eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#_کیک_یخچالی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: تخم مرغ:۳عدد پودرقند:۸۵گرم آردسفید:۷۰گرم نشاسته ذرت (سفیدرنگ):۲۵گرم وانیل مایع:۱/۴ق چ خلال پسته و خامه فرم گرفته به میزان لازم ✍طرزتهیه: زرده های تخم مرغ را با نیمی از پودر قند و وانیل ۸_۱۰دقیقه هم میزنیم.(با توجه به قدرت دستگاه زمان کمی تغییر خواهد کرد) سفیده ها را کمی همزده وقتی کف کرد پودر قند باقیمانده را بآرامی اضافه کرده و هم میزنیم تا فرم بگیرد. تقریبا یک سوم سفیده را به زرده افزوده به همراه نیمی از ترکیب آرد سفید و نشاسته ذرت و با لیسک فولد میکنیم. مجدد یک سوم ویگ از سفیده و مابقی آرد را ترکیب کرده در نهایت باقیمانده سفیده را به صورت دورانی مخلوط میکنیم. مایه رادر قیف دارای ماسوره گرد ساده یک و نیم سانت ریخته و در سینی دارای کاغذ روغنی پایپ میکنیم. در صورت تمایل رویش پودر قند الک کرده در فر۲۲۰درجه گازی به مدت ۸_۱۰دقیقه میپزیم. بعد از پخت و خنک شدن آنهارا جفت کرده و بینشان خامه میگذاریم. پ.ن:سفیده رو زیاد سفت نکنید که بافت لطیفه سفت میشه. تمام مراحل شبیه به آماده سازی کیک اسفنجیِ. من با فر برقی و فن روشن با دمای ۱۸۰درجه پختم. اگر در دمای پایینتری طبخ کنید ترک های ایجاد شده روی نان لطیفه نامحسوس خواهد بود. برای یکدست و یک اندازه شدن نانها اگر تجربه کافی ندارین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شیرینی_لطیفه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره 200گرم رنده پوست لیمو 1 ق چ پودر قند 100گرم پودرکاسترد 4 ق س نشاسته ذرت 1 ق غ وانیل مقداری ارد 250تا 300گرم بکینگ پودر یک دوم ق چ زرده تخم مرغ 1 کره وپودر قند وپوست لیمو.رو زده تاحجمش دوبرابر بشه زرده رو اضافه کرده و بعد نشاسته ذرت ارد کاسترد و بکینگ پودر رو الک کرده اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک.اگه خمیر چسبناک بود ارد اضافه نکنین چند دقیقه بزارین یخچال سفت میشه بعد خمیر رو من دوقسمت کردم وبه یه قسمت پودرکاکایو زدم بعدم با کاتر گل مینا قالب زدم در فر درجه صدوهفتاد به مدت یکربع ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گل_مینا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅شیرینی پفک گردویی😋 ✍مواد لازم پودرقند الک شده 75 گرم وانیل یک پنسه زرده تخم مرغ سه عدد پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم ) پودرپسته کمی جهت تزیین دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه ) 🍜طرز تهیه یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید. پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد. بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند) پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید. درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید. سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید. فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید. سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد. پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند. نکته 👈آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_پفکی_گردویی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: يك عدد سینه مرغ نصف فنجان جعفری خرد شده نصف فنجان آرد نخودچی ۲ عدد تخم مرغ يك عدد پیاز نصف قاشق چای‌خوری زیره نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه ۱۰ عدد آلو ✍️طرز تهیه: در ابتدا سینه مرغ را با پیاز چرخ می‌کنیم و همه مواد را به آن اضافه کرده و ورز می‌دهیم . در ادامه به صورت کوفته‌هایی به اندازه نارنگی کوچک درآورده و داخل روغن سرخ می‌کنیم . از جعفری برای تزئین نیز می توانیم استفاده کنیم . در صورت تمایل می‌توانیم با ۱۰ عدد آلو و کمی آب آن را به مدت ۱۵ دقیقه دم بیاندازیم نوش جان و لذت ببرید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ پای آناناس 😋 ✍مواد لازم : آرد ۲ پیمانه سرخالی و دو قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر ۱/۵ ق.م پودر شکر ۱ پیمانه سر پر تخم مرغ ۴ عدد پودر نارگیل ۴ ق.غ آب کمپوت آناناس یا شیر ۱/۲ پیمانه کره ۲۰۰ گرم وانیل ۱/۳ق.چ آناناس حلقه شده یک قوطی 🍜طرز تهیه : ابتدا شکر و کره را با همزن بزنید تا سبک و یکدست شود ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید سپس شیر یا آب کمپوت را اضافه کرده و بهم زدن ادامه دهید . آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به همراه پودر نارگیل به مواد اضافه کنید و خوب هم زده تا یکدست شود . قالب پای را کاغذ کپسولی بزرگ مخصوص پای را گذاشته و از مواد درون قالب بریزید سطح کیک را صاف کنید و آناناس را یا به صورت حلقه ای یا بصورت نیم دایره روی مواد بزارید سپس بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه گذاشته تا بپزد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_آناناس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: سینه مرغ پخته شده:۱عدد سیب زمینی پخته متوسط:۲عدد تخم مرغ:۱عدد پودر پیاز وپودر سیرونمک وفلفل پودر سوخاری چوب شور کنجد برای تزیین ✍طرز تهیه: .سیب زمینی پخته شده وسینه مرغ پخته شده وتخم مرغ وادیه جات رو همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا موادیکدست بشن بعد به اندازه یه نارنگی از مواد رو برداشته دور یه چوب شور موادو حالت میدیم وبسته به سلیقه مون توی کنجد یا آرد سوخاری و می غلطونیم ودر روغن سرخش میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛