فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جنبینه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_کرفس
#تزیین_پلو
خورشت کرفس دستورای مختلفی داره البته از نظر نوع چاشنی!
اول از همه بعضی ها به عنوان چاشنی داخل خورشت کرفس رب گوجه کمی میریزند و رنگ آن یخورده به قرمزی میزند. بعضی ها آب نارنج یا آبغوره. بعضی ها لوبیا میریزند مثل قورمه سبزی شود.
من برای چاشنی فصل غوره، غوره می گیرم و می جوشونم و صاف میکنم و درون فریزر بسته بندی میکنم و برای چاشنی خورشت کرفس و قورمه سبزی استفاده میکنن. اینکار باعث میشه لعاب بهتری را داشته باشید. دوم اینکه من برای سبزی خورشت کرفس از سبزی سرخ شده قورمه سبزی استفاده میکنم بعضی ها از برگ خود کرفس و جعفری و نعنا استفاده می کنند.
اول از همه ساقه های کرفس را تمیز کرده و یک دست خرد کرده بعضی ها مورب و درشت تر برش میزنند. حالا بریزید توی روغن و 10 دقیقه بگذارید تا نرم شود.
در یک قابلمه دیگر مقداری روغن ریخته و پیاز رنده رنده شده را سرتف داده گوشت را اضافه کرده و یک سرتف داده زردچوبه و فلفل و کمی دارچین و پودر سیر را اضافه کرده کرفس های تف داده شده و سبزی قورمه سبزی را اضافه و آب جوش را درون قابلمه ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد نیم ساعت آخر پخت پوره ی غوره را اضافه کرده و می گذاریم خورشت جا بیفتد از آخر نمک خورشت را میزان کنید.
.بااستفاده اربرشهای ساقه کرفس وبرگ کرفس پلوراتزیین کردم😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_باقلا_قاتق_گیلانی
🔻مواد لازم : 📝
▫️پاچ باقلای کشاورزی 300گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️شوید خشک 4 حبه
▫️کره یا روغن زیتون 100 گرم
▫️سیر کوبیده شده 4 حبه
▫️نمک ، فلفل و زردچوبه ، دارچین
✍کافی پوست باقلا را جدا کنید و به همراه کمی روغن یا کره تفت دهید .بعد از کمی تفت دادن باقلا ،سیر کوبیده شده ,شوید و کمی زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.سپس ۱ لیتر آب روی آنها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب داخل باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه میکنیم .تخم مرغ ها باید کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند .در پایان پخت باقلا هم میتوانید آن را با کمی دارچین و نمک خوش عطر تر و لذیذ تر کنید وبا برنج سرو کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه:
روغن را در ظرف ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت ریخته و بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود.
آرد را پس از سرخ شدن می گذاریم کمی سرد شود، سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم، در صورتیکه مایه کمی شل بود ۱ الی ۲ دقیقه حلوا را روی حرارت قرار می دهیم، آنگاه حلوا را در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم. این دسر برای افطار آماده است
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با توکل به اسم الله
روزمون را آغاز میکنیم
سلام و درود سراغاز صبحتون به
دور از هر گونه مشکل ناراحتی ..
براتون آخر هفته ای عالی
پر از لطف و رحمت الهی
پر از خیر و برکت و سلامتی
به دور از غصه وغم آرزومندم
شروع روزتون پر از بهترینها
الهی به امیـد 🙏
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شیرینی_نخودچی
🔻مواد لازم: 📝
▫️آرد نخودچی نیم کیلو
▫️پودر قند 200گرم
▫️روغن جامد 250گرم
▫️آرد برنج 25گرم
▫️زرده تخم مرغ1 عدد
▫️پودر هل تازه یک دوم ق غ
✍ابتدا روغن را در ظرفی ریخته پودر قند را اضافه میکنیم پودرهل را نیز اضافه میکنیم . باهمزن بمدت 5دقیقه میزنیم .سپس زرده را اضافه کرذه مجدد یک دقیقه میزنیم.بعد آرد برنج را اضافه میکنیم و آرد نخودچی را اضافه میکنیم. با دست مخلوط میکنیم تا بخورد هم بروند.درابتدا خمیر ترد و پودر بنظر میاد که با ورز دادن خمیر مسنجمی میشود. خمیر را در نایلون گذاشته بمدت 1 روز یا بیشتر استراحت میدهیم.استراحت باید خارج از یخچال و توی یک محیط سردباید باشدخمیر را از نایلون در میاریم ورز میدهیم و باانگشتان توی یک سطح صاف بقطر 1سانت بازش میکنم باکف دست رویش میکشیم که رد انگشتان نماند. قالب را توی آرد برنج میزنیم که به خمیر نخودچی نچسبد.از کنار خمیر شروع به قالب زذن میکنیم.با خود قالب بلند میکنیم و تو سینی فر میگزاریم با زعفران غلیظ تزیین میکنیم.بعد درفر 180 درجه قرار می دهیم. زمان آن در فرهای مختلف متفاوت هست درفر معمولی کمتر از ده دقیقه آماده می شود🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_نان_نوتلا
مواد لازم 📝
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیرولرم 1 لیوان
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:
خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک وروغن رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو با چند قاشق از آرد مخلوط میکنیم وبه مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه باورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و بعد روی اون یا داخلش رو را با نوتلا کاملا پوشش میدیم و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم 🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کله_پاچه
کله پاچه گوسفند 1 دست
نخود 100 گرم
پیاز 2 عدد درشت
زرد چوبه 1 ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ا لیتر یا بیشتر
نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.برای پختن کله پاچه باید کله و پاچه را باهم پخت .برای شروع پخت ابتدا به اندازه ای که آب روی کله پاچه را بگیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش بیاید.وقتی که آب جوش آمد روی آب را کف های قهوه ای پر میکند که بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا به این شکل آب شفاف و روشنی داشته باشید. سعی کنید به اندازه ای که نصف کله در زیر آب قرار گیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا مجددا به جوش بیاید .بعد پیاز ها را 4 قاچ برش دهید و به همراه زرد چوبه داخل آب کله پاچه بریزیدنخود های خیس خورده شده را هم داخل قابلمه بریزید و در قابلمه را کیپ ببندید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم به آرامی پخته شود.در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه میتوانید نمک و فلفل را به آن اضافه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_مرغ_عسلی
اول ران یا سینه ی مرغ با نمک و رردچوبه سرخ کنید.یک عدد پیاز رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.مرغ های پخته شده رو روی سینی فر قرار بدین. از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین.به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد😊عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد.برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید.
اخ جون یه طعم ملس و معطر😍😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_فلفل_دلمه
سس فلفل دلمه ایی قرمز درست کردم خیلی عالیه و خوشمزه ست. میشه ازش به عنوان چاشنی همه نوع خورش یا سوپ استفاده کرد😋
5 الی 6 عدد فلفل دلمه ایی قرمز را داخلشو تمیز کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بدون آب نرم بشه. بعد چند عدد فلفل قرمز تند هم که تخماشو درآوردم به فلفلای نرم شده اضافه کردم.
بعد فلفل ها رو داخل یه لیوان دسته دار میریزم به این صورت که به ازای دولیوان فلفل، نصف لیوان سرکه و دو قاشق غذاخوری رب گوجه یه قاشق شکر و یه قاشق نمک میریزیم. همه رو داخل مخلوط کن میریزم تا یکدست شه سپس داخل یه ظرف شیشه ایی تو یخچال میذاریم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_پفی
طرز تهیه:
تخم مرغ 1 عدد
روغن 2 ق غ
ماست نصف لیوان
بگینگ پودر 2 ق غ
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبه
آب و شکر و زعفران برای شربت
✏✏✏✏✏✏
اول تخم مرغ را میزنیم و بعد ماست رو اضافه میکنیم.روغن و بکینگ پودر رو هم اضافه کرده با همزن میزنیم.بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم تا وقتی که به دست نچسبه آخر سر خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم توی روغن سرخ میکنیم و توی شربتی که آماده کردیم می غلطونیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی ۱۸۰ گرم
خامه۱۰۰ میلی لیتر
شکلات تخته ای تلخ ۸۰ گرم
ابتدا شکلات به روش بن ماری آب می کنیم خامه رو اضافه کرده و بعد کیک داخل قیف ها رو پر می کنیم و داخل ترافل می زنیم به مدت ۳ ساعت در یخچال
#قیف_شکلاتی
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_مرغ_و_کرفس
کاهوی باریک خرد شده،کرفس، ذرت، سیب زمینی، مرغ (من سینه مرغ رو اول حبهای خرد کردم، مزه دار کردم وبا کمی روغن زیتون تفت دادم، سریع پخت!)، پیاز بنفش و گردو. برای سس هم ماست سفت(اگه شل باشه آب میندازه )، یه کم مایونز(قابل حذفه)، یه حبه سیر یا پودر سیر، شوید خشک، آبلیموترش، روغن زیتون، نمک و فلفل(کل مواد رو با سس مخلوط کنید و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
#فرنچ_تست_فرانسوی
✍طرزتهیه:
برای فرنچ تست ابتدا دور نان تست برش زدم بعد از وسط دونصف کردم توی سینی فر چیدم داخل فر داغ ولی خاموش پنج دقیقه گذاشتم بعد یه تخم مرغ با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد بعد نصف لیوان شیر وکمی وانیل اضافه کردم نون تست داخل مواد تخم مرغی زدم و داخل تابه ی داغ که کره گذاشته بودم دوطرفش سرخ کردم کمی که سرد شد داخل مخلوط شکر ودارچین غلتوندم.خییلی خوشمزس پیشنهاد میکنم برای بچه هاتون درست کنین حتما خوششون میاد. اگه دارچین دوست ندارین میتونین شکر قهوه ای استفاده کنین وبا شیر میل کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_شله_قلمکار🌹🍲🍲🍲
نخودنصف پیمانه ,لوبیا سفید1/4 پیمانه ,لوبیا چیتی1/4 پیمانه ,لوبیا چشم بلبلی1/3 پیمانه ,عدس نصف پیمانه ,ماش نصف پیمانه ,برنج1 پیمانه ,گندم نصف پیمانه ,گوشت سردست یا گردن گوسفند500 گرم ,سبزی آش + مرزه و ترخون ,نصف پیمانه ,پیاز داغ، نعناع داغ برای تزیین ,نمک، فلفل، دارچین، زیره به میزان لازم
🍲🍲🍲🍲🍲
برای تهیه آش شله قلمکار خانگی خوشمزه ابتدا نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی و گندم را از شب قبل خیس دهید و آب آنها را چند بار عوض کنید.باقی حبوبات یعنی؛ لوبیا چشمبلبلی، عدس، ماش و برنج را صبح همان روزی که میخواهید آش شله قلمکار را بار بگذارید خیس کنید.هرکدام از حبوبات را به طور جداگانه بپزید زیرا زمان پخت این حبوبات با هم متفاوت است.گندم و برنج را هم بپزید و کنار بگذارید.پیاز داغ فراوان تهیه کنید و آن را نیز کنار بگذارید.گوشت را با یک عدد پیاز و 2-3 تکه چوب دارچین، نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا خیلی خوب پخته و نرم شود.حبوبات پختهشده را با آب گوشت روی حرارت بگذارید.گندم و برنج را کوبیده و یا داخل غذاساز بریزید. گوشت ریششده را هم مثل برنج و گندم کوبیده یا داخل غذاساز له کنید. این کار، آش شما را کشدار می کند.وقتی حبوبات باهم به جوش آمدند، بیش از نصف آنها را از آب درآورده و بکوبید و دوباره داخل دیگ برگردانید.گندم و برنج کوبیده راهم داخل دیگ ریخته و پیاز داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.سبزی آش خردشده را هم داخل دیگ ریخته و گوشت ریششده را به آن اضافه کنید.نمک، فلفل، زیره (دلخواه)، زعفران را هم به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید. فراموش نکنید که کیفیت این آش با همزدنهای مداوم خیلی خیلی بهتر خواهد شد و در نتیجه آش کشدار میشود. البته، مقدار گوشت در کشدار شدن آش تاثیر زیادی دارد.مرتب آش را هم بزنید تا ته نگیرد.شعله را ملایم کنید و اجازه دهید آش به خوبی جا بیفتد.کمی از نعناع داغ را هم برای طعم بهتر داخل آش بریزید.آش که آماده شد، آن را داخل کاسه ریخته تزیین کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#طرز_تهیه_حلوای_موز
مواد لازم:
موز بزرگ: 5 عدد
شکر قهوه ای: 2 لیوان
شکر سفید: 1/2 لیوان
آرد: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
کره یا روغن جامد: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
موزها را پوست بکنید، خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. 1/2 لیوان آب روی موزها بریزید و با میکسر بزنید تا پوره و یکدست شود.
کره یا روغن جامد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس موز پوره شده را اضافه کنید و به مدت 5 – 10 دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود.
شکر قهوه ای و شکر سفید را با 1/2 لیوان آب مخلوط کنید. سپس به پوره موز تفت خورده اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید حلوا بجوشد.
آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد و پودر هل را به حلوا اضافه کنید ، آنقدر مخلوط کنید و تفت دهید تا حلوا جمع شود و خودش را بگیرد.
ته قالب را چرب کنید و حلوا را داخل قالب بریزید و پهن کنید. قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل می توانید داخل این حلوا از کشمش یا آجیل خرد شده هم استفاده کنید، به جای شکر قهوه ای می توانید از همان مقدار شیره استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی باسس انار😍⚘
یه گزینه بسیار خوشمزه وبی نظیر.حتما حتما امتحان کنید.😉
.
گوشت چرخ شده 400 گرم
پیاز رنده شده وآبگرفته یک عدد بزرگ
تخم مرغ دوعدد
تره 200 گرم
جعفری وگشنیز خردشده چهار قاشق غ
آردنخودچی دوقاشق غ
نمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق مرباخوری گلپر ساییده
دوحبه سیر رنده شده
تمام مواد رو بغیر از تره که صد گرم رو نگه دارید وکنار بزارید و باهم خوب ورز بدید ونیم ساعت توی یخچال بزارید تا سبزی ها بخورد گوشت بره.بعد داخل تابه روغن بریزید واین مواد شامی رو بشکل کتلت ویا هر شکلی که دوست داریدسرخ کنید.
مواد سس
توی تابه دوقاشق غذاخوری روغن بریزید واون صد گرم تره روتوش سرخ کنید.یک قاشق رب گوجه بریزید وخوب تفت بدید
سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید وکمی با مواد تفت بخوره سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید ودولیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاد.بعد شامی های سرخ شده رو توش بچینید تا آروم آروم بجوشه وکاملا بپزه بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نون و ترشی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_آش_گوجه_تبریزی
مواد لازم: 📝
سبزی شامل تره و جعفری به میزان مساوی: نیم کیلو
برنج آش (برنج نیم دان): یک فنجان
پیاز: یک عدد درشت
گوجه فرنگی: ۵ عدد
رب گوجه فرنگی: دو الی سه ق غ
لوبیا چشم بلبلی: نصف فنجان (اگر پخته باشد یک فنجان)
آبغوره: نصف فنجان
نعنا: حدوداً یک الی دو قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ: یک عدد
روغن: مقداری
نمک و فلفل: به میزان لازم
✍ طرز تهیه:
پیش از تهیه غذا لوبیا را حداقل ۶ساعت قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض می کنیم تا نفخ احتمالی بر اثر خوردن آن به حداقل برسد. سپس درون قابلمه ای آبپز نموده و آبکش می نمائیم. پیاز را نگینی خرد کرده و درون قابلمه بامقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود. سپس سبزی، برنج (شسته شده)، یک پارچ آب را ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد. در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم.کمی بعد که مواد جوشید، قرص عصاره مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و می چشیم اگر نیاز به نمک بود مقدار کمی می افزائیم. (دقت نمائیم چون رب کمی نمک در خود دارد). مواد که نیم پز شد گوجه رنده شده را می افزائیم و هم می زنیم. گوجه فرنگی ها در ابتدا کمی کف می کند ولی بلافاصله برطرف خواهد شد. وقتی برنج پخت و سبزی نرم شد و شروع به جا افتادن کرد، رب را در مقداری آب حل کرده و به آش می افزائیم تا خوب جا بیفتد. سپس فلفل را نیز اضافه می کنیم. اگر آبش کم بود کمی آب نیز می افزائیم .در انتها لوبیای آب پز و آبغوره را می افزائیم و می گذاریم چند جوشی بزند. سپس نعنا را افزوده و لحظه ای روی حرارت هم می زنیم. آش ما آماده سرو است. این آش با نان سنگگ فوق العاده و آبغوره اضافی خوشمزه است
🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛