#کیک_سیب_و_دارچین
حتما پخته بودن کیک رو چک کنین.حتما آرد +ب پ رو ۳ بار الک کنید...
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 2/1 پیمانه ...۸۳ گرم
کره 50 گرم اب کرده
ماست 1 پیمانه
آرد 210 گرم یا 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
سیب 3 عدد
پودر دارچین
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر ،روغن و کره را چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن شه. تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید . بعد ماست را اضافه کنید .آرد و بیکینگ پودر را با قاشق به بقیه مواد اضافه کنید یا با همزن دور کند کمی بزنید
مواد را در قالب 30×20 بریزید و سیب ها روی مایع کیک بگذارید و روی آن دارچین بریزید و به مدت 40-45 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_چینی
پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی
شیر یک ششم پیمانه
ماءالشعیر لایت نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ارد تقریبا یک پیمانه
نمک ، فلفل، پودر سیر ب میزان لازم
آبلیمو دو ق غ
مایه خمیر نصف ق غ
زعفران حل شده یک ق غ
شیر و ماءالشعیر و مخمر رو با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ و نمک، فلفل و پودر سیر رو اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید سپس ارد رو کم کم اضافه کنید نوع ارد خیلی مهمه. من از یک پیمانه دو قاشق غذاخوری کاملا سر پر بیشتر زدم ( غلظتش مثل ماست چکیده بشه) در نهایت ابلیمو و زعفران رو اضافه کنید درشو ببندین خمیر رو یه ربع الی بیست دقیقه استراحت بدین سپس فیله ها رو ک بصورت نوار باریک در اوردین داخل خمیر بذارید باز یه ربع بهش استراحت بدین. سپس در حالی ک تمام سطح مرغ ب این خمیر اغشته ست داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_زردآلو
مواد لازم:
پوره ى زردآلو: 2 لیوان
پودر ژلاتين:3ق.غ
خامه صبحانه: نصف پاکت
آب سرد: نصف لیوان
مواد کرم:
زرده تخم مرغ :يك عدد
شير : 2لیوان
شكر:1لیوان
نشاسته ذرت: نصف لیوان
وانيل: يك چهارم ق چ
نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد .
زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود
نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد .
روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خامه_شكلاتي_قالبي
اينجوري خامه سرو كردن هم خوشمزست هم واسه مهمون شيكه
يك بسته خامه صبحونه ٢٠٠ گرمي
٣ قاشق غذاخوري پودر كاكائو
٢ قاشق غذاخوري روغن مايع
پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوري ( با نصف ليوان اب بن ماري كنيد )
وانيل نوك قاشق مرباخوري
شكر به ميزان لازم ( بايد اون مقداري ك خودتون دوس دارين بريزين و بچشين )
پودر كاكائو رو با روغن مايه روي حرارت حل ميكنيم
خامه رو روي حرارت گذاشته اب ك شد و بهش كاكائو و وانيل و شكر و ژلاتين بن ماري شده رو اضافه ميكنيم تا يكدست شد هم ميزنيم بعد خاموش ميكنيم داخل قالب ميريزيم دو تا سه ساعت در يخچال ميزاريم تا ببنده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ترش دوس دارین؟ 😊
من این مرغ ترشو اینطوری درست کردم که اول دو تا سینه مرغ بدون استخونو به نمکو زرچوبه آغشته کردمو و بعد توی یکم روغن پشتو روشونو سرخ کردم. وقتی سرخ شدن از روغن درشون اوردمو تو همون روغن پیاز داغو با دو سه تا قاشق رب انار یکم تفت دادم بعدش دلال مرغ ترش که ترکیباتش سبزی معطرو گردو ساییده و رب انار بود رو بهشون اضافه کردم و یکم تفتشون دادم، هیچی دیگه همه ی موادو که با هم یه کوچولو تفت دادم حدود یکو نیم لیوان آب ریختم توشون و مرغ سرخ شده ام اضافه کردم و گذاشتم خورشتم قشنگ جابیوفته ....
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بادمجان کبابی بسیارخوشمزه😉😉 .....
بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده مخلوط کردم ...الان هم میشه این ترشی رو خورد .آماده است خیلی تند و پر سیر شده اما خوبه برای روزای سرد با سبزی پلو ماهی و یا غذاهای نونی مثل کتلت .....جاتون سبز
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق ژله ای(میوه ای) :
مواد اصلی :
نشاسته ۱/۲ لیوان
آب سرد ۱.۵ لیوان
پودر ژله ۱ بسته
شکر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه :
نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده وقتی کاملا حل شد از صافی رد میکنیم سپس شکر را افزوده وکاملا مخلوط میکنیم پودر ژله و پودر ژلاتین را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
سپس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا وقتی که مایه کمی غلیظ و شفاف شود وقتی یکی دو جوش زد شعله را خاموش میکنیم و کمی که از حرارت افتاد داخل قالبی که با سلفون پوشانده ایم میریزیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس برش داده و در پودر نارگیل میغلتانیم.
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_تخته_ای
موادلازم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان سرپر
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
نمک کمی
شیر ۱ لیوان داغ
آرد ۳لیوان سر خالی
طرزتهیه:
فر رو روشن کنین.
زرده و سفیده رو جدا کنید.
سفیده رو با نصف شکر و کمی نمک بزنید تا فرم بگیره و داخل یخچال بزارید زرده رو با نصف شکر و وانیل بزنید تا کرمی بشه شیر رو به مواد اضافه و سریع هم بزنید و بعد روغن بریزید وکم کم آرد الک شده و بگینگ پودر رو اضافه کنید ولی خیلی هم نزنین. حالا سفیده رو مواد اضافه کنید و با لیسک آروم دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه نه زیاد که پفش بخوابه. حالا موادتون رو بریزید تو قالب که از قبل روغنی و آرد پاشی شده یا کاغذ روغنی انداخته و تو فر با درجه 160 درجه تا حدود یک ساعت بپزه. وقتی کیکتون خنک شد برش بدید و از قالب جدا کنین. من خودم چند قاشق از مواد رو کاکائویی کردم و بصورت نواری روش ریختم و با سیخ چوبی شکل دادم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پفکی
شیر یک ششم پیمانه
ماءالشعیر لایت نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ارد تقریبا یک پیمانه
نمک ، فلفل، پودر سیر ب میزان لازم
آبلیمو دو ق غ
مایه خمیر نصف ق غ
تخم مرغ، مایه خمیر، ماالشعیر، شیر رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی هم بزنید سپس ارد و نمک ، فلفل و پودر سیر رو کم کم اضافه کنید .من از یک پیمانه + دو قاشق غذاخوری کاملا سر پر بیشتر زدم ( مثل ماست چکیده ) در نهایت ابلیمو رو اضافه کنید درشو ببندین خمیر رو یه ربع الی بیست دقیقه استراحت بدین سپس میگو ها رو داخل خمیر بذارید باز یه ربع بهش استراحت بدین. سپس در حالی ک تمام سطح میگو ب این خمیر اغشته ست داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.برای مزه دار کردن میگو پیاز رو خرد کنید و بهش نمک بزنید و خوب با دست ورز بدین تا پیاز به اب بیافته فلفل و دو تا لیمدی تازه رو با پوست بهش اضافه کنید و باز خوب ورز بدین میگو رو داخل این مواد و ظرف دربسته قرار بدین به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کنجد_عسلی
مواد لازم:
کنجد سفید ۱ لیوان
عسل ۳ ق غ
شکر ۴ ق غ
مغزجات به دلخواه
طرزتهیه:
ابتدا کنجد را یه سرتفت کوچیک بدین بذارین کنار.شکر را روی حرارت ذوب کنید همینطور که داغه عسل رو اضافه کرده هم بزنید و بلافاصله کنجد رو اضافه کنید.حالا موادتونو داخل سینی که از قبل چرب کردین پهن کنید میتونید برای پهن کردنش روشو با پلاستیک بپوشونیدو از وردنه استفاده کنید
درصورت دلخواه مغزهای خرد شده رو روش بپاشید .
وبا یه چاقوی تیز برش بزنید.
بذارین خوب خنک بشه و نوش جان کنید.
😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر هویج رولی🍴
مواد لازم:👇
3لیوان هویج رنده شده
1لیوان شکر
1/5لیوان بیسکوییت bebeیا بیسکوییت سبوسدار یا پتی بور که در غذاساز پودر شده
1استکان گردو پودر شده در غذا ساز
پودر نارگیل
برای روی دسر:👇
گردو کامل
طرز تهیه:👇
هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود .هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند.بیسکوییتها و گردو خرد شده را روی هویجها بریزید و با هم ترکیب کنید.روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید .به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید.1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سروکنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌀یه غذای آسون و سه سوته
گوشت چرخ شده 300 تا 400 گرم
پیاز رنده شده نیاز نیست آبشو بگیرید
نمک و فلفل و یک قاشق پر سُماق و یک قاشق آبلیمو خوب ورز بدید و کنار بزارید یا داخل یخچال قرار بدید.
حالا توی این زمان هرکاری دارید انجام بدید و هرجا میخواید برید برید
بعد داخل تابه مقدار کم روغن بریزید و از این مخلوط به اندازه گردو بردارید و توی دست مُشت کنید وقتی تمام کباب ها رو به این شکل آماده کردید داخل تابه بریزید و ده دقیقه ای سرخ کنید من موقع سرخ کردن کمی کره با روغن مخلوط کردم( کره طعم کباب رو دو چندان میکنه.)
کباب ها وقتی سرخ شد برمیداریم و داخل همون تابه چند تا گوجه سرخ میکنیم بعد وقتی برگردوندیم گوجه ها رو کباب تابه ای هارو روش میچینیم و درتابه رو میزاریم با شعله خیلی کم بیست دقیقه آروم بجوشه.بعد با یه برنج کته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام✋
صبحتون پرازخیر وبرکت
در پناه پروردگار
امروزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب
وجودتون سلامت
زندگیتون غرق درخوشبختی
روزتون پراز انرژی مثبت
سه شنبه تون مملوازشادی.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃
سلام صبحتون بخیروشادی🤗
خیلی از دوستای عزیزم طرز تهیه #ترشی_آلبالو رو خواسته بودن،
حالا که فصل آلبالو شده غافل نشین از این میوه خوشمزه که خیلی میتونین ازش استفاده کنین🍒🍒 اول شاخ و برگ آلبالو ها رو جدا کنین و خوب بشورین و اجازه بدین آبش کاملا بره
ترشی آلبالو رو باید مطابق ذائقه خودتون درست کنین پس همه این چیزایی رو که میگم میتونین کم و زیاد یا اصلا حذف کنین
بعضی ها از سرکه خالص استفاده میکنن اما من چون تند میشه دوست ندارم
و همیشه از نصف سرکه و نصف آب استفاده میکنم و سرکه انگور رو با مقدار مساوی آب مخلوط میکنم حالا باز شما باید ذائقه خودتون رو در نظر بگیرید
برای یک کیلو آلبالو من مقدار مناسبی از مخلوط آب و سرکه رو تهیه میکنم و بهش یک قاشق نمک و یک قاشق شکر اضافه میکنم
و روی آلبالو ها میریزم و داخل ظرف در دار تو یخچال نگه داری میکنم
شکر باعث میشه ترشی آلبالو طعم ملسی داشته باشه اگه دوست ندارید میتونید
حذفش کنید یا حتی اگه شیرین تر دوست دارید میتونید
برای یک کیلو البالو تا صد و پنجاه الی دویست گرم هم اضافه کنید
به جای شکر از نبات هم میتونید استفاده کنید
ترشی رو که داخل یخچال گذاشتید بعد یک هفته قابل استفادست اما پیشنهاد میکنم
این کار رو نکنید چون طعم اصلیش بعد شش ماه مشخص میشه
پس اگه نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید مقدار زیادی درست کنید تا لااقل برای شش ماه دیگه هم بمونه😅
ترشی آلبالویی که داخل شیشه هست رو من امروز درست کردم اما اونی که داخل پیاله هست مال دو سال پیشِ و هنوزم خوش رنگ اما خوشمزه تر هست حتی تا سه سال میتونید ترشی رو نگه دارید و هر چی بمونه خوشمزه تر میشه اما به شرطی که داخل یخچال نگه دارید
حالا اگه شما نمیدونید چقدر شکر و نمک مطابق ذائقه تون هست میتونید از همون یک قاشق شروع کنید و بعد یک هفته بچشید اگه نمک و شکر بیشتری خواستید میتونید
باز اضافه کنید و یک هفته بعد بچشید نگران حل شدنش هم نباشید نمک و شکر رو اضافه کنید در ظرف رو محکم ببندید
و ظرف رو یکی دو بار سر و ته کنید و بذارید داخل یخچال تو این یک هفته هر موقع رفتید سراغ یخچال یکبار این ظرف رو سرو ته کنید
تا در نهایت تو این یک هفته کاملا حل بشه
امیدوارم که این ترشی رو درست کنید و استفاده کنید و راضی باشید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پاستا_سوزان
200 گرم نخودفرنگی نوبرسبز
200گرم قارچ خرد شده
1 عدد پیاز درشت نگینی شده
1 عدد فلفل دلمه نگینی شده(من برای زیبایی بیشتر غذا از فلفل دلمه رنگی استفاده کردم)
200 گرم پاستا فرمی
6 عدد تخم مرغ
پنیر پیتزا
3 ورق ژامبون نگینی شده(به دلخواه)
نمک ،فلفل؛آویشن،پودر سیر به میزان لازم
.
◀این دستور برای 4 نفر کافیه
◀میتونید ژامبون رو حذف کنید و کلا کوکو رو فقط با مخلوط سبزیجات درست کنید.
◀نوع و ترکیب سبزیجات داخل کوکو به سلیقه شما بستگی داره.
◀من در تابه روی گاز غذا رو تهیه کردم ولی گاهی هم مواد کوکو رو در پیرکس میریزم و در فر میپزم.
.
ابتدا نخودفرنگی ها را به همراه کمی نمک بپزید.
پاستا را با مقداری نمک بجوشانید و آبکش کنید.
در تابه پیاز نگینی را در روغن تفت دهید تا طلایی روشن شود سپس فلفل دلمه نگینی را اضافه و کمی تفت دهید.
سپس قارچ ورقه را اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
در پایان نخودفرنگی پخته را به سبزیجات افزوده و مخلوط و از روی حرارت بردارید تا به دمای محیط برسد.
در یک کاسه تخم مرغها را با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر اضافه و مخلوط کنید.
ژامبون خرد شده را هم اضافه و هم بزنید و در آخر مخلوط سبزیجات به همراه پاستا را افزوده و مخلوط کنید.
برای طعم بهتر حدود 3 تا 4 قاشق پنیر پیتزا به مایه کوکو اضافه و مخلوط کنید.
در تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید روغن داغ شود و بعد مایه کوکو را در تابه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا بپاشید و در تابه را نیمه باز قرار دهید تا کوکو بپزد و زیر آن طلایی و پنیر ذوب شود(حرارت گاز متوسط باشه)
حالا کوکی خوشمزه ما آمادست😋😋😋
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛