هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دوناتهای_كوچك_ليمو_با_تخم_خشخاش
مواد مورد نياز 👇
١ و ١/٤ ليوان ارد الكٌ شده
١/٢ ليوان شكر
١ و ١/٤ ق چ خ بكينگ پودر
٣/٤ ق چ خ نمك
١/٢ ليوان شير كره اي (در مورد درست كردنش توضيح ميدم
١ عدد تخم مرغ كني با چنگال بزنيد
١ و ١/٢ ق غ خ كره اب شده
١/٢ ق چ خ رنده پوست ليمو زرد
براي گليز روي دونات
١/٢ پودر قند
٣ تا ٤ ق غ خ شير
١/٢ ق غ خ رنده پوست ليمو زرد
١ ق غ خ تخم خشخاش
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرز تهيه
فر روي ٤٢٥ درجه گرم شود
قالب دونات را چرب كنيد يا با اسپري روغن چرب كنيد
اول مواد خشك را با هم مخلوط كنيد
بعد شير كره اي و تخم مرغ و كره اب شده
مواد را خوب مخلوط كنيد يكدست شود
ميتونيد از فيف استفاده كنيد بهتره
يا از كيسه فريز يا هر چيز ديگه كه مواد را راحت بتونيد در قالب ها بريزيد
لطفا تا نصف قالب بيشتر مواد نريزيد
٤ تا ٦ دقيقه در فر كافي ميباشد
وقتي با نوك انگشت بزنيد بايد حالت اسفنجي باشه
از فر در بياريد بزاريد داخل قالب براي ٥ دقيقه
بعد ميتونيد در بياريد از قالب تا سرد شود
براي گليز يا همان سس
شير را كم كم به پودر قند اضافه كنيد
با همون رنده پوست ليمو
البته اسانس هم ميشه استفاده كرد
دونات بزنيد به سس و با تخم خشخاش تزيين كنيد
نوش جان
لطفا درست كنيد خيلي عالي 😍💕
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#شيرينى_پفكى_گردويى
مواد لازم:
٣ عدد زرده تخم مرغ
نصف ليوان پودر قند
٤\١ ق چ وانيل
يك ليوان گردوى نگينى شده
نصف ق چ پودر هل
٢ق چ آرد سفيد
٣\١ ق چ بكينگ پودر
طرز تهيه:
زرده و پودر قند و وانيل رو با همزن ميزنيم ١٠ دقيقه تا روشن و ربانى بشه همزن رو خاموش كنيد آرد سفيد و هل و بكينگ پودر رو اضافه ميكنيم و با قاشق هم ميزنيم گردو رو به صورت نگينى خورد ميكنيم و اضافه ميكنيم هم ميزنيم روى سينى فر كاغذ روغنى ميزاريم و با كمك دو تا قاشق از مواد با فاصله ميريزم و بين دماى ١٣٠ تا ١٤٠ درجه به مدت ٢٠ يا ٣٠ دقيقه ميزاريم اصلا نبايد زيره ٢٠ دقيقه بزاريم
بعد از خنك شدن داخل ظرف مورد نظر ميچينيم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#نوشیدنی_موهیتو
✏مواد لازم
🔸لیمو ترش ۲ عدد
🔸نعنا ۱۰ برگ
🔸عسل ۱ قاشق غذا خوری
🔸پونه ۴ برگ
🔸آب گازدار (سودا) ۱ لیوان
🔸یخ ۱/۲ لیوان
♨طرز تهیه
🔹ابتدا لیموترش ها را آب گرفته و به همراه عسل و یخ داخل میکسر بریزید و آنقدر مخلوط کنید که حالت پودر (یخمال) پیدا کنند.
🔹نعنا و پونه را شسته و با چاقو به صورت بسیار ریز و ساطوری خرد کنید. یخمال را به نعنا و پونه اضافه کرده و آب گازدار را به آن بیفزایید.
🚩سایر نکات
🔸موهیتو نوعی نوشیدنی مکزیکی است که ترکیب اصلی آن لیمو و نعنا تازه است
🔸در صورت تمایل به جای آب گازدار از ماءالشعیر لیمویی استفاده کنید
🔸در کافی شاپ ها لیمو ترش را با پوست خرد کرده و اضافه میکنند که طعمی قوی و رنگ سبز تیره به نوشیدنی میدهد.
👈کانال آشپزی خاص 👉
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱