#کیک_تخته_ای
موادلازم
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان سرپر
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
نمک کمی
شیر ۱ لیوان داغ
آرد ۳لیوان سر خالی
طرزتهیه:
فر رو روشن کنین.
زرده و سفیده رو جدا کنید.
سفیده رو با نصف شکر و کمی نمک بزنید تا فرم بگیره و داخل یخچال بزارید زرده رو با نصف شکر و وانیل بزنید تا کرمی بشه شیر رو به مواد اضافه و سریع هم بزنید و بعد روغن بریزید وکم کم آرد الک شده و بگینگ پودر رو اضافه کنید ولی خیلی هم نزنین. حالا سفیده رو مواد اضافه کنید و با لیسک آروم دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه نه زیاد که پفش بخوابه. حالا موادتون رو بریزید تو قالب که از قبل روغنی و آرد پاشی شده یا کاغذ روغنی انداخته و تو فر با درجه 160 درجه تا حدود یک ساعت بپزه. وقتی کیکتون خنک شد برش بدید و از قالب جدا کنین. من خودم چند قاشق از مواد رو کاکائویی کردم و بصورت نواری روش ریختم و با سیخ چوبی شکل دادم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پفکی
شیر یک ششم پیمانه
ماءالشعیر لایت نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ارد تقریبا یک پیمانه
نمک ، فلفل، پودر سیر ب میزان لازم
آبلیمو دو ق غ
مایه خمیر نصف ق غ
تخم مرغ، مایه خمیر، ماالشعیر، شیر رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی هم بزنید سپس ارد و نمک ، فلفل و پودر سیر رو کم کم اضافه کنید .من از یک پیمانه + دو قاشق غذاخوری کاملا سر پر بیشتر زدم ( مثل ماست چکیده ) در نهایت ابلیمو رو اضافه کنید درشو ببندین خمیر رو یه ربع الی بیست دقیقه استراحت بدین سپس میگو ها رو داخل خمیر بذارید باز یه ربع بهش استراحت بدین. سپس در حالی ک تمام سطح میگو ب این خمیر اغشته ست داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.برای مزه دار کردن میگو پیاز رو خرد کنید و بهش نمک بزنید و خوب با دست ورز بدین تا پیاز به اب بیافته فلفل و دو تا لیمدی تازه رو با پوست بهش اضافه کنید و باز خوب ورز بدین میگو رو داخل این مواد و ظرف دربسته قرار بدین به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کنجد_عسلی
مواد لازم:
کنجد سفید ۱ لیوان
عسل ۳ ق غ
شکر ۴ ق غ
مغزجات به دلخواه
طرزتهیه:
ابتدا کنجد را یه سرتفت کوچیک بدین بذارین کنار.شکر را روی حرارت ذوب کنید همینطور که داغه عسل رو اضافه کرده هم بزنید و بلافاصله کنجد رو اضافه کنید.حالا موادتونو داخل سینی که از قبل چرب کردین پهن کنید میتونید برای پهن کردنش روشو با پلاستیک بپوشونیدو از وردنه استفاده کنید
درصورت دلخواه مغزهای خرد شده رو روش بپاشید .
وبا یه چاقوی تیز برش بزنید.
بذارین خوب خنک بشه و نوش جان کنید.
😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر هویج رولی🍴
مواد لازم:👇
3لیوان هویج رنده شده
1لیوان شکر
1/5لیوان بیسکوییت bebeیا بیسکوییت سبوسدار یا پتی بور که در غذاساز پودر شده
1استکان گردو پودر شده در غذا ساز
پودر نارگیل
برای روی دسر:👇
گردو کامل
طرز تهیه:👇
هویج و شکر را در تابه بریزید تا آب هویج کشیده شود و هویج پخته شود .هویج های پخته شده را کنار بگذارید تا سرد شوند.بیسکوییتها و گردو خرد شده را روی هویجها بریزید و با هم ترکیب کنید.روی میز آشپزخانه سلفون باز کنید و روی سلفون پودر نارگیل بریزید و با قاشق روی پودر نارگیل از مخلوط هویج بریزید و روی پودر نارگیل پخش کنید .به کمک سلفون مخلوط هویج را رول کنید و بپیچید.1 ساعت در یخچال استراحت دهید و در آخر بطور اریب برش بزنید و روی آنها را با پودر نارگیل و گردو تزیین کنید و سروکنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌀یه غذای آسون و سه سوته
گوشت چرخ شده 300 تا 400 گرم
پیاز رنده شده نیاز نیست آبشو بگیرید
نمک و فلفل و یک قاشق پر سُماق و یک قاشق آبلیمو خوب ورز بدید و کنار بزارید یا داخل یخچال قرار بدید.
حالا توی این زمان هرکاری دارید انجام بدید و هرجا میخواید برید برید
بعد داخل تابه مقدار کم روغن بریزید و از این مخلوط به اندازه گردو بردارید و توی دست مُشت کنید وقتی تمام کباب ها رو به این شکل آماده کردید داخل تابه بریزید و ده دقیقه ای سرخ کنید من موقع سرخ کردن کمی کره با روغن مخلوط کردم( کره طعم کباب رو دو چندان میکنه.)
کباب ها وقتی سرخ شد برمیداریم و داخل همون تابه چند تا گوجه سرخ میکنیم بعد وقتی برگردوندیم گوجه ها رو کباب تابه ای هارو روش میچینیم و درتابه رو میزاریم با شعله خیلی کم بیست دقیقه آروم بجوشه.بعد با یه برنج کته
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام✋
صبحتون پرازخیر وبرکت
در پناه پروردگار
امروزتون بخیر و نیکی
حال دلتون خوب
وجودتون سلامت
زندگیتون غرق درخوشبختی
روزتون پراز انرژی مثبت
سه شنبه تون مملوازشادی.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃
سلام صبحتون بخیروشادی🤗
خیلی از دوستای عزیزم طرز تهیه #ترشی_آلبالو رو خواسته بودن،
حالا که فصل آلبالو شده غافل نشین از این میوه خوشمزه که خیلی میتونین ازش استفاده کنین🍒🍒 اول شاخ و برگ آلبالو ها رو جدا کنین و خوب بشورین و اجازه بدین آبش کاملا بره
ترشی آلبالو رو باید مطابق ذائقه خودتون درست کنین پس همه این چیزایی رو که میگم میتونین کم و زیاد یا اصلا حذف کنین
بعضی ها از سرکه خالص استفاده میکنن اما من چون تند میشه دوست ندارم
و همیشه از نصف سرکه و نصف آب استفاده میکنم و سرکه انگور رو با مقدار مساوی آب مخلوط میکنم حالا باز شما باید ذائقه خودتون رو در نظر بگیرید
برای یک کیلو آلبالو من مقدار مناسبی از مخلوط آب و سرکه رو تهیه میکنم و بهش یک قاشق نمک و یک قاشق شکر اضافه میکنم
و روی آلبالو ها میریزم و داخل ظرف در دار تو یخچال نگه داری میکنم
شکر باعث میشه ترشی آلبالو طعم ملسی داشته باشه اگه دوست ندارید میتونید
حذفش کنید یا حتی اگه شیرین تر دوست دارید میتونید
برای یک کیلو البالو تا صد و پنجاه الی دویست گرم هم اضافه کنید
به جای شکر از نبات هم میتونید استفاده کنید
ترشی رو که داخل یخچال گذاشتید بعد یک هفته قابل استفادست اما پیشنهاد میکنم
این کار رو نکنید چون طعم اصلیش بعد شش ماه مشخص میشه
پس اگه نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید مقدار زیادی درست کنید تا لااقل برای شش ماه دیگه هم بمونه😅
ترشی آلبالویی که داخل شیشه هست رو من امروز درست کردم اما اونی که داخل پیاله هست مال دو سال پیشِ و هنوزم خوش رنگ اما خوشمزه تر هست حتی تا سه سال میتونید ترشی رو نگه دارید و هر چی بمونه خوشمزه تر میشه اما به شرطی که داخل یخچال نگه دارید
حالا اگه شما نمیدونید چقدر شکر و نمک مطابق ذائقه تون هست میتونید از همون یک قاشق شروع کنید و بعد یک هفته بچشید اگه نمک و شکر بیشتری خواستید میتونید
باز اضافه کنید و یک هفته بعد بچشید نگران حل شدنش هم نباشید نمک و شکر رو اضافه کنید در ظرف رو محکم ببندید
و ظرف رو یکی دو بار سر و ته کنید و بذارید داخل یخچال تو این یک هفته هر موقع رفتید سراغ یخچال یکبار این ظرف رو سرو ته کنید
تا در نهایت تو این یک هفته کاملا حل بشه
امیدوارم که این ترشی رو درست کنید و استفاده کنید و راضی باشید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پاستا_سوزان
200 گرم نخودفرنگی نوبرسبز
200گرم قارچ خرد شده
1 عدد پیاز درشت نگینی شده
1 عدد فلفل دلمه نگینی شده(من برای زیبایی بیشتر غذا از فلفل دلمه رنگی استفاده کردم)
200 گرم پاستا فرمی
6 عدد تخم مرغ
پنیر پیتزا
3 ورق ژامبون نگینی شده(به دلخواه)
نمک ،فلفل؛آویشن،پودر سیر به میزان لازم
.
◀این دستور برای 4 نفر کافیه
◀میتونید ژامبون رو حذف کنید و کلا کوکو رو فقط با مخلوط سبزیجات درست کنید.
◀نوع و ترکیب سبزیجات داخل کوکو به سلیقه شما بستگی داره.
◀من در تابه روی گاز غذا رو تهیه کردم ولی گاهی هم مواد کوکو رو در پیرکس میریزم و در فر میپزم.
.
ابتدا نخودفرنگی ها را به همراه کمی نمک بپزید.
پاستا را با مقداری نمک بجوشانید و آبکش کنید.
در تابه پیاز نگینی را در روغن تفت دهید تا طلایی روشن شود سپس فلفل دلمه نگینی را اضافه و کمی تفت دهید.
سپس قارچ ورقه را اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
در پایان نخودفرنگی پخته را به سبزیجات افزوده و مخلوط و از روی حرارت بردارید تا به دمای محیط برسد.
در یک کاسه تخم مرغها را با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر اضافه و مخلوط کنید.
ژامبون خرد شده را هم اضافه و هم بزنید و در آخر مخلوط سبزیجات به همراه پاستا را افزوده و مخلوط کنید.
برای طعم بهتر حدود 3 تا 4 قاشق پنیر پیتزا به مایه کوکو اضافه و مخلوط کنید.
در تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید روغن داغ شود و بعد مایه کوکو را در تابه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا بپاشید و در تابه را نیمه باز قرار دهید تا کوکو بپزد و زیر آن طلایی و پنیر ذوب شود(حرارت گاز متوسط باشه)
حالا کوکی خوشمزه ما آمادست😋😋😋
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای
#موادلازم :
گوشت چرخ شده (گوشت من حدودا ۲۰۰ گرم بود)
پیاز متوسط رنده شده
روغن کمی
نمک، فلفل، زعفرون
#سماق (یک قاشق چایخوری در صورت دلخواه، ``امتحان کنید یکبار``) .
.
طرزتهیه :
پیاز رورنده ریز می کنیم آبش رو میگیریم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم کمی نمک و فلفل و زعفرون و سماق میریزیم سپس با دست کمی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه
بعد داخل ماهیتابه پهن می کنیم و میزاریم رو شعله، قبل از اینکه آب بندازه سریع برش میدیم چون اگه دیر بجنبید گوشت جمع میشه حالا گوشت یکمی اب میندازه صبر میکنیم آبش خشک شه بعد روغن میریزیم حالا گوجه هامون رو برش میدیم میچینیم روی گوشت (اینطوری خوشمزه تر میشه) وقتی یکمی سرخ شدن حالا گوشتها رو بر میگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه
بچه ها یکمی #آویشن هم بزنید بهش عاااالی تر میشه امتحان کنید حتما
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_سیب
طرزتهیه:
سیب :به تعداد دلخواه(من ۶عدد سالم گذاشتم)
شکر: یک لیوان
آب :4 لیوان
زعفران :یک قاشق چایخوری
گلاب:۱/۴پیمانه
آب و شکر را روی حرارت قرار بدين تا جوش بیاد بعد وقتی شربت آماده شد سیب هارو پوست بکنید و به شربت اضافه کنید واجازه بدین دوباره بجوشه زعفرانماضافه کرده و حرارتوکم کنید. اجازه بدید سیب نرم بشه تقریبا یکساعت کافیه...
بعد هم میتونین سرد نوش جان کنید هم گرم.
برای سرما خوردگی گرم خیلی خوشمزه و عالی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
طرزتهیه:
اول (۵ تکه)مرغو داخل تابه گود خوب سرخ کردم بعد مرغ ها رو خارج کردم و داخل همون روغن۳ عدد پیاز خیلی ریز خورد شده یا رنده شده سرخ کردم بعد از طلایی شدن پیاز ۵ عدد گوجه پوره شده یا رنده شده رو هم رختم و با پیاز خوب سرخ کردم و ۱ قاشق رب زدم و نمک و فلفل و ادویه و هویج و فلفل دلمه و یه تیکه چوب دارچین و مرغ ها رو گذاشتم داخلش و تقریبا ۱ لیوان کوچیک آب ریختم و با شعله کم و دمکنی پختم حدود ۱/۵ساعت جوری که بعد از پخت سس باقی بمونه و آبدار نباشه در آخر و موقع خاموش کردن غذا روش چند قاشق زعفران دم کرده ریختم..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو_با_گوشت_مرغ
هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
آرد نخودچی یک لیوان پودر قند یک لیوان پودر هل یک ق چ روغن جامد یا کره نصف لیوان آرد نخودچی و میزاریم رو حرارت تغت میدبم تا بوش بلند شه خوب تفت بخوره شیرینی خوشمزه ای دارین بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن و کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کیک عصرانه😋
✍مواد لازم
تخم مرغ4عدد
شکر1و1/2پ
شیر1پ
ماست1/2پ
روغن مایع2/3پ
آرد3پ
بیکینگ پودر2ق چ
نمک1/8ق چ
وانیل 1/4ق چ
پیمانه در این رسپی لیوان دسته دار فرانسوی به حجم 250میلی لیتر است.قاشقها استاندارد آشپزی
🍜طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.روغن بریزید به هم بزنید..ماست و شیر اضافه کرده و به هم بزنید و در آخر مواد خشک که دو بار الک شده بریزید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.سینی به قطر 35 سانت را چرب و آرد پاشی کنید و خمیر را داخل آن بریزید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 35_45 دقیقه قرار دهید.حتما بعد از 35 دقیقه با خلال چوبی تست کنید.
در صورت تمایل می توانید روی خمیر خلال بادام یا کنجد بپاشید.سینی من جنسش رویی است.میتونید داخل قالب این کیک رو درست کنید.
برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبه آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده چرب کنید.بعد بزارین در یخچال تا کره سفت بشه سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید.بعد خمیر کیک را داخل آن بریزید.اینطوری کیک اصلا به هر نوع قالبی که باشه نمیچسبه اگر هم قالب طرحدار نیست و کف اون صافه میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شنیسل مرغ خانگی
سینه مرغ فیله شده: ۲۵۰ گرم
آرد سفید: یک پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
شیر پر چرب: سه قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سیر تازه: یک حبه رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن: به مقدار لازم
✍برای تهیه شنیسل مرغ خانگی باید قبل از اقدام به هرکاری، سینه مرغ را آماده کنید. سینه مرغ فیله شده باید به صورت یک ورقه نازک دربیاید. برای اینکار گوشت فیله را به قطعات مختلف تقسیم کنید (قطعات ۵۰گرمی). حالا این تکهها را درون یک کیسه نایلونی قرار دهید و به کمک یک بیفتککوب یا گوشتکوب یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید، آنها را حسابی بکوبید. فقط حواستان باشد ورقههای فیله آنقدر نازک نشود که به مرز پارگی برسد.
بعد از آماده سازی فیلهها، به مرحله دوم تهیه شنیسل مرغ خانگی میرسیم. آرد را در یک ظرف سینیطور بریزید. تخم مرغها را با سه قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و حسابی هم بزنید. پودر سوخاری را در یک ظرف بزرگ بریزید. اگر از پودر سوخاری معمولی استفاده میکنید، لازم است تا به اندازه کافی، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. اما اگر پودر سوخاری شما طعمدار است، نیازی به این کار نیست. پنیر رنده شده، سیر تازه و جعفری تازه را به پودر سوخاری اضافه کرده و خوب هم بزنید
به مرحله پایانی تهیه شنیسل مرغ خانگی رسیدیم. کافیست، فیلههای ورقهای را ابتدا در آرد سفید، سپس در مخلوط تخم مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید که فیلهها باید کاملا به مواد گفته شده آغشته شوند. داغ بودن روغن هم در تهیه این غذا اهمیت ویژهای دارد.
✔️برای اینکه شنیسل سالمتری داشته باشید، میتولنید از روغن گیاهی استفاده کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف، طرف دیگر را هم سرخ کنید. شنیسل را از روغن خارج کرده و روی دستمال جاذب قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شنیسل خانگی شما آماده سرو است. نوش جان!😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛