فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سلام گرم
یه آرزوی زیبا
یه دعای قشنگ
برای شمامهربانان
الهی شادیاتون زیاد
غم هاتـون کم و زندگیتون
پراز❤️عشـق❤️باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_یخچالی
موادلازم:
بسکویت پتی بور ساده و شکلاتی ۴ بسته
شیر ۳ لیوان
شکر نصف پیمانه میتونید بیشتر بریزید نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد شیرینی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات ۵۰ گرم
✍طرزتهیه:
آردهارو باهم مخلوط و الک میکنیم، شیر ،شکر، پودر کاکائو، آردها، شکلات رو روی حرارت ملایم میزاریم دائم هم میزنیم تا ته نگیره و به غلظت فرنی برسه ، کره رو هم در آخر اضافه میکنیم، از قالب کمربندی استفاده کردم، یک طرف بسکویت ساده رو مواد شکلاتی ریختم و یک بسکویت شکلاتی روش گذاشتم و به دیواره ی قالب تکیه دادم و دور تا دور و وسط هارو به همین شکل پر میکنیم، در آخر از مواد شکلاتی روی بسکویت ها میریزیم و داخل یخچال میزاریم بهتره شب تا صبح و به دلخواه تزیین میکنیم. تو انواع قالب میتونید درست کنید . میتونید بسکوییت رو خرد کنید بریزید تو مواد شکلاتی.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شیرینی_لطیفه
موادلازم:
تخم مرغ:۳عدد
پودرقند:۸۵گرم
آردسفید:۷۰گرم
نشاسته ذرت (سفیدرنگ):۲۵گرم
وانیل مایع:۱/۴ق چ
خلال پسته و خامه فرم گرفته به میزان لازم
✍طرزتهیه:
زرده های تخم مرغ را با نیمی از پودر قند و وانیل ۸_۱۰دقیقه هم میزنیم.(با توجه به قدرت دستگاه زمان کمی تغییر خواهد کرد) سفیده ها را کمی همزده وقتی کف کرد پودر قند باقیمانده را بآرامی اضافه کرده و هم میزنیم تا فرم بگیرد. تقریبا یک سوم سفیده را به زرده افزوده به همراه نیمی از ترکیب آرد سفید و نشاسته ذرت و با لیسک فولد میکنیم. مجدد یک سوم ویگ از سفیده و مابقی آرد را ترکیب کرده در نهایت باقیمانده سفیده را به صورت دورانی مخلوط میکنیم. مایه رادر قیف دارای ماسوره گرد ساده یک و نیم سانت ریخته و در سینی دارای کاغذ روغنی پایپ میکنیم. در صورت تمایل رویش پودر قند الک کرده در فر۲۲۰درجه گازی به مدت ۸_۱۰دقیقه میپزیم. بعد از پخت و خنک شدن آنهارا جفت کرده و بینشان خامه میگذاریم. پ.ن:سفیده رو زیاد سفت نکنید که بافت لطیفه سفت میشه. تمام مراحل شبیه به آماده سازی کیک اسفنجیِ. من با فر برقی و فن روشن با دمای ۱۸۰درجه پختم. اگر در دمای پایینتری طبخ کنید ترک های ایجاد شده روی نان لطیفه نامحسوس خواهد بود. برای یکدست و یک اندازه شدن نانها اگر تجربه کافی ندارین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گل_مینا
#کلیپ
کره 200گرم
رنده پوست لیمو 1 ق چ
پودر قند 100گرم
پودرکاسترد 4 ق س
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانیل مقداری
ارد 250تا 300گرم
بکینگ پودر یک دوم ق چ
زرده تخم مرغ 1
کره وپودر قند وپوست لیمو.رو زده تاحجمش دوبرابر بشه زرده رو اضافه کرده و بعد نشاسته ذرت ارد کاسترد و بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک.اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه نکنین چند دقیقه بزارین یخچال سفت میشه بعد خمیر رو من دوقسمت کردم وبه یه قسمت پودرکاکایو زدم بعدم با کاتر گل مینا قالب زدم در فر درجه صدوهفتاد به مدت یکربع
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅شیرینی پفک گردویی😋
✍مواد لازم
پودرقند الک شده 75 گرم
وانیل یک پنسه
زرده تخم مرغ سه عدد
پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی
آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری
آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل
گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم )
پودرپسته کمی جهت تزیین
دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد
زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه )
🍜طرز تهیه
یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید.
پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد.
بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند)
پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید.
درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید.
سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید.
فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید.
از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید.
سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد.
پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند.
نکته
👈آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوفته_مرغ
مواد لازم:
يك عدد سینه مرغ
نصف فنجان جعفری خرد شده
نصف فنجان آرد نخودچی
۲ عدد تخم مرغ
يك عدد پیاز
نصف قاشق چایخوری زیره
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
۱۰ عدد آلو
✍️طرز تهیه:
در ابتدا سینه مرغ را با پیاز چرخ میکنیم و همه مواد را به آن اضافه کرده و ورز میدهیم .
در ادامه به صورت کوفتههایی به اندازه نارنگی کوچک درآورده و داخل روغن سرخ میکنیم .
از جعفری برای تزئین نیز می توانیم استفاده کنیم .
در صورت تمایل میتوانیم با ۱۰ عدد آلو و کمی آب آن را به مدت ۱۵ دقیقه دم بیاندازیم
نوش جان و لذت ببرید..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ پای آناناس 😋
✍مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه سرخالی و دو قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر ۱/۵ ق.م
پودر شکر ۱ پیمانه سر پر
تخم مرغ ۴ عدد
پودر نارگیل ۴ ق.غ
آب کمپوت آناناس یا شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
وانیل ۱/۳ق.چ
آناناس حلقه شده یک قوطی
🍜طرز تهیه :
ابتدا شکر و کره را با همزن بزنید تا سبک و یکدست شود ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید سپس شیر یا آب کمپوت را اضافه کرده و بهم زدن ادامه دهید .
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به همراه پودر نارگیل به مواد اضافه کنید و خوب هم زده تا یکدست شود .
قالب پای را کاغذ کپسولی بزرگ مخصوص پای را گذاشته و از مواد درون قالب بریزید سطح کیک را صاف کنید و آناناس را یا به صورت حلقه ای یا بصورت نیم دایره روی مواد بزارید سپس بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه گذاشته تا بپزد .
#پای_آناناس
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛