰ گرم
جوش شیرین 🥄۱ قاشق چایی خوری
تخم مرغ 🥚دو عدد
نمک🧂۱/۴ قاشق چایی خوری
آرد 🥡۴۹۰ گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل معروف رزماری 😍😋
🍘🍘
🔸مواد لازم:
نخود خام: ۱ کیلو
پیاز: ۷۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۲۰۰ گرم
۵سیر: ۵۰ گرم
نان باگت: ۲۵۰ گرم
🔸ادویهها:
زرد چوبه: ۱ ق غ
زیره: ۱ ق غ سر صاف
پودر تخم گشنیز: ۱ ق غ
پودر انبه: ۲ ق غ
پودر کاری: ۱ ق غ
دارچین: ۱ ق م
فلفل قرمز: ۱ ق م
نمک: ۱.۵ ق غ
🔹نکات مهم:
➖نخود رو ۴۸ساعت خیس کنید
این مقدار جوش شیرین هیچ ضرری ندارد
➖به هیچ عنوان از بیکینگ پودر استفاده نکنید
➖تخم گشنیز و زیره را حتما تازه آسیاب کنید.
➖مواد رو بدون ادویه فریز کنید و هر زمان خواستید درست کنید ادویه بزنید
➖قبل از سرخ کردن ۱ ساعت مواد را در دمای محیط قرار بدید تا زمان سرخ کردن دمای روغن افت نکند.
➖فلافل باید به صورت شناور در روغن سرخ کنید.
➖حتما بعد از سرخ کردن فلافل ها رو در توری چند دقیقه استراحت بدید.
➖روغن داغ باشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_پاییزی🫕
پیاز و سیر
هویج و سیب زمینی
کدو حلوایی
ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه مخصوص مرغ،آویشن)
آب مرغ
خامه
👇🏽👇🏽
+ برای پختش حتما بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید اگه نرم شده بود پوره اش کنید وقتیم که پوره کردید و خواستید بهش خامه رو اضافه کنید حتما صبر کنید از حرارت بیوفته، خامه قابل حذفم هست.
نوش جانتون ؛)
👉🏽 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاستلا، پنبه ای ترین کیک دنیاس😍😋
مواد لازم:
کره آب شده ۹۰ گرم
آرد قنادی ۱۰۰ گرم
پود کاکائو ۲ ق غ
۲۵ گرم شکلات تخته ای
۸ عدد تخم مرغ
شیر ۱۰۰ گرم
شکر دانه ریز ۹۵ گرم
وانیل نصف ق چ
آرد و پودر کاکائو را الک کنید، بهش کره ذوب شده، شکلات بن ماری شده، شیر و وانیل اضافه و یکدست کنید، ۸ عدد زرده تخم مرغ داخلش بریزید و ترکیب کنید، سفید تخم مرغ را تو یک ظرف جدا با شکر هم بزنید تا حجیم بشه و طی ۲ مرحله به مایع کیک اضافه کنید.
داخل قالب کاغذ روغنی بذارید، مایع کیک و داخلش بریزید و بذارید تو فری که تو سینیش آب جوش ریختید با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت یک ساعت
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه هنوز قیمه نثار رو امتحان نکردی دیگه وقتشه که این غذای خوشمزه رو از دست ندی😌😌کپشن کامل توضیح دادم👇🏻👇🏻
.
ببین انقدررر این غذا خوبههه که کم گفتم
خوش عطررر خوشمزهههه حتما سیو کنید و در اولین فرصت امتحانش کنید 😋😋❤️
.
برای درست کردن قیمه نثار 😋👇🏻
.
🔹یک عدد پیاز متوسط رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه و بهش 1 ق چ فلفل سیاه و 1 ق چ زردچوبه اضافه و با هم تفت بدید.
پیاز که سبک شد 400 گرم گوشت رو بهش اضافه و تفت بدید.
زمانی که رنگ گوشت عوض شد 1 ق غ زعفرون وبه اندازه ی دو بند انگشت بالاتر از گوشت آب جوش به همراه نصف ق غ رب بریزید و روی شعله متوسط به مدت حدودا دو ساعت قراربدید تا گوشت بپزه.
.
برای آجیل قیمه نثار👇🏻
🔹داخل تابه کره بریزید و زرشک که 5 دقیقه داخل آب خیس شده رواضافه کنید.
یک ق چ سر پر شکر بهش اضافه کنید و تفت بدید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت لوبیا سبز😍😋
خورشت تکراری درست نکن
❌موادلازم بستگی به تعداد نفرات و ذائقه خودتون داره میتونید کم و زیادش کنید و تو انتخاب سبزیجات هم دستتون بازه کدو یاگل کلم یا بروکلی هم میتونید استفاده کنید
❌میتونید مرغم ریز کنید و سرخم نکنید ولی من چون مرغ درشت بود سرخ کردم تا از هم باز نشه
❌سیب زمینی رم اگه دوست داشتید سرخ کنید و آخر بریزید
❌بجای گوجه هم میتونید رب بزنید ولی چوجه خوشمزه تره
زمان پخت یه ساعته باز به سبزیجات نگاه کنید اگه نپخته بودن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوره مسما😍😋
مواد لازم:
برای ۳ الی ۴ نفر:
دوتا ران کامل مرغ🍗(سینه هم میتونه باشه)
نمک🧂،فلفل🌶،زردچوبه🟡
یه پیاز بزرگ🧅
۱/۵ ق غ رب گوجه🥫
نصف تا یک لیوان دونه غوره🍇(من یه لیوان ریختم،بستگی به میزان ترشی غورتون داره)
۲ الی ۳ لیوان آب ولرم💧
بادمجون🍆
گوجه🍅
✅بعضیا با غوره دونه دار دوست دارن،سلیقه ای هست.
✅بعضی جاها(از جمله رستوران شورکولی) یکم نعنا خشک هم میریزن،بازم سلیقه ای هست،من نریختم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت😍😋
با دوتا سیب زمینی و دو تکه مرغ،یه بشقاب پر از کراکت خوشمزه درست کن!🍗🍖
این غذا کاملا سالمه،روغن خیلی کمی میبره و خیلی طعمش متفاوته!
-سینه و ران مرغ یک عدد
-دوتا سیب زمینی بزرگ
-یه لیوان سر خالی پنیر پیتزا
-پودر پاپریکا و پودر آویشن و نمک (دوقاشق چایخوری)
-پودر سیر یک قاشق چایخوری
-تخم مرغ سه عدد
-آرد یه لیوان(داخلش یه قاشق پاپریکا،پودر سیر و فلفل سیاه)
-پودر سوخاری (یه لیوان)
.
.
اول تیکه های مرغ رو با کمی نمک،زردچوبه و ادویه کاری میذارم کامل آب پز بشه و بعد ریش ریش میکنیم.
سیب زمینی هارو هم میذاریم خوب آب پز بشه و همونطوری داغ داغ با هر چی که داشتیم له میکنیم.
حالا مرغ های ریش شده رو با سیب زمینی له شده و پنیر پیتزا و ادویه ها مخلوط میکنیم.
اگه احساس کردین چسبناکه،یه قاشق آرد و یه قاشق روغن زیتون اضافه کنید.
با دشت بهشون فرم دلخواه بدین،بعد بذارید نیم ساعت تو فریزر بمونه تا خوب سفت بشه که راحت تو پودر سوخاری و تخم مرغ بغلتونیدش و سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر
از این وجود نداره که
خدا همیشه همراه ماست...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫خداوندا...
🤍💫امروز به همه ما
🌸💫قلبی پر از عشق
🤍💫و محبتی که در نام خودت
🌸💫متبرک گردیده است ببخشا
🤍💫و همواره ما را
🌸💫از محدوده زمان و مکان برهان،
🤍💫تا در پیوند مهر خداییت قرار گیریم
🌸💫و روزمان را در آغوش
🤍💫پر از خیر و برکتت سپری کنیم
🌸💫آمیـن💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_فسنجون😍😋
مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره
فیله مرغ ۸ عدد
زرد چوبه نصف قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری
اب یخ ۴ لیوان
رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری
پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری
زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
یخ ۱ تیکه
شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم
بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سوپ کدو حلوایی😍😋
خودم فکر نمیکردم در نهایت اینقدر خوشمزه بشه
موادلازم
کدو حلوایی: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد(سلیقه ای)
آب مرغ،گوشت یا سبزیجات: ۴ پیمانه
من از دوتا قرص عصاره گوشت با چهار لیوان آب استفاده کردم.
سیر: ۲ حبه
ادویهها (نمک، فلفل، زردچوبه، جوز هندی): به مقدار لازم
خامه (اختیاری)
🍔🥗
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا با سس گوجه فرنگی داغ😍😋
موادلازم
300 گرم اسپاگتی🍝
(سس برای 500 گرم پاستا مناسب است)
600 گرم گوجه فرنگی کنسرو شده🍅
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
1 نصف پیاز🧅
1 / 2 فلفل قرمز تند🌶
2-3 حبه سیر🧄
1 / 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫
1 مشت ریحان تازه🍃
نمک و 1 حبه قند🧂
سایر ادویه ها:
آویشن🍃، ریحان🌱، فلفل سیاه🌶 نصف قاشق چایخوری
1 پیمانه آب جوش پاستا💧🔥
3-4 قاشق غذاخوری پارمزان یا پنیر چدار🧀 قدیمی مانند پنیر تولوم ازمیر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رون_مرغ_سوخاری😍😋
خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه،
برش بزنید تا گوشتا جدا بشه،
بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید،
بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید،
برای مزه دار کردنش
هشت تا رون مرغ
3 حبه سیر خورد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس مگی
یک قاشق ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری
نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه،
بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️مرغ با طعم متفاوت و خوشمزه 😋
مرغ
❌ دیگه میدونید که من همیشه دوست دارم طعم های جدیدو امتحان کنم، اینبار مرغ رو به یه روش جذاب و خوشمزه درست کردم که بینظیرررررر شد🤌🏻😋 😋
ممنونم ک با لایک و سیو کردنتون از پیج آشپزی بیست حمایت میکنید🥰😘
مواد لازم:👇👇
ساق و بال به تعداد لازم
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
فلفل تند یک عدد
سیر چهار حبه
آب لیمو ترش یک قاشق غ
پاپریکا یک ق غ
نمک به مقدار لازم
مراحل کار تو فیلم مشخصه 😍 فقط وقتی مرغ هارو با سس مخلوط میکنیم میزاریم یک ساعت تو یخچال بمونه تا قشنگ طعم بگیره🤗
بعد توی روغن با حرارت کم میزاریم تا خوب بپزه.🤌😊
میتونید تو فر هم بذارید که عاااااالی میشه به مدت ۲۰دقیقه در دمای ۱۸٠😍👌
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لقمه😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخکرده🍗 ۳۰۰ گرم
سویا🫘 ۳/۴ لیوان فرانسوی
پیاز 🧅یک عدد درشت
سیر🧄 دو حبه
ادویه(فلفل سیاه🌶،پاپریکا،ادویه کاری،آویشن🍃 و نمک🧂)
سویا رو میتونید مثل من خشک بریزید تو دستگاه تا با آب پیاز نرم بشه یا از قبل ده دیقه با آب بپزید وآبکش کنید و بذارید آبش بره بعد بریزید تو میکسر.
-بعد اینکه سویا پودر شد بقیه مواد رو میذاریم تو دستگاه و کامل میکس میکنیم.
بعد مواد رو تو نایلون فریزر میذاریم و صافش میکنیم و با پشت چاقو یا خط کش به ابعاد دلخواه تقسیم میکنیم.
میذاریمش تو فریزر تا حدود سه الی چهار ساعت میذاریم داخل فریزر تا ببنده.
-بعد میذاریم تو روغن داغ با شعله ی ملایم تا دو طرفش سرخ بشه.
-بقیه اش هم بذارید فریزر تا هرموقع خواستین فوری سرخش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت جادویی 😍😋
تخم شربتی وخاکشیر حتما با آب رو به داغ خیس بخوره تا ژله ای بشه
اگه میخواید شربتتون چند رنگ بشه تخم شربتی نباید حذف بشه چون باعث میشه آب پنیرک با شهد مخلوط نشه
گل پنیرک حتما با آب خنک خیس بخوره
با اضافه کردن آبلیمو گل پنیرک صورتی یا بنفش میشه
با اضافه کردن زعفران گل پنیرک سبز میشه
برای شهد هم از شربت زعفران یا سیروپ آلبالو (یا طعم دلخواه ) استفاده کرد
مواد لازم
شربت زعفران
تخم شربتی
گل پنیرک
لیمو تازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو عطری و گیاهی با ماست طعم دار 😍😋
اول زعفرون رو آسیاب کنید و با یخ اجازه بدید تا دم بکشه.
برای ۴ نفر:
۴۰۰ گرم لوبیا سبز رو مثل من بُرش بدید و ۵ دقیقه با حرارت زیاد و روغن(۵-۶ قاشق غذاخوری) تفت بدید.
موارد زیر رو پوره (یا رنده) کنید:
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۱ عدد فلفلدلمه (بهتر هست که قرمز باشه)
۴-۵ عدد گوجه
.
بعد از اینکه پوره کردید و لوبیا رو ۵ دقیقه سرخ کردید، پوره قرمز رنگ، زعفرون و ادویههای زیر رو به لوبیا اضافه کنید:
۲ قاشق چایخوری زیره سیاه
۲ قاشق چایخوری ادویه کاری
نمک و فلفلسیاه
خوب روی حرارت زیاد تفت بدی، یکم آب بریزید حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا ۲۰ دقیقه با در بسته بجوشه.
بعد از ۲۰ دقیقه، ۳ لیوان برنج شسته شده، ۱ لیوان آب و نمک بریزید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه. (چون پوره سبزیجات داریم آب کم میریزیم)
بعد از اینکه آب تبخیر شد، ۳۰ گرم کره، یکم روغن زیتون بریزید و اجازه بدید تا ۳۰-۳۵ دقیقه دم بکشد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ژله ای😍😋
مواد لازم:
برای لایه اول:
1 لیوان توت فرنگی خرد شده🍓
2 لیوان آب جوش💧🔥
2 پاکت ژله توت فرنگی🍓
(توت فرنگی ها را برش زدم و به قالب کیک 10 پیمانه ای که با روغن یا کره چرب کرده ایم اضافه کردم. سپس ژله را با آب جوش مخلوط کردم تا کاملا حل شود در صورت نیاز بنماری ذرات زله رو حل کنید و وقتی به دمای محیط رسید روی توت فرنگی ها اضافه کردم. گذاشتم. در یخچال حدود 3 ساعت یا تا زمانی که لایه کاملا نیم بند شود
برای لایه دوم:
1 لیوان شیر داغ🥛
2 پاکت ژله توت فرنگی🍓
2 قوطی خامه (در کل 500 گرم)🥣
(با همزن خوب هم زدم و روی لایه اول اضافه کردم و قبل از سرو یک شب در یخچال گذاشت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ساندويچي جذاب😍😋
مواد لازم:
سينه مرغ🍗 ١عدد
سيب زميني متوسط 🥔نگيني
خيارشور 🥒
گردو
ذرت 🌽
چند ساقه پيازچه🌱
سس سالاد
مايونز🥣
ماست🍶
سس خردل (من نداشتم امروز نزدم)
نمك🧂 فلفل سياه🌶
روغن زيتون🫒
اب ليمو تازه🍋
جعفري خردشده ☘️
✅سالاد ها بهتر با سس مخلوط و چند ساعتي تو يخچال بمونه تا مزه ها به خورد هم برن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کدو_حلوایی
#کلیپ_آموزشی
کیک کدو حلوایی
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق مرباخوری
شکر ۱۷۰ گرم
آرد ۲۱۰ گرم
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
شیر ۴۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
کدو حلوایی رو بپزید بعد پوره کنید ، بریزید تو سبد یکی دو ساعت بمونه تا آب اضافه اش کشیده بشه و از اون پوره ۲۰۰ گرم برای کیک جدا کنید .
ارد ، بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط و الک کنید .
تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل هفت دقیقه ای بزنید تا حسابی حجم بگیره و رنگش روشن بشه . بعد شیر و روغن و پوره کدو رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید . حالا مواد خشک رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دست به ارومی هم بزنید تا ترکیب بشه .
داخل قالب بریزید و توی فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید .
قالب گرد ساده ۲۰ تا ۲۲ سانت
قالب میان تهی ۲۳ سانت تا ۲۵ سانت
نکات ؛ میتونید بهش گردو هم بزنید
هل و جوز هندی هم اگه دلخواهتون باشه میتونید به مواد خشک کمی اضافه کنید.
حجم دادن تخم مرغ خیلی مهمه و برای بافت کیکتون نیازه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳این دفعه اینجوری پیراشکی درست کن، برای عصرونه عالیه
مواد لازم
شیر ولرم 100 گرم
آب ولرم 100 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
۷روغن 80 گرم
خمیر مایه فوری 1 ق غ
نمک 1/4 ق چ
شکر 1 ق غ
آرد 500 گرم
شکلات صبحانه
من چون با شکلات سرو کردم کم شیرین درست کردم میتونید شکر رو دو برابر کنید.
دمای شیر و آب حدودا 40 درجه باشه.
مواد اولیه به دمای محیط رسیده باشه.
خمیر مایه اگه فعال نباشه خمیرتون حجمش دو برابر نمیشه و خمیر مایه خرابه. (محل نگهداری خمیر مایه در یخچال هست)
روغن رو با حرارت کم بزارید تا داغ بشه بعد پیراشکی هارو سرخ کنید.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛