eitaa logo
آشپزی خاص
96.4هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#تهچین_کوبیده_مجلسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 مواد لازم 📝 زیتون بدون هسته 200 گرم پیاز خرد شده 1 عدد سیر خرد شده 1 حبه ژامبون خرد شده(اختیاری) 2 ورق جعفری تازه و خرد شده 4 قاشق غذاخوری فلفل به میزان دلخواه روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری آرد ½ فنجان تخم مرغ هم زده 1 عدد خرده نان یا پودر سوخاری ½ فنجان. طرز تهیه📝 پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل رو تو مخلوط کن یا غذاساز بریزین و چند بار بزنین تا تمام مواد با هم ترکیب بشن .مواد رو توو قیف بریزین و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها رو با مواد پر کنین.زیتون ها رو اول تو آرد بغلطونین، بعد تو تخم مرغ بزنین و آخر تو پودر سوخاری بغلطونین. بعد زیتونا رو توو یه تابه سرخ کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زیتون_سوخاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه باقلوای پسته ای ♨️ طرز تهیه باقلوا پسته ای واقعی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید. 🔹 مواد اولیه : . خمیر یوفکای مخصوص باقلوا : 25 عدد . روغن محلی : 50 گرم . کره یا مارگارین : 100 گرم . پسته خرد شده : 350 گرم . هل : 1 ق س 🔸مواد لازم برای شربت : شکر : 5 پیمانه آب : 4 پیمانه لیمو : 1 ق م 🔸طرز تهیه : 1- شکر، آب و آب لیمو را روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود فر را با درجه حرارت 180 درجه روشن کنید تا گرم شود مارگارین و روغن جامد حیوانی را روی حرارت آب کنید. 2- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. (در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید). 3- یکی از یوفکا ها را باز کنید و با برس روی آن روغن آب شده را بمالید... روی آن یوفکا ی دیگری بیاندازید. 4- دوباره روغن بمالید. پسته را روی یوفکای دوم که روغن مالیده اید بپاشید 5- دوباره یک لایه یوفکا روی پسته ها باز کنید. و روی لایه آخر را نیز روغن بمالید. از یک طرف شروع به پیچیدن و رول کردن یوفکاها کنید، توجه کنید که باید کاملاً سفت پیچیده شود. 6- باقی مواد را به همین شکل تهیه کنید و رولها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. از یخچال بیرون آورده و به ضخامت دلخواه برش بزنید و تکه ها را داخل سینی فر بچینید. 7- حتماً باید بصورت فشرده در سینی چیده شود و لابلای آن ها خالی نماند... سینی را در فری که از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده ایم قرار میدهیم و زمانی که روی باقلوای پسته طلایی شد از فر بیرون میاوریم. 8- بلافاصله وقتی داغ است شربت ولرم خنک شده را روی آنها می ریزیم ... تمام شربت را بریزید و زمان دهید تا جذب شود. 9- شیرینی شما آماده است و میتوانید به همراه خامه سرو کنید. نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_پسته_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 👇👇 تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱.۵ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه روغن ۱/۲ پیمانه آرد ۲.۵ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری زعفران آب کرده ۱/۴ پیمانه وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری مواد شربت :👇👇 آب ۱/۴ پیمانه شکر ۲ قاشق غذا خوری پودر هل ۱/۸ قاشق چای خوری طرز تهیه👇👇👇 مدت زمان پخت ۵۰ دقیقه تمام مواد لازم قبل از تهیه به مدت نیم ساعت باید در محیط بیرون از یخچال قرار بگیرند تا به دمای محیط برسند. تخم مرغ ها و وانیل را با همزن میزنیم. شکر را کم کم اضافه میکنیم. به مدت ده دقیقه تخم مرغ ها را میزنیم تا حجم آن دو برابر شده و کرم رنگ و کشدار شود. سپس زعفران آبکرده را اضافه میکنیم و پنج دقیقه دیگر هم میزنیم تا خوب مخلوط شود. به ترتیب روغن، گلاب و شیر را اضافه میکنیم و هر بار در حد مخلوط شدن میزنیم. آرد را که با بکینگ پودر ۳ بار الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با همزن خاموش یا لیسک به صورتی که مواد روی هم تا شوند هم میزنیم تا آرد خوب با مواد مخلوط شود. قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن میکنیم. مواد کیک را داخل آن میریزیم و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. در انتهای کار با خلال دندان یا چنگال مغز پخت شدن کیک را چک میکنیم. پنج دقیقه حالت گریل فر را روشن میکنیم تا روی کیک هم بپزد. در مدت سرد شدن کیک شربت آنرا آماده میکنیم. آب و شکر و پودر هل را روی حرارت قرار میدهیم تا شربت کمی غلیظ شود. دقت کنید نیازی به غلظت زیاد شربت نیست. در حدی که از حالت آبکی بودن خارج شود. روی کیک با خلال دندان یا چنگال سوراخ هایی ایجاد میکنیم. سپس شربت سرد شده را با قاشق روی کیک سرد میریزیم. دقت کنید در حدی لازم است که کیک نرم و خیس شود و نباید به حدی برسد که کیک خمیر شود. کیک را برش زده و با شکلات آب شده یا خامه تزئین کنید. سایر نکات👇 این کیک عطر و طعم فوق العاده ای دارد و از کیک های مجلسی محسوب می شود. سرو آن همراه با بستنی واقعا خوشمزه است. شربت کیک برای نرم شدن آن است و اگر کیک خیس و خیلی نرم دوست ندارید میتوانید نزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک باقلوا مواد لازم تخم مرغ 6عدد شکر 1 لیوان ارد 3 لیوان روغن مایع نصف لیوان بکینگ پودر 2 ق م هل پودر شده 2 ق م وانیل نصف ق چ مواد جهت زرینه کردن روی باقلوا زرده تخم مرغ 1عدد شیر یا ماست 1 ق غ پود قند 1 ق ع زعفرون غلیظ 2 ق م وانیل نوک ق چ مواد برای شهد شکر 2 لیوان گلاب نصف لیوان اب 1ونیم لیوان طر ز تهیه تخم مرع اول کمی با همزن بزنید سپس شکر روبا وانیل با دور کند همزن بزنیدکمی بعدروعن رو اضافه کرده بمدت 5 الی 7 دقیقه با دور کند هم زده وبعد همزن رو کنار گذاشته ارد بکینگ پودر پودر هل رو 3 بار الک کرده وبا لیسک مخلوط کرده درسینی 25 در 35 فقط با روعن مایع چرب کرده مواد رو میریزیم با درجه حرارت 180 به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل شده میگذاریم بعداز پخت کمی صبر کرده تا کیک خنک بشه از مواد زرینه با کمک فرچه به حالت ضربه ای روی کیک میزنیم سپس کیک رو درون فر فقط باشعله گریل روی ان را طلایی مکنم وبعد کامل خنک شدن کیک شهد اماده شده باید داع باشه روی کیک ریخته وبعد برش زده وپودر پسته نارگیل تزیین نموده البته من با دایقه خودم کمی داخل شهد زعفرون ریختم طعمش عالیشده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نشاسته گل (گندم)2ق غ شکر 4 ق غ اب 2و1/4پ گلاب 1/8پ خلال بادام اختیاری 1ق غ سرپر و زعفران درصورت تمایل نیاز دارید. نشاسته رو با شکر مخلوط کنید و اب سرد و روش بریزید خوب هم بزنید تا نشاسته حل بشه و بعد گلاب و زعفران و اضافه کنید. رو شعله خیلی کم بزارید و مدام هم بزنید. هر قدر شعله کمتر و مدت پخت طولانی تر باشه ماقوت شفافتر و البته خوش طعمتر میشه. باید کاملا غلیظ بشه. برای من حدود 50 دقیقه طول کشید. اوایل کار مدام هم بزنید تا بکدست و غلیظ بشه. و بعد در ظرف بکشید با هرچی دوست دارید تزیین کنید. سرد سرو میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماقوت_زعفرونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ برای ۳ نفر سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست چکیده نصف لیوان روغن مایع 1/3 لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز و یک عدد هویج گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم. بعد از پختن مرغ رو ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم. برنج را آبکش کرده. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم. دو سوم از برنج را با مواد ماستی مخلوط کردم و نصف آن را ته قابلمه ریختم و با قاشق صاف کردم بعد مرغ های ریش ریش شده رو ریختم و روی اون زرشک (خلال بادام و پسته) رو ریختم و روی آن مابقی برنج زعفرانی را اضافه کردم و با قاشق صاف کردم. و در آخر برنج سفید رو ریختم و کمی با قاشق فشار و صاف کردم. روی برنج را کمی روغن که با یکی، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم اگه آب مرغ دوست ندارین با آب عادی ، اما واقعا خوشمزه میشه وقتی توی پخت از آب مرغ استفاده میشه. قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛