eitaa logo
آشپزی خاص
96.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد 350گرم پودر قند(همون نثار) 235گرم روغن جامد 150گرم پودر هل و دارچین و زعفران کره 130گرم پودر قند را الک کنید، سپس با روغن جامد مخلوط و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ بشه. آرد را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود و رنگ آن تغییر نکند‌. سپس از روی حرارت بردارید تا نیمه گرم شود، مخلوط روغن و پودر قند را به آرد اضافه کنید و هم بزنید، کره را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا وقتی که مواد قابلیت فرم دهی داشته باشند. اگر دیدید فرم نمیگیره و حالت پودری داره کمی کره یا روغن بهش اضافه کنید. سپس مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید به یه قسمت پودر هل بزنید. یه قسمت پودر دارچین و قسمت سوم هم زعفران. سپس داخل قالب دلخواه بذارید و داخل فریزر قراربدید تا به راحتی از قالب جدابشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : سیب زمینی متوسط ۴ عدد خیارشور بزرگ ۲ عدد ژامبون گوشت ۲۰۰ گرم جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم کره ۱۵۰ گرم سس مایونز ۲ ق نمک وفلفل سیاه به میزان لازم مواد لازم برای کاور کردن توپک ها : نصف کلم بنفش هویج ۲ عدد درشت جعفری ۲۰۰ گرم طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز کرده و با گوشت کوب کاملا پوره میکنیم ،خیارشور ها رنده شده ، ژامبون گوشت ، جعفری، کره، سس مایونز، نمک وفلفل سیاه رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم و نیم ساعت توی یخچال استراحت میدیم . از مواد به اندازه دلخواه بر میداریم و قلقلی میکنیم و توی کلم بنفش ،هویج رنده شده و جعفری می غلطونیم تا کاملا آماده سرو بشن . بهتره که توپک هارو چند ساعتی توی یخچال بزارین تا خنک بشن وبعد استفاده کنید .به جای ژامبون گوشت میتونید از سینه مرغ آبپز شده استفاده کنید . 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شكر نصف ليوان ماست نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان بكينگ پودر 1 ق م هل 1 ق چ آرد 1/5 ليوان زعفران دمكرده بميزان لازم براي شربت: شكر 1 ليوان آب نصف ليوان گلاب نصف ليوان تخم مرغ رو همراه شكر بمدت 5 دقيقه هم ميزنيمم بعد ب تدريج ماست،روغن و دو ق غ زعفران دمكرده رو اضافه ميكنيم قاطي كرده هل و بكينگ پودر رو باهم سه بار الك كرده و طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم كف قالب 25در30 كاغذ روغني پهن كرده و چرب ميكنيم مواد رو يكدست داخل قالب ريخته و تري فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 35 دقيقه قرار ميدهيم در اين ميان شكر رو بهمراه اب و گلاب و كمي زعفران قاطي كرده روي حرارت گزاشته هم ميزنيم تا شكر كاملا حل بشه يك جوش ك زد ازحرارت برداشته ميزاريم كنار تا خنك بشه وقتي كيك رو از فر بيرون اورديم ميزاريم كمي خنك بشه بعد برش زده شربت رو روي كيك ريخته ميزاريم يك ساعتي تا شربت جذب كيك بشه بعد بشكل دلخواه تزيين كرده داخل ظرف سرو ميچينيم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يه مدل لازانیای شیک مناسب مهمونی مواد لازم: لازانیای یک بسته سویا یا گوشت چرخ کرده 2 پ پیاز یک عدد قارچ خرد شده نصف پ فلفل دلمه ای خرد شده نصف پ نمک، فلفل، آویشن پنیر پیتزا 2 پ رب گوجه فرنگی 3 ق غ آب ولرم 1 پ پیاز رو نگینی خرد کرده و سویا یا گوشت رو اضافه میکنیم. کمی که سرخ شد، قارچ، فلفل دلمه ای و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط میکنیم. لازانیا رو مطابق دستور پشت جلد آبکش میکنیم. برای رول کردن، هر ورق لازانیا رو به دو قسمت تقسیم کنید و مقداری پنیر پیتزا و مقداری از مواد رو روی اون قرار بدین و رولش کنین و در ظرف مناسب فر بچینین. دقت داشته باشین که کنار هم چیده بشن نه رو ی هم. در آخر هم باقی پنیر پیتزا و آویشن رو روی لازانیا پخش کنین. رب گوجه فرنگی رو با آب مخلوط کنین و از کناره های ظرف، داخل ظرف بریزین و روش رو با آلمینیوم بپوشونین و نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده بزارین. بعد از نیم ساعت، آلمینیوم رو بردارین و 5 دقیقه هم شعله بالا رو روشن کنین تا روش کاملا طلایی بشه. میتونین از سس سفید هم به جای رب گوچه فرنگی استفاده کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیای_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیای_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌰برشتوک فندق 🌰 مواد لازم برای۱۰ نفر روغن ۳۵۰ گرم پودر قند ۵۰۰ گرم مغز فندق ۴۰۰ گرم آرد سفید ۵۰۰ گرم هل ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن بریزید تا رنگ آرد، خرمایی شود. ۲- مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم بزنید ۳- سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه کنید. ۴- ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن کنید تا کاملاً سرد شود. ۵- پس از آن می توانید به شکل لوزی برش بزنید و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام ✨صبحتون پُر از عطر خدا 🌸یک سـلامِ بی حسرت ✨بی نگــــرانی 🌸سلامی سرشار از آرامش ✨روزتــــوڹ بخیـر و شاد شاد 🌸عاقبتتوڹ بخیـــر ✨مهرتوڹ مستـدام 🌸محبتِ خــدا ✨در دلتوڹ پیوسته جاری 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چین کباب کوبیده مجلسی. برنج                                                          3پیمانه گوشت (گوشت آماده برای کباب)                   200گرم ماست                                         2قاشق غذاخوری روغن مایع                                    2قاشق غذاخوری یک زعفران                                      یک قاشق غذاخوری گلاب                                            1قاشق غذاخوری هل (پودر)                                           به میزان لازم گوجه فرنگی                                       میزان لازم آب                                                   1چهارم پیمانه کره                                                           50گرم   طرز تهیه: برنج رو حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید. برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید. 200گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و … مخلوط کنید و خوب ورز بدید) قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید. اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید. گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید. حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید. 1چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید. روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید. نکات: 1)زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید. 2)اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش. 3)سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه. 4)اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛