✅كوكو سبزى مغزدار😋
براى مغزدار شدن كوكو كافيه مواد كوكو رو نصف كنيد و نصفش رو توى ماهيتابه اى كه روغن ريختين بريزيد و صاف كنيد سپس پياز داغ و گردوى خرد شده و زرشك روى قسمت اول بريزيد بعد بقيه مواد رو روى قسمت مغز دار ريخته و باز با پشت قاشق صاف كنيد وقتى دو طرف كوكو سرخ شد كوكو رو با چاقو خرد كرده و سرو كنيد من براى كوكو از مخلوط سبزى تره جعفرى گشنيز شويد اسفناج و سير سبز استفاده ميكنم .
#کوکو_سبزی
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کباب_برگ
مواد لازم:
گوشت راسته گوسفند يا گوساله : 1 کيلو
پياز : 2 عدد
روغن زيتون : 1 استکان
فلفل : به مقدار کم
طرزتهيه:
قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمی فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند .
راسته را به پهناي دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمی آبليمو به آن می افزايم و ميگذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد گوشت را به سيخ کشيده و کمی روی آنرا با کارد ميکوبيم .
بعد آتش را آماده کرده و کبابها را روی آن ميگذاريم .
مقداری نمک روی هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد .
کباب بايد در عين پختگی زياد خشک نشود.
😋 #نوش_جان😋
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#سالاد_توپی 😍😍
✍مواد لازم:
سیب زمینی متوسط3 عدد
کره20 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز2 ق غ
✍مواد لازم برای مغز سالاد توپی :
ژامبون خرد شده1 پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده2/1 پیمانه
خیار شور نگینی2/1 پیمانه
✍مواد لازم برای تزیین روی سالاد توپی :
کلم سفیدبه مقدار لازم
کلم قرمزبه مقدار لازم
جعفری ساطوری شده به مقدار لازم
هویج به مقدار لازم
سس مایونزبه مقدار لازم
کاهوبه مقدار لازم
🍜 طرز تهیه:
سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته.ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید
حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و توی دستتون باز کنید . یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید.
توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#چیز_کیک_شکلاتی😋
مواد لازم:
بیسکویت سبوس دار: 200 گرم
کره نرم: 125 گرم
ورق ژلاتین: 3 عدد
خامه: 200 میلی لیتر
شکلات تلخ: 130 گرم
پنیر خامه ای: 220 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر: نصف پیمانه
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید. نکته
بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد.
پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.
شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود.
میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید.
من بعد از تهيه دسر رو قالب گرد زدم و با پودر قند صورتك كشيدم
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#بیسکوئیت_صبحانه_ایتالیایی
❤️مواد لازم:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده 1 عدد
شکر 3/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه هم دمای محیط
روغن مایع 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
آرد 2 و 1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
نمک یک پنسه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
❤️طرز تهیه:
کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. همه مواد را به دمای محیط برسانید. آرد را همراه بیکینگ پودر و نمک الک کنید.
تخم مرغ را همراه شکر چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود و حجم آن افزایش پیدا کند. بعد شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی همه مواد را مخلوطط کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز دهید. خمیر کمی چسبناک خواهد بود و نباید زیاد آرد به خمیر اضافه کنید.
داخل بشقابی کمی شکر بریزید. تکه هایی از خمیر بردارید و به شکل بیضی مانند عکس فرم دهید و داخل شکر بغلطانید و داخل سینی فر بچینید.
بیسکوئیت ها را بین 10 تا 15 دقیقه بستگی به دمای فر بپزید.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شوکو_مالد_نارگیلی 😋🍡
یک #ایده فوق العاده برای #پذیرایی #نوروز
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای شیری
۶۰ گرم پودر نارگیل اسیاب شده
دو قاشق پر شیر عسلی
اول شکلات رو به روش بن ماری میذاریم اب بشه بعد تو یک ظرف جدا گانه شیر عسلی رو با پودر نارگیل ترکیب کنید و اروم اروم شکلات رو بهش اضافه کنید بذارید تو قالب تا ببنده من برای تزئینش شکلات رنگی رو اب کردم و تو مولد فوندانت قالب زدم بعد با یک قطره شکلات که هنوز مایع هست چسبوندم روش و پودر اکلیل رو با یک قطره اسانس نارگیل هم زدم و سایه کاری کردم . بسیار طعم لطیف و خوبی داره امتحان کنید.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#سوئدی
#شیرینی_سوئدی
شیرینی سوئدی بسیار ساده، راحت و با موادی در دسترس درست می شود. این شیرینی را به دلخواه می توانید کاکائویی نیز درست نمایید.
مواد لازم:
روغن جامد یا کره: یک فنجان
پودر قند: نصف فنجان
آرد الک شده: 2 فنجان
پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری
کنجد سفید: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - پودر قند و کره را با همزن بزنید تا سفید شود.
مرحله 2 - آرد، جوش شیرین و هل را با یکدیگر مخلوط کرده و با مواد بالا ترکیب کرده تا خمیر مناسبی که بدست نمی چسبد درست شود.
مرحله 3 - از خمیر گلوله هایی به قطر یک و نیم سانت جدا کرده و یک سمت آنرا در کنجد سفید بغلطانید.
مرحله 4 - شیرینی را در سینی فر با فاصله چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
مرحله 5 - شیرینی های آماده شده را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر چیده، روی آنرا سلفون کشیده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکـــــــــات:
می توان 2 قاشق از آرد را کم کرد و 2 قاشق نشاسته ذرت را جایگرین آن نمود.
در صورتیکه از کره استفاده می کنید اجازه دهید در دمای محیط نرم شود تا خمیر شل نشود. (کره را آب نکنید)
برای این دستور از هر پیمانه ای که استفاده می نمایید همه اندازه گیری با همان پیمانه باشد.
به دلیل اینکه خود شیرینی کره دارد اجباری در استفاده از کاغذ روغنی در قالب نیست
فوروارد فراموش نشه👌
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#ماهی_سالمون_با_فویل
مواد لازم
فیله ماهی سالمون: ۴ تکه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرمي
روغن زیتون: ۴ قاشق س
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم گوجهفرنگی:۳ عدد متوسط،
سیر: ۴ حبه، ساطوری
آبلیموی تازه: ۲ قاشق س
پودر آویشن: ۲ قاشق چایخوری
روش تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرمکنید. روی تکههای ماهی کمی نمک و فلفل سیاه پاشیده و با اندکی روغن یک سمت آنها را چرب کنید.
گوجهفرنگی، سیر، آبلیمو، آویشن و روغن باقیمانده را با هم مخلوط کنید.
چهار تکه فویل را به اندازه مناسب بریده و در هر کدام یک تکه ماهی را از سمتی که چرب شده در وسط فویل بگذارید. دور فویل را بالا بیاورید تا به شکل کاسه در آید.
مایه گوجهفرنگی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را روی یکی از تکههای ماهی بریزید، سپس گوشههای فویل را در بالای آن جمع کرده و محکم ببندید.
بستههای ماهی را در یک ظرف نسوز قرار داده و برای حدود ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید، سپس از فر خارج کرده و همراه با سبزیجات پخته و نان جو یا برنج قهوهای سرو کنید
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#پاکوره
آرد نخود 1 لیوان
آرد سفید نصف لیوان
خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
آب ولرم نصف لیوان
مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد
پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری
نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید.
خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید.
در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود.
_اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود.
سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف #پاکوره ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
قورمه سبزی
میدونم ک همتون استادین منم خیلی چیزارو از شماها گل بانوها یاد گرفتم ولی منم ب روش خودم ی توضیحی میدم شاید ب درد بخوره😊
ابتدا 1 عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم و سرخ کردم وقتی یکم سبک شد 300 گرم گوشت رو بهش اضافه کردم و با پیاز تفت دادم مواظب باشید پیازتون نسوزه شعله کم باشه بعد 200 گرم سبزی قورمه ریز خرد شده و 100 گرم کرفس ریز ریز مثل سبزی قورمه خرد شده و کمی سبزی ترشک ک شبیه اسفناجه و یکمم ترشه اگرم نبود اشکال نداره رو بهش اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم ک ب روغن بیافته بعد نمک فلفل سیاه زرد چوبه و کمی پودر سیر میزنیم و لوبیا رو اضافه کرده و آب ب اندازه کافی میریزیم و میزاریم 5 ساعت بپره و جا بیافته و در اواسط پخت بهش لیمو اضافه میکنیم ب این صورت ک گوشت لیموهارو از پوست و هسته جدا میکنیم و آسیاب میکنیم و ب خورشت اضافه میکنیم اگه دوست داشتید یکمم پوستشو آسیاب کنید و داخل آب بریزید و 1 ساعت ک خیس خورد آبشو دور بریزید و پوستارو ب خورشت اضافه کنید من 3 تا لیمو درسته هم ک از قبل خیس کرده بودمو سوراخ میکنم و 1 ساعت آخر میندازم داخل خورشت چون لیمو رو تا توی قورمه و قیمه نندازی بوی قورمه و قیمه نمیده😂😂
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#رب_انار
موادلازم:
دانه انار ترش: ۵ کیلوگرم
نمک: ۲ قاشق غذا خوری
طرزتهیه:
انار را دانه کنید و لابهلای آن را نمک بزنیدانارها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذاریدبعد از یک روز دانههای انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنیدآب انار رد شده از صافی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهیدوقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنیددر جوش آخر اگر کف های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آنها را برداریدبه مدت ۳ تا ۴ ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#دسر_خیلی_خوشمزه_چیز_بیسکو
1بسته خامه پاکت صورتی
1بسته پنیر خامه ای
1بسته ژله آلورا
1بسته ژله به رنگ شاد
بیسکوییت پتی بور دورنگ
عسل درصورت تمایل دو تا قاشق
خامه وپنیر و با هم مخلوط میکنیم یک نواخت بشه بعد ژله الورا(یا هرژله ای دوست دارین مثلا اناناس) با یک لیوان اب جوش مخلوط میکنیم خنک که شد با مواد خامه و پنیر مخلوط کرده سپس ته ظرف یک لایه بیسکوییت میچینیم یک لایه مواد به همین ترتیب تا اخر بعد داخل یخچال وقتی خودشو گرفت ژله رنگی بهتر رنگ شاد باشه درست که کردی میریزی روش دوباره میزاری یخچال تا ببنده 3 تا 4 ساعت بهش تایم بدید بعد نوش جان میکنی
میتونیم هم تو ظرف سرو کنیم هم برش بدیم.درصورت تمایل برای شیرینتر شدن میتوان از دوتا سه قاشق عسل درمواد استفاده کرد من استفاده کردم
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳